564
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma NEM elérhető!
8
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
187
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
Cintia szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Cintia



-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-09-19 16:05:26

Albika76
Belát a dolgok mögé
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Cintia beszámoló szexpartner Budapest 2016-09-19

Egyeztetés
Elérhető:
5
Kedvesen tájékoztat a részletekről, nekem megfelelt, így hamarosan meglátogattam. Érződött, hogy amit vállal, az tényleg menni is fog, tisztában van a határaival és nem ígérgetős. Szeretem az ilyet.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Sportcsarnok közelében, jár ott mindenféle BKV, de a parkolás nem mindig könnyű. Szerencsére 1 sarokra találtam helyet, és Zuglóban ez egyelőre ingyenes.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű ház, teljesen rendben van. A lakás szintén, fürdő is pöpec, tusfürdőből sokféle, szájvíz is van. A törölköző a legjobb, amit eddig tapasztaltam: friss, hatalmas és vastag. Szobában a szükségesek: inas, ágy és tükör, valamit zeneeszköz.
Cintia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Melltartó, tanga, magassarkú szettben bújt elő az ajtó mögül, alacsony, vékony, széparcú hölgy. Formás popsi, tenyérbe illő cicik, picit puhák, de nagy és peckes bimbókkal, amelyek végig aktívak voltak. Nagyon karcsú és feszes mindenhol, hason picit érződik a fogyás (szülés?), de csak szőrszálhasogatásból írom. Sajnos lábszáron érződött egy kis borosta, de a punci makulátlan volt. Összességében szinte tökéletes test és arc, nagyon finom illatú hajjal.

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Fürdés után ő még kiszaladt helyretenni a fürdőt, de mivel vigyáztam, villámgyorsan visszatért. Finom csókkal kezdtük, majd egyre fokozódott a hangulat, nyelveink kergették egymást a kezdeti felfedezés közben. Simogattam mindenféle, ő is egyre jobban kereste az érintéseket, igazi, lágy, barátnős bemelegítés volt. Az ágyra döntöttem és úgy folytattuk, majd letérdeltem elé és levettem a tangáját. Nedves volt már és vágyta a nyelvem, én pedig nem várakoztattam feleslegesen. Finoman nyaltam, próbáltam több irányt és tempót, ő pedig sóhajokkal jelezte a helyes irányt. Igen hamar meg is feszült a teste, de éreztem, hogy nyitott a folytatásra, nincs szükség pihentetni az érzékeny csiklót. Lágyan folytattam míg újra hevesebben vette a levegőt és megint élvezett. 3. vagy 4. orgazmusa még intenzívebb lett, remegtek a lábai és tényleg kellett pár másodperc pihenő, de utána megint húzta a csiklójára a számat. Egy ujjam is bevetettem, hiába tocsogott, alig fért be a szűk punciba. Miután újra elment, fölé másztam és csókolóztunk, majd kényeztetni kívánt ő is, én pedig kíváncsian hanyatt feküdtem. Többnyire a mélytorok vonz, de tudtam, hogy itt nem lesz, ennek ellenére félig bevette és ügyesen szopta, miközben ütemesen járt a kis keze. Tudtam, hogy ez tökéletes befejezés lesz, de meg akartam dugni, kíváncsi voltam, közben mire lesz képes az az érzékeny kis punci. Gumi fel és beleült. Először térden, majd guggolva, mindkettőben ügyesen mozgott, akár el is élveztem volna, de hátulról is benne akartam lenni. Tetszett neki az ötlet és a tükörből figyeltük egymást ahogy meghajtottam. Markoltam a derekát, finoman a hajába is túrtam, ő pedig megint elment párszor, szépen lúdbőrzött a háta és karja. Kicsit szemből is érezni akartam, ő besegített az ujjaival mindkettőnknek és így igen közel kerültem a véghez. Az órára pillantva láttam, hogy időszerű elengedni az utódokat, gumi le, ő elém térdelt és szépen a szájába fejte a farkam. Amikor összehúzódtam így kipréselve az utolsó cseppeket, még azt is lenyelte és csak utána engedett el. Nagyon intenzív érzés volt finom szívóhatására telespriccelni a száját. Tisztogatás, simogatása, csókok majd zuhany. Az idő letelt, és amúgy is elég nagyot élveztem, nem vágytam folytatásra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Sok extra nincs, vagyis igazából amit vállal, azt alapban. A lenyelés egy számomra fontos plusz, nála ez tökéletesen működött.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon csinos, ápolt lány, értelmes és tisztában van azzal, mi fér bele neki. A határokon belül maradva minden tökéletes. A pornós, vadulós szex kívül esik, de a barátnős együttlét, igazi csókkal, sok orgazmussal és a bónusz lenyeléssel nekem nagyon megfelelt most.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Cintia szexpartner beszámolójáról


2017-01-07 14:20:03
Ez egy ritka, legalább is számomra kedvcsináló és érzékletes beszámoló. Öröm, hogy Cintia itt van köztünk ,és boldogítja a szerencsésebbeket .......!

