187
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
171
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Most hívhatod!
30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma NEM elérhető!
Amber szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Amber-

V.I.P hirdető
83/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-11-22 22:34:59

xanyo
Nagytudású
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Amber beszámoló szexpartner Budapest 2021-11-23

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Amberről még nyáron vol tegy EP beszim. Ennek következtében kaptam hideget, meleget itt az oldalon. Amber reagált, elnézést kért, és pótlást ígért. Nem sokkal később próbálkoztam is, de sikertelenül, míg végül pár hete úgy gondoltam egy életem egy halálom én bizony még megpróbálom.... Az oldalon küldtem neki egy üzenetet, melyre hamar reagált is, és mivel megígértem neki anno hogy lesz lehetőssége jóvátételre, viszonylag gyorsan meg is egyeztünk az időpontban. Korai időponban állapodtunk meg. Indulásomkor küldtem neki egy SMS-t, de már csak akkor látta mikor hívtam, a bejutás miatt :)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
1
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Belváros. BKK jár a környéken, az utcában pl troli közlekedik. Parkolni nem egyszerű, sőt kifejezetten nehéz. Reggel révén nekem még szerencsém volt. A sok régi között egy viszonylag új építésű épület. De ha jól tudom már nem sokáig rendel itt a Kisasszony.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy újépítésű társasház sokadik emelete. Portaszolgálat illedelmesen köszön, de mivel az instrukciók pontosak, nem szükséges útbaigazítást kérni. Lift gyorsan suhan felfelé. Ajtó kattan, és már bent is vagy. Egyértelműen látszik, hogy nem csak rendelőbe érkezik a kedves páciens. Előszobából nappaliba, onnan hálóba vezet az út. A hálóban hatalmas fémkeretes(később szerepet is játszik) franciaágy, szekrényen akasztó a ruháknak, és szék. A fürdő tiszta, és száraz. Kádban lehet zuhanyozni, vagy akár fürdeni is, de 2 személynek kicsi, egyedül meg hát minek. Minden eszköz rendelkezésre áll a teljes higiéniához. Türcsi puha, és száraz.. kilépő ugyancsak. Bár nekem sikerült egy kicsit pocsolnom, de azonnal orvosoltam.
Amber külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Az arcos képek, magukért beszélnek. Minden porcikájában egy bombanő fogad, aki legalább annyira izgul a randi előtt mint Te. Minden domborulatán feszes, illatos bőre még most is a lelki szemeim előtt van, ahogyan haladok a nyaka vonalától a tökéletesre formált mellein keresztül, a sima, feszes hasán át illatozó kelyhéig. Ez az én el camino-m. Mikor megérkeztem még egy teljes beláthatóságot biztosító lenyhe köntös volt rajta, mely már a köszönés (ölelkezés, csókok) közepette lekerült csodaszép testéről. A fekete melltartó plusz bugyi kombótól már fürcsi után váltunk meg, a tűsarokkal egyetemben. Hosszú combjaira tökéletesen simuló combfix a kezelés végéig fennmaradt.

