61
Kiemelt
80
Kiemelt
62
Kiemelt
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Mayácska

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2022-11-21 23:45:51


samator szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Mayácska szexpartner beszámoló Budapest

samator a 2022-11 hónapi randiján történteket írta meg
perfekt alak
kihagyhatatlan kölcsönös francia
fáradhatatlanul lelkes
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Az eddigi gyakorlat folytatásaként VTR-en keresztül egyeztettünk. Megnéztem az aktuálisát, abból kiderült, hogy mikor ér rá, majd rákérdeztem egy időpontra. Szerencsére még szabad volt, így egyből le is tudtuk fixálni a több nappal későbbi időpontot. A randi napjának reggelén azonban kaptam VTR-en keresztül egy üzenetet, hogy külsős okok miatt mégsem jó az időpont. ( Ezért is célszerű ránézni a VTR-re a randi előtt. Én mindig szoktam ellenőrizni indulás/készülődés előtt). Szerencsére nem volt teljesen veszett a helyzet, így kölcsönösen rugalmas hozzáállással gyorsan találtunk egy nem túl távoli új időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Én tömegközlekedéssel szoktam menni, azzal jól megközelíthető a cím. Villamos és busz is a közelben tesz le. A parkolásról Maya bemutatkozásában van információ. A címet könnyű beazonosítani, a lakáshoz is egyszerűen el lehet jutni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Ideális hely egy ilyen típusú randihoz. Tisztaság és rend mindenhol. A hálóban egy párnákkal megrakott nagy franciaágy várja a hancúrozni vágyakat. A párnákkal igény szerint ezt-azt alá lehet pocikolni. Az ággyal szemben a falon van egy nagy tükör is. Egyértelműen nem a smink ellenőrzéséhez lett igazítva, sokkalta inkább az ágyon történő események követésére. De mint kiderült az ágy előtti történések követésére is alkalmas. Ezen kívül van egy nagy szobainas is a hálóban amire a ruhánkat pakolhatjuk ill. egy komód is , amire a kisebb tárgyakat lehet rakni. A fürdőben egy függönyös kádban lehet zuhanyozni. Fellelhető higiéniás vegyszerek: sokféle tusfürdő, szájvíz dezodorok. Finom puha törölköző jár a randi elején és a végén is.
Mayácska külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Közhelyszerű, de Maya élőben megfelel a galériában szereplő képeknek. Egy igazi bombázó. Karcsú testű gazella, nagy mellekkel. Ez az ami a képekről is lejön, ami nem az arca és a személyisége. Az arca még látszódhatna is, de a diszkréció miatt ki van takarva, de csak ezért. Szép, kedvesen mosolygó arca van Mayának. Sokat, mosolyog. Van is rá alkalom, mivel elég sokat szoktunk poénkodni a randiaink alkalmával. Vevő a viccre, és ő is tud mondani vicceseket.
Hiába böngészi előre az ember Maya galériáját, akkor sem tud felkészülni abból, hogy milyen ruhában fogja fogadni. Mindig másban, sok minden lehet a fiók mélyén. Mondjuk sok helyet nem foglal egy-egy darab, mivel túl sok anyag nem kell hozzájuk. Ezúttal egy szerintem nagyon elegáns szettben fogadott. Két darabból állt, a mindkettő fekete színű volt. A felső egy csipkés, kis top volt. Épphogy nagyobb annál, hogy melltartónak hívható legyen. Nagyon kihangsúlyozta a formás melleit. Az alsó rész pedig egy manapság már klasszikusnak hívható tanga volt. Kevés csipkével, elölről nézve konszolidált szabású, hátulról viszont egy pántból állt. Ez a fenekét hangsúlyozta ki
Mayácska, Szexpartner Budapest IX. kerület,  nő Budapest XIII., 2022-11-22 09:39:07
Mayácska +36 Budapest2022-11-22 09:39:07 erotikus masszázs
