129
Kiemelt
62
Kiemelt
5
Kiemelt
JÓ szexpartner beszámoló

Bébii

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-01-24 23:15:45

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Bébii reagálása

Kedves yettel8!

Köszönöm szépen, hogy megírtad a randinkat! :)

Először is szeretném tisztázni azt a részt,amit ÉN értek és nagyon köszönök de lehet másoknak furcsa. Tehát kiegészítem a beszid, ha nem bánod. :D

SOHA nem beszélem ki a vendégeimet, de sajnos az elmúlt pár hónapban volt 2 negatív,mondhatni félelmetes tapasztalatom és ezt meséltem el - hálásan - hogy ritka a rossz élmény,de sajnos volt ilyen is!

Visszatérve, nagyon jól éreztem magam Veled.
Mindenkinek ilyen intelligens, rendes, kedves vendéget kívánok! :)

Remélem talizunk még és bepótoljuk,ami “elmaradt”.

Sok puszi Neked :)

Bébii szexpartner beszámoló Budapest

yettel8 a 2023-01 hónapi randiján történteket írta meg
perfekt popsi
fergeteges francia
barátnő feeling
Egyeztetés
Korábbról már ismertük egymást. Láttam hogy az oldalon online volt felhívtam és megbeszéltük mikor hogy lenne megfelelő mindkettőnknek. Rugalmasan állt a dolgokhoz.
Megközelítés
XIII. kerület Duna part.... Autóval érkeztem. Bkv-val is megközelíthető, viszont akkor 5-10perc séta is lehet a bemelegítő edzés. 😁
Parkolás fizetős és lehet találni helyet bőven.
Helyszín
Lakás új építésű 9-10 emeletes annak is egyik emeletén fogad Béjbii. Szép otthonos rendezett belakott kéjkuckóban fogad minket Örömszerzőnk. Gondosan ügyel a rendre tisztaságra higiéniára. Ahogy amit leír az adatlapján az hűen tükrözi a lakást és házigazdánkat. Ágy a tetthely.
Bébii külseje
Külsőre bomba-bomba vagy Béjbii... Élőben még szexibb.
Öltözködésre nem tudok mit mondani nem sok textil volt rajta mikor fogadott😁 szép sejtelmes szexi rózsaszín bugyi és melltartó.
Bébii, Szexpartner Budapest XIII. kerület,  nő Bp III. , 2023-01-25 09:16:34
Bébii +36 Budapest2023-01-25 09:16:34 erotikus masszázs
Action
Előszóba annyit ha nem vagytok Normálisak, akkor annyit hogy ne menjetek hozzá, ha nem tudtok viselkedni. Elhűlve hallgattam storykat hogy milyen *asz vagy aberrált viselkedésű emberek vannak, és ezek köztünk élnek.....
Mivel ez az első beszámolóm így lehet eléggé össze visszaság van a karakterekben de ez van...
Fürdőből kilépve már várt rám. Kézen fogott majd beléptünk a hálóba ahol a tetthely fogadott. Törölközőt lesegítette felesleges is volt. Lábam közé behelyezkedett és a finom szájával olyan finoman és érzékien kezelésbe vette a farkamat hogy ár azzal a fellegekbe éreztem magam. Semmi külvilág semmi stressz csak Relax. Ezután én következtem és kényeztettem. Közben persze kibújtattam abból a kevés textilből. Miután kiélveztem finom kelyhét gumit húzva megkértem h fordítva ülljön bele. Ezt finom mozdulatokkal addig csinálta hogy így is lett végem. Hagyott megnyugodni majd tisztálkodás. Ezután kaptam egy jó kis masszázst. Közben beszélgettünk az élet nagy dolgairól. Második menet kimaradt, mert annyira jó volt az első élvezkedés, hogy pihenés után elmentem tusolni. Bár incselkedett velem húzta az agyamat de maradt a tusolás....
Elszámolás
Még chatben és telefonon lebeszéltük a dolgokat.
Én úgy szoktam h egy kis boritékban teszem egy jól látható helyre a rózsaszálakat már a tusolás előtt.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Kielégülten távoztam csupa jó energiákkal. Amit sajnálok a 2. felvonást de ezt pótolni fogom még mert keresni fogom.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Bébii szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

FunkciókBébii legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2022-12-18) : Váltottunk és újabb páros francia következett. Kis idő elteltével Bébiit kértem az arcom fölé és az ő bővebb infójában jelzett popsikényeztetés került sorra, ami abból állt; hogy a popsiját nyaltam a punci helyett.

