Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Anett(35+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
LEHETNE JOBB erotikus masszázs beszámoló

Fanni

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-04-29 12:45:24

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
1
Képek száma:
4


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Fanni +36309338170 121372 erotikus masszázs

Julio44 a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Fanni hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
3
Fannit már többször kerestem telefonon, harmadik alkalommal sikerült mindkét fél számára megfelelő időpontot találni. Fontos elmondani hogy egyszer sem vele beszéltem, egyszer egy idősebb hölgy ( amolyan telefonközpontos jelleggel) vette fel aki kimondottan bunkón adott tájékoztatást,és legtöbbször egy barátnője vette fel ő viszont mindig kedves volt. Még a bejáratnál is egy barátnő vette fel a telefont és kérte hogy várjak még 10 percet mert csúszás van.
Megközelítés
Busszal és metróval is könnyen megközelíthető a helyszín. A parkolás is megoldható de fizetős, egy nagyobb bevásárló központ is van a közelben ott is lehet hagyni az autót. A cím pontos könnyű megtalálni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
Egy új építésű társasház egyik felsőbb szintjén van. Közepes méretű lakás, otthonos berendezéssel, sztem 3-4 lány dolgozik ott egyszerre. A szobában egy matrac van a földön, amin egy kellemetlenül kis párna van csak amit a fejed alá rakhatsz. A fürdő korrekt de semmi extra viszont minden higiéniai eszköz a rendelkezésre áll.
Fanni külseje
Tetszett:
2
Adatok valóságtartalma:
2
Higiénia:
5
Arc:
4
Őszintén szólva nem szeretném őt megsérteni, szóval ha olvassa ezt elnézést kérek nem ellene szól hanem az olvasókat szeretném tájékoztatni. A képek nem tükrözik a valóságot semmilyen értelemben. Amit a képek alapján elkepzelsz biztos hogy nem egyezik meg azzal amit élőben látni fogsz. Ennek ellenére egy vonzó formás kimondott csinos arcú lányról van szó akire nagy igény lenne a valós külseje alapján is de a fotók vagy régiek vagy szándékosan vezetnek félre. Élőben szerintem teltebb, molettnek még nem mondanám, de elég széles csípője és kimondottan masszív felépítésű hölgy. A bőre a képeken sokkal barnabb, ezért előzetesen felmerült bennem kétely a származásaval de élőben teljesen sima fehér bőre van semmi kétely. Az arca szerintem egyedi, csinos kimondottan természetes hatású.
1. Fanni +36309338170 beszámoló Budapest 121372 erotikus masszázs
3. Fanni +36309338170 beszámoló Budapest 121372 erotikus masszázs4. Fanni +36309338170 beszámoló 2024-04-30 08:57:54 erotikus masszázs 1213725. Fanni +36309338170 beszámoló 2024-04-30 08:57:54 erotikus masszázs 1213726. Fanni +36309338170 beszámoló 2024-04-30 08:57:54 erotikus masszázs 121372
Erotikus masszázs
Egyéni igények:
3
Szakszerűség:
4
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
A két kényeztetés között került rá sor. Összességében a randi legjobb része volt. A közepesnél kicsit erősebben jól átdolgozott. Sajnos talpmasszázsra nincs lehetőség. Ami miatt jó masszőrnek gondolom, hogy a masszázs kb 40 perce szempillantás alatt elszállt. Azt gondoltam az idővel játszik de nem, tényleg elrepült közben az idő, eszerint nagyon ellazultam a kezeitol. Közben nagyon jó beszélgető partner, teljesen nyitott és őszinte. Talán a lányok közül ezen a téren ő volt az egyik legjobb beszélgető partner.
Levezetés
Barátnő feeling:
1
Hozzállás, kezdeményezőség:
2
Kézi kényeztetés:
3
Natúr francia (előjátékként):
2
Pornós feeling:
2
Két kenyezetetesre került sor , melyek kb ugyanúgy néztek ki. Sajnos elkell mondanom, hogy ebben a tekintetben csalódtam. Nagyon keveset használja a száját kb 80% csak kéz. A francia közben nem megy melyre, az ezredesemet egy elég masszív rohamsisak koronázza, ennek a töveig is alig ment le. Miközben monoton mozdulattokkal próbálja a kezével kitoretni a vulkánt, elég mű hanghatásokat hallatt. Nekem ez túl természetellenes volt és nem a pornós hangulatot adta hanem inkább kellemetlen érzést okozott. Úgy emlékszem nfvsz nincs a repertoárban de lehet ezzel kapcsolatban tévedek.
Elszámolás
Korrektség:
2
Megérte:
2
Utólag adtam oda az előzetesen megbeszélt összeget. Extrái úgy tudom nincsenek de nem is nagyon érdeklődtem utána.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 34 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Én sajnos csalódtam az előzetes várakozásokat tekintve de lehet én voltam túl álmodozó. Nekem ár érték arányban nem volt megérős a találkozó. Még egyszer elnézést tőle, tényleg nem szeretném megbántani, mert egy csinos hölgy aki teljesen kifogástalanul állt hozzám és remek vendéglátó volt, de sajnos nem az én ízlésem.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Fanni erotikus masszázs beszámolójáról


2024-05-02 20:56:35
Bármelyik besorolás általában az író szubjektív véleménye.
Éppen ezért nagy segítség, ha jól részletezetten bemutatja amiket megélt, mert érthetőbbé teszi pl.az összkép fejezetben írt indoklását.
Sok az ellentmondàs az írásod tartalmában, nagyon "szembe megy" az idén eddig megjelent két besziben olvasható véleményekkel.
Más, viszont számomra lényeges. Részletes előzetes program egyeztetés, a helyszínen megerősítés.
A kényeztetést, főleg, ha másképp szeretném azonnal szólok. Történt ilyen, miért nem olvasható?
Ha nem tetszik a külső, a két pontot Te adtad, én biztosan nem maradok. Természetellenes és még kellemetlen érzés esetén, nálam nem működne az orgazmus.
Nem szerencsés elvárásokkal, álmodozva érkezni egy randira, nem ismerve a partneredet.
Amiket összehordtam, segítségnek szántam a jövőt illetően.
Nem tetszett a mostani írásod tartalma, ezért az átlagos értékelésem. Köszönöm szépen.

