Fanni erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Fanni-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2013-05-14 16:20:30

QQRIII
Élő lexikon
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Fanni beszámoló erotikus masszázs Budapest 2013-05-14

Egyeztetés
Mivel is kezdjem :) A beszamolok oldalon találtam rá. Előző nap délután egyeztettünk, + írtam Neki privüzt, mindkettő csatornán kedvesen válaszolt ezért hát másnapra egyeztettünk időpontot. Kis logisztikai bukfenc becsúszott, írt SMS-t, megoldottuk. Ezután kedvesen elnézést kért, aztán + köszönte, hogy rugalmasan kezeltem. Kicsit már kezdtem túl jó fejnek érezni magam, hogy képes voltam fél óra csúszást megoldani :)
Megközelítés
Magyaro, Budapest, Angyalföld, Marina-part,M3 Gyöngyösi ut, aki nem tudja mivel menjen, keresse meg a helyi Turinform irodát.
Helyszín
Magyaro, Budapest, Angyalföld, Marina-part, kis lakás nagy nappalival, 2 rendelővel egyik tatamis, másik gyurma-asztal, nekünk a tatamis jutott. Dusch-badok kádhosszan, szájvíz a mosdókagylon, WC papir a tartóban. Törölköző (fokozttan nedvszívó, fokozottan bolyhos, fokozottan száraz) rendben. Kádkörül a vizi egzotikum rajzfilm hősei nylon függönybe merevedve, a kádban csúszásgátló piranha-k, talán azért, hogy kapkodd a lábad nem fürödni jöttél:)
Fanni külseje
Itt ugye a tárgyilagos ítész véleménye kéne, de én csak ember vagyok. Szandraa képei egy kicsit blue-ra sikerültek, kicsit szomorkás, révedő tekintet, bágyadt mosoly, visszafogottság. Tobb se kellett nekem, máris rohantam:) Nem mellesleg 168/57/100 fizikai adottságokkal rendelkezik. És van egy képe ahol hosszan elnyúlik és egy karosszékre hajtja a fejét na az bemattolt. Ja, ha nem derült volna ki nagyon tetszett.

Erotikus masszázs
A nálam szokásos másfélórás kezelésre mentem. helyszínről tel.fel számzár kikódolva, rövid vágta és már az ajtóban álltam. Kedves molygós fogadtatás, puszi. Mivel a virágok közül a rózsát szereti, olyan dobozt vittem ajándékba amire rózsát festettek, és ennek örült. Még egyszer kezét lábát tördelte és nagyon megköszönte, hogy a félóra csúszás, meg a kényelmetlenség....Na akkor el fürdeni. Sok , újra megbeszélni való nem volt, ment minden a maga rendes útján. Előkezelés, majd massz. Szeretem a jó erős masszírozást és Ő ott volt a szeren. Talp masszázs, láb fenék, derék, hát. Próbálta ropogtatni a csontjaimat, de azok ma nem akartak ropogni. Nekem így is marha jó volt. A vége felé megkérdezte, hogy akarok-e második kört vagy masszirozon feljebb én az előbbit kértem :) Massz közben, olyan hosszan udvarolt nekem, hogy a végén majdnem elhittem Neki hogy nem is vagyok akkora tapló. Az egész kezelés hangulata kedves és együtműködő volt, minden ponton kereste és pillantról-pillanatra meg is találta, hogy épp akkor nekem mi esik a legjobban. Másfél óra tömény szórakoztatás, és szolgálatkészség.
Levezetés
Na de minden tündér vérében benne van a Spice is. És erről Szandraa mélyen:) meggyőzött. A felvezető masszázs - amit nagyon szeretek - baromira felhúzott. Aki a képek alapján nem tájékozódik, hogy mit is kell/lehet Sz-val csinálni (no SEX) az forduljon szakemberhez. Némi simogatós kis gyurmázás után - anélkül hogy feltünt volna -, teljességgel beszippantott,... mondjuk úgy az aurája. A végén -szerencsére- a saját önzésem jelezte, hogy szájcserére van szükség. Szandraa ebben a kérdésben is - mint amasszázsban is - elsajátította amit el lehetett. A kezelés egyaránt lélegzet elállító volt, magas és mély szinten, űgy hogy a végén tényleg elhittem, Neki hogy szimpatizál velem. (vagy lehet hogy ez nem is szimpátia függő), de qtyául jól esett.
Elszámolás
Másfélórás MP kat. Semmilyen kompromisszumot nem vagyok hajlandó kötni, esetleg, ha legközelebb 2 órára nevezek be. Minden perfect. Ja az idő valóban megállt a szobában. Érkezésem és távozásom között a fali óra 15:39:41-42-41-42 mp et mutatott ::))

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Szandraa csillagjegye oroszlán. A kép ami megindított, szintén egy lustálkodó nőstény oroszlán képét idézi. Azt hiszem, megnövesztem a sörényemet, és ahogy a természet filmekben szokás egyszer a kisasszony mögé ballagok, hátulról megKözelítem.... Mielőtt kilőttök onnan, várjátok meg az oroszlán üvöltésemet :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Fanni erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 13db
(2020-10-03) : Egyre mélyebbre vette be, majd egyszer csak eltüntette koppánásig. Közben felnézve rám tartotta a szemkontaktot és figyelte a reakcióimat. Én sem voltam rest és kezzemel odanyúlva megfogttam a fejét és finoman ellentartottam neki. Mikor a fejét hátrahúzva farkam újra napvilágot látott azt vettem észre, hogy egy hosszú nyálcsík képez hidat ajkai és a péniszem között. Ez egész egyszerűen fantasztikusan izgató volt számomra.

