7
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-17
137
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
54
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
4
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
14
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
354
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
ALICE szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

ALICE-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-14 15:17:11

lollo29
Belát a dolgok mögé
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
3
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

ALICE beszámoló szexpartner Budapest 2021-01-15

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
3
Személyes üzenetben:
3
A Vtr-t használtam erre a célra,mivel még próbáltam volt régebb telefonon,csak nem értem el. Azután üzenetet is váltottunk,onnan remekűl ment minden.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Egyszerű megtalálni, Lehel teret kell megcélozni,innen gyalog 2perc.Most a parkolás is ingyenes,bár nem tudom mennyi a szabad hely.Busz,metró,villamos...ami csak kell ott van egy kőhajításnyira.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy kis magán lakás, szerintem nagyon rendben van. Előszobából nyílik a fürdő jobbra,majd balra a tetthely,ami egy kisebb szoba nagy franciaággyal.Fürdő tökéletes tisztaságban, van elegendő tusfűrdő is,lehet válogatni.Száraz kilépő a törülköző meg friss ropogós és jó nagy.
ALICE külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ugyebár a kép alapján az ember nem sokat tud eldönteni,de senkit nem ér negatív meglepetés. Egy egyszerű szomszédlány nyit ajtót,barátságosan köszönt és ami a legjobb,hogy egy olyan kisugárzás amitől megszólalni nem tudtam.Helyes arc, nem túl magas termet,vékony testalkat. Helyes kis mellei vannak, meg a feneke is patent, nagyon jó hozzáérni, simogatni.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Mivel már régebben is próbálkoztam, de nem sikerült,így most újra megtettem az intézkedéseket, és sikerült is foglalnom egy délelőtti időpontot.
Mikor elérkezett a nap, elindultam,odaértem...viszonylag hamar, majd egy kis várakozás után már lifteztem is a vendéglátómhoz.
Köszönés,puszi-puszi, majd miután bemutatta a tetthelyet irány a fürdő, ami után már meztelenül várt rám.
Csókolózni kezdtünk ami igazi barátnős-nyelves, nem visszafogott. Ezzel kellőképpen fel is izgatott. Ahogy a nyakamat puszilgatta, amit természetesen énis viszonoztam annyira magával ragadott hogy még sokáig ellettem volna így. De ő nem épp így gondolta. Ágyra űlt és elkezdődött amit már olyan sokan írtak...igazi mélytorokkal fűszerezett francia. Volt itt torokhang, öklendezés, kis fuldoklás...énis ráfogtam a tarkójára párszor, de hihetetlenül jól csinálja anélkül is. Majd éreztem hogy ezt viszonoznom kell és a hátára döntöttem, amit ellenállás nélkül abszolváltunk,majd elkeztem én is az ő kényeztetését, ami a szájától indulva egészen a kis csupráig tartott. Ahogyan csak tudtam kedvére szerettem volna tenni, ami sikerült is mert egy kis idő után megfeszülve élvezett el és hangos nyögés közben remegve fordult az oldalára.
Ezek után még mélytorkozott kicsit, majd belém ült. Hihetetlenül jól mozog,közben csókol, hozzámbújik, ami hihetetlenűl jól esik.
Még egy kicsit lovacskázplottami után el is ért a vég. Letörölgetett,majd hozzám bújt, beszélgettünk kicsit majd tusolás és indultam haza. Nem extrémkedtünk semmit minden alap volt, de valamiért annyira megfigott az egész lénye hogy biztos kell még menjek.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Teljesen korrekt, az adatlapján feltüntetetteknek teljsen eleget tesz, bár sok mindent nem próbáltunk ki, de majd legközelebb. A végén rendeztem a BP.átlagnál magasabb rózsaszálakat, de az egész lány egy nagy ajándék.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Remélem ő sem bánta meg hogy meglátogattam, egy igen jó órát töltöttem nála, biztos megyek még.
Teljesen korrekt lány nálam abszolút nyerő
Köszönöm ☺

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés ALICE szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2021-01-16 19:36:37
Tisztességesen.megírt beszámoló, amiből nem csak a legalapvetőbb infókat lehet megtudni. Köszi!

FunkciókALICE legfrissebb beszámolói

istennő: 41db
(2021-01-22) : Ajtó már résnyire nyílott amikor érkeztem, és egy nagyon finom szájrapiszival fogadott és egy hatalmas mosolyjal. A kabátomat felakasztotta a fogasra majd irány egyből a tetthely, ahol hihetetlen csókolózásba kezdtünk. Alig akartuk abbahagyni, közben tolta rám a fenekét meg simúlt a testével. Lassan lehámoztam a ruhácskát róla,

(2020-05-29) : Ahogy a gumi rám került, gyorsan még koppanásig a szájára vett, majd pillangós puncijával pacizni kezdett rajtam, kisajkai körülöleltek és minden egyes lökésnél halkan nyögve elkezdett engem is végérvényesen a mennyország felé repíteni.