Action
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Profi masszázs:
5
Tánc (sztriptíz):
5
Hát újra itt... Viszonylag gyorsan megegyeztünk, hogy a múltat magunk mögött kell hagyni, ezért hátat fordít nekem, és strippereket megszégyenítő mozdulatokkal fenekét ágyékomhoz dörgölve felkínálta testének domborulaatait felfedezésre. Míg kezeim kebleit simogatják, nyakára enyhe puszikat lehelek. Egy egy lopott puszi, és már fordul is velem szembe, ahol elém tárul a kánaán. Bár már sokadszorra járok nála, mégis időről időre ámulatba ejt nőiessége, és a hozzá tartozó szendeség, mely azonnal elfeledteti velem, a külvilág gondját, s bajait. Ő sem tétlenkedik. Ölel, és csókol mintha rég látott szeretője lennék, kit elszólított a kötelesség. Ha volt is harag, dac, sértettség, már hamva sincs sehol. Csak a vágy, melynek átadva magunkat hamar az ágyban foglalatoskodunk tovább. A már már forgatókönyv szerű, domborzat felfedezése után az orális örömök veszik át a főszerepet. Combja feszes, kelyhe fiatal és illatos, nagyon jól reagál a kényeztetésre. Az első orgazmus kicsit lassabban jön, de a második, és harmadik már sűrűbben követi. Mindegyik kéjes hanghatásokkal, apró altesti rángásokkal, és extra adag nedvességgel érkezik meg. Nem sietünk sehová, pihenünk, ölelkezünk, csókolózunk. Szerepcsere következik. Végigcsókolja testem, és megáll a célterületen. Puszi fent, puszi lent, puszi mindenhol. Újfent egyenesbe hoz, és még csak nyálas sem lettem. Apró nyelmozdulatokkal veszi birtokba az ember műszerét, egyre nagyobb, és nagyobb területeket uralma alá vonva. Csak fekszem, és élvezkedem. Élvezem ahogy tövig elmerülök érzéki ajkai között. Élvezem ahogy a gátam kényezteti a nyelvével. A teljes stabilitás érdekében Amber beakasztja lábfejét az ágy rácsai közé. Minduntalan örömet akarok neki okozni, ezért javaslom hogy váltsunk kölcsönös kényeztetésre. De hát nincs mindig karácsony! "Inkább szexeljünk!" - javasolja, és hát férfi legyen a talpán aki ellent tud állni egy ilyen felszólításnak! :) A gumi egy szempillantás alatt felkerül, és már benne is ül. Le, föl, le föl, előre, hátra ... Rám ül, és teljesen benne vagyok, majd pedig gugolásba emeli magát, és teljes vonalon jár a metró. Próbálom lassítani a tempót, -akarom még!-, de elér az elkerülhetetlen vég. Nem sietünk. a lenyugvást tisztálkodás követi, a tisztálkodást ivószünet. Összebújunk, mint a szerelmesek, és csak beszélgetünk. Nem sietünk. Egy csodálatos masszás kerül terítékre, kényeztető és frissítő. Minden érintésénél összerezzenek. Profikat megszégyenítő mozdulatai teljesen levisznek alfába. Ha nem beszélne közben hozzám elaldnék. De azt nem lehet. A randit keretes szerkezetbe foglalandóan újfent a fürdőbe veszem az irányt. Eljön a búcsú pillanata. Rengeteg ölelés, és apró, néhol hosszabb csókkal indít utamra. Mintha csak azt akarná elérni hogy hiányozzon. Sikerült. Már a liftből visszafelé húz a szívem. És ezen sorok írásánál már biztos is vagyok benne hogy nagyon hamar csörren madj az a telefon.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Átlagon felüli élmény átlagon felüli rózsaszálakért. Minden szirmát megérdemelte. Fürdés előtt került a komódra, nem figyeltem a továbbiakban. Jobb elfoglaltságom adódott. Tudtommal nincs extrája. Ha van is, nekem még nem volt rá szükségem. Minden vágyam ki tudja elégíteni. Soha még csak szóba se jött.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Ahogyan azt igértem, mindenképpen megírom ha lesz folytatás az EP után. Úgy gondolom a lehető legjobban sült el. Hiszek benne hogy Amber is tanult az esetből, és remélem látjátok, hogy egy EP beszi még nem a világ vége. Akit ennyi beszi közül az EP tántorít el, az nem is biztos hogy jó helyen jár. Egy aranyos, kedves, intelligens lány gondoskodik rólad. Lesi minden kívánságod, és 110%-ban rád fókuszál. Kell ennél több?