2024-05-02 09:27:27
A besorolás,amit adtál a Te ügyed,Te érezted, ezért nem vitatom, a lehetne jobb egy nagyon szubjektív dolog,és nagyban függ az elvárásainktól. A beszámolód viszont jól értelmezhető módon idokolta a véleményedet, nekünk pedíg nagy segítség döntésünkhöz. Köszi hogy megírtad!

2024-05-02 09:11:25
Egy nagyon hasznos beszámolót írtál, köszi szépen. Én is úgy érzem, hogy talán a sárga címke jobban illett volna ide, mint a szürke. Tudom, Te voltál ott, Te tudod, de én is, meg a többség is talán egy fokozattal megengedőbben szoktunk osztályozni. De írjál azért minél több beszámolót, hasznát veszem én is, meg biztosan mások is.

2024-05-01 21:49:22
"remek vendéglátó volt, sajnos nem az én ízlésem." az élményt a szerző élte meg,az ő véleménye számít! A beszi számos információt tartalmaz.

2024-05-01 18:49:18
Sok értékes infót kaptunk tőled, de azért kétszer mégis csak megkönnyezted ezt a várakozásodtól eltérő találkozást.
Mutasd mindet

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2022-01-04) : Fanni beolajozta a hátam és elkezdte kellemes masszázsát ami nagyon jól esett. Átgyúrta a lábaim a popóm illetve a hátam is közepes erősséggel. Igazi lázító masszázs ez amit ügyesen fűszerezett erotikus simogatásokkal. Másfél órára mentem amiben szerettem volna kétszeri kényeztetés így hamar a fordulás következett miután kaptam elölről is egy kellemes masszázst.

felejthetetlen: 3db
(2022-08-11) : Kölcsönösség nem lehetett a piros napok miatt, de majd pótoljuk jövő héten. Az első körben felálltam a finishez, kicsit remegtem a mellszexet követő mellre élvezés közben, a másodiknál, már kiestem volna a maradj talpon játékból. Ott kértem is, hogy hadd feküdjek még egy kicsit. A második körből ki kell emelnem, hogy miközben a szemembe néz a szép szemeivel, nyelvével nyalogatja a zacsit, szopogatja a golyókat, végignyalja a rudat, majd csókolgatja a makkot, hosszú-hosszú percekig és folyamatosan néz...ez elképesztően izgató.

(2021-03-30) : ő mögém telepedett le, s a lábfejemnél kezdte az olajos masszázst. Meséltem neki, hogy munkámból kifolyólag a vádlim, s bokám eléggé meg van terhelve, ezért azt szeretném erősebben kérni. Annyira jól eltalálta, hogy a végén szólnom kellett, hogy ez már sok nekem :) . A lényeg, hogy úgy csinálja, ahogy kéred, ha erősen, ha gyengén. Balról, jobb lábra tért, átdolgozta a vádlimat, combomat, fenekemet,

(2019-04-01) : Szóval belevágtunk. Kis beszélgetés, fürdés és vissza. Kérte, hogy feküdjek hasra, amit megtettem. Vastagon beolajozott és kaptam egy gyengébb erősségű masszázst, közben egy jót beszélgettünk

nagyon jó: 5db
(2024-02-05) : Lefektetett a matracra, majd olajjal kente be a combjaim, és elkezdett gyúrni. Jól esett, előző nap pont lábedzésem volt. Eleinte nem nagyon szóltunk egymáshoz, csak átadtam magam a történéseknek, ahogy folyamatosan belemelegedtünk a felvezetésbe....

(2023-05-04) : A csúszkálás meghozta gyümölcsét, vérbőség alakult ki deréktájt, és Fanni egy percig sem tétovázott, érzéki csókokat lehelt a vesszőre. Oldalról, alulról, végignyalta mindenhogy, majd szép lassan az ajkai közé engedte az egészet, lágyan simogató nyelve játszadozott a mindenemmel ami a szájában volt. Közben, mintha hozzá lenne láncolva, nem engedi el a tekintetem. Nézi, ahogy élvezem amit velem csinál.

(2022-05-05) : Lefektetett a tatamira és kis beszélgetéssel indítottunk.Kedvesen megkérdezte mit szeretnék,(ha én azt felsorolnám)de maradva a lényegnél a hangsúlyt a vállamra és a derekamra kérvényeztem.Ahogy éreztem meleg krémmel kezdte(bár lehet hogy nem előre melegített,csak a látvány tüzelte fel ,ezáltal a tenyerét is:)bár ez most lényegtelen és elkezdődött a masszázs.

: 8db
(2024-01-26) : A lábam közé mászott, bekenve a farkam elindított egy csúszka masszázst. Rutintalanságomat látva szólt, hogy amúgy hozzáérhetek... Nevetve elkezdtem simogatni és hát na.. taperolni ahol értem, abba a gyönyörű feszes fenékbe alaposan bele lehet kapaszkodni

(2023-08-21) : She then started the body-to-body massage, gently guiding across my manhood as I caressed her breasts, body and that amazing ass

(2022-06-11) : Első körben Alíz vett kezelésbe, miközben Fanni simogatott. Két kör volt, egyszer Alíz utána Fanni adott nekem egy szuper franciát.