24
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
3
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
6
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 11-18
7
Éppen online
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 8-19

Vuhan koronavírus tájékoztató, COVID-19 szexpartner koronavírus és erotikus masszázs koronavírus relációban

Update 2020.05.18.

Pesten és Pest megyében is megszünt immár a kijárási korlátozás. Úgy nézi ki, az ország egyelőre megúszta a komolyabb járványt, viszonylag kevés hivatalos fertőzöttel, bár sajnos súlyos halálozási rátával. Úgy néz ki, idősekre, és krónikus betegségben szenvedőkre igaz ez, hogy veszélyes rájuk a vírus - de ne feledje seni, bárki elkaphatja. Jelenleg elég csekély az esélye a fetőzésnek, lévén alacsony az esetszám. Mindenkit kérünk, hogy aki csinált tesztet, és túl van a koronavíruson, azaz átesett a fertőzésen, mind hirdető, mind vendég fennen hirdesse, hiszen akik átestek már rajta, azoktól úgy néz ki már nem lehet elkapni, a jelen állás szerint. A már gyógyultak újrafertőződése úgy néz ki nem valós, hanem a bizonytalan teszteredményeknek köszönhető hír volt.
Szerencsére a kicsit túltolt elővigyázatosság, na meg a melegedő időjárás meghozta a gyümölcsét, lecsengőben van a vírus. Egyre több hirdető is elérhető újra.
Tehát mától szabadon lehet mozogni, azonban figyeljetek egymásra, és továbbra is alap dolgokat, mint a higiénia tartsátok be, ésaki kicsit is betegnek érzi magázt, ne randizzon. Kíváncsiak vagyunk volt e olyan randi, amire maszkban került sor, ha volt ilyen, akkor várjuk róla a beszámolót :)

Update 2020.05.01.

Változnak a kijárási korlátozás szabályok. Budapesten és Pest megyében változatlanul érvényesek a kijárási korlátozások. Azn ország többi területén feloldották ezeket. Faramuci megoldás de Budapestre a befelé irányuló utazás engedélyezett , ellenben a budapestiek vidékre nem mehetnek. Továbbra is csak "alapos" indokkal lehet kimozdulni Budapesten. Eddigi tapasztalatok alapjén senki nem fog megállítani a fővároson belüli mozgásért. Egyre többen csináltatnak magán úton tesztet. Ennek igazából akkor van értelme ha olyat végeztettek, ami azt is kimutatja , ha valaki már átesett a fertőzésen. Rengetegen lehetnek már, akik tünet nélkül átestek már rajta, és immunítást szereztek. Egyre több hirdető is végezteti el ezt a tesztet. Minden hirdetőnek javasoljuk, hogy amennyiben olyan teszt eredménye van ami igazolja, hogy átesett a fertőzésen, azaz veszély nélkül meglátogatható, az mindenképpen tegye fel a képei közé és a hirdetési szövegben is jelezze.

Update 2020.04.24.

Jó régen nem frissítettük az oldalt, mert igazából nem volt miért.
A helyzet változatlan.
Folyamatosan, de szerencsére nem kiugró mértékben nő a fertőzöttek száma. A hivatalos kormányzati álláspont változatlan, kijárási korlátozás van érvényben. Amiért mégis frissítjük a fdolgoka az a közelmúlt bejelentései.
A hivatalos szervek május 3.-ra várják a járvány tetőzését. Most az ezel kapcsolatos elemzéseket, véleményeket, konteókat:) figyelmen kívül hagyva, annyi lehet mondani, hogy május elején változások jöhetnek. A járványt sikerült fékezni, bár megfékezni nem, hiszen folyamtosan nő a regisztrált fertőzöttek száma, és biztosan rengeteg nem regisztrált fertőzött is van. Viszont ami egyre nagyobb problémát jelent, hogy a leálló gazdaság több kárt fog okozni , mint maga a vírus, ezért a környező országok mind lazításba kezdtek. Ez várható nálunk is. Az, hogy ez a vírus helyzetre milyen hatással lesz - senkinek lövése sincs róla, de az biztos, hogy fokozatosan minden ország, így magyarország is enyhíteni fog a kijárási korlátozáson. Mert kénytelen. Az pedig a jövő titka, hogy a gazdaság mikor, és hogyan fog talpraálni, és milyen áldozatok árán.
Nem lehet tudni, hogy május elején pontosan milyen változások lesznek, feltételezésekbe pedig nem bocsájtkozunk. Amint valamilyen tényleges változás van, jelezni fogjuk itt.

Update 2020.03.28.

