187
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
171
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma NEM elérhető!
ALICE szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

ALICE-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-09-22 19:09:59

azigen18
Törölt reg
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

ALICE reagálása

Drága Szívem!
Elmondhatatlanul örülök, hogy április óta én vagyok a No. 1., és erről még megerősítést is kapok! :) Én is szeretem a társaságod :P
Várlak továbbra is, a következő többszáz randinkra! ;)
Csókollak

ALICE beszámoló szexpartner Budapest 2016-09-22

Egyeztetés
Itt az oldalon írtam rá amikor láttam, hogy online, de nem jött válasz, ezért egy smst küldtem. Az időpont meg is felelt neki, amit kértem. Ennél könnyebben nem is mehetne.
Megközelítés
A körút miatti felújítás megnehezíti az autóval odajutást. BKV hasonló rendszerességgel jár, mint korábban. Béke tér a közelben, az sokaknak ismerős lehet. Onnan könnyed gyalog távra van a helyszín. Sok parkoló. Fizetős, de az olcsóbbik fajta.
Helyszín
Panel, ezzel együtt tiszta, rendezett. Sok tusfürdő, mécsesek, fények. Most új, színváltós izzó is került a baszobába. Talán egyik elsőként vettem észre. Jó, persze ez apróság, de azért elárul néhány dolgot annak aki érzékeny rá. Alice igényes a környezetére is.
ALICE külseje
Ezt a gyönyörű hamvas testet nem lehet megunni. Szerintem kevés a kép és nem is adja át igazán ami személyesen vár. Hibátlan sima, selymes, világos bőr. Szép arc, kerek popsi, minden szép és ragyogó. A gyümölcsös rágót én is meg tudom erősíteni, parfümöt is mindig érezni rajta. Puncikába nem lehet belekötni, csak belenyalni vagy betenni ami oda való.

Action
Már rég nem írtam Aliceról beszámolót, de ez nem azt jelenti, hogy nem találkoztunk közben. Szinte minden héten meglátogatom, ami nem véletlen. Egyszerűen nem tudok elszakadni tőle. Nem mintha akarnék, de akkor sem menne. Ritka jót lehet vele szexelni. Élvezi amit csinál és rettentő ügyes. Azért nem írok minden randiról, mert megkaptam már, hogy mi újat lehet még ennyi beszámoló után.. hát az is fontos, ha nincs új. Azaz a színvonal maradt ugyan olyan max pontos mint amit tőle megszokhattunk. Nem olvastam végig az összes beszámolót ... minek is tenném, van vele bőven tapasztalatom. De talán ritka hirdetők egyike, akiről nem született se rossz, se egyeztetési problémás beszámoló. Se tiszta lap... szóval igenis hír értékű, hogy nincs új a nap alatt azon kívül, hogy a pici szája egyre ügyesebb.
Már ha lehet ezt egyáltalán fokozni.

Az elmúlt néhány randi forgatókönyve szinte mindig ugyan az. Zuhany, kibontom a ruhából, vagy ő vetkőzi le azt a semmit amiben a zuhany után vár, miközben csókolgatom. Letérdel, azonnal mélyre vesz. Attól függően, hogy éppen milyen állapotban vagyok, vagy könnyedén, vagy egy kis küzdelemmel, de mindig sikerül neki. Felhúzom magamhoz, néhány csók, majd hanyatt fekszem. Franciázik, néha mintha az élete múlna rajta. Egyszer sem éreztette még, hogy na most már húzzunk gumit. Nem fárad el, vagy csak nem mondja. Inkább már én szoktam megsajnálni, nehogy túlságosan elfáradjon. Ekkor gumit húzunk, pacigol, majd hasra fektetem és így vagyunk hosszabb ideig. Nagyon bejön így is a látvány, na meg hogy átadja magát teljesen. Ez azért kiszolgáltatott póz egy kicsit. Hátulról, fekve. Miután ezt a pózt kicifráztuk, felállunk, a falnak döntöm. Addig-addig csináljuk a fal mellett is, amíg már annyira elfáradok, hogy ismét letérdel elém, gumi le és a szájába adom ami bennem van. Nem siettet, hagy lenyugodni. Zsepi, hozzám bújik, beszélgetünk, majd el.
Egy óra elmegy így gyakran egy akcióval, néha egy gyors második francia is becsúszik. Mikor hogy. Nem ellenkezik sosem.
Elszámolás
Utólag szoktam adni amikor öltözöm. Még a régi b-ig átlag. Igazán profi kiszolgálás

Rózsacsokor
fél órás randira 20, egy órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Voltam már eleget, jövök is még. Helyzetjelentés pár hónap múlva ismét. Addig is mindenki továbbra is vigyázzon rá.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés ALICE szexpartner beszámolójáról


2016-09-28 09:02:25
Jó stílusban megfogalmazott nem túl hosszú beszámoló, ami érdekes kombinációja a mindent elveszek, ami nekem jó, és mégis sajnálom, egyben nagyon kedvelem a partnert mixnek. Néha, inkább sokszor én is így vagyok. !

2016-09-28 09:02:25
Jó stílusban megfogalmazott nem túl hosszú beszámoló, ami érdekes kombinációja a mindent elveszek, ami nekem jó, és mégis sajnálom, egyben nagyon kedvelem a partnert mixnek. Néha, inkább sokszor én is így vagyok. !

