Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Berni

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-03-23 10:02:01

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Rima:))
Gondoltam kicsit emésztgetem a beszámolódat és majd írok valami igényes, szellemes reagot, olyat mint a beszid. De még mindig csak bambán olvadozom, és összefüggéstelen szavak repkednek a fejemben mikor olvasom. Többek között "Istenem" "De cuki" "Imádom" ilyesmik:)
Szóval most küldök inkább egy dalt reag helyett:)

"Köszönöm, hogy itt vagy a jelenemben"

Beszámoló Berni +36205284383 121022 erotikus masszázs

RimaPudendi a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Berni hirdetővel
gyönyörű arc
mindenre hagy időt
hihetetlenül érzéki
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
A Berniről szóló beszámolóimat sokak szerint nem erre az oldalra valók. De legalább még ezt az egyet nézzétek el nekem! Köszönöm!

Ha rövid szeretnék lenni, akkor annyit írnék VTR-rel történt, belső üzenetekre már az adott napon válaszol. Szabad időpontokat adatlapján feltünteti. Ez a része egyszerű a történetnek.

A várakozás már kicsit embert próbálóbb.
Nem vagyok én hős szerelmes, vagy Cyrano de Bergerac. Ezzen kár vitatkozni. Hitvány vagyok, csapodár. Rabja vagyok a munkának, a megszokásnak, az életnek. Bentragadtam a mindenki által ismert szürke mátrixban.
De szerencsére vannak azok az ünnepnapok, amikor sikerül Bernivel találkozom, és ez a kerék megtörik. Friss levegőt kapok, nem kell semmilyen szerepet játszanom, őszintén magamat adhatom. Ő számomra a Liberty Islanden várakozó fáklyás Szabadság.

Mondhatjátok miket ír ez a félbolond. De tudjátok úgy vagyok vele, hamár ezt a pici örömömet is rejtegetnem, szégyelnem kell az oldal közönsége előtt is, akkor B****A MEG AZ EGÉSZ, legyen üszkös hamu minden!

Berni az, aki legalább néhány órára feloldoz a láncaim súlya alól, és elkergeti a fölöttem köröző keselyűket, dementorokat és más sötét entitásokat.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
MissB a VTR helyszín menüpontba csak ennyit írt: "Szokásos:)"

És valóban, ha vannak stabil chakrapontok a világegyetemben akkor az Berni szallonja.
Margit utcai park vonzáskörzete, hogy nevezzük nevén a gyermeket. Ha már van rutin akkor a parkolás sem katasztrófa, de a jó öreg 4-es és 6-os "Roxfort Expressz" a leghálásabb.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Még szerencse, hogy van egy oldal által biztosított sablon, így könnyebb lesz ennek az unalmas résznek a megírása.

Lakás állapota: felújított-galériás-különleges atmoszféra
Fürdő: zuhany
Higiénia: pedáns
Tusfürdő: egyeseknek sok, másoknak kevés, nekem elég
Törülköző: kettő-tiszta-puha
Baszoba: nincs, nem az a műfaj
Ágy: masszázságy és tatami

Stb.: A "Szükség Szobája". A hely ahol fellélegezhetek, megpihenhetek, kicsit meghalhatok, aztán hamvaimból feltámadok.
Berni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nem kezdem rögtön az ömlengéssel, azt majd pár sorral lejjebb.

Berni hozzáállását legpontosabban a perfectionizmus szó írj le. Itt minden a legapróbb részletekig a helyén van. Smink, haj, manikűr-pedikűr, ruha, cipő, illatok. De B nem csak úgy kipattant teljes fegyverzettel Zeusz fejéből, mint Pallas Athéné. Kemény munka eredménye mindaz, amit látunk és csodálhatunk.
Edzés, étkezés, pontos napirend, megtervezett masszázsprogram. Komoly játékos. Az egy dolog, hogy Berni bitang erős alapokkal rendelkezik, de az állandó magas minőséget nem adják ingyen.

Az objektivitás érdekében vessünk egy pillanatást az aktuális Top-listákra, amin B szerepel: perfekt alak, gyönyörű arc, ígéző szemek, végtelenül kedves, érdekes beszélgetőpartner. Valamint a No1 az istennős beszámolók tekintetében.
Itt nincs kompromisszum, csak az érzékszervek egészpályás letámadása!

