30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
562
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-18
12
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
6
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
14:45-tól hívható
2
Ellenőrzött, retusált képek
Prémium
Mesi szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Mesi-

V.I.P hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-11-18 23:14:38

zsolba
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Mesi reagálása

Drága Zsolba!
Köszönöm a beszit!:)
Őrülök hogy jól érezted magad!Máskor is szeretettel várlak!
Millió csók!
Mesi

Mesi beszámoló szexpartner Budapest 2013-11-18

Egyeztetés
Az egyeztetés simán ment! Ő vette fel a telefont, jól érthetően és kedvesen el mondta hogy mik a lehetőségek illetve készséggel válaszolt a kérdéseimre. Mivel jó néhány nappal hamarabb egyeztettünk időpontot, a konkrét találkozó előtt még beszéltünk néhányszor, minden alkalommal kedves, türelmes és aranyos volt!
Megközelítés
Viszonylag egyszerűen megközelíthető a cím, avval az apró megjegyzéssel hogy aki először jár abban a bizonyos lakóparkban, kicsit nehezen találja értelmezhetőnek miért a Duna felől kezdődik a számozás?! És ha már a Duna felől kezdődik miért van egy utca középen egy zöld övezettel megszakítva(le zárva)?? Kapukód, lift, diszkréten résre nyitott ajtó jelzi a helyszínt !
Helyszín
Egy új lakóparkban, egy új lakás, egy jól, célszerűen bútorozott szoba. Fürdő szintén rendben, mindennel felszerelt(kád, zuhany függöny, nagy tusfürdő választék, tiszta törölköző, egy az elején egy a végén)
Mesi külseje
Mielőtt először jeleztem volna Mesinek hogy szeretném meglátogatni, minden fotóját meg néztem többször is(nagyon jól sikerültek az új zuhanyzós fotói. mondhatnám hogy művészien használta a fotós a fényeket), elolvastam minden beszámolót, ezért nem várt semmilyen meglepetés! Nekem nagyon bejöttek a BUJA idomai! Ha az időm nem járt volna le, még most is halmoznám az élvezetet! De hát a mai rohanó világban a pénz után az idő az ami a legkevesebb! Kedves, aranyos, jó kedélyű, mosolygós, csacsogós és érzékeny(jó értelemben véve)lelkű személyt ismertem meg benne!

Action
A program, masszírozás a talpamtól a tenyeremig! Nagyon finom volt! Ezt követően le a masszírozó asztalról a padlón található TATAMI-ra és jött a hölgy beolajozása, amit nagyon szívesen tettem! Remélem nem álmodom majd azokkal a formás melleivel ahogy ő csorgatja az olajat én meg nyugodt de határozott mozdulatokkal mindenhol elkenem! Következett a csúszkamasszázs, szem kontaktus a tükör segítségével! Majd addig addig csúszkált hogy egyszer csak lehelet finom csókot kapott az állandó társam Még mielőtt belefeledkeztem volna, kértem hogy had kóstolhassam meg a rozsa szirmot a combjai közül. Nem volt ellenére! Ezt meg tettem több test helyzetből is! Volt 69, volt Ő felül én alul, volt ő háton én szemből(ő ezt élvezte a legjobban). Mire Ő meglett, már majdnem én is meg voltam! Hely csere, én hátra, ő a lábaim köze, most az én sorom volt! NF levezetéssel szabadított meg a feszültségtől! Ismét zuhany, ez úttal kis segítség a hátamon lévő sok minden(masszázs krém meg olaj) eltávolításához, öltözés, ajándék, lift autó és itt a vége!
Elszámolás
A megbeszéltek szerint! Teljesen korrekt!

