Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Tantra Lena(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Tantra Barbi.(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Fanni

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-02-05 23:44:41

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Fanni +36309338170 120570 erotikus masszázs

minnaar a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Fanni hirdetővel
perfekt popsi
fergeteges francia
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon kerestem 2 nappal a randi előtt, délelőtti órákban, mikor láttam hogy hívható.
Másodjára sikerült elérnem a diszpécsert, gyorsan flottul sikerült időpontot egyeztetni, előzetes premisszákat tisztázni.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Marina part. Mindenki ismerős erre, metró-troli közel, parkolás megoldható, fizetős, délután 5 után elkezdenek betelni a helyek.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Többszobás szalon, profi beengedési protokoll. Több fürdőszoba, amiben jártam ott minden alapvető felszerelés (tusfürdő, szájvíz, dezodor) megtalálható. Játszószobában tatami, és óriási tükrök (a plafonon is!!) a moziélmény végett. Félhomály van, nem nagyon lehet több fényt csiholni a gyertyákon és hangulatvilágításon kívül, ezt sajnáltam mert lett volna mit nézni.
Fanni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Arc:
5
Fanni a Képeknek teljesen megfelel, régebben arccal is hirdetett - még derengett valami. Alakja világbajnok, nem vékony, inkább az a brazilos vonal. Cicik természetesek. Ajkai nekem gyanús hogy tuningoltak, de ha nem akkor nagyon pornós szájjal született. Arcának is ez ad karaktert. Összességében szerintem dögös. Ami nem látszik az a tetkó, van, markáns, de egy végtagra korlátozódik, kifejezetten igényesen kivitelezve, nekem bejött. G-string + Melltartóban fogadott, ebből csak a felsőt vette le.
1. Fanni +36309338170 beszámoló Budapest 120570 erotikus masszázs
3. Fanni +36309338170 beszámoló Budapest 120570 erotikus masszázs4. Fanni +36309338170 beszámoló 2024-02-06 10:06:58 erotikus masszázs 1205705. Fanni +36309338170 beszámoló 2024-02-06 10:06:58 erotikus masszázs 1205706. Fanni +36309338170 beszámoló 2024-02-06 10:06:58 erotikus masszázs 120570
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
4
Szakszerűség:
4
Erotika:
4
Érkezésemkor még pont láttam felsuhanni a lifttel az előttem beengedett MT-t, de az előszobában már csak a cipőjét láttam. 2 perc várakozás után bejutottam, instrukció OK, emelet OK, lift OK. Előszobába lépve Fanni volt az ajtó mögött, széles mosollyal nyugtáztam, hogy itt bizony nem lesznek merevedési gondok. Szobába kísért, majd törölközővel kínált. El is iszkoltam zuhanyozni. A szobába visszaérva törölközővel a derekamon 2-3 percet vártam rá, már kicsit aggódtam, hogy nem jön, de végül megérkezett. Megkérdezte hány le-felvezetést szeretnék, optimistán 2-t mondtam. Lefektetett a matracra, majd olajjal kente be a combjaim, és elkezdett gyúrni. Jól esett, előző nap pont lábedzésem volt. Eleinte nem nagyon szóltunk egymáshoz, csak átadtam magam a történéseknek, ahogy folyamatosan belemelegedtünk a felvezetésbe....

...köztes fürdés után visszatértem, majd ismét 2-3 percet várakoztam rá a szobában. Szabadkozott, hogy elkallódott a vizes poharam, nem nehezteltem. A massage a hátammal folytatódott. Nem volt túl erős, de azért 1-2 fájdalmas pontot megtalált. Itt már kicsit beszélgetősebb volt a nexus, ahogy én is mondtam dolgokat magamról, ő is megnyílt, találtunk közös pontokat. 20 perc után jöhetett a második felvonás...
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
...pár perc lábmasszázs után rátalált a sátorvasra, ami már nem volt puha, és szép lassan kézzel kezelésbe vette, először egy kis felsőtestes csúszka következett, a mellei közé véve a barátomat, majd a szája következett. Végig a szemembe nézve szájába vette, és érzékien végignyalta, majd a szemkontaktust fenntartva fokozta az ütemet. DT nem volt, olyan 70%ig vette le, de ez pont jól esett. Technikája elég kiforrott, azt tapasztaltam hogy ahogy gyorsít nem is nagyon vesz vissza az intenzitásból, kivéve ha nem kérik- én kértem. A száját és a kezét felváltva és együtt is használja, egyszerre mindkét kezével és szájjal is tudja pumpálni, ez relatív ritka, hogy megy valakinek fekvő helyzetben. Közben felültem, és beleszagoltam a hajába, diszkréten megkért hogy feküdjek vissza. OK. Akkor nincs közeledés. A szemkontaktus nagyon extra végig, szerintem csak ezért megéri eljönni. 10-12 percig hagytam hogy történjenek a dolgok, majd elkezdtem az élvezésre koncentrálni, és ki is tört a cucc. Sajnos nem volt NFVSZ, kiengedte a végén. Törölgetést követően felajánlotta hogy menjek fürödni egy gyorsat és jöhet a masszázs 2. része....

