28
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
16
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
20
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
0
Ellenőrzött, retusált képek
Prémium
Ingrid erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Ingrid-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-06-21 08:53:59

Monaco34
Már Valaki itt
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Ingrid reagálása

Drága Monacóó-m!:)

Nagyon köszönöm kedves szavaid,és e részletes véleményt! jól esik ;)
Örülök nagyon hogy eljöttél,és alig várom a legközelebbi alkalmat!!!,mert ugy elrepült az idő Veled,hogy magam is csodálkoztam :P
Tényleg minden percet élveztem szintúgy! A személyiséged számomra is a lehető legjobb ;)
Az ajit is köszönöm.
A megfejtett kódnak, külön örülök..:D Te tudod mire is gondolok!!"a MEGKÖZELÍTHETETLEN" ;D
millió puszim :*

Ingrid beszámoló erotikus masszázs Budapest 2013-06-21

Egyeztetés
Előző nap kerestem telefonon és jeleztem másnapi látogatási szándékomat. Nagyon kedves volt minden részletet megbeszéltünk.
Megközelítés
Korábban írták már, hogy Bkv-tól nyüzsgő terület ez így is van. Én ennek ellenére autóval érkeztem és sikerült a ház előtt leparkolnom.
Helyszín
Régebbi építésű polgári ház belső kertel. A lakás kulturált, nagyon nagy tisztaság, hangulatos berendezés, jó érzés volt ott lenni. A szobában francia ágy fali tükörrel, és masszás ágy.
Ingrid külseje
A képek megbízhatóságával kapcsolatosan csak annyit szeretnék leírni, hogy élőben ezerszer jobb. Rendkívül igényes lány, ahogy megpillantottam teljesen hatása alá kerültem amit kellemes kisugárzásának és közvetlenségének köszönhetek.

Erotikus masszázs
Megérkezésemet követően hideg üdítővel kínált ami jól esett de a rendkívüli hőség miatt alig vártam, hogy lezuhanyozhassak. Felfrissülve erotikus programot kértem amit korábban privát üzenetben felkínáltam. Feszes sportos párduc testét kényeztettem és az oldalon található legszebb puncit csókoltam amit kellemesen fogadott. Később a francia ágyról átkerültem a masszás ágyra ahol nagyon szakszerűen el lettem lazítva. Erős keze van és szereti amit csinál minden részletet átgyúr feszes illatos bőrével rám feküdt és kényeztetett. Váll fájással érkeztem amit hatékonyan kezelt nyoma sincs fájdalomnak.:-)
Levezetés
Ahogy írtam erotikus programmal kezdtük miután kiéltem franciás vágyaimat amit ha rágondolok kinövöm a kisgatyámat kaptam egy nagyon kellemes franciás levezetést. Az ágy mellett lévő fali tükörben gyönyörködtem bájaiban ahogy ott pucsit közben simogattam és kellemes hangokat ad...Nagyon jól csinálja az utolsó cseppig eltünteti az utódokat. A 1,5 órás programban többszöri lehetőséget kínál én most beértem egy ultra kiadóssal.
Elszámolás
Teljesen korrekt megbeszélés alapján. Mivel első alkalommal voltam nála előre átadtam szerintem a végén is lehetett volna sebaj majd a tizedik randi után.1,5 órát kértem szerintem bőven voltam 2órát nála tényleg nem a belépéstől számol.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Engem teljesen rabul ejtett közvetlensége, nőiessége, úgy éreztem magam mintha a barátnőmnél lennék. Szerintem még ma elválok és megkérem a kezét. Szóval rendkívül jó szolgálató kiváló szaktudással és teljesen lehengerlő stílussal érdemes megbecsülni és vigyázni rá. Nagyon köszönöm Ingrid!!!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Ingrid erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókIngrid legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2016-05-04) : Lábtól felfelé haladva, a letapadt izmokat felszedve, nagyon lelkiismeretesen, és tudatosan csinálta. Az orrom előtt táncoló csoda szép vénuszdombtól elakadt a levegő vételem.

(2016-05-03) : Az ágyhoz vezetett, mert szerinte először jöjjön a kényeztetés, akkor lehet nyugodtan élvezni a masszázst, és .....lehet hogy teljesen igaza van. A masszázs rendkívül szakszerű, és mikor észrevette, hogy ez számomra egy kicsit erős, azonnal lazított az erősségén.

(2015-03-27) : Lábtól indul a masszázs, hát a vádlim külső részének, nagyon jól esett, közben párszor sziszegtem, de mi pasik "gyengék vagyunk" mint tudjuk!:D:D

felejthetetlen: 23db
(2020-07-12) : A simogatásba linglam elemek is kerültek és végül eljutottunk a franciás játékokig. Nagyon bizsergető érzés volt. Kis idő után Ingrid ledobta a textilt és felmászott az ágyra és rá ült a hasamra háttal nekem

(2019-02-19) : Krémet használt, nem olajat. (Legközelebb lehet olajat kérek, azt annyira szeretem. :D ) Kezdte a lábakkal (hason fekve), majd haladt felfelé, a háthoz, karokhoz, vállakhoz és nyaki részhez. Tükrök ugyan voltak előttem, Ő pedig fehérnemű nélkül masszírozott, de annyira jók voltak a fogásai,

(2019-02-16) : Az egész testemet átmozgatta, felfedezve a problémás izomcsoportokat is, melyek lazítására külön figyelmet fordított. Velem szemben két tükörben lehetett nyomon követni a nem mindennapi látványt…

nagyon jó: 19db
(2020-06-18) : Majd ezután jött a végletekig profi masszázs! Látszik/érződik, hogy nem a netről letöltött diplomák lógnak a falon. Minden porcikámat végig masszírozta lábtól-fejtetőig, ahogy kell másnap jött is az izomláz, de sebaj ez kell nekem :)

(2018-04-15) : Hosszasan kényeztette kis barátom kézzel, majd szájjal is kezelésbe vett. Nagyon finom volt Ingrid franciája. Annyira felhúzott, hogy már majdnem el is sültem, de miután ezt jeleztem Ingridnek, Ő picit visszább vett :)

(2017-11-26) : Ezek után jól átdolgozza vádlim, combon, fenekem, majd hátamat, végül kezeim és ujjaim is átmasszírozza. A hátmasszázsnál egészen különleges

: 27db
(2018-03-15) : A lábamtól indult fölfelé és dolgozta végig a testemet. A számomra különleges lazító, csavaró, nyújtó mozgatásokból is éreztem, hogy profi elbánásban részesülök.

(2018-02-16) : Ezúttal a nyomorék hátamat dolgozta meg fokozott erőbevitellel, sokat elidőzött rajta, mert le voltam robbanva rendesen. Majd következtek a kezek és még egy teljes testet érintő rész is, egy csúszkás befejezéssel.

(2017-11-15) : Lentről a talpamtól indult felfelé.Talp reflexológiával inditott, majd alaposan végig gyúrt minden porcikámat.Nagyon élveztem ahogy csinálta közben megkérdezte hogy jó e az erősség