2017-01-07 14:20:03
Ez egy ritka, legalább is számomra kedvcsináló és érzékletes beszámoló. Öröm, hogy Cintia itt van köztünk ,és boldogítja a szerencsésebbeket .......!


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókCintia legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2017-07-02) : Alig ért a testem a közösen leterített, tiszta, finom illatú lepedőre, mindenre kiterjedő, bőnyálas, francia tudását megcsillogtató NF előadás részese lehettem. Kezei hol símogattak, amit csak elért rajtam, hol erősen, egyre erősebben szorítottak.

felejthetetlen: 14db
(2021-11-12) : Mondtam, hogy igen, a fenekemre ült és szagtalan krémmel megmasszírozta egy kicsit a hátam. Mind a kettő dolog jól esett. Közben a köntösét valamikor elhagyta. Leszállt rólam, mellém feküdt és itt már kezdhettem is bánni, hogy nem kértem csókot, de azért puszilgattam az arcát a száját kivéve (csak most jut eszembe, hogy lehet, hogy szájrapuszi lehetett volna csók nélkül is :(, nem kérdeztem), a nyakát, a cicijét.

(2021-05-22) : Fenomenális szopizásba kezdett, előbb lágyabban, majd lassan fokozva a tempót. Szép ütemesen csinálta, kezével is facsarva, folyamatosan a szájában tartva. Percekig hagytam is így dolgozni, mert nagyon odaadóan csinálja. Aztán kérésemre átfordultunk 69-be, mert szerettem volna megnyaligatni kidudorodó punciját. Felemelő látvány volt a formás kis popsija is, ahogy a képem elé helyezte ebben a pózban.

(2019-11-04) : Nagyon jó mozdulatai voltak és kellő erősséggel és érzékkel végezte a masszázst, meglepően jó volt a technikája is. Ezt nem fogom kihagyni legközelebb sem, mert abban a néhány percben is jelentős hangsúlyt kapott a zacsim csipkedése, a fenékvájatom végigsimítása.

nagyon jó: 24db
(2019-09-06) : Kis pihegés után Ő vett kezelésbe és meredező férfiasságomat kezdte kényeztetni. Nagyon jól csinálta, mert viszonylag sokáig bírtam, nem akart már az elején kivégezni, hanem kitartóan kényeztetett, amíg meg nem kértem, hogy vegyük fel a védelmet.

(2019-05-12) : A folyosó végén megközelített ajtó mögött egy nagyon szép lány fogadott.Beinvitált a szobába .Az anyagiakat én mindig előre szoktam rendezni.Elmentem fürdeni és mikor végeztem már az...

(2019-04-23) : javasoltam, hogy szájjal végezzen ki. Újra finom puha ajkai közé kerültem, de most keményebb franciába kezdett kézzel is rásegítve és a hatás nem is maradt el, nemsokára hatalmasat élveztem a szájába

: 29db
(2021-08-30) : Ez sajnos nem tartott néhány percnél tovább mert annyira jól csinálta, hogy a megbeszéltek szerint rövid idő múlva a szájában landoltak az utódok. Viszont nem állt le hanem még finoman egy kicsit folytatta és az utolsó cseppig kiszívta ami még bennem volt. Rövid beszélgetés közben érdeklődött a második körről én pedig jeleztem is neki hogy részemről mehet nem kell sok idő

(2021-08-26) : Bele is kezdtünk egy franciával és azonnal felállt a farkam ahogy bekapta. Később se volt gond a rágó vagy a mentol miatt az erekcióval. A rágó végig a szájában maradt! Elmondása szerint csak az az egy esete volt eddig. Mentolos-rágó Mítosz megcáfolva. Egyébként barátnős, finomabb a francia. De nagyon faszállító. Érezni lehetett hogy nagy rutinnal szopja a brét, ügyes.

(2021-07-03) : A franciája nagyon finom volt, magam sem értettem miért nem jön aminek jönnie kell, aztán csak a vége felé jöttem rá, hogy mintha hűvösnek és tompának érezném a dolgokat, pedig egyúttal finom is volt, és kb az utolsó percben ugrott be, hogy feltűnt, hogy rágózik.