....ami ugyanúgy kezdődött mint az első, szembenézős cicimasszázs, plusz francia tükörben mozizással. Pár perc után megkérdeztem nem állhatok-e fel, és engedélyt kaptam. Elém térdelve folytatta a műsort. Mikor 10-12 perc után éreztem hogy lassan lassan összejön majd a 2.lövés, megkérdeztem hogy hova mehet, cicikre lehetett csak, így oda lőttem. NFVSZ most sem ment sajnos. Ezután összekaptam magam, majd zuhanyzás után kikísért, puszi-puszi és el.
Elszámolás
Korrektség:
5
nincs extra, a telefonban elmondottak szerint. Felkerekítve a végén a stelázsira tettem, nem esett szó róla.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 34 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Összességébe jó élményekkel távoztam, annak ellenére hogy Fannin látszik hogy ezt melónak fogja fel. Az apró nüanszok, 2-3 percek, fehérnemű fent maradás, telefonban a kolléganő által említett "helyzettől függő NFVSZ" miatt még lehetne tovább fokozni, de amit kaptam azt teljesen korrektnek éreztem. Ha ezektől el tud a nagyérdemű tekinteni akkor ajánlom Fanni meglátogatását, ameddig még velünk van.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Fanni erotikus masszázs beszámolójáról


2024-02-08 18:21:27
Ők hárman mindig együtt nyilvánulnak meg...

2024-02-08 17:34:07
Ejha, most 3 bújtatott kritikusnak köszönjem meg az építő jellegű kommenteket, vagy egy AI-nak Vmi csetbot formájában? Talán mindkettő egyszerre? :)

2024-02-06 21:37:10
Informatív dolgozat, köszi a megosztást!
Mutasd mindet

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2022-01-04) : Fanni beolajozta a hátam és elkezdte kellemes masszázsát ami nagyon jól esett. Átgyúrta a lábaim a popóm illetve a hátam is közepes erősséggel. Igazi lázító masszázs ez amit ügyesen fűszerezett erotikus simogatásokkal. Másfél órára mentem amiben szerettem volna kétszeri kényeztetés így hamar a fordulás következett miután kaptam elölről is egy kellemes masszázst.

felejthetetlen: 3db
(2022-08-11) : Kölcsönösség nem lehetett a piros napok miatt, de majd pótoljuk jövő héten. Az első körben felálltam a finishez, kicsit remegtem a mellszexet követő mellre élvezés közben, a másodiknál, már kiestem volna a maradj talpon játékból. Ott kértem is, hogy hadd feküdjek még egy kicsit. A második körből ki kell emelnem, hogy miközben a szemembe néz a szép szemeivel, nyelvével nyalogatja a zacsit, szopogatja a golyókat, végignyalja a rudat, majd csókolgatja a makkot, hosszú-hosszú percekig és folyamatosan néz...ez elképesztően izgató.

(2021-03-30) : ő mögém telepedett le, s a lábfejemnél kezdte az olajos masszázst. Meséltem neki, hogy munkámból kifolyólag a vádlim, s bokám eléggé meg van terhelve, ezért azt szeretném erősebben kérni. Annyira jól eltalálta, hogy a végén szólnom kellett, hogy ez már sok nekem :) . A lényeg, hogy úgy csinálja, ahogy kéred, ha erősen, ha gyengén. Balról, jobb lábra tért, átdolgozta a vádlimat, combomat, fenekemet,

(2019-04-01) : Szóval belevágtunk. Kis beszélgetés, fürdés és vissza. Kérte, hogy feküdjek hasra, amit megtettem. Vastagon beolajozott és kaptam egy gyengébb erősségű masszázst, közben egy jót beszélgettünk

nagyon jó: 4db
(2023-05-04) : A csúszkálás meghozta gyümölcsét, vérbőség alakult ki deréktájt, és Fanni egy percig sem tétovázott, érzéki csókokat lehelt a vesszőre. Oldalról, alulról, végignyalta mindenhogy, majd szép lassan az ajkai közé engedte az egészet, lágyan simogató nyelve játszadozott a mindenemmel ami a szájában volt. Közben, mintha hozzá lenne láncolva, nem engedi el a tekintetem. Nézi, ahogy élvezem amit velem csinál.

(2022-05-05) : Lefektetett a tatamira és kis beszélgetéssel indítottunk.Kedvesen megkérdezte mit szeretnék,(ha én azt felsorolnám)de maradva a lényegnél a hangsúlyt a vállamra és a derekamra kérvényeztem.Ahogy éreztem meleg krémmel kezdte(bár lehet hogy nem előre melegített,csak a látvány tüzelte fel ,ezáltal a tenyerét is:)bár ez most lényegtelen és elkezdődött a masszázs.

(2021-04-12) : She started on my legs and then slowly and methodically worked her way up my back to my neck. The massage was both therapeutic and erotic. She applied a lot of oil and I got a good slider massage on the front side, which was terrific. She looked into my eyes with her sexy face while slowly sliding up and down. The ceiling mirrors really added to the whole experience when i was on my back.

: 8db
(2024-01-26) : A lábam közé mászott, bekenve a farkam elindított egy csúszka masszázst. Rutintalanságomat látva szólt, hogy amúgy hozzáérhetek... Nevetve elkezdtem simogatni és hát na.. taperolni ahol értem, abba a gyönyörű feszes fenékbe alaposan bele lehet kapaszkodni

(2023-08-21) : She then started the body-to-body massage, gently guiding across my manhood as I caressed her breasts, body and that amazing ass

(2022-06-11) : Első körben Alíz vett kezelésbe, miközben Fanni simogatott. Két kör volt, egyszer Alíz utána Fanni adott nekem egy szuper franciát.

lehetne jobb: 1db
(2024-04-29) : A francia közben nem megy melyre, az ezredesemet egy elég masszív rohamsisak koronázza, ennek a töveig is alig ment le. Miközben monoton mozdulattokkal próbálja a kezével kitoretni a vulkánt, elég mű hanghatásokat hallatt.