Kiemelt
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Regina(28+)
Budapest II.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Berni

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-12-06 17:23:17

Az író prémium előfizetéssel látható
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Yoss:)
Mondhatnám, hogy valaki átvette az irányítást a tudatom felett és ezért lehetett megint tali, de nem így volt:) Ha a stílusod nem tetszene, akkor most sem találkoztunk volna, egyszerűen csak anno nem tudtalak hova tenni:) Ami imponált,hogy a folyamatos elutasítás ellenére is kedves és vicces maradtál, ezért egyszerűen úgy döntöttem, hogy ezt most megérdemled:)💋

Beszámoló Berni +36205284383 120087 erotikus masszázs

Yosarian a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Berni hirdetővel
igéző szemek
teljesen ellazít
csodás kézimunka
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Bernivel az ismeretségünk nem újkeletű, néhány éve volt szerencsém kétszer is a vendége lenni. Idővel talán az én hibámból, valahogy kihűlt az a szimpátia kettőnk között ami a kezdetet jellemezte.
Nyilván van egy olyan stílusom, vagy megnyilatkozásaim, ami Berninek nem jön be, de hát vagyok, aki vagyok. Szóval finoman szólva,,eltávolodtunk" egymástól, főleg ő tőlem. Nem részletezném, mert nagyon nincs mit, lényeg, hogy nem kaptam bebocsájtást hozzá, ha időnként randit kértem tőle. De most, nem oly rég megtört a jég, belsőn ráirtam, amnesztiát kértem, amit nagy meglepetésemre meg is kaptam. Először nem akartam elhinni, többször is elolvastam, hogy jól látom-e. Ezek után vtr-en kértem tőle időpontot egy hétre rá, amit nagy örömömre vissza is igazolt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Berni terápiás rendelője a II. kerületben van, a Rózsadomb legalján, a Duna felé. Szeretem ezt a környéket, kamaszkorban rendszeresen mentem el a ház előtt villamossal útban a Császár uszodába. Tömegközlekedés szempontjából ideális, többféle villamos és buszjárat megállója van a közelben, ahonnan max. 5 perc séta még a házig. Autóval sem kihívás, de érdemes plussz tíz percet plusszban bekalkulálni a parkolás miatt.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egy múlt század elején épült ház rejti Berni masszázs birodalmát. A kaputól nem messze, teljesen különszeparált helyen található a bejárat. Valamikor szépségszalonként funkcinálhatott, amire néhány most is ott lévő tárgy a bizonyíték. A belépőtől jobbra van egy tágas, nagyon hangulatos fogadó helység, a már említett tárgyakkal a szoba egyik végében. Nagyméretű kanapé, bárpult hozzá illő székekkel érzékelteti vendéglátónk izlését és igényességét. Itt kaphatsz egy teát, lazíthatsz, imerkedhetsz néhány percig Bernivel és itt hagyhatod a ruháidat is. A belépőtől balra van a kezelőhelység, masszpaddal, szintén tágas, végében egy lépcsővel, ami az arra érdemeseknek a mennyországba vezet, Led Zeppelin után szabadon. Itt már matrac van a hangulat fokozása érdekében és teljesen egyetértve a Berni által adott bizalommal. A lépcsőn óvatosan lépkedjünk, nehogy megszédüljünk az előttünk haladó vendéglátónk szexi alakjától. Lent még normális fényviszonyok, de a galérián már intim fények uralkodnak. A két szoba között kisebb folyosó húzódik, melynek a végén van a zuhanyzó, sokféle tusfürdővel, mosdónál szájvíz, pohárkákkal. Ottlétem alatt végig csend volt, talán csak én voltam kicsit hangosabb ejakulációm során, de ez nem zavart, remélem Bernit sem.
Berni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ahogy beléptem a lakásba és megpillantottam Bernit abban a fekete mélyen kivágott ruhában, legszívesebben derekát átölelve lassúztam volna valami ehhez illő zenére. Berni a kb. 2 év alatt, mióta nem láttam őt, még vonzóbb nő lett. Szexuális kisugárzását kis túlzással már a lépcsőházban érezni lehetett. Félhosszú, enyhén hullámos haja, csodás zöld szemei, kacér tekintete most is beragyogta auráját. Selymes, feszes bőre, kerek ruganyos feneke, nem hagyott kétséget afelől, hogy ő bizony egy igazi ,,díva", bármennyire is furcsán hangzik itt ezen az oldalon. Ő a bibliai Éva, de már sokkal több tapasztalattal és tudatossággal, aki ha hiszünk a reinkarnációban seregnyi férfiszívet törhetett már össze. Viszont biztos vagyok benne, hogy a hűség ugyanúgy jellemző rá, ha valakit érdemesnek talál kegyeibe zárni. Külsejével kapcsolatban érdemes még megjegyezni karcsú alakja mellett, Berni ,,frissített" kebleit is. Egy szó jellemzi őket és ez a szó a tökéletes. Semmi túlzás, abszolút illik hozzá, imádtam őket, nem bírtam megállni, hogy ne tekintsem meg őket még találkozónk elején. Összefoglalva talán úgy jellemezném őt, hogy egy IQ bajnok, vonzó testi adottságokkal. Természetesen ez ne ijesszen el senkit, mert ha nála vagy, úriemberként te vagy a prioritás, vállalt szolgáltatásain belül.
