Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Bella

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-01-07 15:11:50

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Bella +36306078824 116710 erotikus masszázs

jóöregharcos a 2023-01 hónapi randiján történteket írta meg Bella hirdetővel
gyönyörű arc
fülledt erotika
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Keddi napon próbáltam őt elérni telefonon négyszeri próbálkozás után visszacsörgetett péntekre tudott időpontot adni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Margit körútról nyiló kis utca tömegközlekedés kiváló parkolás is megoldható.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Nagy belmagasságú régi kőrfolyosós nagypolgári lakás emeletén van Bella kéjlakja.Fürdőszoba tágas zuhanyfülkés tusfürdő szájvíz dezodor minden adott a tisztálkodáshoz.
Bella külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Bella mint ahogy a képen is látható egy negyvenes bombázó ha finoman akarok fogalmazni egy Istennő.Hosszú dús hajzuhatag szilikon keblek formás lábak szikrázó gyönyörű szemek feszes kerek popsi diszkrét tetoválás a vállán.Akikkel eddig találkoztam csak Cindy volt hozzá hasonló kaliberű lány ebben a kategóriában.
1. Bella +36306078824 beszámoló Budapest 116710 erotikus masszázs
3. Bella +36306078824 beszámoló Budapest 116710 erotikus masszázs4. Bella +36306078824 beszámoló 2023-01-09 09:22:09 erotikus masszázs 1167105. Bella +36306078824 beszámoló 2023-01-09 09:22:09 erotikus masszázs 1167106. Bella +36306078824 beszámoló 2023-01-09 09:22:09 erotikus masszázs 116710
Erotikus masszázs
Erotika:
5
A fürdőből visszatérek átöleljük egymást finom üdvözlő csók majd lekerül a melltartó kiszabadítjuk formás kebleit a melle érzékeny ezért csak finoman simogathatom. A melle allatt maradt egy vékony fekete pántos mellrögzitő (nem tudom ez e a pontos megnevezése) amit az érzékenysége miatt hord de ettől még szexibb ahogy feszesen állnak a cickók.A kis üdvözlő ölelkezés után hasra fordulok jön egy rövid olajos masszázs lábamnál kezdi majd feljebb folytatódik finom ténykedése .Tiz perc után kéri hogy forduljak meg ekkor következik az erotikus rész. Immáron kielégülten ismét folytatódik a testem kényeztetése profi szakszerű mozdulatokkal végez amit a tükörben figyelemmel kísérek. Mondanom sem kell hogy élmény volt számomra,hogy egy ez a csodálatos nő érinti a testem.
Levezetés
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
A kis bevezető masszázs után kéri,kogy forduljak meg picit mellém fekszik puszi arcára gyönyörű melleire nem győzök betelni vele snnyira kívánatos.Javaslom a 69-et kéri hogy érzékeny odalent finoman bánjak vele.Számhoz tólja kéjbarlangját szétnyíló vastag húsos szemérem ajkait közt kalandozik a nyelvem halk sóhaja kíséretében elidőzök a nyelvemmel a gyönyörök kapuja bejáratánál jó lenne bemenni de ez másik kategória. Kérését tiszteletben tartva nem nyomulok tovább felejthetetlen élmény volt számomra.
Bella közben lágyan kényeztet kezével puha ajkával majd félúton leszáll rólam oldalról folytatja amit elkezdett a tükörben nézem ahogy nyalja a golyszikat nyevével elkalandozik a makkomig finoman nyalja mint a fagylaltot nagyon élvezem a dolgot.
Kis idő elteltével kezd komolyra fordulni a helyzet bőnyállal cuppogva kényeztet. Nézem a tükörben ahogy Bella mindent belead a siker érdekében.
Nagyon kitartóan próbálja megadásra kényszeríteni a kis havert megküzd vele van benne gyakorlata végül már nincs menekvés első lövés szájában landol a többi a kezét éri. Elvégzi a romeltakarítást majd folytatódik a masszázs. Randi végén felajánlja,hogy kezével mégegyszer megpróbálná működésbe hozni a fegyvert.Odalról mellém térdel beolajozza jobb kezét nagy sebességgel jár a keze nehezen akar ismét elsülni a fegyver végül erőfeszítése sikerrel jár ekkor már csak kevés lövedék távozik a csőből. Mellettem térdel egy keveset beszélgetünk megköszöni hogy jó ötletet adtam egy esetleges új helyszín megtalálása érdekében ettől is függ hogy meddig tudja folytatni remélem sikerülni fog megtalálnia a megfelelő megoldást.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nagyon korrekt minden úgy történt ahogy telefonon megbeszéltük.Nem változott a csokor mérete annyi mint másfél éve volt.A végén a szerkrényre tettem.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon jó volt újra Bellát meglátogatni nem változott semmi most elbűvölt. Ugyanolyan erotikával túlfűtött szeánszban volt részem mint azelőtt.Bízom benne hogy sikerül még eljutni hozzá ami nem olyan egyszerű mostanság.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Bella erotikus masszázs beszámolójáról


2023-01-14 07:03:38
Köszi mindenkinek a reagálást! Bella már Németországban él hamarosan visszatér.

2023-01-09 20:46:27
Kellően informatív, figyelem felkeltő beszit kaptunk tőled. Köszi, föleg amit az esetleges új helyszínnel kapcsolatban írtál.

