30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma NEM elérhető!
171
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Most hívhatod!
Lara szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Lara-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-11-22 12:05:31

OrangeLabel
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lara reagálása

Nagyon köszönöm az élményt :) beszámolót :) csók Lara

Lara beszámoló szexpartner Budapest 2021-11-22

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam, ahogyan az szokásos, mert itt az oldalon nem igazán aktív, hiszen folyamatosan aktív a hálószobájában...így nincs ideje itt tereferélni...:-) Fókuszál a lényegre! Azaz mivel már régi ismerősök vagyunk, ezért úgy veszi fel, hogy "Jönnél? Mikor?" :-))) Szeretem ezt a célorientáltságot, ami maximális ügyfélközpontúsággal is párosul! ;-)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Bel-Buda. Tömeggel sok lehetőség. Metró (Széll Kálmánról) Villamos (4-6), busz (11). Autóval Margit krt, vagy a Csalogány utca a Duna felől, esetleg a.Páva utca a Széna térről. Parkolni mindig lehet, de hétköznap figyeljetek a fizetésre!;-) Szóval kiváló, jól megközelíthető, központi elhelyezkedés!
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Ideális, pár éve épült, nagyon nívós ház. Tökéletes kéjlak. Kis előtér, nagy tükrös beépített szekrénnyel (kár, hogy nem a hálóban van). A fürdő és egy hálószoba is onnan nyílik, valamint az amerikai konyhás nappali / baszoba.:-) Fürdő világos, kádas, de van zuhanyrózsának akasztó és védőfal is az úsztatás ellen. Többféle tusfürdő, szájvíz kispohárral, stb... Igényes és tiszta minden!
Lara külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Dögös, szőke, nagy - észrevehetetlenül tuningolt - mellekkel, egyre formásabb popsival, hiszen Lara folyamatosan eddz. Punci borotvált.:-) Mindig mosolyog!:-)

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Pornós feeling:
5
Már-már szokásos forgatókönyv szerint alakult most is a dolog, bár végre egy órát tudtam maradni és nem az utóbbi időben jellemző, rohanós fél órát! Megérkezés, puszi-puszi. Gyors vetkőzés, gyors tusolás! Lara mindig lefürödve, illatosan és szexi dresszben szokott fogadni. Nem volt ez most sem másként!;-)
Szóval a fürdés után az ágy elé állva vártam a tűsarkakon tipegő szexbombát, aki megérkezve egy gyors ölelést követően - külön kérés nélkül is!! - máris térdre ereszkedett. Természetesen azonnal rátért a kényeztetésemre! Hihetetlen mennyire odaadóan tud szopni és közben a kézre eső nőies idomait lehet markolászni (mellei), valamint a távolabbi pontjait csodálni (popsi). Szóval rendesen felszopott, miközben simogattam a haját és verbálisan dicsértem az orális képességeit, illetve időnként ráhúztam mélyebben is a fejét a farkamra. Nem finnyás, egyáltalán, sőőőt bírja a kemény szopatást...;-)
Kis idő múlva felajánlottam a földön térdelés után, hogy pihenjen és lefeküdtem az ágy végében, félig ülő pózban az ágaskodó farkammal, hogy az ágyon már négykézláb pózban szopjon / szopassam tovább! Olyan bő nyállal szopott, hogy a herezacskóm is úszott a nyálában, sőőőt nyalogatta is a farkamat, meg a zacskómat és egy kicsit a környékét is... Mennyei volt!
A következő fokozatban én (is) feltérdeltem és úgy ment a szop(at)ás tovább az ágyon. Időnként a csipőmmel kicsit hevesebben is betoltam neki, miközben a kezeimmel a tarkójánál fogva húztam, vagy csak simogattam a buksiját. Közben előttem himbálózott a popsija. Majd oldalra fordulva, alulról szopott, miközben kinyitotta a lábait és feltárult az ekkorra már rendesen lucskos puncija. Közben simogatta is magát...
Hogy teljes legyen a paletta az ágyon állva, vagy ringva is szopattam kedves vendéglátómat, aki lassan már vagy 20-25 perce csak nyelte a fasz(oma)t mint kacsa a nokedlit...
Eljutottunk végre egy útelágazáshoz...értsd akartam végre a puncijának melegét és nedvességét is érezni, ugyanakkor kedvem lett volna a szájában, az arcára is beteljesedni. Volt annyi önkontrollom, hogy tudtam, ha elmegyek a szájába, akkor már a puncit nem fedezhetem fel...mivel egy órában egy lövetű vagyok jellemzően...:-((( Szóval bejelentettem az igényemet a puncijára.
Gumi húzás közben jött Lara részéről a szokásos kérdés, hogy hogyan szeretném...Végül rá bíztam a döntést és hátulról kezdtük...de az elölről verzió is felmerült. Én markoltam a popsiját, húztam, toltam, miközben Ő a szokásos mocskos biztatásokkal aljzott még jobban... "Basszál!!!", vagy "Kúrd szét a pinámat..." Így tettem!:-))) Kis idő után misszibe is fordultunk és keményen, nagyon mélyen behatoltam és dugtam, ahogy csak tudtam, de elmenni kutyában szeretek, ezért vissza fordítottam a véghajrára Larát, aki készségesen pucsított újra. Én bevertem neki azonnal és kúrtam, ahogy kifért a csövön...először a lábai között térdeltem, majd kiálltam a lábai mellé és kvázi felülről dugtam, amikor Lara lerogyott hasra és így toltam neki keményen addig, amíg hörögve, ráborulva el nem élveztem a puncijában...
Mennyei beteljesedés volt...percekig csillagokat látva feküdtem az ágyon, miután kihúztam a farkam Lara pinájából a teljes kitárazást követően...
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Korrekten az előadás után. Lara az egyik legjobb ár-érték arányú partner jelenleg. Külön előnye, hogy a nap bármelyik szakában kapható egy jó szexre.

