Kiemelt
Most hívhatod!
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Regina(28+)
Budapest II.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Berni

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-12-15 07:34:46

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Pussoholic:)
Tudod volt egy pillanat, mikor jó eséllyel egy büntetés lebegett a szemem előtt, nem egy ilyen nagyon szép "istennős" beszámoló:) Vártalak mikor nem kellett jönnöd és elfelejtettelek mikor jöttél🙈
De úgy tűnik sikerült kárpótoljalak azért a tortúráért, amin keresztülmentél míg eljutottál hozzám:) Köszönöm, hogy ilyen kitartó és megértő voltál és újra találkozhattunk:)💋

Beszámoló Berni +36205284383 120147 erotikus masszázs

Pussoholic a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Berni hirdetővel
csodás cicik
teljesen ellazít
hihetetlenül érzéki
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Itt most egy regényt írhatnék az előzményekről, de legyen elég annyi, hogy igazán sokat vártam arra, hogy újra bejuthassak a kis lakásába a szemei elé és kezei közé. VTR-en jelentkeztem be most is, mint korábban leggyakrabban és hatalmas örömmel nyugtáztam, hogy elfogadta a kért időpontot. Aztán lett egy kis kavarodás/félreértés az eredeti időponttal kapcsolatban, így kerestünk és találtunk egy újat, amit ráadásul még hosszabbra terveztünk át, mint az eredetit. Rugalmasságból mindkettőnknek jár a csillagos ötös😊 Így aztán már csak időre oda kellett érnem, amit a hatalmas, karácsony előtti káoszban is sikerült megoldanom.
Megközelítés
Autóval érkeztem, lényegesen hamarabb a város határába érve, mint onnan a találkánk helyszínéig, de legalább egyből találtam parkolóhelyet egy perc sétányi távolságon belül. A megbeszélt időpont módosítás miatt lett egy kis időm, amit a sarki kávézóban töltöttem. Ha jobban feszített volna az idő, biztosan a BKV-t választom, a hosszú hernyó is pici sétányira áll meg csak a kaputól, ahol oly jó becsöngetni..:)
Helyszín
A kapun becsöngetve és bebocsájtást nyerve léphet a vendég a kis lakásba, amit azonnal betölt Berni ragyogása. Kellemes, fényfüzéres hangulatvilágítás fogad a nappaliban, ahol később levetkőzhetek és a kanapén hagyhatom a ruháimat, miután egy kellemes beszélgetéssel update-eljük egymást az eltelt időszakról és a jelenünkről. A kis bevezető csevej után a zuhanyzós fürdőben lehet felfrissülnöm, majd a galériás masszázsszobába vezet az út, az elegánsan gyönyörű fogadó ruháját egy hasonlóan csodás fehérneműre váltó vendéglátóm nyomában, ahol elébb a masszpadon, majd a kellemesen félhomályos galéria matracán folyik a program a későbbiekben.
Ez a hely így, mindenestül tökéletes arra, hogy a bebocsájtást nyert vendég teljesen ellazulva élvezhesse házigazdája áldásos tevékenységét.
Berni külseje
Ha visszaolvasnám a Berniről korábban írt jellemzéseimet biztosan ugyanezekre a szavakra bukkannék bennük: gyönyörű, elegáns, visszafogott, mosolygós, remek alakú, csodás arcú, elképesztően jó formában lévő…..stb. Nos, most éppen ezeket kellene megismételnem, de megkímélem az olvasót tőle, talán csak néhány fontos kiegészítést tennék. Az utolsó találkozásunk óta eltelt két év után szinte meglepett az a finom stílus és a kellemes orgánuma, ahogyan beszél a vendégéhez. A fantasztikus képeit bámulva és olvasva az újabb beszámolóit tudtam szépséges cickóinak a „megújulásáról”, de a kis koktélruha kivágásába és domborulataira nézve még így is csak hebegni-habogni tudtam a mesés látványtól, ami elém tárult. Nem beszélve a későbbiekről… Kecsesen ringó járását figyelve pedig teste minden porcikájára csak a legdicsérőbb jelzőket használhatnám. Imádom, hogy örül kis ajándékaimnak is és szó sem esik a későbbiekben az azok mellé rejtett kis borítékról.
1. Berni +36205284383 beszámoló Budapest 120147 erotikus masszázs
3. Berni +36205284383 beszámoló Budapest 120147 erotikus masszázs4. Berni +36205284383 beszámoló 2023-12-15 09:19:57 erotikus masszázs 1201475. Berni +36205284383 beszámoló 2023-12-15 09:19:57 erotikus masszázs 1201476. Berni +36205284383 beszámoló 2023-12-15 09:19:57 erotikus masszázs 120147
Erotikus masszázs
