Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Aida Swinger

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-11-23 02:47:13

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Aida Swinger +36304204514 119955 szexpartner

Ashitaka a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Aida Swinger hirdetővel
gyönyörű arc
hihetetlenül érzéki
fáradhatatlanul lelkes
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
VTR-en kerestem, volt pici kaland, de végül minden az első kívánságom szerint teljesült. Már előző nap próbálkoztam, akkor majdnem sikerült :-), ma csináltunk egy hullámot, hogy jó, de mégsem, de mégis.
Azonban ez mind lényegtelen, mert ha tűzkarikákon kellett volna átbukfenceznem, akkor is megérte volna az erőfeszítést. Nekem volt egy halvány érzésem, hogy nem Aida személyesen kezeli az időpontjait és a szervező személynek sok mozgó alkatrésszel kell dolgoznia.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kőrút-Mester utca sarok környéke, parkolás nehézkes, BKV-vel megközelítve ideális, villamosmegállótól csupán 2 perc séta. A házszámnál van egy minimális trükk, azzal szoktam viccelődni, hogy az emeletről először leellenőrzik a vendéget távcsöves puskán keresztül, és csak utána kap bebocsátást a mennyország kapuján.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Régi épület, kapucsengő, pici lépcső, lift, sokadik emelet, diszkréció végig. A lakás nagyon hangulatos, már karácsonyiak a fények, halk TV világít balkéz felől, bárány-szerű ülőke a cipőlevételhez. Tisztaság tökéletes, ha jön a hó, a cipőből kiolvadó folyadék elnyelésére is fel vannak készülve. A célszoba nem túl nagy, de ízlésesen berendezett, fehér fotel várja a levetett ruhadarabjaimat.
A fürdőszoba nagyon tetszik, átlátszó zuhany fülke, mérete nagyobb medvéknek is optimális. Kb 4 féle márkás tusfürdő található, gyári koncentrációban, szájvíz műanyagpohárral, törölköző puha és nedvszívó.
Noha ezen apróságok hozzájárulnak ahhoz, hogy kialakítsák a tökéletes atmoszférát, mégis jelentéktelenek vendéglátóm vakítóan pozitív kisugárzása mellett.
Aida Swinger külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Belépésemkor Aida egy nyaknál csatos, kebleit formába öntő fekete izét viselt, rajta egy sokat sejtető, rózsaszín köntösszerű micsodával. Arca nagyon szép, fiatalos, fogai kifogástalanok, mosolya elbűvölő, hangja végtelenül kedves, bátorító. Mozgása szerény, szolgálatkész lélekről árulkodik, nyaka és kulcscsontja bombasztikusan izgató. Arányai a közzétett képeknek megfelelőek, keblei dúsak, kezei kecsesek, tompora formás. Kibontott haja hosszú, fekete, zuhatag szerű, tekintete szívet melengető, de nem nyálasan kedves, hanem vagányan kedves irányból teszi mindezt.
1. Aida Swinger +36304204514 beszámoló Budapest 119955 erotikus masszázs
3. Aida Swinger +36304204514 beszámoló Budapest 119955 erotikus masszázs4. Aida Swinger +36304204514 beszámoló 2023-11-23 09:38:11 erotikus masszázs 1199555. Aida Swinger +36304204514 beszámoló 2023-11-23 09:38:11 erotikus masszázs 1199556. Aida Swinger +36304204514 beszámoló 2023-11-23 09:38:11 erotikus masszázs 119955
Action
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia végig:
5
A fürdőszobából tisztán azzal a kényszerképzettel tértem vissza, hogy vendéglátóm - múltja miatt - bizonyosan önközpontú személyiséggel, teátrális stílussal fog szolgálni. Mint kiderült, nem lehettem volna távolabb az igazságtól eme együgyű okoskodásommal.

Van valami katartikus élmény abban, ha odaúszik hozzád a cápa, és nem esz meg. Meglepődve tapasztaltam, hogy Aida figyel. Figyel, hogy én mit lépek, és aszerint viszonoz. Szerintem olyan széles paletta birtokában van, hogy művészien tud válogatni a megvalósítandó színharmóniák között. Kimondatlan kívánságomra egy barátnős-összebújós-forró-szeretkezéses pillanatképet kaptam.

