20
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 9-18
20
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Alexandra erotikus masszázs

erotikus masszázs

Alexandra-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-11-20 19:46:19

macilaci2013
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Alexandra reagálása

Kedves Macilaci!

Szeretném megköszönni, hogy találkozhattunk és együtt tölthettünk egy kis időt.

Némi dolgot hozzátennék a kis beszidhez.

Ajtóban nem törölköző volt rajtam hanem egy fehér kis ruha ami keresztezett pántokkal van varrva. :D Igaz, nem volt rajtam smink, mert sem otthon - a korai kezdés miatt - sem pedig itt nem volt rá időm de remélem így sem okoztam csalódást. :) Szeretek sminkben és természetesen is lenni. Nem kell mindig smink mögé bújni. :D
Ha szeretnéd legközelebb sminkben várlak. :D

Aranyos és kedves voltál kis zavarodban de hamar megpróbáltuk ezt együtt oldani és véleményem szerint ez sikerült.

Köszönöm a kis ajándékokat amit kaptam Tőled. Volt ami már tegnap elfogyott de hagytam mára is. A gumicukorral vigyázni fogok. :D

Remélem, hogy még fogunk találkozni és együtt lehetünk a Nyugalom Szigetén.

Puszillak és vigyázz magadra addig is.
Alexa baba

Alexandra beszámoló erotikus masszázs Budapest 2013-11-20

Egyeztetés
A szobába lépve ruha nélkül fogadott. Választhattam olaj vagy krém között. Felfeküdve a masszázspadra a lábaktól indult a masszázs, beszélgetve, ismerkedve. Szakmai tudása már az első érintéskor kiderült, precíz, alapos masszázsban volt részem.
Megközelítés
Autóval mentem, a ház mögött töménytelen ingyenes parkolási lehetőség található.
Helyszín
Ahogyan már előttem megírták néhányan: panellakás átalakítva. A szoba tökéletesen megfelel az elvárásoknak, kellő félhomály, mécsesek, finom illatok......
Alexandra külseje
Az ajtóban várt egy törölközőbe csavarva. Mit mondjak? Ügyes volt a fotós!!! De ilyen -alapanyagból könnyű- Engem nem egy olyan bombázó várt, mint akit a képeken láttam. Semmi smink, tetőtől-talpig természetesség. Engem egy végtelenül aranyos, kedves, közvetlen, HÖLGY fogadott. Az, hogy csinos nem kérdés!!!! Kaptam egy puszit belépéskor, és kezdetét vette néhány perc beszélgetés, és a zavartságom leépítése.

Erotikus masszázs
Érzésem szerint a beszélgetés egy picit elhúzódott (az én hibám, egyszerűen nem tudtam elindulni befelé az ajtóból), kellett 5 perc, mire a cipőm lekerült. Ezután folytattuk benn a szobában. Újabb 5 perc után irány a zuhanyzó. A szobába lépve ruha nélkül fogadott. Választhattam olaj vagy krém között. Felfeküdve a masszázspadra a lábaktól indult a masszázs, beszélgetve, ismerkedve. Szakmai tudása már az első érintéskor kiderült, precíz, alapos masszázsban volt részem. Hihetetlenül sok témát felvetettünk, élvezetes volt vele beszélgetni. A lábak után a derék és a hát következett.
Levezetés
A masszázs után a padról a heverőre telepedtem át hanyatt fekve. Odafeküdt a lábamhoz, és kezdetét vette az erotikus rész. A beszélgetés sikamlós témákkal folytatódott, majd szép lassan abbamaradt... Volt egy olyan érzésem, hogy csak fekszem, mint egy darab fa, de egyértelműen zavarban voltam, miközben Ő a lehető legnagyobb természetességgel simogatott. Szerencsére egy kis idő elteltével győztek a hormonok, és tettre készen vártam Alexandra franciás kényeztetését. Megállapodtunk, hogy én is szeretném megkóstolni Őt, és lehetőség szerint viszonozni a kedvességét. Ez úgy-ahogy sikerült, de azt hiszem nem hoztam a legjobb formámat!!! Ő viszont hozta, így elkövetkezett a vég, amit időben jeleztem s a levezetés a kezei között ért véget. Letisztogatott, kaptam egy nagy mosolyt, majd újra zuhanyoztam.
Elszámolás
Mivel a tervezett óra helyett majdnem kettőig maradtam, így természetesen az eredetileg megbeszélteket megtoldottam. Mosolyt csaltam az arcára a kis csomaggal (finomságok), amit az elején átadtam.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Egy kellemes, profi, lenyűgöző, kedves HÖLGYET ismertem meg Alexandrában. Elégedetten távoztam a Nyugalom Szigetéről!!! A GUMICUKORRAL VIGYÁZNI KEDVES, NEM EGÉSZSÉGES!!!!!!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Alexandra erotikus masszázs beszámolójáról


2014-08-22 08:52:48
egy félénk vendég elégedett beszámolója


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókAlexandra legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2020-01-07) : Hanyatt fektetett, rám tolatott (gyengébbek kedvéért 69-be), majd észbontó finomsággal és finomsággal franciázni kezdett. Én pedig élveztem, ahogy hozzám ér a keze, az ajka, az arca, a teste s nagyon jól érzetem magam.

