7
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 18-24
0
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
2
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
39
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
0
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 13-22
6
Kedvenced
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
1
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
25
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
Normál

erotikus masszázs

Molly-

V.I.P hirdető
94/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2022-09-22 12:54:50

mabre
Belát a dolgok mögé
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Molly erotikus masszázs beszámoló Budapest

mabre a 2022-09 hónapi randiján történteket írta meg
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Előző nap hívtam, kollegina nagyon hamar felvette. Egyszerűen, lényegretörően egyeztettünk,minden kérdésre választ kaptam. Kért egy megerősítő üzenetet reggel, ez nekem nem gond.
Viszont: az első hívás után kaptam egy sms-t egy másik időpontról, amibe végül belegyeztem. A módosítás oka az volt, hogy a lakásba szerelőket vártak - erre még tényezőre még visszatérek a későbbiekben.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Egyértelmű címet kaptam. Pláza (ezzel együtt parkoló) is van a közelben. Gugli mapsz mutat, teljesen egyértelmű, annak, aki már életében internetezett legalább egyszer.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Sokadik emelet. Lift van. Több szoba, rend, tisztaság. Ahol voltunk, ott tatami, tükrök a falon és egy kanapé, amire lehet cuccolni. Kérésemre kicsit világosítottunk, kedves volt tőle. Fürdőben zuhanykabin meg még néhány tusfürdő, valamint a törülköző is tiszta és friss volt. Semmi gond nem volt az egésszel.
Molly külseje
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
4
Először is: telefonos kisasszony jelezte, hogy a frizura bebarnult. Ez élőben számomra már-már inkább feketét jelent, de ezen nyilván nem akadok fenn. Valamint képekről eltűntek a tetkók, azért néhány abból is van.
Egyébként egy szép, helyes, nagyon karcsú, fiatal kis csajszi. Arca kedves, műszempillái és szép, dús ajkai vannak. Tényleg nagyon vékony, ennek ellenére alkatához képest kellemes méretű és kerek popója van. Cickói kicsik, viszont a bimbói hegyesek.
Bevallom, kicsit más karakterre számítottam, de alapvetően nem csalódtam.

Molly, Masszázs Budapest VIII. kerület,  nő Budapest XIII., 2022-09-22 17:39:51
Molly +36 Budapest2022-09-22 17:39:51 erotikus masszázs
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
4
Szakszerűség:
4
Volt masszázs is. Én inkább erősebb simogatásnak titulálom ezt, de attól még finom volt: szépen elringatott, ellazított, nem volt gyógykezelés, de maga a "kezelés" kellemes volt. Olajat használt. Közben beszélgettünk, eltelt az idő.
Én is masszíroztam, de az nem érdekel senkit.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Egy kis intermezzo: ha valaki eddig azon tűnődött, miért tűnik ilyen vontatottnak ez a beszámoló, most megérti. Már itt szeretném hangsúlyozni, hogy számomra nem Molly miatt nem lett 100%-os ez a találka. De remélhetőleg minden világos lesz mindenkinek.
Az elejétől kezdve: megérkeztem, hívtam, kért még egy kis időt. Oké. Ez időtájt láttam bemenni az épületbe egy karcsú, fekete/sötétbarna hajú lányt, fel is figyeltem rá, aztán néhány perc múlva ismét találkoztunk. Köntösben, feketeneműben fogadott. Sajnos ekkor derült ki, hogy a korábban említett szerelés még tart a lakásban, ez eléggé rányomta a bélyegét vendéglátóm hangulatára. Ez volt az egyik gyenge pontja a randinak. A másik: én alapvetően szeretek adni és díjazom azokat a hölgyeket, akik örömmel veszik ezt (még ha meg is játsszák). Molly-val szerintem máshogy gondolkozunk ezekről a randevúkról. Ez egyrészt pozitívum, mert tényleg érződik rajta, hogy jót akar a vendégének. Másrészt az én egyéni igényeim, így kicsit csorbultak, de erről majd később.
Szóval zuhanyzás után egy kis meglepettségére az Ő kényeztetésével kezdtem. Én rendkívül szeretek nyalni, és fontos pilléreként tekintek rá ezeken a találkozókon. Magyarul: minél többet szeretem csinálni. Molly-val az elején sikerült ezt abszolválnunk: miután végigpusziltam, elkezdtem ügyködni rajta, erre finoman rámmozgott, testbeszéde alapján elhittem neki, hogy élvezte egészen a pontszerzésig. A "nagy", kitörő orgazmus elmaradt, bár a végén módszeresen elhúzódott tőlem, ugyanakkor érzékeny nem volt. Kicsivel később megujjaztam, jó volt belemerülni a nedves punciba, de hamar leállított ("most mentem el" mondattal), illetve kicsit visszatartotta a kezemet is. Ez alapján nyilván én is hibás vagyok,úgy tűnik, más módszer híve vagyok, mint amit Molly preferál. No aztán túlléptük ezen is, mondom masszírozom. Szegénykém ezen is megdöbbent egy kicsit, de belement. Kissé szótlan volt (az említett szerelők miatt), de azért eltöltöttünk így is néhány percet. Azért szép lassan elkezdett oldódni.
Utána kaptam én a masszázst, ezt fent részleteztem. Majd hátamra feküdtem, miután ismét nem sikerült rábírni az ő kényeztetésére. Sok olajjal és alapvetően kézzel dolgozott rajtam, de a kéréseimet (pl.: a lassítást) ügyesen figyelembe vette. Közben ismét megtaláltam ujjbegyeimmel a még mindig nedves puncikát. Nyilván azért szájjal is babusgatott, majd elé térdeltem, ő pedig úgy szopott, hogy közben kezemmel mókáztam a nagy- és kisajkak között (itt egy kicsit ismét ellentartott). Majd felálltam, ő elém térdelve szeretgetett és a végén a cicikékre lőttem egy tisztességes adagot. Ezalatt mosolygott, aranyos volt. A közös zuhanyzást ő ajánlotta, nagyon kedves volt tőle. Egy kis távolságtartás ez alatt is éreztem, de ezt még mindig a körülmények számlájára írom. Ha jól emlékszem, ekkor távoztak a szerelők, és ezután érezhetően sokkal felszabadultabb lett vendéglátóm, beszélgetett, már-már megnyílt előttem. A gond, hogy ekkor már egy kicsit én is lemondtam az egészről, nem akartam már tovább erőltetni a másoknál megszokott programjaimat, ergo a találka érezhető része társalgással telt. Ha jól emlékszem, az időt nem is töltöttük ki teljesen, de nem azért, mert "kitett" volna, hanem, mint említettem, kicsit én is "lemondtam" erről a randiról, még a randi alatt.
Elszámolás
Korrektség:
4
Megérte:
4
Elején kérte, már-már szabadkozva, de ez nekem nem probléma. Átlag ár, én kerekítve adtam, szóval a megadottból vegyetek ki 2 virágot. Csók extra , nem kértem, de szerintem nem is működött volna most.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Vegyes érzéseim vannak.
Biztos mindenkivel volt már olyan, akár magánéletben, akár munkahelyen, akár ebben a hobbiban, hogy a körülmények alapvetően befolyásolták a találkozást, negatív irányba. Itt is ez történt. Érezhetően nem volt 100%-ban ott, látszott rajta, hogy zavarja az egész szituáció. Ezt még kiegészítette az, hogy szerintem alapjaiban máshogy gondolkodtunk a szerepekről, valamint az is benne lehetett, hogy (kezdetben?) nem voltam elég szimpatikus neki. Nem tudom. Ennek ellenére nem értékelem rossznak ezt a randit, mert Molly tényleg akart. Máskor, egy jobb időpontban, sokkal szuperebb élménnyel gazdagodtam volna. Ezért elég közel vagyok ahhoz, hogy majd egyszer még egy órát adjak neki.
Én nem távoztam felejthetetlen élménnyel, de ettől függetlenül ajánlom, mert akar és szeretne kényeztetni. Csak mi most épp a körülmények áldozatai lettünk.