Egymással szemben térdelünk az ágyon. Finoman simítom végig szexi nyakát és húzom magamhoz óvatos csókra. Próbálok kis medve létemre azért férfiasan viselkedni, amihez kontextust csak egy igazi nő adhat. Ajkai puhák, szenvedélyesek. Most először nyilall belém, mennyire selymes a bőre. Mindenhol simogatom. Hibát követnék el, ha azt mondanám, hogy passzív. Inkább úgy fogalmaznék, hogy hagy kiteljesedni. Még kalibrál, fürkészi, milyen az erekcióm, erre milyen reakció a legmegfelelőbb. Nem nyúl közönségesen duzzadó hímtagomhoz, azt előbb ki kell érdemelnem. Nincs siettetés, sokáig térdelünk az ágyon és játszuk az előjátékot. Ezzel azt sugallja, mély együttlétre invitál, nem felszínes pancsolásnak nézek elébe. Mosolyog, miközben ledöntöm a párnára.

- Nyalhatlak? - kérdésemre huncut kacsintással válaszol. Selymes érintésű szeméremajkai világítótoronyként emelkednek ki a sötét fanszőrzettel borított tájból. Bal keze bátorítóan markolja meg felkaromat, miközben óvatosan közelítek duzzadó csiklójához. Kéjes hangja intelligensen irányít, mesterkélt színészi játék nyomát sem találom viselkedésében. Csípőmozgása visszafogott, nem akarja elboxolni arcomat, úgy érzem odaadja magát teljesen. Felváltva ingerlem ujjammal, nyelvemmel, végül finoman behatolok, és a G-pont felől izgatom angyali hangú partneremet. Amíg nem valami hordozható MRI géppel megyek randira, biztosat nem állíthatok sikerességemről, de azt észrevettem, hogy légzése szaporább, és vaginájának síkossága intenzívebb lett. Levezetésként teljes tenyeremmel fejtek ki nyomást szeméremdombjára, ami jól eső borzongással tölti el testét. Ismét konstatálom, mennyire aranyos ez a lány és mennyire nem számítottam rá, hogy így el tud bűvölni.

Hanyatt fekve kicsatolja nyakából kebleit kettéválasztó fekete izéje pántját. Két dús kebel közötti szabad rés számomra egyet jelent: meghívás ciciszexre. Vicces, ahogy kecses kezei mellei csupán harmadát tudják csak átfogni. Érzékien összepréseli őket, ezzel szűk alagutat formálva pumpáló péniszemnek. Síkosítás nélkül csusszanok előre-hátra, bársonyos bőre őrületbe kergeti érzékeny makkomat. Annyira finom... azon töprengek, tudok-e még egy picit itt maradni anélkül, hogy ne élveznék el idejekorán. Csak még egy húzás... talán még egy belefér... Muszáj megállnom különben pocsék lesz a beszámolóm - gondolkodok előre.

Gumit kérek és lovacskázunk. Aida erotikusan, lassan, törékeny tekintettel belém ül. Csípőjét vehemensen mozgatja mozdulatlan dákómon, miközben tehetetlenség vezérelte mellbimbói köröket írnak le felettem. Karcsú partnerem bordáit tapintom tenyeremmel ahogy repülök a felhőkben. Haja cirógatja felső testemet, miközben azt kívánom, ez a pillanat örökké tartson. Megfordulunk és misszionáriusban hatolok be tűzforró puncijába. Hajlékony partnerem lábait teljesen szétteszi, így enged a legnagyobb mélységekbe merülni. Néha intim közelségbe hajolok arca mellé, hogy angyali hangja közvetlen izgassa idegrendszeremet. Hatalom átadása és átvétele folyik az ágyon. Próbálom megbecsülni amit kapok.

- Elélvezhetek az ajkaid között? - kérdezi pajzán fantáziám az összehajtott partneremet. Az ágy mellé állok, ő közel csúszik és kezelésbe vesz. Bíztatom, hogy használja a kezét nyugodtan, a kezeket olyan kifejezőnek találom. Milyen érdekes, hogy csupán egy pár gramm nyomás, egy pár centi különbség választja el az öt csillagos kézimunkát a bénázástól. Amire vágytam, már megkaptam ezen a randin, már csak egy normál befejezésre számítottam. E helyett megkaptam életem legfinomabb orális kivégzését. Nem az egyik... a leg... Elég stramm lábakon állok, de két kézzel kellett megkapaszkodnom Aida vállába nehogy berogyjon a térdem.
- Azt hiszem jön - suttogtam elgyengülő hangon. Olyan boszorkányosan tolt fel a csúcsra, hogy az orgazmus közeledtével lassított, pont annyira, hogy a legfelső ponton meg is tartott hosszú másodpercekig, majd gondoskodó ölelésében le is kisért izgalmi tetőpontomról.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Érkezésemkor tettem ki az ágyra. Annyira aranyos volt, hogy megkérdezte, bevonja-e az aktusba a korrupciós csokoládét is amit hoztam neki :-)
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Mostanában sűrű a munkám, kevés az időm beszit írni. De most muszáj volt félredobnom az ügyfeleimet, mert innen felrobbant aggyal távoztam. Annyira jó volt. Lehet vitatkozni, hogy azért, mert ki voltam éhezve. Vagy mert alacsony elvárásokkal mentem bele. Vagy csak véletlen események sora erre billentett. A negatívum keresgélése szőrszálhasogatás lenne: a régi retusált képein feszesebbnek tűnt, vagy lehetne a lakás tágasabb? vagy építhetne több parkolóházat az önkormányzat?? Ezek mind eltörpülnek amellett, hogy Aida nagyon figyelmes, bámulatosan érzéki, mérhetetlen tapasztalattal rendelkezik és roppant szerény szolgáltató. Nálam megütötte azt a középutat, hogy nem beszél folyamatosan, de barátságosnak hat, teljesíti minden kívánságom, de tartása is van, közel enged magához, de titokzatos is marad. Nem tudok elképzelni olyan makktársat, aki ne elégedetten távozna Tőle.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Aida Swinger szexpartner beszámolójáról