Most pedig hadd élvezkődjek kicsit.

A boldogság kék madara!

Hónapról hónapra csak azt várom, hogy legalább egyszer láthassam zafírszemű Nemesisem, és keressem a választ arra a talányra, miként fejt ki rám ilyen hatást.

Talán a szelídsége, mellyel csak olyan ember rendelkezhet, akinek ereje is van.

Honnan származik ez az erő?

Megjelenése, kisugárzása, személyisége tökéletes egyensúlyban van. Semmi harsányság, megjátszottság vagy manir.

Egy Nő, aki harmóniában van magával, és ezt környezete is érzékeli, megéli.

Csevegőbe írt írásaiból átsüt, vagánysága, humora. Ha kell néhány csepp vitriolt sem fél használni. Nem az a tipus, akin könnyű fogást találni. Egy percig se hidd, hogy ő lesz a következő trófea a faladon, mert kijózanító pofára esés lesz a vége.

"Élőben" viszont jámborsága, lehengerlő bűbája és maximális odafigyelése varázsol el. Hangja, mimikája, metakommunikációja olyan ütős koktél, ami egyből a fejembe száll.

Hogy valami rosszat is mondják róla?....Megvan!!!....Csak egy van belőle.
1. Berni +36205284383 beszámoló Budapest 121022 erotikus masszázs
3. Berni +36205284383 beszámoló Budapest 121022 erotikus masszázs4. Berni +36205284383 beszámoló 2024-03-23 11:08:29 erotikus masszázs 1210225. Berni +36205284383 beszámoló 2024-03-23 11:08:29 erotikus masszázs 1210226. Berni +36205284383 beszámoló 2024-03-23 11:08:29 erotikus masszázs 121022
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Frissitő masszázs:
5
Hátmasszázs:
5
Relaxmasszázs:
5
Megérkezem, és üdvözöl azzal a gyönyörű, ellenállhatatlan mosolyával. Legszívesebben kimennék az ajtón, és újra bejönnék. Megunhatatlan.

Izgatottságom képtelen vagyok leplezni. Valószínűleg vigyorgok, mint egy vadalma, de annyira jó látni, hallgatni, érezni. Áááá, inkább ugorjunk is pár percet az időben.

MissB-nél a masszázs elmaradhatatlan.
Rövid leszek. Maximálisan szakszerű és profi terápiában lehet részetek. Fajtáját tekintve relaxációs (de B kijavít, ha tévedek), melyet a többi kiegészítő is felerősít a megfelelő hatásért. A forró olaj a személyes kedvencem.

Viszont be kell valljam, most nem tudtam átadni magam az ellazulásnak. Egyre csak nőtt és nőtt bennem az elfojtás, az a borzongató feszültség, ami arra vár, hogy a katartikus végjátékban előtörjön. Most kivételesen megengedtem magamnak azt a szemtelenséget, hogy az ujjam hegyével érintsem a combharisnya felső szélét, amikor Berni el-el libbent a fejem mellett.

Itt említem meg, hogy nincs különösebb fogékonyságom, fétisem a fehérneműkre, de amit B felvonultat találkozóról, találkozóra az vérlázító, skandalum.

Szám kiszárad, levegő beszorul, szívem kalapál.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Szintet lépünk. A szerencsések, akik ismerik a helyszínt, azoknak már pusztán a galéria szó hallatán erekciójuk támad.

Berni a tatamira hassal, közvetlenül mellém. Fenekét kicsit megemeli, haját oldalra igazítja. Előttem gyönyörű háta: "Szeretnél kicsit megsimogatni? "-ezt olyan hangsúllyal és pillantással, hogy teljesen elalélok...sűrű, színtiszta-tömény érzékiség árad az egész nőből.

Remegő kézzel nyitom fel az olajos üveget. A
felső csipke már csak útban van. Megszabadítom tőle, és a tatami mellé kerül, jobb helye lesz most ott.
Próbálom leutánozni a lenti részen látott mozdulatokat, deeee... Nincs de. Nem tudok magamnak parancsolni, és kezem előre kebleire, ajkam a lapockáktól indulva, a nyaka felé siklik. Egy megelőlegezett orgazmus füleimnek, ahogy Berni reakcióit hallhatom.