2016-09-27 22:57:56
Ismerős forgatókönyv! :) Én sem tudtam eddig megunni...

2016-09-27 22:57:56
Ismerős forgatókönyv! :) Én sem tudtam eddig megunni...

2016-09-27 19:35:52
Most jobban igyekeztél, mint az előző beszámolód esetén, sajnos egy istennős minősítéshez ez még mindig kevés.


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókALICE legfrissebb beszámolói

istennő: 42db
(2021-10-26) : Örömmel és készséggel mondott igent, és máris védőfelszerelést varázsolt a farkincára. Majd azzal a lendülettel fölémkerekedett és lovagolni kezdett. Összesen nyolcféle pózban keféltünk (de ha a lovaglás négyféle módját nem számítjuk különbözőnek, akkor csak öt: paci, álló helyzet, kuyus, misszi és féloldalas. Eddig bírtam.

(2021-09-30) : Alice az ágyon ült én meg vele szemben álltam, mindenféle értelemben. Franciázás közben gyakorlatilag mindenhol simogattam. A cicijéhez könnyű hozzáférni, amikor meg előrébb hajoltam, hogy a popsit elérjem, vagy a punciját tudjam simogatni, Alice szinte automatikusan helyezkedett úgy, hogy kényelmesen elérjem.

(2021-07-06) : Alice egyik különlegessége a franciája! Kértem is, hogy erre helyezzünk nagy hangsúlyt, de azért figyeljen rám,, nehogy túl hamar kivégezzen. Ez egy olyan nap volt, hogy erre állandóan figyelnem kellett :) Leült az ágyra és elkezdte az eleinte finomabb franciát, ami nála azt jelenti, hogy már ekkor is nagyon mélyen, tövig eltűnteti az ezredest. Kérdeztem, hogy foghatom-e a fejét,

felejthetetlen: 84db
(2021-09-29) : Ő is akarja , a szájába a farkam. Kiül az ágy szélére farkam ajkai közt nagyon jol érzi magát. Közben ujjazom , előbbre csúszik, hogy jobban hozzaférjek tocsogó punijához. Nyakát csókolva látom szemén, miközben jó nyálasan szopik elélvez. Tuti nem szinészet a szeme fehérjét látom ahogy szeme felakad.

(2021-09-27) : Nem így Alice-nek: az első két próbálkozásnál alaposan felmérte a hosszt, majd a harmadiktól kezdve valami észbontóan lebegős érzésben részesített, mélységes mélységekbe engedve engem, alig-alig engedve. Közben megállítottam, hogy megbeszéljünk bizonyos technikai részleteket, de megnyugtatott, hogy a spontaneitás nála komoly érték.

(2021-08-26) : Csókokba fonódtunk, s Ő lassan ráhajolt a férfiasságomra. Ismét a mélységbe engedett, én azonnal mozogni kezdtem. Közben a tükör felé fordította a popsiját. Ez a látvány és az érzés még jobban felajzott. Egyik kezem a fején, mi közben a torkában mozogtam, a másikkal a popsit simiztem. Aztán először egy, majd két ujjam is bekerült a nedves forróságba.

nagyon jó: 68db
(2021-07-18) : Nagyon változatosan és főként eszméletlenül élvezetesen csinálta. Volt kényeztetés, nyalogatás, csókolgatás és volt teljes hosszában torokba vétel is és ezt váltogatta. Később újra én kezdtem el irányítani, alulról kezdtem dugni a száját, majd ezt felváltva inkább maradtam nyugton és Alice fejét húztam rá

(2021-07-12) : Nagyon lassan és érzékien kezdett szopni közbe izgató hangokat ad ki. Nagyon jól esett nem is nagyon volt kedvem durvulni. Azért néha a fejére raktam a kezem ekkor gyorsított azonnal szinte végig mélytorokkal szopott lassan és gyorsabb tempóban is. Amikor a fejét párszor rányomtam a nyelvét valahogy belül pörgette vagy a fene se tudja mit csinált de nagyon jó volt az biztos.

(2021-02-19) : Miután a velem egykorút elérte elkezdett ismerkedni vele és a környezetével. Szépen nyalogatta a farkam és a heréimet is. Mondtam neki, hogy elsődlegesen a francia tudása érdekel így első körben egy NVSZ sztorival indítsunk. Megkérdezte nem baj e ha leül az ág szélére, ami persze nem volt gond, és úgy az ágy szélére közelebb húzott és szépen belekezdett a franciázásba.

: 43db
(2021-11-26) : Kis lovaglás, én kész voltam. Rövid csendes pihenő után kezdődött a következő felvonás, de nekem ez már nem ment, bár mindent megtett, hogy jó legyen ismét.

(2021-11-19) : Franciás kényeztetésre érkeztem, amibe egy kis testi ismerkedés után bele is kezdett. Hát ez valami leírhatatlan mennyire jól csinálja érzékien és mélyen. Teljesen eltűntem a szájába pedig kicsinek nem mondanám magam.

(2021-11-18) : Kis idő múlva ő vette kézbe (szájába) az irányítást. Olyan franciat kaptam, hogy akkor elődöntőttem így lesz az első végig. A falra rakott tükrökből gyönyörű latvany volt nézni puncijat popsijat, nem is tudtam csak nézni kezeim rendszeressen kalandoztak,, miközben olyan mélyen eltűntette a farkam, hogy csak pislogtam. Aztán kértem valtsunk 69-be, így én is kényeztettem közben.