2023-11-26 08:08:25
Az elégedettség egy nagyon jó stílusú, elfogultsága ellenére is informatív beszámolót szült. Az egyik legjobbat a mostanában általam olvasottak közül.

2023-11-23 21:10:31
Remek beszámolót írtál. Gratulálok hozzá!

2023-11-23 17:26:10
Nagyon jól megírt beszámoló, látogatásra csábító.

2023-11-23 17:15:58
Nagyon jó beszámoló, hangulata van. Mindent közölsz ami lényeges, így valóban hasznos, kár hogy ritkán írsz...

2023-11-23 16:53:37
Nekem nagyon tetszett amilyen stílusban írsz. A hölgy külsejét, a randitokat is mesterien bemutattad. Hiba lett volna kihagyni, nem megosztani! Köszönöm!
Mutasd mindet

FunkciókAida Swinger legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-12-07) : Magamhoz húzztam, markolásztam popikáját, és lágyan csókolgati kezdtem itt - ott. Majd csókolozni kezdtünk. Elõször Én kényeztettem, Aidát, ahogy szoktam, az ágyon fekve.

felejthetetlen: 3db
(2024-03-18) : Ezután Ő következett. Kellemes natúr franciával hozta működésbe a velemegykorút, majd izgató cici szex következett. Kértem a védelmet, ami felhelyezése után nagyon szép lovacskázás követett. Gyönyörű látvány volt ahogyan megpacizott, kezemben a didik!

(2023-12-03) : Punit engedi simogatni,dörzsölni,de túrkálás nincs.Franciája kiváló.Mélytorok olyan barátnős,de legalább meg tudja csinálni.A kényszerfranciskát engedi de finoman kell ráhúzni,mondom olyan barátnősen,hardcore kizárva.Köpködés,szemkontakt,tánc nincs.F

(2023-10-29) : Aztán el jött az én kényeztettésem, hanyat Feküdtem és oldalról elõször finoman, majd ahogy kell ilyenkor hát.... megkaptam amit meg érdemlek, filmes😍

nagyon jó: 3db
(2023-10-30) : Kertem egy kicsit franciazzon es mar lent is volt. Nagyon finoman semmi kezezes hamar eredmenye is lett es gumit kertem.felhehyezte es belem ult.

(2023-10-19) : jól mélytorkoz, épp kiveszi pont a csúcsnál, szólok most fogok, gyorsan szájába visszarakja és megy minden oda, utána teli szájjal kérdésemre ühm-mögés van amíg meg nem szabadul az utódoktól,

(2023-10-03) : Natúr franciás kényeztetés , ami isteni volt , igazán profi előadásban .Miután kiélveztem a gyönyört amit a szájával csinált , kértem a gumit. Ő indított lovaglással, ahol gyönyörködhettem a melleibe ,utána kutyusra váltottunk ,

: 3db
(2024-01-27) : Szexisen elmosolyodott, bólintott, majd ő helyezkedett a lábaim közé. Nagyon finom szopást kaptam, lágyan kezdett, majd teljesen bekapta, mélytorokra is vette a farkam. A nyalizás és a franciája annyira felizgatott,

(2023-10-19) : Aida egyre jobban belemelegedett az actionbe, misszi után ő került felülre, majd visszatérve az eredeti helyzetbe ért az igencsak kellemes vég. Odafigyelt, hogy mit és hogyan szeretek, ez egy külön pluszpont neki.

(2023-10-07) : Kértem hogy lovagoljon meg mert imádom a ringatózó melleket a számban dugás közben. Elkezdett lobagolni rajtam majd hamar kezembe vettem az irányitás és olyan tempót diktàltam amit szerencsére ö is èlvezett és nekem igy is lett végem.