2023-01-09 20:31:09
Istennő. Gratulálok hozzá és még sok hasonló élményben legyen részed nála

2023-01-09 14:31:56
A beszámoló is bizonyítja, megéri a vendég korához megközelítő korosztályú lányok látogatása. Talán kevésbé érhet csalódás,mint egy fiatal hirdetőnél.

2023-01-09 12:39:00
Jól visszaadtad Bella lényét, lényegét. Örülök, hogy mit sem változott a helyzet.
Mutasd mindet

FunkciókBella legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-04-11) : Mikor a combomnál jár óvatosan gátamhoz ért, látva a pozitív reakciókat ezt egyre többször megtette, ánuszum is bevonva, néha nyelvével is feszítve a húrt. Inkább az izgatásomra került a hangsúly, belenyalt a fülembe és kérte h forduljak

(2021-05-01) : A másik lábamon is végig megy, majd a hátam jön, melyet kellő szakértelemmel kezel, csak kissé bátortalanul, mert nagyon jajgattam közben, s lehet ráijesztettem ezzel, de sajnos a hatammal vannak problémák, ezért mentem masszázsra. Közben összefogott haja lehullva simogatja a hátam, s azt érzem, még! Adj még a hajadból! Sírni akarok, egész testemben bizsergek. Majd mikor végez a vállaimmal, rám fekszik finoman,

(2019-02-15) : Svéd masszázs következik hason fekve. Fekvésben nem akadályoz semmi. Megállapítom, hogy jól masszíroz. Közepes erősséggel izom masszázst csinál, talpmasszázzsal kiegészítve.

felejthetetlen: 7db
(2021-04-28) : Bella leszáll rólam és kezelésbe veszi a kispajtást kezével majd a szájával is megismerkedik vele.Indíványozom,hogy 69-es pozícióban folytassuk kéri, hogy óvatosan bánjak vele mert nagyon érzékeny.Igyekszem úgy bánni vele mintha hímes tojást nyalnék.Rámfekszik elém tàrul tikos barlangja amit csak óvatosan lehet megközelíteni.Így csak a kapuja előtt kalandozok körbe-körbe ajkai szélén a nyelvemmel.

(2021-04-26) : Először mikor érkeztem egy nagy ölelés, és két nagy puszi , közben beszèlgetünk egymással, hogy már régen láttunk egymást, hogy jó újra együtt, és tényleg így volt már nagyon vártam hogy végre lássam, aztán megbeszéltük hogy akkor elsőre egy francia aztán masszázs , és az a francia amit művelt velem még soha nem csinálta azt amit ő velem, hol kézzel és hol szájjal kényeztetett aztán jött a vég.

(2021-04-21) : Legutóbb a masszázzsal kezdtük és a kényeztetés maradt a második felvonásra, most megfordítottuk a sorrendet, mert Bella látványa miatt nem bírtam már magammal. Szóval a második felvonásban történő masszázs rendkívül kellemes volt, középerősen és krémmel zajlott. Aki az olajat preferálja az is elérhető. A krémet szoktam preferálni, mert azt könnyebb magamról lepucolni az élvezetek után.

nagyon jó: 11db
(2021-05-11) : A lábizmaim tökéletes fellazítását követően az ügyes kezeit már a hátamon éreztem. Ekkor a tenyerét sokszor az alkar használatával váltotta fel, időnként kellemes fájdalmat kiváltva vele a hátamban. Nagyon jól, szinte frissítően hatott mindenemre a finom masszázsa. A vállaim a kezeim és a hátam gyúrásakor Bellától nagyon kedves bókokat is kaptam

(2021-02-27) : Bella mellém helyezkedett, illetve mögém térdelt és elindult a masszázs, pár perc elteltével megkérdezte, hogy szeretnék-e két kényeztetést egy masszázzsal közbe iktatva. Gondoltam jó ötlet, hogy lesz-e második kör az majd kiderül. Így nekikezdtünk a felvezető levezetésnek, nagyon finom technikával keményre varázsolt,

(2021-01-09) : Érkezéskor puszi puszi, és adott nekem egy törölközőt és fürdés,. A masszázs egyszerűen nagyon jó volt, kellemesen éreztem magam és közben beszèlgetünk minden féle tèmàról és közben le került róla a melltartó is. És folytatta a masszázst lágy keze van nekem tetszett amit csinált.

: 6db
(2021-06-05) : A masszázs kellemes volt, olajjal csinálta, azt választottam. A talpaimmal kezdte, nagyon jól esett. Aztán a lábak és egyre feljebb a hátamon egészen a nyakamig végigmaszírozott. Nem professzionális masszázs, de kifejezetten jól esett, kellemesen ellazított és hát ugye, nem is ez a fő atrakció egy ilyen esemény kapcsán. :-)

(2021-06-02) : Erre csak egy válasz tudok "ISTENI" még most is beleborzongok ha rá gondolok. Igaz ehhez hozzájárult az is, hogy régen nem volt alkalmam hasonló helyzethez. Nagyon hamar a csúcsra juttatott, finoman érzékiesen vette kezelésbe a már kissé bepókhálósodott férfiasságom. Írhatok Én bármit ide, egy a lényeg ezt meg kell tapasztalni! Köszönöm Bella édes itt is ezt a csodás órát. 5

(2021-04-30) : Sportmasszázs kezdődött a francia után, amit később írok meg, érezni hogy tanulta a masszázs minden elemét, profi. Semmi sem maradt ki, lábak, fenék, hát és nyak. Nagyon alapos, nem csak mímeli a masszírozást. Elég kemény, ha arról van szó (még Belláról írok). Folyamatosan kérdezte mi, mennyire esik jól.