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Amber szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókAmber legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2021-05-28) : Csak a combfix maradt, melyet az ágyra feküdvén nyakamba fontam, és domborulatainak kényeztetésébe kezdtem. Megbeszéltük, hogy ez lesz a büntetése, amiért legutóbb nem sikerült elérnem, hátha tanul belőle, hogy ilyen hibát nem követ el többé. :) Apró puszikkal a szájától a nyakán át, hegyeket, völgyeket bebarangolva jutottam el a szemérem dombig. Minden percét imádtam a kényeztetésének.

felejthetetlen: 1db
(2020-11-16) : Odalent fogad egy aranyos kis piercing, mely gyengéd játékra tökéletesen alkalmas, egyébként nem zavaró. Tevékenységem az első pillanattól kezdve inyére volt, melynek végkifejletére nem is kellett oylan sokat várni. Hogy ne maradjon hálátlan, hátamra parancsolt, és azonnal tettrekész állapotba varázsolt. Védőeszközt húztunk, és belémült, A látvány teljesen letaglóz, már itt koncentrálnom kellett hogy ne süljek fel.

nagyon jó: 2db
(2021-01-27) : Fordulás után hátulról is megismerkedtem partneremmel, amit a tükörben közösen vegig is követtünk. Mondta közben, hogy nagyon szereti ezt a pózt. Igy is lett végem. Sajnos az ő szempontjából idő előtt. Utána beszélgettünk és kérdésemre elmondta, hogy el tudott volna menni, ha még tovabb húzom az időmet kutyusban :)

(2020-11-19) : Nem variáltuk túl a pozíciókat, viszont Amber mindenben partner volt és kedves szavakkal, illetve érzéki hangokkal biztatott a program közben, aminek egy jó nagy orgazmus lett részemről vége.. Úgy gondolom, egész jól sikerült az egymásratalálás, szívesen felkeresem még. Miután az utódok a gumiban landoltak, igyekeztem magamhoz térni és egy jót beszélgettünk, nyílt, értelmes, kommunikatív lányhoz volt szerencsém.

: 5db
(2021-10-04) : Az ágyon jött a francia, mélytorokkal. Nem az a nyálat szanaszét folyatós tipusú a mélytorok, de mélytorok. Átment kérésemre kölcsönösbe. Picit szúrt az állam, jelezte. Így óvatosabban, de engedte a folytatást,hogy addig nyaljam amíg csak élvezni van kedvem. Fantasztikusan szép a puncija, igazi álompunci.

(2021-10-02) : Amber finoman kezdet a francia órát, lágyabban aztán egy re intenzívebb és ahogy nőttem egyre mélyebbre ment. Mondanom se kell hogy a mély torkos *5-ös pedig nem vagyok kicsi. Imadtam a zacsival való önfeledt jatszást. Gumi kérés helyett én inkabb 69-et szerettem volna kipróbálni Amberrle. Jó dontés volt. Az a szimúltán egymásnak esés és teljes odaadás nem maradt eredmeny nélkül,

(2021-08-05) : Nagyon finomak az ajkai. Lelkesen és nyelvesen csókol. Utana az agyba folytattunk, először én kényeztettem. Nagyon finom és puha volt a puncija. Szerintem sikerült örömet okoznom neki mert egy fantasztikus franciával ajándékozott. Így is lett végem. Picit beszélgettünk aztan újra kóstoltam egész testét, utána Ö az enyémet. Gumi húzás után először Ő került fel, utana misszi, doggy és a végén a csodálatos mellé közé élveztem.

egyeztetési probléma: 2db
(2021-07-30) : Időpont előtt 20 perccel küldtem egy SMS-t. Pontosan 11:00-kor hívtam, a bejutás érdekében, nem vette fel. Adtam neki 10 percet. Majd újra próbálkoztam. Sajnos eredménytelenül. Még 10p várakozás, és elindultam. Küldtem még egy sms-t, azóta sem jött válasz. Eléggé kellemetlenül érintett, hogy az egész napomat köré szerveztem...

(2021-07-15) : A hölgy nagyon jó, de mit sem ér ez, ha ilyen szivatások előfordulnak. Gondolom nem én vagyok az első póruljárt (ebben azért biztos vagyok), mégsem találok hasonló problémás beszámolót mástól. Udvariasan és tisztelettudóan viselkedtem vele azon az egy alkalmon amikor sikerült találkozni. Kedves is voltam. Szerintem nem vagyok visszataszitó valaki, akit igy kell lepattintani. Ha mégis, akkor normális emberhez méltón értek a szóból is.