(2022-06-19) : Először én kezdtem el kényeztetni isteni finom punciját, majd amikor végeztem ő vette kezelésbe a velem egykorút. Franciája nagyon jó, igazi mélytorkos. A kölcsönös kényeztetés után először szemből támadtam, majd megcsodálhattam olimpiai világbajnok popsiját hátulról és így lett végem. Ezután kicsit hagytuk egymást lenyugodni, illetve üdítővel kínált.

(2022-06-17) : Utána váltottunk. Egy nagyon gyengéd franciát kaptam. Nagyon jól csinálja. Órákig tudnám élvezni. Ha bírnám. A falon lévő tükör még pluszban rádob vizuálisan. Egyszerűen fantasztikus látvány volt.

felejthetetlen: 11db
(2022-12-10) : Na Bébii sem hagyta magát háttérbe szorítani. Meg kellett állapítanom, hogy francia nyelvjárása valahogyan rendkívüli módon zene érzékeimnek. Ez egy másik nagyon-nagyon nyomós ok ami miatt muszáj lesz visszajárnom hozzá.

(2022-12-02) : és azt látod, hogy bal oldalról egy fantasztikus nő nagyra nyitott szájjal nagyon lassan ráhajol és jó mélyen eltűnteti a szájában. Te szentséges atyaúristen! Miután a védelmi ruha felhelyezésének a legutolsó mozzanatait közösen abszolváltuk, rákérdeztem, hogy mit szólna, ha hátulról kapnám el.

(2022-10-15) : Utána Bébii nyeregbe pattant és én az ikrekkel foglalkoztam. Utolsó váltás hátulról támadóba; Bébi négykézláb én térdelve. Néha előre nyúltam és a ciciket markoltam. Gumi le és Bébii ismét franciázott; aminek a végén NFVSZ és lenyelés volt.

nagyon jó: 12db
(2022-12-16) : Lementünk az ágyról, előtte voltunk a két lány térdelt, guggolt én álltam és úgy dolgozták szájukkal a farkam, először közösen felváltva, volt hogy közben egymással is csókolóztak majd úgy alakult hogy először Bunny orálozott és Bébii várt, nem kellett sokáig, Bunny a csúcs közelébe vitt, gyorsan átraktam Bébii szájába a farkam és már élveztem is.

(2022-12-02) : Tisztálkodást követően a hálóba tipegtünk és elkezdődött a műsor. Állva csókolóztunk, majd a textiltől megszabadulva a cickókkal foglalatoskodtam. A bimbói gyorsan és látványosan reagáltak érdeklődésemre, közben a répámat simogatva hozott izgalomba. Az ágyra ültem, Bébiii elém térdelt és egy csodálatos franciába kezdett. Lassan, lágyan, érzékien csinálja, sok nyelvmunkával, és épp megfelelő szívóerővel. Néhány perc múlva jeleztem, hogy szeretném megnyalintani.

(2022-05-20) : Ösztönöm nem csalt, farokdurrantó látvány volt az a földöntúlian kerek és tökéletes popsi, a combok közötti vágatból nedvesen csillogva kitüremkedő húsos punci… Uram atyám!

: 20db
(2022-11-21) : Szóval ahogy beléptem a szobába, már az ágyon vártak, és oda jöttek közel hozzám, egyből elkezdték kényeztetni a kiscsávót. Majd Bunnyval csókolóztam (rendes nyelves csók, isteni), közben Bébii szopott tovább. Bunny megmarkoltatta velem a cickóit, és azt mondta, hogy nála az a szabály, hogy fogás van.

(2022-11-07) : Jól franciázik, élveztem. Közben gondolkoztam, hogy hagyjam-e így végig menni az első kört, vagy kérjek kaucsukot, végül maradtunk ennél a franciás felállásnál, egy idő után jeleztem Bébinek, hogy így bizony végem lesz, aminek hatására fokozott a tempón

(2022-10-07) : El is kezdte, és gyerekek, most értettem meg, hogy egy ilyen szilkonos szájnak is van ám haszna. Az, amit azzal művelt a hegyével, hát... mesébe illő. De valahogy mégsem ment. Megkértem, hogy forduljunk 69-be, ismerve magamat, az mindig be szokott indítani...