(2018-05-22) : Most kértem, hogy lábamon ne időzzön, annál inkább vállamon és karomon. Szépen megdolgozta a hátam és környezetét aztán a fájósabb részeket. Mondhatom hatékonyan tette.

(2016-10-14) : A kényeztetést a félmagas ágyon szoktuk csinálni, kicsit hosszába, keresztbe hozzám bújik és szép lassan nekilát a cerka kezelésének. Ehhez dupla párnát szoktam kérni, hogy jobban lássak.

felejthetetlen: 21db
(2021-04-20) : A derekamra kaptam egy melegítő törölközőt, majd a lányok leültek a két oldalamra és elkezdték a kezelésem. Alexa a baloldalamra ült. A lábfejemnél kezdték és szisztematikus haladtak felfelé. Érdekes érzés volt, hogy egyszerre négy hozzáértő kéz gyúrja át a testem. Ahogy haladtak felfelé, a kezeik be-be siklottak a combjaim köze és a derekamon lévő törölköző alá is.

(2021-02-08) : Teljesen rájuk bíztam magam, amiről már előre tudtam, jó döntés lesz. Még nem volt részem négykezes masszázsban, de megtérítettek a lányok, nagy élmény, ahogy masszőristennők egyszerre 4 keze dolgozik a lábamon, a combomon, a fenekemen. A fenekemnél talált Viki egy kisebb problémát, ha jól emlékszem, a Piriformisommal dolgozott egy kicsit hosszasabban, majd következett a derekam, a hátam, majd a karjaim. Néha egy-egy finom érintés azért történt az intim tájékom környékén

(2021-01-16) : Visszamentünk a szobába és én elfeküdtem a tatamin. Ők a két oldalamra helyezkedtek és a lábaimat kicsit megigazítva a bokáimtól felfele kezdtek el masszírozni.Érzéki simogató mozdulatokat éreztem a testemen és közben csevegtünk az ezen kerületben átélt tapasztalataimról és ezt összevetettük az általuk ismert tényekkel. Haladtak feljebb és a már a derekamnál jártak; a

nagyon jó: 32db
(2021-04-19) : Alexandra nekilátott a masszírozásnak, közepesen erős, alapos, minden végtagra kiterjedő, kellemes nyomkorászásnak voltam elszenvedője. Viszont ami a legfontosabb nekem, tök jót dumáltunk közben! Leginkább könyvolvasási szokásaink voltak terítéken, az olvasott irodalmam alapján egyből lekockázott, és tulajdonképpen nem volt messze az igazságtól :D

(2021-03-21) : Alapvetően nem masszázsra mentem ,de ettől függetlenül ,kellemes masszázsban volt részem ,megkérdezte krémmel vagy olajjal óhajtom én rábiztam ,ami könnyebben lemosható azt kértem, ez esetben a krém volt. Szakszerüen a lábaimnál kezdte majd lassan haladt felfele a masszázzsal nagyon kellemesen ellazitott ,a karjaim és tenyereimet is masszirozta.

(2020-11-29) : Ez abból ált, hogy fejem felé térdelt. Így már teljes egészében tudtam koncentrálni a feladatomra. ;) Alexa építő jellegű megjegyzéseit követve meg is szereztem neki a vezetést. ;) A balansz helyreállítása érdekében ismét pozíciót váltott ezúttal már mellém térdepelt. Nem volt kegyelem, ki végzett a szájával. Nem kapkodva, kellemesen elnyújtva a végjátékot. ;) Miután újra magamhoz tértem még váltottunk pár szót és elmentem újra zuhanyozni.

: 87db
(2020-07-20) : A lábaktól egész a kezem végéig, teljesen át nyomkodott, masszírozott. Ne sajnálta a masszázs olajat. Ami a leges leg jobb volt az a vádli, illetve a hátam. Mind a két helyen nagyon le vannak tapadva az izmaim is és jó volt, hogy kicsit át nyomkodta. Lelkesen, teljes figyelemmel dolgozik, folyamatosan keni az olajat, véletlenül se legyen fájdalmas.

(2020-02-21) : Azután egy elég hosszú kényeztetés indult, melyet halk sóhajokkal kísért és ebből tudtam, hogy jó úton járok. Mivel kicsit habzsolásba ment át a ritmusom, ujjazással karöltve, így néha rám szólt, hogy így vagy úgy vagy lassabban, aztán szépen elérkeztünk a végkifejletthez.

(2019-03-25) : Nagyon jó fogásokat használt, ellazított, és jól átgyúrt, miközben jót beszélgettünk. Bár így erotikát nyomokban sem tartalmazott, de ez egyáltalán nem volt zavaró, sőt. A lábaktól a nyakamig mindent kellemesen átdolgozott, a vége felé már kezdtem félni, hogy belepunnyadok a levezetésbe, vagy nem marad rá időnk.