1
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
4
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
37
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
4
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
2
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Most hívhatod!
8
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
Inka01 erotikus masszázs

erotikus masszázs

Inka01-

V.I.P hirdető
89/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-09-27 20:21:03

kutya1
Szexguru
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Inka01 reagálása

Koszi a beszit Draga, emlekszem Rad, varlak maskor is... InKa

Inka01 beszámoló erotikus masszázs Budapest 2016-09-27

Egyeztetés
Elérhető:
5
Reggel csörögtem rá fél 9 körül. Egyből felvette, kellemes, barátságos hanggal beszélgettem. Megbeszéltük az este 18 órát.
Megközelítés
Odatalálás:
2
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
4
Könnyen megközelíthető, a város központban rendel a Nagytemplom közelében. Én gyalogosan érkeztem, a házszámon belül az alszám megtalálása okozott nehézséget, de telefonon türelmesen kisegített. A gps csak körülbelüli helyet mutat.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A helyszin egy csigalépcsőn keresztül közelíthető meg, és tulajdonképpen egy "masszázs üzlet". Izlésesen, célnak megfelelően berendezve. Hangulatvilágítás, halk zene, masszázs pad, a polcon Budha szobor stb. A vizesblokk külön helyíségben, zuhanyzó, tiszta, kultúrált, több tusfürdő.
Inka01 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Sokkal szebb és barátságosabb mint a képeken. Körül lengi valami misztikum, legalábbis nekem igy jött le. Nem sok beszéd, de azt kedvesen, nem is illik a hangulathoz, inkább érezni kell. Magas sportos testalkat, hosszú szőke haj, kedves, megnyerő arc. A cicik szilikonosak.

Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
3
Hatékonyság:
5
Masszázsra és kézi levezetésre van lehetőség. Megkérdezte jártam már ilyen helyen. Igen! Irány a zuhanyzó. Míg zuhanyoztam Ő is leöltözött, a bugyi maradt, itt látszott milyen szépen karbantartott teste van, semmi felesleg. Felinvitált a masszazs padra, hasra le! Ja, fenék fel a farkam beigazította, ahogyan annak el kell ilyenkor helyezkednie: két láb között lefelé. Ismét nem kérdezett semmit és elkezdődött eddigi egyik legszakszerübb masszázsom. Kézzel és alkarral, nem túl erős, de mindent átmozgat. Indulás a jobb lábfejtől-lábujjaktól, befejezés a jobb kézfejjel-ujjakkal. Közben érzéki besimítások az ánusz és a farok környékén.
Levezetés
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
3
Nem tudom mennyi idő után -de én azt gondoltam rég lejárt az egy órám, amire beneveztem- szólt, hogy forduljak meg. Egyszerüen csak az érintésekre koncentráltam. A masszázspadot a javaslatára feljebb döntöttük, nekidőltem és Ő egyszerüen a kezével kivégzet. Ért hozzá nagyon, mikor dicsértem, mondta: Nem most kezdte! Én meg: Mástól is hallottam már ilyet, de jobb lett volna, ha otthol kiverem! Már elnézést a nyers igazságért. Na, úgyhogy olajozta, masszírozta, zacsit simogatta, még a gyönyörű cikókkal is babusgatta és nyújtotta amig lehetett, aztán mikor egyre jobban sóhajtoztam megkegyelmezett. Bumm! Szépen lenyugtatott, precízen megtörelgetett. Ismét irány a zuhanyzó, a hátamról segített az olajat lemosni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Virágszálak a végén az előre megbeszéltek szerint, pedig én első alkalommal szeretem előre átnyújtani, debreceni nagyságnak megfelelően. Ja, mikor eljöttem néztem meg, hogy majdnem másfél órát maradtam, és ugye az elején tíz percet csúsztam, a késésem és az odatalálás miatt. Ezúton is elnézést kérek ezek miatt kedves Inka! Úgyhogy egész idő alatt semmilyen siettető érzés nem volt, sőt a nyugalom szigetén éreztem magam.

Rózsacsokor
fél órás randira 10, egy órás randira 15, másfel órás randira 20, két órás randira 25 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nagyon megérte! Egy profi testet-lelket megnyugtató masszázsban volt részem. Amit az adatlapon leírt azt maximálisan megkaptam. Nem is próbáltam mást elérni. Nem volt sok beszéd, de mint írtam, nem is volt rá szükég. A hangulathoz nem is illett volna. Köszönök mindent, még megyek!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Inka01 erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.