Életbe lépett a kijárási korlátozás. Ez még nem kijárási tilalom.
Gyakorlatilag annak, aki eddig is betartotta az ajánlást hogy ne menjen tömegbe, ne csoportosuljon, okkal mozduljon ki stb. annak semmilyen változást nem jelent. Számukra semmi nem változott. A járművel való közlekedés (saját járművel, egyedül, vagy egy háztartásban élőkkel) szintén nem korlátozott.
Az oldal és a hirdetők szempontjából ez nem jelent igazán változást.
Mi továbbra is azt ajánljuk, hogy aki teheti, menjen szabadságra, ingyenes opció, aki pedig úgy dönt, hogy dolgozik, mert kénytelen, az maximálisan figyeljen a higiéniára. Vendégeket is kérjük felső légúti tünetekkel hanyagolja a randizást, valamint legyen tisztában a kockázatokkal.

Update 2020.03.22.

Továbbra sincs kijárási tilalom.

Sokan kélrdezik tőlünk, mit tanácsolunk.

Semmit :) Mi nem tanácsolunk, mi tájékoztatunk. Mindenkinek saját magának kell eldöntenia mit és hogyan csinál.

Jelenlegi helyzet: egyre több a fertőzött, bár szerencsére viszonylag lassan nő a szám, de egyre gyorsuló ütemben. Van ez a #maradjotthon mozgalom, aminek a lényege igazából az, hogy figyelj oda, és kevés legyen a társadalmi interkaciód. Ahogy azt már írtuk annak az esélye egy átlagos dolgozóhoz képest, hogy egy hirdető lány fertőzött alacsonyabb. ellenben a randin óhatatlanul is egymás közelében vagytok, ha egyik fél fertőzött nagyon nagyon + nagyon esélyes hogy átadja a vírust egy randin. Bárkivel toltesz 1-2 méter távolságra zárt térben 1 órát, ugyanannyi esélyed van mint egy oldalon hirdető lánynál. Jelenleg nincs kijárási tilalom, arra hívják fel mindenki figyelmét, ne csoportusoljon, és a szociális interakcióit minimalizálja.
Egyetlen tanácsot tudunk adni, ami egyértelmű, 65 év felettiek és krónikus betegek, ne minimalizálják, hanem nullázzák le az érintkezéseiket a többi emberrel. A többiek.... hát döntsenek :)
A vírust bárki elkaphatja, bárkinek lehetnek súlyos tünetei, egészen a halálig. Az idősek és krónikus betegek azért különössen veszélyeztetetek, mert náluk elég nagy százalékban alakul ki olyan kimenbetel, ami intenziv osztállyal és/vagy halállal végződik, míg a fiatalabbaknál azért ritkábban szerencsére. Az is igaz, hogy a járványnak nem holnap lesz vége. Jelenleg a szakemberek jóslatai 2 hónap és másfél év közé teszik a lecsengését... Senki nem tuja mi lesz hogy lesz. A rendelkezésre álló infók birtokában mindenki egyéni belátásra van bízva mit tesz, mi nem dönthetünk senki helett.
Az biztos, hogy a lányok fele már szabadságon van. Nekik annyit tudunk ajánlani, hogy nézzenek körül az online szexiparban esetleg, hirdetésük napjai nem vesznek el ha szabira mennek, livejasmin és hasonlók pedig bármikor fogadják őket, amíg úgy nem döntenek, visszatértnek.

Update 2020.03.20.

Egyelőre nincs kijárási tilalom, továbbra is ugyanazok az ajánlások vannak érvényben mint eddig. Igazolt fetőzöttek száma meghaldja lassan a 100-at.
Kerüld a tömeget, csökkentsd le a szociális interakcióidat amennyire lehet, és figyelj a higiéniára!

Update 2020.03.18.

Jelenleg még mindig alacsony az igazolt fertőzöttek száma, de tünetmentes, nem igazolt fertőzött akár több száz is lehet. NEM VALÓSZÍNŰ , hogy vendég-hirdető randin fertőzöttel kerülj érintkezésbe - hiszen statisztikailag JELENLEG ez nem túl nagy esély, de természetesen nem kizárt. Ellenben egyre nő az esélye annak hogy nem randin, hanem más helyzetben találkozol vírus hordozóval. Ezért randinál alap , hogy amikor bemész a hirdetőhpz első utad a fürdőbe vezessen, alapos kéz mosás, utána arcmosás, hiszen ha nem is vagy fertőzött kapcsolatba kerülhettél a vírussal. Mire eljutsz egy randira egy nap akár több száz emberrel kerülsz olyan kapcsolatba, hogy lehet rajtad kórokozó. Elég ha ugyanazt a kilincset markolásszátok meg. Az hogy egy randin mi történik, kézi levezetés van, vagy francia is, vagy aktus, gyakorlatilag mindegy, a koronavírus fertőzésveszély szempontjából, hiszen az számít, hogy egy légtérben vagytok, közel egymáshoz. Tehát kézmosás (utána arc sem árt) minél hamarabb, higiénia - amit tehetsz.

