7
Kiemelt
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Pandora

Normál hirdető

-

Beküldve: 2022-11-21 13:36:56

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Pandora reagálása

Drágám, nagyon örülök hogy újra láthattalak.
A változtatások ellenére is örömmel tölt el hogy jól érezted magad, és köszönöm neked hogy újra meglátogattál :)

Csokjaim, P.

Pandora erotikus masszázs beszámoló Budapest

az_alfonz a 2022-11 hónapi randiján történteket írta meg
csodás cicik
profi, szakszerű
fergeteges francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Telefonon, előtte egy nappal. Nagyon régen nem jártam nála, utoljára a Gömb utcában. Azóta a vállalások módosultak kissé. Sajnos némileg félre kommunikáltuk a dolgot, így csak program közben derült ki számomra. Tanulság: legközelebb mindenre rá kell kérdezni. :)
Megközelítés
Pontos cím, könnyű megtalálni. Belváros, így természetesen fizetős. BKV van a közelben. Kapun bejutás után telefonos navigáció következik, mondja merre kell menni, merre fordulj stb.
Helyszín
Szépen felújított belvárosi galériás lakás. Fürdőben kád, sokféle tusfürdő, elég nagy törülköző, szájhigiéniás felszerelések. Az előszobából nyílik a tetthely és a fürdő is. Ez előbbiben galéria, amennyire láttam franciaággyal. Sajnos mi nem ott voltunk, hanem a lenti tatamin. Amúgy rend és tisztaság mindenfelé. A szobában van még egy asztal és egy kanapé a holmiknak.
Pandora külseje
Pandora jelenleg a másik oldalon hirdet (ro....hu), ahol sok kép van róla és azok a valóságnak meg is felelnek. Ő egy kis gyönyör bomba, nőies formákkal, finom bőrrel, kedves arccal és sajnos csikis természettel. Egy világos két részes fehérnemű és egy köntös volt rajta, ettől hamar megszabadult. Olyan hölgy, akit öröm ölelni, kényeztetni.
Pandora, Masszázs Budapest XIII. kerület,  nő Budapest VII., 2022-11-21 15:09:53
Pandora +36 Budapest2022-11-21 15:09:53 erotikus masszázs
Erotikus masszázs
Hasra feküdtem ő pedig nekilátott a lábamtól felfelé meleg olajjal a masszázshoz. Saját technikája van, ami elég szakszerű is, éreztem itt-ott, hogy a lazulnak az izmok. Azonban nem erre vágytam, hanem inkább simogatós felvezetés jellegű érintésekre. Kértem is, hogy váltson lágyabb mozdulatokra, készségesen meg is tette. Azért a teljes testemet átdolgozta, még a kézfej/tenyér sem maradt ki. A lábaknál már néha el-el tévedt a keze és lágyan besimított az ezredes felé, a hatás nem maradt el. Mire pont elmúlt a hatása újra arra járt, nehogy elfelejtsem, hova is jöttem. Majd eljött a megfordulás ideje. Addigra már megszabadult a fehérnemű felső részétől, mert néha a hátamon éreztem a kolosszális keblek simítását.
Levezetés
Fordulás után jeleztem, hogy foglalkoznék a kebleivel, sajnos csikisek, így ez rövid kirándulás volt. Közben kiderült, hogy jó ideje nincsen nála kölcsönösség, pedig két dologért mentem vissza. Az isteni finom puncija kényeztetéséért és a frenetikus, bőnyálas franciáért. Az első teljesen off, a második sem olyan volt, mint emlékeimben, de panaszra így sincsen okom. Először finoman lágyan kézzel vette kezelésbe, gyorsan hadrendbe állt már, hiszen erre várt mióta. Először csak lágy puszikkal illette mindenhol, majd a nyelvét is használva ide-oda nyalintott. Majd ismét kézzel stimulált és végre ráhajolt azzal a leírhatatlanul puha ajkaival a falloszomra. Éppen csak a makkot vette a szájába, de olyan puhasággal, hogy már attól elaléltam. Aztán kicsit beljebb engedte, szépen nedvesen tartva. ha nem is olyan mennyiségű nyállal, mint anno, de azért így is volt elegendő. Majd megint kéz és így ment ez felváltva. Közeledvén időnk végéhez felálltam és kértem, hogy így végezzen ki. Meg is tette, ajkairól rögtön a keblekre csorgott a nedű, ő megvárta míg az utolsó lüktetés is elmúlik hímtagomból, aztán engedett el pihenni, Megtöröltük egymást és én eldőltem, mint egy zsák krumpli. Zuhany, öltözés, el. A mellényem majdnem ott maradt, ő szólt rám. :)
Elszámolás
Az előre megbeszél rózsa csokrot az elején az asztalra helyeztem, távozásomig ott is maradt. Nem tudom extrákról.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 27 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Végtelenül kedves, de határait megtartó, jól masszírozó, kiváló francia tudással rendelkező hölgy.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Pandora erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!