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Régi ismerősök vagyunk, ezért már az az ajtón belépve „összeborultunk” és csókkal és öleléssel üdvözöltök egymást. Elsétáltunk a hálóig, majd egy gyors vetkőzéses és zuhanyzós ciklus után ismét az ölelkeztünk és csókolóztunk, immáron a hálóban az ágy előtt. Közben azért értekeztünk arról, hogy vajon hogyan a legkönnyebb a Maya felsőjét levenni. Első lépésként Maya az első részét húzta lejjebb, ezzel felfedve a kebleit. Nekem nem is kellett több, az egyik kezemmel el is kezdtem őket markolászni. A másik kezemet csak azért nem használtam, mert foglalt volt, ugyanis azzal Maya fenekét markolásztam. A szám pedig vagy tátva volt, vagy pedig Maya szájára tapadt. Varázslatos pillanatok voltak ezek. Minden érintés kellemes bizsergéssel töltött el. Idővel Maya keze sem marad rest, és ő is markolászásba kezdett. Nem is a mellemet, és nem is a hátsómat vette célba, hanem a péniszem Annyira jó csinálta, hogy gyorsan vigyázzba is álltam. Ezt érzékelve, megkérdezte, hogy mi lenne hogy ha most már a szájával is megtenné ugyanezt. Rábólintottam. Az ágy és a tükör közé invitált, majd elém térdelt. Közben kitalálta, hogy hogyan vehetné le a felső, és meg is tette. Az immáron csupasz melleivel elkezdte körbe járni a péniszem, majd a szájával folytatta a bejárást. Végig járta az oldalakat majd elérve a csúcsot be is vette a szájába. Közben a jól bevált köpködős módszerrel meg is kente a péniszem. Én meg közben moziztam. Hol felülnézetből, hol a tükör keresztül. Felülről láthattam az arcát és a dekoltázsát, a tükrön keresztül pedig oldalról csodálhattam a szépen ívelő karcsú alakját. A szőnyegen ülve szépen kirajzolódtak a formás combjai, amelyeket még külön kihangsúlyozott a még rajta lévő szexi bugyi. Kezdtem nagyon felajzott állapotba kerülni ezért kértem a gumit. A felvételhez felfeküdtem az ágyra majd, Maya a szájával felhelyezte rám a védőfelszerelést. Többszörös orális teszttel ellenőrizte, hogy minden a helyén van-e, majd rátértünk a következő részre. Ehhez elhelyezkedtünk a méltán népszerű kutyus pozícióba. Rámarkoltam a fenekére és elkezdtem tolni. Ki-ki néztem a tükörbe is, ahol végig mérhettem Mayát négykézláb elhelyezkedve. Így is látszódott a fantasztikus alakja. Hosszú perceken állt voltunk így el. Közben néha megpihentem, és a péniszemet egy kicsit visszahúzva a sarkamra ültem. A szememmel ilyenkor az előttem négykézláb pózoló Mayán legeltettem. Több ilyen kör után végül eldőltem az ágyon, de Maya nem volt és rám vette magát, egész pontosan a péniszemre. A száját használta fegyverként, de végül csak én sültem el. Elkortyoltam az érkezéskor kapott vizemet,majd beszélgettünk kicsit. Maya kiment felfrissíteni magát.
Eljött a második kör ideje. Ez egy kicsit másképp zajlott mint elvárt. Most Maya nyugton maradt, én viszont aktív voltam. Fölébe kerültem és a számmal a szájától indulva a mellein el kalandoztam a combjai közé. Itt hosszabban elidőztem, aminek úgy tűnt Maya is örült, hisz végül meg-meg remegve nagy sóhajokban tört ki. Itt véget is ért a második kör. Újra leheveredtünk egymás mellé, beszélgettünk még egy kicsit, majd miután kaptam egy tiszta törölközőt elmentem zuhanyozni, majd távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Visszajáróként tudom , hogy mennyi az annyi. Nem is szokott ez szóba kerülni, érkezéskor mindig elhelyezem az ajándékot egy jól látható helyre. Nekem nagyon megéri minden egyes alkalom.
Rózsacsokor
samator nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Túl vagyunk már pár randin, és nem mintha fel kellett volna dobni a „rutint”, de egy kicsit változtattunk rajta. Mármint a sorrenden. Én nagyon élveztem így is. Jöhet a következő újítás. Részemről ennek nincs akadálya, én mindenképp szeretnék visszatérni Mayához. Csak még ki kell találni, hogy mi le legyen az.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Mayácska szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókMayácska legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2022-11-19) : Aztán felajánlotta hogy ezt most bekapja (szó szerinti idézet) de én mást szerettem volna és kértem hogy öltöztessen be. Bevezetésnek Ő volt alul aztán pedig én voltam hátul, ezt élveztem a legjobban. Azt se tudtam előre nézzek vagy a tükörbe...2D, 3D, HD.. a csúcsok csúcsa volt pedig nem hegyet másztunk...