Összefoglaló a tudnivalókról Mit kell tudni az a szexpartner koronavírus vagy erotikus masszázs koronavírus relációban?

Az esetleges fertőzés esélye egy oldalról indított randin pontosan ugyanakkora, mintha bemész valahova és kezet fogsz valakivel. A vírus nem szexuális úton terjed, hanem a levegőben.
A lányokkal kapcsolatban pontosan ugyanazokat az ajánlásokat kell megfontolni, mint az élet minden más területén, semmiben nem különbözik a dolog. Alapvető dolog, hogy ha betegnek érzed magad, taknyos vagy, köhögsz, lázad van, rossz a közérzeted, ne egyeztess randit. Azon hirdetők is szabadságra fognak menni, akik hasonlóan éreznek.
Sajnos ugyanúgy, mint minden más embernél, a szolgáltató lányoknál is fennáll a veszély, hogyha ők fertőzöttek, akkor elkaphatod tőluk a koronavírust, illetve ha te hordozó, és így fertőző vagy, te is átadhatod.
Véleményünk szerint, annak az esélye alacsonyabb hogy a hirdető fertőzött, egy átlagemberhezt képest, hiszen álló nap alakásban kuksol, nem találkozik sok emberrel 2-3 vendég egy nap akitől elkaphatja. Ha egy átlagember bemegy a munkahelyre, akkor tobb tucattól kephatja el, nem is beszélve az utazásról, és a többi kapcsolódásról.... Ellenben ha fertőzött valaki, akkor a randin nagyobb esélyel adjátok át egymásnak a dolgot, léven egy légterben, közel tartózkodtok, és időben sokat egymáshoz.

Tehát annak az esélye kisebb, hogy egy hirdető fertőzött és ezt egy randin kapta el, egyszerűen azért mert kevés emberrel találkozik, viszont ha fertőzött valemlyik fél, könnyebben fertőzi meg a másikat.

Aki meg tudja tenni, hogy otthon marad, nem mozdul ki stb. az sehova nem fog menni.

Az idősebb korosztály, 65+ évesek a legjobban akkor járnak, ha egyáltalán nem mozdulnak ki otthonról, a többiek pedigf el tudják dönteni, mennek e randira.
Teljesen mindegy , hogy a fodrászodhoz ülsz be, vagy randira mész ilyen szempontból, mivel légi úton terjed a betegség - ugyanolyan esélyed van elkapni.

Ez egészen addig így lesz, amíg az adott városra karantént nem terjesztenek ki - akkor sehova sem mehetsz, randira sem... Sőt, sokkal jobban jár az, aki nem egy szórakozóhelyre megy le alkalmi numerát keresni, hanem ha már nem fér a nadrágjába innen választ :) Kerülni kell a tömeget, ez a legfontosabb.

A vírushelyzet valószínűleg hónapokig fog fennállni, cölibátus nem jellemző szerintünk az oldal látogatóira.
Ha menni kell, akkor érdemes olyan hirdetőket választani, akikről köztudott , és a beszámolóikból is kiderül, hogy magas fokon adnak a higiéniára. És ha fenáll az esélye, hogy fertőzött vagy, vagy tüneteket észlelsz ne menj randira. Mondjuk akkor sehova se menj.....


Kérdésekre, ha vannak kivételesen a fejlesztési ötletek oldalon fogadunk, ott válaszolunk a felmerülő kérdésekre.


Akiket érdekel a téma reális boncolgatása, egyik nagy kedvencem két videóját is belinkelem ide.

Közérthető, reális videót itt tudod megnézni

Legfrissebb videó


nowak felhasználónktól kaptunk egy levelet, amit közzéteszünk, és alatt a válaszunkat is (2020.03.18.) Teret adunk a mienktől eltérő véleményeknek is.