1. Berni +36205284383 beszámoló Budapest 120087 erotikus masszázs
3. Berni +36205284383 beszámoló Budapest 120087 erotikus masszázs4. Berni +36205284383 beszámoló 2023-12-07 00:56:32 erotikus masszázs 1200875. Berni +36205284383 beszámoló 2023-12-07 00:56:32 erotikus masszázs 1200876. Berni +36205284383 beszámoló 2023-12-07 00:56:32 erotikus masszázs 120087
Erotikus masszázs
Hátmasszázs:
5
Relaxmasszázs:
5
Svédmasszázs:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Randink a nappaliban(fogadószoba) kezdődött. Ilyenkor Berni figyelmes vendéglátóként teával kínál. Volt bennem némi lámpaláz, mondtam is néhány hülyeséget, beszélgetésünk során, de Berni jól kezelte, törölközőt nyomott a kezembe és utamra bocsátott a fürdő irányába. Mire visszatértem, most már a kezelőbe mentem, ahol ő már egy hófehér fehérnemű együttesben és combfixben várt. Pazar látvány volt, nagyon dögös textil volt, ami még jobban kiemelte szuper alakját, amit nyilván nem a szél fújt össze. Körbejártam minden oldalról Bernit, legeltettem szemeim. Kezemmel megsimogattam néhol, ahol értem, persze csak a jóneveltség keretein belül. Már nem ugrik be, hogy akkor kértem engedélyt felsőrésze levételére, vagy később, de az biztos, hogy masszírozás közben nem volt végig rajta. Tehát fekszem hason az ágyon, Berni meg dolgozik rajtam, úgy közepes erősséggel, de engem az sem zavarna ha ütne, mert imádom a kezeit(is). Testem azon részeit mindig letakarta ahol épp nem tevékenykedett, jó meleg törlőkkel. Hátam, vállaim már erősebben nyomkodta, amikor a fejemnél állt. Ezt a közelséget ki is használtam, fenekét, combjait simogattam saját örömömre. Egy idő után újra lejjebb haladt, itt már a fenekem alatti részeknél olyan finoman érintette a belső combom és férfiasságom, hogy ez már művészet. Szinte ott sem volt és mégis. Óhatatlanul is egy kicsit megnyíltam lábaimmal, hogy felkínáljam magam. De úgy tűnt Berni is máshogy szeretné a folytatást. Azért rákérdezek, lehetne-e eggyel feljebb folytatni a még hátralévő időnket. Közben már a padon ültem, Berni előttem, derekát átölelve csókoltam nyakát, gyönyörű melleit, persze vigyázva, mert még picit érzékeny volt. Ekkor végleg eldőlt, hogy fent folytatjuk, úgyhogy Berni elindult előttem a falépcsőn én meg csak néztem, ahogy minitangás feneke hullámzik előttem. Kezeim jó közel tettem, ha véletlenül megcsúszna, de mindketten baj nélkül felértünk a galériára.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A galéria meghitt félhomályában először Berni kerekedett fölém és puszik kiséretében alulról indulva érte el felső testem. Közben én is átöleltem, simogattam csodás testét. Mellkasomnál kérésemre a mellbimbóimat is megszeretgette. Visszafelé már éledező férfiasságom is kezelésbe vette nem kis örömömre. Ekkor viszont én vettem át az irányítást. Bernit először a hátára fordítottam combjait nőiességéhez igen közel simogattam miközben melleit és nyakát csókoltam. Egy kicsit már izzott a levegő, féloldalra fordultunk, Berni a fenekem markolászta, én is igyekeztem minél többet elérni belőle. Kis tangája félrecsúszott, nagy önfegyelemre volt szükségem ujjaimnak megáljt parancsolni.
Kicsit feltérdeltem, hogy Berni könnyebben elérhesse farkam, amit rögtön birtokába is vett. Iszonyat jó kézimunkába kezdett a már keményen álló farkammal. Kezemmel simogattam közben, nem sokkal puncija közelében, popsija tövében. Ekkor történt meg, hogy feje már csak centikre volt makkomtól. De ezt még fokozta, már a leheletét is éreztem, miközben farkammal játszott. Majd egyszer csak közvetlen közelről ráköpött, úgy huzogatta tovább. Innét már nem kellett sok, hogy egy hatalmasat élvezzek, amit nem tudom Berni hová irányított. Az biztos, hogy neki is, nekem is volt törölgetni valónk. Maradt még egy kis idő nk, Berni már ernyedt falloszom és combom simogatta, miközben egy jót beszélgettünk. Fürdés után még kávéval kinált, semmi tipli.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Berni nem titkolja tiszteletdíja mértékét, annyi volt a helyszínen is. Extrákról nincs tudomásom, szerintem nincs. A randi végén rendeztem a megfelelő nagyságú csokrot.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Berni, habár sok lánynál bővebb a lehetőség, még mindig egy kihagyhatatlan szolgáltató a maga nemében. Azon kívül, hogy egy végtelenül vonzó és okos nő, szakmai(masszázs) tudása is kiemelkedő. A helyszín az egyik legjobb, ahol sok éves pályafutásom alatt jártam. Ez a randink a hosszú kihagyás után maradandó emlék lesz számomra. Ha írásomtól kedvet kapsz Bernivel egy randira, elfogadva vállalásait, ne tétovázz. Persze, hogy ajánlom.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Berni erotikus masszázs beszámolójáról