A fürdőből visszatérve és megpillantva őt a hófehér, két részes fehérneműben szinte elakadt a szavam a tetszéstől….így gyorsan be is léptem a masszázspad mellé, tetszéssel figyelve a gyönyörűséges partneremet, ahogy csipkés pántú selyemharisnyába bújtatott lábain engem követve lép elém és az örömteli viszontlátás ölelésével bújunk össze álltunkban. Rólam lecsúszik a törölköző, vannak jelei az izgalmamnak, a vágynak, ami a remek női test közelségétől önt el, de korai lenne még az erotika vizeire evezni, így hasra vágom magam a padon, ő pedig a megszokott módon terít be egy kellemesen meleg törölközővel, amit úgy igazít a hátamra és fenekemre, hogy lábaim lehessenek elsőként megdolgozva. Még teljes fehérnemű-pompájában áll, köröz a pad mellett, ahogy finom érintésekkel, simításokkal és nyomásokkal dolgozik, miközben igazán kellemes beszélgetésbe merülünk, tisztázva pár kialakult félreértést. Mintha tegnap hagytuk volna abba a társalgást, úgy folyik a szó, miközben ő nagyon kellemesen dolgozik testemen, én pedig a szemben lévő tükörben mozizva gyönyörködöm szépségében. Aztán a törölköző lejjebb csúszik, s hátam, nyakam, karjaim kapnak a jóból, s kis idő múlva hanyatt fordulásra kér, amit örömmel abszolválok, így a combjaim, lábaim elölről is kezei alá kerülhetnek. Ez már az a pálya, amikor a férfiember izgalma szemmel láthatóan megmutatkozhat, de én ezúttal úgy elmerülök a beszélgetésben, hogy amikor végül felinvitál a galériára a folytatáshoz, még meg is ijedek kicsit petyhüdtségemtől, nehogy szégyenemre cserben hagyjon a férfiasságom. Ő lépked fel előttem a lépcsőn az olajos tégellyel a kezében, én meg formás popsijában gyönyörködve követem és örömmel konstatálom, hogy talán nem lesz baj….a vérem a megfelelő irányba kezd a látványtól áramlani..:)
Levezetés
A galéria matracára egymás felé fordulva dőlünk az oldalunkra és elkezdődik a nap legvarázslatosabb órája. Szinte meglepődöm azon, hogy milyen szépséges is ez a lány…és szinte kisfiús zavarban, félve kezdem cirógatni nyakát, vállát, tenyerembe véve arcát gyönyörködöm benne. Imádni valóan, doromboló cica módjára tekergeti fejét érintéseim hatására, s kis sóhajokkal tüzel, ahogy puszilgatom arcát, nyakát, szépségesre sikeredett melleit. Azokat csak finoman érintem, nem akarván fájdalmat okozni, és boldogan fogadom, hogy tetszésének ad hangot minden érintésemre. Hasra fordul, én rádőlve, fölé hajolva csókolok bele nyakába, nyúlok finoman mellei alá, és imitálom egy szeretkezés kezdő mozdulatait szépséges popsija félgömbjeihez feszítve meredező férfiasságomat. Dicséri keménységemet, ami igazán jól esik, és hihetetlenül élvezem, hogy érezhetően ő is felizgul ettől az együtt mozgástól. Elvagyunk így egy kis ideig, amikor szeretne már jót tenni velem, s kér, hogy most én feküdjek hanyatt, hogy elkezdhesse azt a macska-egér játékot, aminek egyszer pontosan tudjuk, mi lesz a vége..:)
Nyakamba bújva puszilgat, ajkai bár csók nincs a kínálatban, finoman átsuhanva rajtuk ajkamat érintik – majd megőrülök a puhaságuktól -, majd mellkasomon és hasamon át halad lefelé combjaim tövéig, ahol haja cirógatja ölem díszét, amely majd’ szétrobban a vágytól. Érzem meleg leheletét makkom felett, ami még inkább beindít és képzeletben már elmerülök ajkai meleg-nedves puhaságában, de ugye ez sem opció itt. Bánja kánya, amit kapok az igazán élvezetes és őrületesen izgató. Széttárt combjaim között térdelve hajol fölém és látható tetszéssel veszi olajban fürdő kezei közé rudamat, s játszik vele, kényezteti azt, miközben én frenetikus cickóit simogatom finoman, hátát és fenekét cirógatom egyre növekvő kéjjel, ami egyszer csak eléri a már tűrhetetlen szintet és végül irgalmatlanul nagyot élvezek, bele az űrbe…. hosszasan remegve, hörögve tekergek percekig. Régen élveztem ekkorát, el is mondom a franciák „petit mort”-jának értelmezését, amit tetszéssel, egyet értve fogad. Egy ilyen orgazmus ugyanis valóban egy "kis halál", a pillanatokig tartó teljes megsemmisülés megtestesülése. Én lassan kezdek magamhoz térni, ő mintha lemenne és feljönne vissza a galériára, majd megtisztogat egy törlőkendővel, én pedig csak gyönyörködöm benne, és mivel két órára jöttem még marad kis időnk egy kölcsönös simogatásokkal töltött, levezető beszélgetésre, sőt, egy pár perces csípőmasszázst is kapok még, hogy ne legyen később sem gondom egy esetleges idegbecsípődés miatt.
Végül lemegyünk a nappaliba, ahol öltözködés közben még van pár mondatra időnk, s végül örömmel fogadva búcsúpuszijait, teljes „díszemben” lépek ki tökéletesen elvarázsolódva az ajtaján. Máris vágyom vissza...
Elszámolás
Minden korrekt és világos. Nekem a kapott élményhez viszonyítva éppen megfelelő az időmegváltás mértéke, sosem volt kérdés, hogy nem ez alapján választom őt, ha szeretném élvezni a társaságát. A kis finomságokkal együtt adtam át a megérkezésemkor, utána már nem került többé szóba.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Berni igazi kincs, különleges élmény minden vele töltött perc és ha az ember betartja a játékszabályait – miért is ne tenné? -, hát olyan csodában részesülhet, ami ritkaság ezen az igencsak sokszínű játszótéren. Én hálás vagyok a sorsnak, hogy anno megismerhettem, most pedig neki, hogy újra találkozhattunk és jól „megbernizett” ismét..:) Remélem lesz folytatás, rajtam nem fog múlni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Berni erotikus masszázs beszámolójáról