Azért köszönöm Molly!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Molly erotikus masszázs beszámolójáról


2022-09-25 14:47:28
Nincs annál hasznosabb dolog, mint a tapasztalt - és amúgy is nagyon bölcs - kollégák észrevételére (tanácsára) odafigyelni.

2022-09-25 08:03:30
Az írasod jó, de engedj meg egy észrevételt (amiben nem biztos, hogy igazam van). Általában lazább egy randi, ha nem tervekkel vagy kigondolt/elképzelt koreográfiával érkezik az ember. Sokszor írtad, hogy valamivel próbálkoztál, és többször elhúzódás vagy kikerülés lett a vége. Ha csak a lányra figyelsz, mert fontos, hogy ebben a randiban ő társad legyen (és ne szolgáltató), akkor rá kell érezned hogy ő mit szeret. Ha te figyelmes vagy, akkor azt vissza is fogod kapni!

2022-09-23 20:18:14
Érdekes meditálásod azért nem zökkenőmentes ... A beszi kitűnő, bár a hangulata rányomja bélyegét még az olvasóra is... Talán előre elképzelt igény nélkül könnyedebb lenne. A zavaró tényező(szerelők) pech! Emellett viszont mint írod, többször kudarcot vallott kezdeményezésed is. Egy találka oly rővid, hogy ennyi negatívum nehezen kompenzálható abban az órában. Az Összképben ezt te is kifejted, sajnálom hogy így jártál.

2022-09-23 19:30:23
Jó beszinek tartom, de én nem gondolnám, hogy a mérce ott van, hogy elélvez-e egy vendéglátó, hiszen ez annyi mindentől függ. Ezen tényezők egy nem kis része nem is befolyásolható a vendég által. Továbbá vendég legyen a talpán, aki egy női orgazmusban biztos lehet :-) Szerintem a női orgazmus helyett az kéne hogy legyen a mérce, hogy nemcsak a vendég, hanem a vendéglátó is valóban jól érzi-e magát. Amióta én így kezelem, azt hiszem a tényleges női orgazmusok is gyakoribbak. De persze ki tudná ezt biztosan? Mindettől függetlenül: köszi, hogy megírtad. Engem megerősített abban, hogy ide is el kéne látogatnom.

Perfekt
Becsben tartott
2022-09-22 19:41:09
Személyes tartalmú regényed ok okozati összefüggéseket tár fel