0
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
☆TIA☆ erotikus masszázs

erotikus masszázs

☆TIA☆-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-10-07 23:15:02

daniil
Rutinos harcos
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

☆TIA☆ reagálása

Kedves Daniil! :)
Köszönöm az értékelést, örülök, hogy kellemesen érezted magad a társaságomban. :)
A "profi" nak mondott kényeztetés kifejezetten jól esett és az is, hogy odaadónak jellemeztél, különösen azért mert én tényleg szeretek adni a kedves vendégeimnek, energiát, erotikára, feltöltődést... 🙂🔥Örülök, hogy ez átjött neked, azt is, hogy engem választottál, és hogy megírtad rólam ezt a kedves, dícsérő értékelést. 🙏
Szívesen látlak legközelebb is.
Sok puszi Neked. 💋

☆TIA☆ beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-10-08

Egyeztetés
Elérhető:
5
Ahogy hívtam elsőre felvette, kedves hang, mindent készséggel elmondott a telefonban. Telefonhívástól számított nem egész 3 órán belül kértem időpontot, utolsóként zártam a napot, címet egyből le is egyeztettük.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
A ház előtt szerintem mindig hely. Fizetős, csendes, 3. kerületi környék. BKV fronton szerintem sétálós, de nem tűnt vészesnek és úgy hiszem 1 busz és 1 villamos áll meg az utca végén.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Régi, 2 emeletes tégla ház. A célnak tökéletesen megfelel a lakás, egy kis fürdő külön van kialakítva amúgy pedig egy amerikai konyhás nagyszobás lakás, tiszta és van választék tusfürdőből. Törülközők is rendben voltak. A tett helyszíne tényleg nagyon igényes, egyedüli rendelésre kialakítva. Az ágy és a pad is kényelmes volt.
☆TIA☆ külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Képeknek megfelel, nekem tetszett. Aki kis bájos, habos-habos lányra vágyik szerintem ne őt válassza. Szexi fehérneműben fogadott. Félhomályban voltunk végig. Kifejezetten arányos és a mellek pedig szépek, tenyérbe valók!

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Az elején tisztáztunk mindent, aztán el fürdeni, a fürdőből kilépve megittam a vizemet, aztán felfeküdtem a padra. Folyamatosan beszélgettünk, jó fej, elég pörgős csaj. Kezdődött is a masszázs, érezni hogy tanulta, kis törülközővel is le voltam takarva, amivel adott területen áttörölt/dörzsölt amikor végzett. Hason fekve semmi sem maradt ki, lábak, fenék, hát és nyak. Folyamatosan kérdezte mi, mennyire esik jól. Nagyjából 40 percnél jártunk, amikor elkezdődött az erotikus be-be nyúlkálás a herékhez és gáthoz, nem sokkal ezután mondta, hogy fordulhatok. Szerencsémre felajánlotta a kényelmes ágyat, amire azonnal igent mondtam, így meztelenül áthelyeztük magunkat az új nyitányra.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Innen már nagyon izgató volt a látvány...főleg miután álló farkamat is elkezdte kényeztetni szájjal és kézzel, közben incselkedett velem, szemkontakt végig, nagyon jól ápolgatta ágaskodó férfiasságomat a mellbimbói simogatása és az ajkai kényeztették...egyszerre nyálcsorgatós, mélyre hatoló és egyszerre lágyabb, én inkább a kéz nélkülit kedvelem ezért így is kértem. Játékos nyelv, amivel odalent is hosszabb időt tölt, ami igen jól eső érzés. A golyók sem maradtak ki a jóból természetesen, hol hevesen, hol kicsit lassabban, de profi módon tette ami már látszódott az elején. Közben simogattam ahol csak értem, punci, mellek...hm...elég látványos a produkció és ezzel is tetéztük a jót. Éreztem lassan végem, ekkor szóltam lassítsunk. Kicsit vissza is vett, aztán újra szépen lassan kezdte a mókát és innen már nem volt visszaút. A szájában lett végem, hagyott kellő időt a lenyugvásra. Nagyon odaadó és tudja mi kell nekünk.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrák közül a szájba élvezést kértem. Jó érték arány. Előre egyeztetett rózsák száma a legvégén sem változott, a távozáskor az asztalra téve mentem ki a lakásból két puszi után.

Rózsacsokor
Nem adott meg nyílvánosan virágcsokor méretet - rajtatok múlik. Minél többen fogják kérni tőle, hogy adja meg, annál valószínűbb, hogy megadja.
Összkép
Ajánlás teljes mellszélességgel, kiváló élmény, visszatérős!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés ☆TIA☆ erotikus masszázs beszámolójáról


2021-10-10 12:28:01
Igen a külsőnél a leírás többféleképpen értelmezhető. Célszerű lenne világosabban fogalmazni, hogy a hirdető se érezze “lehúzva” magát és az olvasó is tiszta képet kapjon. Ezt leszámítva jó beszámoló👍

2021-10-09 11:04:41
...a" kis bájos, habos-babos lányra vágyik" részt nem pontosan értem, de azon kívül jól megírt beszámoló


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

Funkciók☆TIA☆ legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2020-06-25) : Tius erős határozott fogásokkal, szakszerű mozdulatokkal masszírozott, minden testrészemre kiterjedően. A hátammal és a lapockákkal indított, majd a vállak és a karok jöttek sorban. A kezeimet a tenyér és az ujjak masszázsával fejezte be.