2024-01-02 17:56:22
Részletes, már-már novellaszerű beszámoló.

2023-12-22 08:29:16
Az olvasás közben szinte ott voltam a helyszínen. Bár mindig az van hogy a leírtak nem adnak biztosítékot az esetek megismétlődésére, mégis ugyanezt szeretném átélni.

2023-12-19 07:57:03
Professzionális írás, igazi remekmű. Érvek és érzések, jó volt olvasni.

2023-12-19 06:37:53
Viva...igaz...Berni maga a simogatás🤗

2023-12-18 09:18:10
Ez a reag olyan hogy szinte simogatja az ember lelkèt.
Mutasd mindet

FunkciókBerni legfrissebb beszámolói

istennő: 18db
(2024-04-23) : Először hátrafordul és megnézi ő is a fenekét a tükörbe, megigazítja rajta a bugyit úgy tűnik ő is nagyon elégedett a popsijával ezen egy jót mosolygunk. A mutatóujjával, a golyómnál kezdve végig halad a szerszàmon, gyengéden végigsimít a makkon majd két tenyere közé vesz

(2024-04-02) : Berni a lábaim közé térdepelve indul az utolsó rohamra. Egyik kezét muszáj a számra szorítania, mert lassan csendháborítást követek el. Aztán jön a villámcsapás.