(2019-11-01) : Majd a lábfejét is a punciig. Ott nem sokat töltöttem el, kicsit belenyaltam, kicsit ujjaztam, majd felültem a mellére és a szájába adtam farkam. Ott játszottam vele, mert nem mindig adtam a szájába, néha egy kicsit elhúztam... Ez se bírta sokáig, majd a fülembe súgta, hogy mit szeretnék, erre a kérdésre, csak egyet felelhetem: "szedj szét!" És megtette...

felejthetetlen: 79db
(2020-11-10) : Itt a környéket sem kímélte, majd elnyelte a farkamat. Valami nagyon furcsa/jó szöget kapott el, mert nagyon élveztem. Néha szünetet tartott, csak nyelvvel nyalogatta a végét, majd figyelmeztetés nélkül ismét tövig... Mikor már többször majdnem kész voltam, kiült az ágy szélére, és én állva kényszereztettem - volna, ha magától nem csinálta volna már - így igazából csak finoman fogni kellett a fejét, és néha visszatartani.

(2020-08-04) : Nagyon szeretem benne, hogyha egy-egy ujj/kéz a szája ügyébe kerül, azonnal bekapja és elkezdi szopogatni. Így egyből realizáltam, miért is vagyok itt, és átbotladoztunk az ágyra, ahol azonnal bekapott. Mivel most épp olyan kedvem volt, magam alá igazítottam, és úgy dugtam (finoman) a száját. Ilyenkor mindig előjön belőlem a vadállat (és a pornófilmes szocializáció), de sajnos jólneveltségem megakadályozza a túlzásokat, meg Alice is olyan kicsi és törékeny :D.

(2019-09-20) : Ezután az ágyra kerültünk, folytatódott tovább a kényszerfranciás program, amit Alice igazi pornós odaadással csinál. Mintha csak a farkam létezett volna neki, nyelte csak nyelte, járkált a feje fel-alá.

nagyon jó: 62db
(2021-01-06) : Ezek után a szokásos forgatókönyv szerint (sokszoros visszajáró vagyok) Alice kezdett franciázni nekem. "Igazi mélytorok" mottóval hirdeti magát és meg kell adni, hogy nem hazudik ezzel. Nagyon ügyesen tud franciázni: a teljes szerszámot és szerelékeit kényezteti nyelvvel-szájjal-kézzel (utóbbi minimális és kérésre azonnal abbahagyja). A franciája változatos és gyakran és magától veszi teljesen torokra.

(2020-11-06) : Ismét a szájában találtam magam, néha kereste a szemkontaktot, mennyire élvezem. nagyon, ez lett volna a válasz. Miután már korábban mondtam neki, rábízom az irányítást, ezért egy szót sem szóltam, amikor a gumiért nyúlt. Egy nagyon finom lovaglás következett rengeteg csókkal fűszerezve, majd missziben folytattuk. A hangokból ítélve többször csúcsközelbe került, de hogy volt-e újabb orgazmusa,

(2020-03-31) : Változatos kényeztetést kaptam, s minden egyes nyelvcsapással hangolódtam arra, hogy milyen lesz benne lenni. Azt hiszem ő kérdezte meg, hogy húzunk-e gumit,

: 34db
(2020-10-22) : kis pihenés, beszélgetés semmiségekről és már ajánlkozott is a második körre. kicsit le voltam már fáradva munka meg stressz meg csak úgy a mindenségtől, ugyhogy kértem had legyek csak egy utazó a gyönyör világában és már rám is mászott nem cifráztuk nagyon, hol simulós hol nagyobb tempós vágta következett amit kellemesen sokáig elhúzva tudtam élvezni amig a vég el nem ért.

(2020-08-18) : Fürcsi után meztelenül várt az ágynál. Szépen befeküdtem az ágyba és mondtam neki, hogy fáradt vagyok és átadom a kisebbik énem neki és a mélytorkos élvezeteknek. Finoman puszilgatott erre arra kalandozva, szépen felcirógatta az ezredest, majd mikor megmerevedtünk rendesen úgy letorkozott, hogy kapaszkodtam, mint a buszon, nehogy elboruljak.

(2019-12-14) : Leült az ágyra és a szájába vette a farkam. Szinte azonnal torokra, lent tartotta szopta nyalogatta. Kb egy perc alatt átfutott az agyamon hogy azonnal végem.