(2020-01-19) : A hátam és a vállaim kezelésével kezdett és így haladt fokozatosan a lábaim irányába. A fenekemet is gondosan megdolgozta nem csak a kezét, alkarját is bevetve…még két nap múlva is éreztem izomláz formájában Tius kezecskéinek áldásos munkáját :)

(2019-08-09) : Nagyon jól érzi a kritikus helyeket, mind kézzel, alkarjával, könyékkel gyúrt, aprólékosan, minden izomcsoportot átdolgozva. Kezeim külön átmasszírozta, nagyon profi volt az egész gyúrás....teljesen újjászülettem kezei alatt, nagyon jól esett, és hatékony vol

felejthetetlen: 8db
(2021-10-05) : Egy roppant csinos és szexi egyrészes sárga színű testre simuló ruciban fogadott, ami a comboknál nagyon rövid miniszoknyában végződött. A fekete fehérneműk bizonyos mozdulatoknál nagyon szexisen kikandikáltak a rucija alól…már az ajtóban így meg is kaptam ezzel az első szépség sokkomat. Aztán szorosan összebújtunk, Tius átkarolta a nyakamat, én gyengéden átöleltem a derekát és nagyon finom cuppanós puszikkal köszöntöttük egymást.

(2020-12-11) : Nagyon jó erős kezei vannak, kifejezetten jól megdolgozott mindenhol. Nem a túl erős kategória, de nagyon messze van a simogatós-cirógatóstól. Igazából valahol a fájdalomhatárhoz van közelebb, de fájdalomról semmiképpen nem beszélhetünk. Azt ma érzem, hogy hatásos volt, itt-ott enyhe izomlázat is érzek. Ahol végzett a krémmelgyúrással, ott utána egy sprődebb törölközővel át is dörgölt,

(2020-11-30) : Ezalatt én kéjesen fogtam-tapiztam mikor elértem izmos csodaszép combocskáit, néha még a bugyiig is felnyúltam, csodás fenekét tapiztam mikor elértem. Tia is pajzánkodott, amikor a fenekemet és a combomat masszírozta már nagyon finomak voltak az érintései, szinte bele borzongtam, szinte minden porcikámban éreztem a vérpezsdítő bizsergést : egyre több volt a finom benyúlás-cirógatás amit a körmei lágy érintésével izgatóan csinált,

nagyon jó: 12db
(2021-02-26) : Kellően erős és határozott. Ahol kellett ott erős ahol kellett ott gyengéd. Amikor a belsőcombomnál járt akkor úgy pillanatra megremegtem olyan jó volt. Masszázs közben kellemesen elbeszélgettünk, úgy mindenről kb. Aktuális helyzetről, munkahelyekről, csajokról, pasikról stb. Nem volt kínos csend egy percre sem szerencsére. Kommunikatív, korrekt beszélgetőpartner (is)

(2020-07-19) : Fentről haladt lefelé válltól egészen az achillesig, minden izomcsoportnál hosszasan elidőzött, amennyiben csomót talált és gondosan fellazította azokat. Közben nagyon kellemeset beszélgettünk, Tia nagyon jó humorú, kedves teremtés és ehhez párosul, hogy nagyon jó a beszélőkéje.

(2020-06-21) : Zuhany után felfeküdtem a masszázspadra, egy törölközőt rámteritett és kicsit masszírozással egybekötve teljesen felitatta a vizet rólam .Majd elkezdett masszírozni ,teljesen ellazultam,közben beszélgettünk , halkan szólt a zene.

: 6db
(2021-06-01) : Erős volt ahol erősen kellett, s közben mégis gyengéd. Ha erősen masszírozott akkor sem "mélyesztette belém" az ujjait, mert amolyan tigris tappancsai vannak, erős, de közben puha... Erőteljesen kezdett, ami nagyon jóleső volt, aztán kezdett egyre finomabb, egyre izgalmasabb lenni, ahogy "kell" Tökéletes!

(2020-08-24) : Az elején megbeszéltük, hogy csak hátmasszázst kérnék a masszázspadon, aztán egy hosszabb csúszkát az ágyon, gumis francia levezetéssel. Általában szeretem kihagyni a hason fekvős masszázs részt az elejéről, de írtátok, hogy Tia milyen profin masszíroz, ezért kíváncsi voltam. És tényleg!

(2020-08-20) : Nem tudom barátnős feeling kihozható-e belőle, bár gondolom ha valakinek arra van igénye azt is abszolválja simán, én mindenesetre a pornósabb franciát szeretem és volt is benne részem bőven. A félreértések elkerülése végett én már az elején közöltem is Tiával, hogy kifejezetten a vadabb szopást szeretem, úgyhogy már a legelején ennek megfelelően vett kezelésbe.