Rózsacsokor
fél órás randira 12, egy órás randira 16, másfel órás randira 28, két órás randira 32 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nem hiszem, hogy igényel még magyarázatot ez a randi és úgy általában Lara szexuális képességei... Lara álmából felkeltve is tökéletes szexuális kielégítést ad. Nagyon odaadó, tényleg a partner kedvére tesz folyamatosan. Egy bestia, aki lemeríthetetlen szexuális energiákkal rendelkezik!;-)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lara szexpartner beszámolójáról


2021-11-22 18:18:58
Nagyon jó a beszid, nekem is hasonló az emlékem Laráról !!! Ideje lesz újra élni vele a szép emlékeket !!!


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókLara legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2020-11-22) : Most én feküdtem hanyatt és kértem lovacskában csússzon farkamba, amit meg is tett mondva ki nem hagyná mert élvezi farkam nagyságát. Lassú mozgással kezdett az elején meg megállva lehajolt hozzám, hogy érzéki csókban forrjon össze szánk, amikor kicsit mozgatta csípőjét élvezve merevségem, akkor már tocsogó puncijában egészen magában engedte.

(2020-10-06) : . Ledőltem a hátamra ő pedig barátommal foglalkozott újra, ami külön élvezet volt mindezt kezezés nélkül csinálta végig. Most már szóltam neki, hogy ideje lenne gumi húzásnak mondta is jó kemény lett a barátom. Felgumizás megtörtént szemből ült bele majd rám hajolt és csókot kért, amit természetesen meg is kapott, mert én is szeretem.