2023-12-10 15:32:27
Nagyon jó beszámoló. Élvezet volt olvasni. Köszönjük szépen

2023-12-10 14:00:19
Az írásod tartalma kiválóan bemutatja mindazt amiket megéltél. A reagálás tartalma, egy igen empatikus "oldalát" mutatja be gyönyörű partnerednek. Köszönöm szépen.

2023-12-10 13:10:59
Izgalmas randit írtál le, korrekt stílusban és a tartalommal is jól bántál. Tisztelettudó, mégis vágykeltő írás lett.

2023-12-08 09:09:08
Mint Dorka útja Smaragdvárosba! Leküzdőtted az akadályokat,kitartó voltál,és nem tértél le a Bernihez vezető útról.Remek írás,szimpatikus reagálással, ez több mint egy beszámoló. Gratulálok!

2023-12-07 22:04:37
Remek stílusu tartalmas írás! Kösz a megosztást ésgratula nektek!
Mutasd mindet

FunkciókBerni legfrissebb beszámolói

istennő: 18db
(2024-04-23) : Először hátrafordul és megnézi ő is a fenekét a tükörbe, megigazítja rajta a bugyit úgy tűnik ő is nagyon elégedett a popsijával ezen egy jót mosolygunk. A mutatóujjával, a golyómnál kezdve végig halad a szerszàmon, gyengéden végigsimít a makkon majd két tenyere közé vesz

(2024-04-02) : Berni a lábaim közé térdepelve indul az utolsó rohamra. Egyik kezét muszáj a számra szorítania, mert lassan csendháborítást követek el. Aztán jön a villámcsapás.