(2024-04-01) : Hajával cirógatja hasam és nemesebbik részem majd ahogy kezébe kerülök elkezdi érzéki játékát. Teljesen rám hangolódik ösztönösen érzi mit szeretek. Kezei és ahogy teste megérint csak erősítik vágyam ezért felülök és megsimítom karját,

felejthetetlen: 18db
(2024-03-23) : Miután kezzével a hasamat körbejárta, egyenesen a lényegre tapint. Arca közvetlenül a nyakamnál. Csókolja, ízleli. Érzem forró leheletét, rám nehezedő párás sóhaját, puha macskanyelvét. Az én hangom is megjön. Innentől egyirányú az út. Beszűkülnek az ismert dimenziók.

(2024-02-17) : A szakszerűség nem kérdés, hanem tény. Amikor a nyakamon dolgozik, a szürkeállomány összes neuronja kirakhatja a "Szabadságra mentem" táblát. A tükörben lehetne "mozizni", de én vaksi vagyok, ezért megpróbálok csak a bőrömmel látni.

(2024-02-09) : Berni látványànak hatására nehezebb a hason fekvés, többrészes harisnyatartós,fehér és krémszínű csodában vár. A harisnyatartó fölött látszódnak a bordái alatti kis bemélyedések, amik egyik kedvenceim testén.

nagyon jó: 21db
(2023-10-06) : Finom, friss illatú a levegő és kellemes hangerejű a zene. Betakar meleg törölközővel, amit felhajt a derekamra és a jobb lábamat lassan végig simítja a fenekemtől lefelé. Puha a keze, jól esik az érintése, gyengéden kezdi a masszázst.

(2023-09-25) : Jól felépített, szakszerű masszázsában az tetszik a legjobban, ahogy kontrasztosítja a gyengédebb és erősebb hullámokat. Mintha tojássárgáját választana szét a fehérjétől olyan lágy az egyik pillanatban, majd megjelenik mozdulataiban a határozottság. Ezt oda-vissza, mesterien variálja. I

(2023-08-10) : Feltűri a törölközőt a derekamig és a lábaimnál kezdve elkezdi a masszázst. Végig masszírozza lábaimat ami valamilyen olajjal történik ami kellemesen meleg, nem tudom milyen olaj nem kérdeztem majd legközelebb kiderítem.

: 29db
(2024-03-26) : A masszázs szakszerű, de nem az a tipikus masszázs, mikor elugrasz a közeli fürdőbe hogy átgyúrjanak. Erősebb fogások is vannak, de mégis gyengéd és izgató amit csinál. A talpamon kívül minden testrészemre sor kerül, elölről is.

(2023-09-10) : A kisördög már ott csücsült a jobb vállamon, mikor Berni rámterítette a törölközőt ahogy hason elhelyezkedtem a masszázságyon. Az érintéseire koncentrálva, higgadtan feküdtem végig ahogy a vádlimtól elkezdte az izmaim átdolgozását.

(2023-06-29) : Nagyon kedves tekintet, választékos beszéd nem csak a test, hanem a lélek is kikapcsolódik). Változatos ruházat, ami egyre kevesebb lesz, de sosem tűnik el teljesen. Igazi nőies viselkedés, mozdulatok, szemet gyönyörködtető formás idomok.

lehetne jobb: 1db
(2023-03-19) : Masszázs végeztével gondoltam eljött az én időm és fel akartam ülni magamhoz húzni egy szájra puszival oldani a légkört, de kezével gyengéden visszatolt fekvő helyzetbe egy nyugtató hang kíséretében. Ezzel a mozdulattal pont az ellenkező hatást érte el mert még jobban beindított