3
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Daniella szexpartner

szexpartner

Daniella-

V.I.P hirdető
91/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-06-10 13:32:52

dns72
Megbízható
szerint retusált képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Daniella beszámoló szexpartner Budapest 2013-06-10

Egyeztetés
Szombat délelőtt hívtam és kora délutánra kértem a randit ami szerencsére neki is alkalmas volt.
Megközelítés
Könnyen megközelíthető a helyszín autóval és tömegközlekedéssel is.A térkép nagyjából pontos.Lakótelepi parkoló ingyenes és hely is volt bőven.
Helyszín
Átlagos lakótelepi lakás,kis fürdi megfelelő méretű szoba benne egy jó nagy ágy.
Daniella külseje
Daniella magas karcsú lány,a képek hűen tükrözik az alakját. Ami nem látszik,van néhány tetkója,a helyes arc. Egyébként hosszú a haja.

Action
Már találkoztunk egyszer igaz kb egy éve lehetett. Kedvesen puszival üdvözölt,csak egy kis mini ruha volt rajta ami nem fedte teljesen szép kerek kis popsiját.Pár szót váltottunk azután elmentem zuhanyozni majd Daniella is. Miután visszatért az ágyra feküdtünk puszilgatni kezdtem,de mivel csak fél órára volt időm nem húztam azt,kértem egy kis franciát majd lovacskázni kezdett. Nemsokára megkértem,hogy álljon a falhoz és így támadtam hátulról. Nagyon szép látvány volt és vadítóak voltak a hangok amiket hallatott közben.Így is lett végem nemsokára,kicsit még beszélgettünk míg kifújtam magam,majd gyorsan tusoltam még egyszer.Amíg öltözködtem beszélgettünk majd puszi és távoztam.
Elszámolás
A kis asztalra Pesti átlag teljes mértékben megéri.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Daniella az én ízlésemnek teljes mértékben megfelelő lány.Kedves és közvetlen annak ellenére,hogy csak fél órát voltam nagyon tartalmasan töltöttük el ezt a rövid kis időt.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Daniella szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókDaniella legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 12db
(2019-02-01) : Rendkívül kellemesen csinálja, nem túl durván/pornósan és nem túl lazán - ahhoz, hogy megjöjjön a kedved a többihez épp tökéletes. Végig úgy helyezkedik, hogy elérd kézzel is és hát azokat a ciciket világért se hagyná ki az ember!

(2016-04-29) : Az a latvany meg erzes hogy egy ilyen szep lany lovagol az emberen grrrr. :) szep lassan aztan gyorsult, kozbe simogattam ahol ertem, nyogdecselesekbol ugy jot le o is nagyon elvezi (vagyis remelem ).

(2015-07-19) : Míg én kézzel simogattam formás fenekét és punciját, Ő szájjal kényeztetett tovább, s miután az ezredes ismét állt mint a cövek...érkezett a gumi, és beleült.

nagyon jó: 21db
(2019-03-13) : Majd finom utalásféleképpen a fejéhez térdeltem és a szájába gyömöszöltem az ezredest. Ő vad szopásba kezdett, én jót moziztam a tükörből. kértem, hogy pucsítson a tükör felé, hogy a szememnek is jó legyen.

(2019-01-01) : Elidőztem azoknál a gyönyörű melleknél, majd haladtam tovább a hasán, combjain és végül finom puszikkal-csókokkal nekiláttam kelyhének.

(2018-09-05) : egy kellemes natúr franciával inditottunk,nagyon jól csinálja igazi profi,majd kértem hogy 69 folytassuk,hogy nyalakodhassam én is .Jól esett neki de sajnos orgazmust nem tudtam neki

: 94db
(2020-08-03) : Nagyon jól tud csókolni egészen barátnősen. Gondoltam megkóstolom és nem ellenkezett. :) Nagyon élvezte a ténykedésemet, aminek hangot is adott. Egy időután felhuzott és csókolt, a lábával átkarolta a derekamat és úgy húzott magához. Valahonnan előkerült a védőfelszerél mire észbe kaptam már rajtam is volt. Tényleg nem tudom, honnan vette elő, de nagyon ügyes volt. Már benne is voltam a következő pillanatban, missziben kezdtünk, majd nagyobb sebességre kapcsoltunk. Ezután doggyban kínálta magát, hát rendesen meghajtott így is.

(2019-02-09) : Miben is szeretek franciázni elkezdem nyalogatni nagyon finom Puncii van alatta ! Egész nap csak rajta lennék ! Ő is kezelésbe vette a farkamat , nagyon tudja a franciát pár kérdés válasz megfordult nálunk .nagyon szimpatikus és odaado haturol kezdtem adagolni

(2018-11-14) : A rendkívül hajlékonyságának és a kifogyhatatlan energiájának köszönhetően amihez meg rugalmas bársonyos a bőre és kellemes a kelyhe is hozzájárul fantasztikusan ereztem magam