Oldalra döntöm, nekem háttal. Most jött el az ideje az igazi fétisemnek. Belefúrom az arcom szőke hajába, annyira imádom az illatát.
Combját, fenekét sem hagyom érintetlenül. Testét a testemnek szorítva lágyan hullámzik.

Mikor megérzi, hogy karjaim bilincse picit meggyengül, akkor gyorsan lecsap az alkalomra, és szembefordulva vele. Azonnali hipnózis. Szavak nélkül, pusztán a tekintetével a hátamra parancsol.
Egyik combjával átkulcsol és cirógat. Miután kezzével a hasamat körbejárta, egyenesen a lényegre tapint. Arca közvetlenül a nyakamnál. Csókolja, ízleli. Érzem forró leheletét, rám nehezedő párás sóhaját, puha macskanyelvét. Az én hangom is megjön. Innentől egyirányú az út. Beszűkülnek az ismert dimenziók.

Egy pillanat, és kis belső galaxisom magába omlik.
Kiszakad a hang! Kiürül a test! Kiszalad a lélek!
... Eltűnök a világ elől...

Egy világítótorony kék fényeit látom. Berni ragyogó szemei a forrás. Ujjainak érintés szikrát csihol, és újra felébreszti bennem a tudat lángját .

Egy ilyen utazás után, mi mást tud csinálni a férfi, mint leborulni az imádott nő lábai előtt.
Kicsit még elcsendesülve egymás mellett fekszünk.

M-i-n-d-e-n tökéletes!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Első alkalommal még rákérdeztem, de azóta már egyáltalán nem kerül szóba.

Mindig elolvasom az aktuális bővebb infót és diszkréten eszerint járok el.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Én egyáltalán nem érzem túlzásnak, ha azt írom: nincs még egy hozzá fogható nő, a jelenleg ismert univerzumban.

Néhány ember birtokolja azt képességet, hogy nyomot hagyjon maga után. MissB bizony egy elég impozáns ütvefúróval rendelkezik, mely mély és széles lyukak bont ki a "falakból".

Nem való mindenkinek! Erre ő maga hívja fel a figyelmet. Itt elsősorban azokra gondolhatott, akik a direktebb erotikát kedvelik, de van egy másik csoport is, akik talán túlzottan szenzítivek az általa nyújtott élményekre, vagyis inkább a lényére. Nekik kell igazán vigyázni!

És mi van velem?
Életem egyik legkönnyelműbb döntése volt, amikor Bernit először felhívtam.
Azóta egy fekete-fehér kifestő a világom , mely csak arra vár, hogy MissB színekkel megtöltse. Nehéz dolog ez.

De fel a fejjel! A hiánya okozta "fájdalomnak" is van pozitív hozadéka. Emlékeztette arra, hogy még mindig Élek.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Berni erotikus masszázs beszámolójáról


2024-03-28 15:22:37
Berni reagjaiban az a jó hogy nem sablonosak, nem behelyettesíthetőek, mindig szemèlyesek ès csak az adott írónak szólnak, pèldaèrtèkű.

2024-03-27 00:27:27
Nagyszerű írás. Jó volt olvasni is. Nagy gratula nektek!

2024-03-24 14:54:55
Beszámolód első mondatához társulva, valóban.... Tálentumod itt kibontakoztava jobbnál - jobb írások kerülnek ki tőled. És ez a többedik Berni beszámolód is egy a sorból. Mondhatni messze kimagasló, a rajongásod irigylésre méltó. Elég csupán olvasni a hozzászolásokat. Gratulálok!

2024-03-24 14:17:03
"Szokásos", vagy nem az? Attól függ, milyen szemszögből nézzük. Mi, "többiek" persze nem ilyeneket írunk. Én is tudok pl. időnként lelkesedni, de akkor sem tudom magam ennyire jól kifejezni. Viszont a Te korábbi beszálolóidat olvasva mondhatjuk, hogy "szokásos". Köszi, hogy megírtad. Az élményért pedig gratulálok és egészségedre :-) Végezetül Apolló barátom szavaival: az élet szép és sose halunk meg!