…Egyszerűen nem bírom megállni, hogy ne írjak nektek. Nyilván fel sem merül bennem, hogy hamut szórtok a fejetekre (az sokkal valószínűbb, hogy nevetve hülyéztek le), mégis lefirkantom ezt a pár sort.
Olvastam a tájékoztatót a vírussal kapcsolatban, ami egészen elképesztő dolgokat tartalmaz. Semmi másról nem szól, mint a pénzről. A lehető legkisebb bevételkiesés legyen, menjen az az üzlet, ez az egy számít. Az írás hemzseg a tévedésektől is, és a láthatóan szándékolt ferdítésektől is, és minden egy irányba mutat: szaladjon a business.

Nem nagyobb a veszély, mint bárhol másutt, írjátok. Hát, de. Sokkal nagyobb. Lévén a kontakt nemhogy közeli, de extrém közeli. Lehet kezet mosni doszt; ez csak abban az esetben segít, ha egyébként egyik fél sem fertőzött, és így az esetlegesen behozott vírust elpusztítja ezzel. Máskor azonban egészen biztos lesz a fertőzés.
Ráadásul, a lányok túlnyomó része fiatal. Minden bizonnyal minimális tünetekkel, számos esetben tünetmentesen vészelne át egy fertőzést. És közben hibátlanul, heteken keresztül fertőzhet….
Ráadásul az egész nem arról szól, hogy én, a self ne legyek beteg. Hanem arról, hogy ezt a módfelett jól terjedő szart ne adjuk tovább. Főként nem időseknek, akikre viszont kifejezetten nagyon veszélyes. Egy baszásnak nem szabad most ennyit érnie.

Egészen hihetetlen, hogy ha az nem volna elég, hogy minden, de tényleg minden szakértő egybehangzóan állítja, kéri, rimánkodik ezért, hogy semmilyen nem létszükségletből eredő kontaktálást kerüljük el, ez ennyire hatástalan legyen. Ráadásul tényleg csak körül kell nézni, mi megy lényegileg a szomszédban. Felfoghatatlan ez a mérvű felelőtlenség és önzés. Szégyellhetnétek magatokat.

Persze, bevétel kiesés, olyan, amire nem is számított senki. Se ti, se a lányok, se senki. De két-három hónap az egész. Ez az ipar egészen biztosan az elsők között lesz, amelyik újraéled. Nem éveket kéne kibírni. Cserébe pedig lenne egy jó érzés, hogy most nem magunkkal, hanem a közösséggel foglalkoztunk.

Bár elgondolkoznátok fentieken.

Peace.
nowak,


Válaszunk:

Üdv,
Minden szavát vállaljuk a leírásunknak.
A vírus fertőzése kapcsán teljesen mindegy, hogy mennyi ideig vagy valaki közelében aki fertőzött, és teljesen mindegy, hogy mit csinaltok közben, MERT LÉGI ÚTON TERJEDŐ BETEGSÉG.
Ha hitelügyintézésnél 1 méterre ülsz az ügyintézőtől, vagy a pénztárosnak fizetsz, megfogva azt a pénzt amit az előtted fizető 123 ember is megfogott nagyságrendekkel több esélyed van megfertőződni mint egy randin. Nem az számít, hogy mennyire közeli egy kontakt, egy légi úton terjedő betegségnél. A lényeg a kontaktok száma. Márpedig egy vendég gyakorlatilag bárkivel, bármilyen okból találkozik és kerül egy méteren belülre, statisztikailag sokkal agyobb esélye van elkapni a koronavírust mint attól a lánytól aki naponta 2 vagy 3 emberrel találkozik. A vírus terjedését nem a face to face, 1-1 találkozók segítik, hanem a csoportok közös légtérben tartózkodása. A jelenlegi pániknak nem sok értelme van, az ésszerű szabályokat kellene betartani, és nem több ezer embernek megfordulni minden nap a bevásárlóközpontokban. Ehhez képest marginális, elenyészően kicsi a veszélye egy randinak egy szolgáltató lánynál. Semmi köze a bevételnek semmihez. Nem közösségi rendezvénbyről van szó, hanem két ember találkozásáról. Ha azt hiszed, hogy egy szobában tartózkodni 10 emberrel jobb , mintha natúr franciát kapsz egy lánytól, akkor HATALMAS tévedében vagy. Egy lány ha 2 vendéget vállal naponta lappangási idő alat megfertőzhet 10-et. Egy pénztáros lappangási idő alatt megfertőzhet 1000-et (alsó hangon). Melyik a veszélyesebb szerinted ?:) A pániknak semmi értelme, a gondolkodásnak annál több.... Plusz jelenleg a fertőzöttek száma alacsony. El fog jönni az idő, amikor katantént hirdetnek, na onnantól kezdve nincs értelme lányokhoz menni és lányoknak sem dolgozni.

Webi