(2022-11-16) : . Először lassan, puszilgatva, a társbérlőkkel is foglalkozva, majd egyre hevesebben, köpködve kezdte szopni a farkam. Őrjítően csinálja, kezet szinte egyáltalán nem használva. Simán elviselném órákig, ha bírnám! Közben kérdez, hogy jól csinálja-e. Hát, erre a kérdésre nem lehet nemmel válaszolni!

(2022-06-16) : Lovacskával kezdtünk Mayácska ütemesen, dinamikusan mozgott a nyeregben. Már majdnem eldurrantam, amikor pozíciót cseréltünk. Kutyusban vetettem be a nehéztüzérséget. Oldalt volt egy tükör és ezen keresztül tartottuk a szemkontaktust. Fenomenális volt.

felejthetetlen: 11db
(2022-08-29) : Valami eszméletlen jo franciát kaptam. Folyamatosan tartja a szemkontaktust és a farkam minden részét nyalogatja szopogatja. Kértem hogy forduljunk 69 be mert már nagyon kivántam a punciját. Ez nem tartott sokáig mert szeretem volna ugy kényeztetni hogy elérhesem mindenét.

(2022-08-28) : Következő nekifutásra ismét hadrendbe állított a Drága,aztán szájjal és kézzel felhelyezte a vv-t,és indulhatott a móka.Missziben kezdtünk,látni akartam Mayácskát szemből is,így még nem is csináltuk.Szemkontakt megvolt,cicikhez is hozzáfértem,fincsi volt egy kicsit így is játszani

(2022-08-19) : Utána gumihúzás, amit nagyon profin csinál szájjal, majd lovacska következett egy ideig, utána egy kis misszi, majd hátulról támadtam, kérdeztem is, hogy lehet-e keményebben - normál határokon belül - egy kicsit és nem volt ellenére. Maya tényleg nagyon figyel folyamatosan lesi a vendég kívánságát, de igyekeztem azért én is kérdezgetni, hogy így jó vagy úgy jó.

nagyon jó: 6db
(2022-11-07) : Lebontotta védelmet és első körből a mellei közé vette a péniszem. Már ezzel a művelettel durván felizgatott, de ezután jött még a rá jellemző köpködős orális kényeztetés. Kellemesen síkosított mindent, majd a nyelvével és a szájával végig járta a közelben lévő erogén zónáim.

(2022-08-29) : Aztán azt vettem észre , hogy felfelé nem látom az arcát, mivel szép lassan lecsúszott a combjaim közé és ő is használatba vette a nyelvét és célba vette a péniszem. Nyálat is biztosított az akcióhoz.

(2022-06-27) : Közben Maya a kezével a péniszem kezdte izgatni és a szájával pedig a nyakam csókolgatni. Így kell iszogatni. 😉 Mivel az ágy a fő területe a randinknak azért végül elindultunk arra felé. Egymás mellé heveredtünk és ölelkezni és csókolózni kezdtünk mint egy szerető pár. „Véletlenül” Maya került a tükör felé, így szemmel is folyamatosan nyomon követhettem,

: 7db
(2022-11-13) : A tükör elé invitált, letérdelt elém, és egy rendkívül kellemes, bőnyálas szopásba kezdett, a szilikongyűrűvel kidomborított golyóimat is alaposan leápolva. Jó félig vette be a rudim, mélytorok nem is szerepel az adatlapján, így nem is hiányoltam.

(2022-09-01) : Szépen lassan masszírozza a meredező farkam, megereszti jó adag nyállal, elkezd rajta cuppogni és kérdezi, jó-e így? Jobb nem is lehetne, érzékien szopja nyáltól csöpögő szerszámom, megint ráköp és kézzel rásimítja a golyszikra is, bekapja, én meg gyönyörködöm a látványban. Az érzés leírhatatlan, igazi mesternő kezei közt vagyok, körültekintőbb ápolást nehéz elképzelni.

(2022-08-16) : Kis lenyugvás után egy szájjal történő gumifelhelyezés következett és papás-mamásban hatoltam belé. Finoman mozogva benne folytattuk a lendületes csókcsatát, amit megfűszereztem néha kitérőkkel a kemény cicik irányában. Jó ideig élveztem ezt a helyzetet, aztán kértem váltást,