52
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
354
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma NEM elérhető!
6
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Karen szexpartner

szexpartner

Karen-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-11 21:06:16

tib2000
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Karen beszámoló szexpartner Budapest 2021-01-12

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon egyeztettünk. Nem először megyek, nem kellett sokat egyeztetni. Könnyen elértem. Időpont egyeztetést rugalmasan intézi.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Gépkocsival mentem, már az első alkalommal is könnyen odataláltam. Parkolás könnyen megoldható, a garázsba is be lehet állni. BKV-t nem tudom.
Helyszín
Fürdő:
3
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Új építésű családi ház második emeleti szoba. Az emeleti fürdő felújítás alatt, így az egy szntel lentebbi fürdőt kell használni. Egyedül volt Karen, senkivel nem találkoztam. Diszkréció teljes mértékben adott. Acélnak megfelel.
Karen külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
4
Arc:
5
Nagyon csinos lány Karen. Alacsony sportos alkat. Szép arc és cicik. A popó teljesen elvarázsolt. Sok képpel hurdet ami nem retusált, tehát nem érhet meglepetés.

Action
Aktus:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Kényszer francia:
5
Fürdés után kis beszélgetés, kivel mi történt az elmúlt napokban. Majd én kezdtem Karen testét felfedezni, eljutottam csodás, finom kelyhéhez, amit hosszabb ideig kényeztetem. Remélem tetszett neki. Majd ő következett, nagyon jó francia kényeztetésbe részesített, sokszor mély torkos variációban. Kezét alig használta. Nagyon felizgatott, sürgősen védőfelszerelésé kellett kiáltanom.
Ez alkalommal én támadtan ( misszionárius póz ), így is lett végem, bár tovább is tudtam volna élvezni a helyzetet, sajnos az egy óra a vége felé járt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nagyon korekt az elszámolás, extrákat nem vettem igénybe, minden bennevan az alapban amirészemre szükséges a jó randihoz.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Karen teljesen elvarázsolt a közvetlen, barátnős hozzáállásával. Nagyon odafigyel a vendég igényeire, sokszor kitalálja mit szeretnék, nem is beszéljük meg mit akarok, minden jön magától. Lehet vele beszélgetni, mindig találunk közös témát. Teljes mértékben kielégülve távoztam tőle.
Webmesteri megjegyzés
Beszámolód túl rövid, ezért alapból nem kaptál prémium napokat.
A beszámolóról a vendégek szavaznak, és a szavazás ha eléri a ponthatárt további prémium napokat írunk jóvá.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Karen szexpartner beszámolójáról

A hirdető Kezdő irogató rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Lehet adni a szavára rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókKaren legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2020-05-11) : Ezután Kaken részesített kitűnő franciás kényeztetésben. Finoman kezdte, majd sokszor mélyen eltüntette a barátom. Ügyesen használja a nyelvét is. Kérnem kellett a védőfelszerelést, nagyon felizgatott.

(2017-10-20) : Kértem, hogy feküdjön hanyatt és lekerült a bugyi is. Gyönyörű rózsaszínű a puncija és látványosan izgatott volt már is a csiklója, pedig még nagyon az elején voltunk.

(2015-02-13) : Egy kis simogatás és csókok után letámadott és mire észbe kaptam már tövig el is tűntem a szájában. A franciája nagyon jó. Maximálisan kiszolgált, csak feküdtem és élveztem a törődését.

felejthetetlen: 9db
(2019-06-18) : A franciája ötcsillagos, a nyelvével csodákra képes, sűrűn mély torkos variáció is képbe került. Sokáig élveztem a kényeztetést. Kértem a védőfelszerelést.

(2019-05-31) : Elindult lefelé és a golyókat kényeztette hosszan, változatosan és nagyon izgatóan, már nagyon vártam, hogy bekapja a farkam, de közben mégis reménykedtem, hogy nem hagyja abba a golyók nyalogatását. Olyannyira felizgatott, hogy mikor a szájába vett éreztem, hogy nagyon közel a vég így kértem, hogy végezzen ki,

(2019-05-10) : Nagyon csodálatos francia kényeztetésben volt részem. Nincs kezezés, újaival is izgat játszik, Sokszor teljesen eltűntem a szájába. Kértem hagy diktáljam én a tempót. Készségesen beleegyezett,

nagyon jó: 26db
(2020-10-25) : Kértem Ő kényeztessen. Hanyatt feküdtem és nyalni kezdte a golyszikat. Aztán a cerka oldalát, majd ismét a golyókat. Szépen folyt a nyála, miközben a fürge nyelvével cikázott. Megérkezve a kupakhoz azt nem kapta be csak nyalogatta tovább. Újra lehaladt, majd vissza. Úgy felhúzott, alig vártam, hogy bekapja. Kellemesen nyalogatta és szopogatta a hegyét, miközben nyelvével növelte az izgalmat

(2020-10-18) : Karen profi franciája után gyors védelem-aktiválás, majd misszivel kezdünk. Már nagyon hajtott a vágy, ezért hamar odaillesztettem farkam a nedves kis puncijához és nagyon óvatosan behatoltam szirmai közé. Finoman mozogni kezdtem csodásan szűk nunikájában, mindketten nagyokat sóhajtva a kéjtől, miközben Karen ölel, simogat, lábaival átkarolja derekam így húzva engem magára.

(2020-08-29) : Amikor visszajött akkor elkezdett puszilgatni mindenhol, lassan haladva a lényeg felé. Szinte csak szájjal csinálja, a nyelve folyamatosan pörög, megadja a faroknak ami kell. Ettől belelkesedtem és én is a kényeztetésébe kezdtem. Reakcióiból ítélve sikerült a csúcsra juttatni, remélem tényleg jó volt neki. Ezután egy-két nyelvcsapással megspékelt franciával harcképessé tett, majd nyeregbe is pattant.

: 59db
(2020-11-24) : Gyorsan le is támadott . Natúr franciával kezdtünk ami elég kellemes ( nem a pornos fajta ) olykor lassabb majd gyorsabb . Nem is lehet bírni a technika és a látvány kombinációját .nfval lett végem. Születbe beszélgetés ( jó partner ebbe is ) Majd fel élesztett nf-val aztán gumi fel és kipróbáltuk több pózt. Leste minden kívánságom .( ezért is voltam már többször )

(2020-11-17) : Pörgött a nyelve a farkam körül és nagyon közel vitt a véghez. Egy kicsit én is nyelveltem rajta 69-ben és simán is. Nem hiszem hogy elélvezett, de valószínűleg jó volt neki. Gumit húztunk és szemből támadtam. Nyakamba tettem a lábát és toltam neki nagyon. Bírja, sőt szerintem szereti. Nagyon jó volt, így is lett végem. A szünetben egy jó kis frissítő masszázst kaptam. Ezáltal feltöltődve kértem a folytatást.

(2020-11-11) : Majd a gyönyörű puncinál hosszan elidőztem, de itt már a nyelvemmel kényeztettem. Ezután fergeteges, sokszor molytorkos franciával hálálta meg kedveskedésemet. Gumit kértem, majd meglovagolt, nagyon figyelve reakciómar, hol gyorsabban hol lassabban. Majd misszibe fordultunk. Itt sem tétlenkedett, aktív volt. Így is lett végem.