(2020-09-01) : Aztán rátértem a lényegre, és kelyhét előbb lágyan, majd egyre határozottabban ingerelve csúcsra juttattam Fannit. A másodiknál meg is kért, hogy lassítsak picit. Közben persze alig vártam, hogy folytatódjon a francia lecke, amit az imént félbe kellett szakítanom. Cseréltünk, és újra a szájában találta magát kiskocka, amit nagyon nagyon élveztem.

(2020-03-09) : Van, hogy csak a végét veszi be vagy csak nyelvvel játszik vele, van, hogy az egészet eltünteti. Tényleg tudja, hogyan kell megőrjíteni egy férfit, különösen amikor jó mélyen beveszi és közben még a makkon játszik a nyelvével.

felejthetetlen: 46db
(2020-09-29) : Fantasztikusan finom volt. Annyira profin csinálta, hogy nem kerültem elsülés közeli állapotba, hanem csak élveztem a jót. De mivel semmi sem tarthat örökké, kutyusra váltottunk és így lett végem. Pihenés képen kis beszélgetés következett, majd egy kellemes hátmasszázs.

(2020-08-06) : A zacskó kényeztetése plusz a mély torkozás ,megspékelve egy kis bő nyálas franciával . A nyelvpiercing nem csak dísznek van. Mielőtt így kivégzett volna,kértem egy kis lovaglást. A szép mellek hullámzása jó látvány. Ezt kutyusra cseréltük és erős hanghatások közepette így lett vége az első menetnek. Egy kis frissítő víz után ,egy nagyon kellemes masszázst kaptam. Másodszorra is első osztályú orális kényeztetésben volt részem.

(2020-07-30) : Ahogy elkezdte szerezni azt a részemet.,nagyon észnél kellett lennem hogy ne legyen azonnal végem. Mikor már egy ideje játszott velem egyszer csak egyre jobban és jobban el kezdett elnyelni.olyan mélyre hogy az frenetikus és aztán lenn is tartotta. Majdnem elájultam amikor éreztem ahogy a tagom átdöccen azon a bizonyos ponton. Ekkor mondta hogy nem heverünk e le az ágyra? Valószínűleg azt mondtam hogy oké

nagyon jó: 59db
(2020-09-28) : Majd kaptam egy nagyon jó, lágy franciát, fentről lefelé, lassan, majd kicsit tempósabban, érzékien. Következett a zacsi, elsőnek csak nyalogatva, benyálazva, majd szopogatva, szépen körbejárta, még egy kicsit alá is benyalakodott, amit nagyon díjaztam.Majd kaptam valami igazán különlegeset, popó izgatás nyelvvel. Húúú, ez nagyon, de nagyon szuper volt. Hála az égnek többször is visszatért ide. Az igazán jó szopikálás után kértem egy kis vágtát, amit nagyon jó volt, mert már nagyon lucskos volt.

(2020-05-02) : Kértem feküdjön el az ágyon. Kis csókocskák, elindultam délnek. Melleket kényeztetve, megint csak remek reakciókat kaptam. Még délebbre haladtam, hasát, köldökét puszilgatva, elértem úti célom. Finoman belenyaltam kelyhébe, melyre izgalommal teli sóhajtás volt a válasz. Folytattam küldetésem, melyre egyre kéjesebb, hangosabb reakciót kaptam. Nem váratott magára sokáig az emelkedő, megfeszülő csípő, ami előre vetítette Fanni csúcsra jutását.

(2020-02-29) : Ezek után javasolta az ágyon való folytataást, amit nem vetettem ,meg. Fanni óvatosan lecsúszott a már eléggé merev állapotban lévő szerszámhoz. Lágyan nyalogatni kezdte a környékével együtt, majd hopp, már mályen a torkán is voltam. Ezeket a köröket jó sokáig ismételgette, hol csak nyalogatott majd teljesen eltűntetett, majd egyre fokozta az élményt, így ráfogtam a fejére mikor már koppanásig bevette. Hagytam hogy lenttartsa amíg lehet, ezt nagyon jól viselte...

: 69db
(2020-09-09) : Kisvártatva leheveredtünk az ágyra és ott folytattuk a csókcsatát. Kisvártatva Fanni puha puszikkal elindult lefelé és hamarosan a már merev szerszámomhoz ért. Kaptam tőle egy csodálatos franciát. Ha a golyóim tudnának mosolyogni, akkor még mindig széles vigyor ülne ki rájuk. Minden négyzetmilliméter megkapta a kényeztetést, semmi sem maradt ki belőle.

(2020-09-02) : Ez után odaültettem a az ágy mellé, és szájába vette az ezredest. Fanni orálját is csak dícsérni tudom, szép lassan kezd, ápolja rendesen a környéket is, időnként leveszi jó mélyre, és attól sem finnyáskodik ha a fejét fogva jobban ráhúzom őt. Ezt a műveletet aztán átvittük az ágyra, hátradőltem, ő pedig oldalról folytatta a kényeztetést, immár a gáthoz is leköszönt.

(2020-06-17) : A franciája nagyon kellemes, ami nálam hatalmas plusz pont, hogy sokat foglalkozik a környékkel, golyók, gát. Három lehetőség volt számomra a választás fő szempontja: mélytorok, kényszerfrancia, popsi kényeztetés.