Rózsacsokor
fél órás randira 20, egy órás randira 25, másfel órás randira 30, két órás randira 40 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nagyon Jó! Kellemes, kifejezetten tiszta rendezett helyszín! Egy Kedves, Jó kedélyű, nőiesen buja idomú, mosolygós, csacsogós hölgy!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mesi szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókMesi legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2013-10-13) : Ezután csúszott és vonaglott rajtam minden irányba, amit a tükörből nézve még jobban élveztem. Lassan áttért a franciára is, ami nagyon finom volt. Mivel igen érzékeny voltam, így óvatosságra kértem, mert nem akartam volna itt befejezni.

(2013-05-25) : franciával kezdett el izgatni utána én is izgattam őt 2 ujjammal ami nagyon tetszett neki és nyögdécselt is hozzá utána gumit huztúnk és hátulról kutya pózban toltam neki egy jó ideig, utána pózt váltottunk és beleült és lovagolt egy kicsit és a végén a hatalmas melleire élveztem.

felejthetetlen: 3db
(2017-07-30) : A masszázs után kedvesen felajánlott egy natúr franciát, majd ey vadító kebelcsúszkával kényeztette a farkam. Nagyon higénikusan készíti elő a terepet (pl. fertőtlenítő spary), ami nekem nagyon tetszett.

(2014-12-25) : Majd áttértünk a tatamira, ahol egy franciával tette még acélosabbá, ami már így is eléggé meredezett. Kértem a kölcsönös franciát vagy 69-et, de azt még a szokásos módon nem engedte,

(2014-05-30) : Ekkor megkért hogy kenjem be a cickóit masszázsolajjal. Hát erre ki mondana nemet! Utólag jöttem rá, hogy emiatt nem tudom igazán megkóstolgatni a melleit - van ilyen :) Ekkor kezdődött a csúszkamasszázs, amire alig tudok visszaemlékezni, annyira elvarázsolt.

nagyon jó: 11db
(2021-03-09) : Megérkeztem és átadtam a csokit így nőnap alkalmából. Másfél órára mentem, így volt ideje alaposan atgyurni. Itt nem volt sok erotika, de ez a jó, mert így tényleg a szakszerű masszázson van a hangsúly. Lehet érezni, hogy ért is hozzá. Kényelmesen rafekudtem a padra és a masszázs közben jót beszélgettünk mindenféle dologról. Mindenemet rendesen atgyurta. A masszázst már a hálós ruha nélkül csinálta, és a tükörben lehetett látni a szép testét.

(2017-09-19) : Izgató látvány a tükörben ahogy végig dolgozott. Ezután jött amire nagyon vágytam az erotikus része, a matracon. Nagyon izgatóan használja csodás kebleit, majd egy idő után, NFVSZ kértem amit fantasztikus volt.

(2017-09-13) : Aztán a szájába került az éledező testrészem és finoman franciázni kezdett. A környék és a zacsi azonban hiába sóvárgott, most kimaradtak a jóból. Itt jött a kölcsönösség rész, ahol is kb 5 percet nyalakodhattam 69-ben...

: 42db
(2021-08-30) : másfél órát voltam, az első fele a randevúnknak egy nagyon szakszerű svéd masszázsból állt, tökéletesen éreztem magam, ez a rész nélkülözött minden erotikát, rendesen átdolgozott, megállja a helyét "sima" masszőrnek is

(2020-11-17) : Én cicis kényeztetést kértem.Az ágyra fektetett,ő pedig az ágy végéből támadt.Ledobta a törölközőt és végre csodálhattam a testét is.Először kis simogatással,puszilgatással mérte fel a terepet majd beolajozta tökéletes kebleit és azzal folytatta az izgalmas simogatást a testemen,mindenhol.Pontosan tudta mi az ami ide illik és mi az amire szükség van.

(2020-09-06) : Visszatértemkor a masszázságyra irányított. Ahol hasra feküdtem. Majd megszabadult a testét csak nyomokban takaró :) felsőtől. Kezdetét vette egy kellemes szakszerű masszázs. Krémmel alaposan át masszírozott. Lábaimtól haladt felfele. Igazán kellemesen ellazító jóleső masszázsban volt részem. Mesi szeret beszélni így a masszázs nagy részében beszélgettünk.