(2020-01-04) : Csodásan csókol. Majd letérdelt és óvatosan kezelésbe vette a cerkát. Ezután 69 majd következett, éreztem, hogy kezdek felkeményedni

felejthetetlen: 17db
(2021-11-04) : Pihentetés képen kapott bajtársam a francia leckéjéből újfent ízelítőt, de csak addig míg hadrendbe nem állt. Ekkor gondoltam most már eljött az én időm így kértem az öltözetet, amit meg is kaptam kérésemre szemből ült vagy guggolt bele bajtársamba mozgott is rendesen már a kivégzés határán voltam

(2021-06-13) : Finom, hosszan élvezhető, barátnős franciába kezdett. Lara csak külön kérésre kezezett, és leste minden kívánságomat, hogy pontosan a kedvemre tehessen. Mivel az adatlapján szerepel, megkérdeztem, hogy szívesen teljesíti-e egy régi vágyam: a prosztatamasszázst. "Természetesen, amit csak akarsz!" Letérdelt az ágy elé, középső ujjára gumi és síkosító került, hátradőltem

(2021-05-17) : Jaaa és Larával van egy kis játékunk is, amit maximális partnerséggel szokott velem játszani! Külön hála és köszönet érte! Lehet perverz, de nekem valamiért nagyon bejön, ha miközben Lara szopja kedvesen, lágyan, bő nyálasan a farkamat én közben elintézek egy-egy rövidebb telefonhívást!:-))))

nagyon jó: 22db
(2021-11-14) : Lara átvette a kezdeményezést, pontosabban kicsi Kémet a szájába és lágyan szopogatni kezdte. Nagyon kellemes volt, bár a mélységi bevételt kihagyta, viszont a golyóknak is jutott a kényeztetésből. Amikor a keménységet megfelelőnek találtuk, gumit húzott rá, majd szemből meglovagolta. Pár perc után éreztem, hogy kezd fáradni, ezért pózváltást javasoltam.

(2021-10-06) : Lara rácuppant a farkamra és már szopta is, miközben én a ciciket markolásztam és a haját simogattam, na és élveztem a szopását! Jól kiélvezkedtem ebben a pózban, majd megszántam és felfeküdtem az ágyra, hogy kényelmesebben tudjon tovább szopni...;-) Hibátlanul csorgó bő nyállal, doromboló kiscicaként kőkeményre szopta a farkamat, majd pihenésképpen megkértem, hogy masztizzon egy kicsit.

(2021-08-04) : Természetesen a lábai össze vannak zárva, ahogy illik ez egy finom úri-hölgy esetében Nemsokkal ezután zárul Lara mókatára. Az ágy sarkán, hátral nekem térdel előttem, fenekét magasra nyomva pucsít, én pedig kisterpeszben állva nyomulok egyre mélyebbre. Ezt már nem szeretném tovább variálni, és megkérem hogy forduljon meg, majd megszabadulok a gumitól és bőven idő előtt befejezem közös programunkat.

: 20db
(2021-11-22) : Én leültem ö meg már ott térdelt az ágy elött és a szájában is voltam. Miközben szopott a haját cirgattam. Aztán fölfeküdtem az ágyra ö is fölött és fojtattuk tovább a franciát csak most már a formás fenekét simogattam és néha néha a puncit is. Pihenés képen hogy ne legyen ilyen hamar végem gerincre fektettem aztán én csokolgattam a testének minden részét. Cici, száj, punci mikor hol jártam.

(2021-11-05) : Utána elég hamar a lényegre tért és egy átlagos franciába kezdett. Közben úgy fordítottam, hogy tudjam simogatni a popsiját és a szép, kívánatos puncit.

(2021-09-14) : Egy biztos, nagy rutinja van és az embert hamar kivégzi, ha hagyja, így elég hamar éreztem, hogy ez így "nem lesz jó", lassításnak gondoltam én is visszadok valamennyit, melyet jónéven is vett, nemsokra rá már 69-es számot vizsgáltuk meg, hogy megfelelő-e, de ott is hamar "bajba" kerültem, ezért kértem a védőfelszerelést, melyet nem is tudom honnan de azonnal elővarázsolt,

egyeztetési probléma: 1db
(2020-07-15) : Telefonon probaltam hivni mar a rebdelesi idejeben, de semmi. VTR ben kerte hogy hivjam( mint fent emlitettem) gondolom hogy szam alapjan tudja hogy ki is hivja.probaltam toobszor is ,de semmi .kozelg...