(2024-04-01) : Hajával cirógatja hasam és nemesebbik részem majd ahogy kezébe kerülök elkezdi érzéki játékát. Teljesen rám hangolódik ösztönösen érzi mit szeretek. Kezei és ahogy teste megérint csak erősítik vágyam ezért felülök és megsimítom karját,

felejthetetlen: 18db
(2024-03-23) : Miután kezzével a hasamat körbejárta, egyenesen a lényegre tapint. Arca közvetlenül a nyakamnál. Csókolja, ízleli. Érzem forró leheletét, rám nehezedő párás sóhaját, puha macskanyelvét. Az én hangom is megjön. Innentől egyirányú az út. Beszűkülnek az ismert dimenziók.

(2024-02-17) : A szakszerűség nem kérdés, hanem tény. Amikor a nyakamon dolgozik, a szürkeállomány összes neuronja kirakhatja a "Szabadságra mentem" táblát. A tükörben lehetne "mozizni", de én vaksi vagyok, ezért megpróbálok csak a bőrömmel látni.

(2024-02-09) : Berni látványànak hatására nehezebb a hason fekvés, többrészes harisnyatartós,fehér és krémszínű csodában vár. A harisnyatartó fölött látszódnak a bordái alatti kis bemélyedések, amik egyik kedvenceim testén.

nagyon jó: 21db
(2023-10-06) : Finom, friss illatú a levegő és kellemes hangerejű a zene. Betakar meleg törölközővel, amit felhajt a derekamra és a jobb lábamat lassan végig simítja a fenekemtől lefelé. Puha a keze, jól esik az érintése, gyengéden kezdi a masszázst.

(2023-09-25) : Jól felépített, szakszerű masszázsában az tetszik a legjobban, ahogy kontrasztosítja a gyengédebb és erősebb hullámokat. Mintha tojássárgáját választana szét a fehérjétől olyan lágy az egyik pillanatban, majd megjelenik mozdulataiban a határozottság. Ezt oda-vissza, mesterien variálja. I

(2023-08-10) : Feltűri a törölközőt a derekamig és a lábaimnál kezdve elkezdi a masszázst. Végig masszírozza lábaimat ami valamilyen olajjal történik ami kellemesen meleg, nem tudom milyen olaj nem kérdeztem majd legközelebb kiderítem.

: 29db
(2024-03-26) : A masszázs szakszerű, de nem az a tipikus masszázs, mikor elugrasz a közeli fürdőbe hogy átgyúrjanak. Erősebb fogások is vannak, de mégis gyengéd és izgató amit csinál. A talpamon kívül minden testrészemre sor kerül, elölről is.

(2023-09-10) : A kisördög már ott csücsült a jobb vállamon, mikor Berni rámterítette a törölközőt ahogy hason elhelyezkedtem a masszázságyon. Az érintéseire koncentrálva, higgadtan feküdtem végig ahogy a vádlimtól elkezdte az izmaim átdolgozását.

(2023-06-29) : Nagyon kedves tekintet, választékos beszéd nem csak a test, hanem a lélek is kikapcsolódik). Változatos ruházat, ami egyre kevesebb lesz, de sosem tűnik el teljesen. Igazi nőies viselkedés, mozdulatok, szemet gyönyörködtető formás idomok.

lehetne jobb: 1db
(2023-03-19) : Masszázs végeztével gondoltam eljött az én időm és fel akartam ülni magamhoz húzni egy szájra puszival oldani a légkört, de kezével gyengéden visszatolt fekvő helyzetbe egy nyugtató hang kíséretében. Ezzel a mozdulattal pont az ellenkező hatást érte el mert még jobban beindított