2024-03-24 10:13:32
Igazán különleges beszámoló. Az fejben és lélekben lejátszodó folyamatok tekintetében egy kicsit magamra ismertem.
Mutasd mindet

FunkciókBerni legfrissebb beszámolói

istennő: 19db
(2024-04-23) : Először hátrafordul és megnézi ő is a fenekét a tükörbe, megigazítja rajta a bugyit úgy tűnik ő is nagyon elégedett a popsijával ezen egy jót mosolygunk. A mutatóujjával, a golyómnál kezdve végig halad a szerszàmon, gyengéden végigsimít a makkon majd két tenyere közé vesz

(2024-04-02) : Berni a lábaim közé térdepelve indul az utolsó rohamra. Egyik kezét muszáj a számra szorítania, mert lassan csendháborítást követek el. Aztán jön a villámcsapás.

(2024-04-01) : Hajával cirógatja hasam és nemesebbik részem majd ahogy kezébe kerülök elkezdi érzéki játékát. Teljesen rám hangolódik ösztönösen érzi mit szeretek. Kezei és ahogy teste megérint csak erősítik vágyam ezért felülök és megsimítom karját,

felejthetetlen: 17db
(2024-02-17) : A szakszerűség nem kérdés, hanem tény. Amikor a nyakamon dolgozik, a szürkeállomány összes neuronja kirakhatja a "Szabadságra mentem" táblát. A tükörben lehetne "mozizni", de én vaksi vagyok, ezért megpróbálok csak a bőrömmel látni.

(2024-02-09) : Berni látványànak hatására nehezebb a hason fekvés, többrészes harisnyatartós,fehér és krémszínű csodában vár. A harisnyatartó fölött látszódnak a bordái alatti kis bemélyedések, amik egyik kedvenceim testén.

(2023-12-04) : Jól befűtötte a szobát, kifejezetten meleg van és a takaró is meleg, amit rám terít, hogy aztàn lassan lehúzza a kezelendő testrészekről. A kókuszolaj is meleg, amit rám folyat, hogy bőrömbe masszírozza.

nagyon jó: 21db
(2023-10-06) : Finom, friss illatú a levegő és kellemes hangerejű a zene. Betakar meleg törölközővel, amit felhajt a derekamra és a jobb lábamat lassan végig simítja a fenekemtől lefelé. Puha a keze, jól esik az érintése, gyengéden kezdi a masszázst.

(2023-09-25) : Jól felépített, szakszerű masszázsában az tetszik a legjobban, ahogy kontrasztosítja a gyengédebb és erősebb hullámokat. Mintha tojássárgáját választana szét a fehérjétől olyan lágy az egyik pillanatban, majd megjelenik mozdulataiban a határozottság. Ezt oda-vissza, mesterien variálja. I

(2023-08-10) : Feltűri a törölközőt a derekamig és a lábaimnál kezdve elkezdi a masszázst. Végig masszírozza lábaimat ami valamilyen olajjal történik ami kellemesen meleg, nem tudom milyen olaj nem kérdeztem majd legközelebb kiderítem.

: 29db
(2024-03-26) : A masszázs szakszerű, de nem az a tipikus masszázs, mikor elugrasz a közeli fürdőbe hogy átgyúrjanak. Erősebb fogások is vannak, de mégis gyengéd és izgató amit csinál. A talpamon kívül minden testrészemre sor kerül, elölről is.

(2023-09-10) : A kisördög már ott csücsült a jobb vállamon, mikor Berni rámterítette a törölközőt ahogy hason elhelyezkedtem a masszázságyon. Az érintéseire koncentrálva, higgadtan feküdtem végig ahogy a vádlimtól elkezdte az izmaim átdolgozását.

(2023-06-29) : Nagyon kedves tekintet, választékos beszéd nem csak a test, hanem a lélek is kikapcsolódik). Változatos ruházat, ami egyre kevesebb lesz, de sosem tűnik el teljesen. Igazi nőies viselkedés, mozdulatok, szemet gyönyörködtető formás idomok.

lehetne jobb: 1db
(2023-03-19) : Masszázs végeztével gondoltam eljött az én időm és fel akartam ülni magamhoz húzni egy szájra puszival oldani a légkört, de kezével gyengéden visszatolt fekvő helyzetbe egy nyugtató hang kíséretében. Ezzel a mozdulattal pont az ellenkező hatást érte el mert még jobban beindított