4
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
353
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ramóna szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Ramóna-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-11 10:13:51

Fere
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Ramóna beszámoló szexpartner Budapest 2021-01-12

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Előző találkozásunk alkalmával beszéltük meg, hogy mikor lesz a következő alkalom. A terveimhez képest csúszott az időpont az elfoglaltságaim miatt, de Ramival nagyon könnyű egyeztetni megfelelő alkalmat. Az egymásnak esés napján a megbeszélt időpont előtt 2-3 órával korábban küldtem neki egy megerősítő üzenetet.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
5
Csukott szemmel is eltalálnék hozzá, de annak nem örülne senki, így maradt a jól bevált szemüvegben való nézelődés. Autóval érkeztem a ház elé és az ingyenes parkolás ellenére könnyedén találtam megfelelő helyet a verdám letámasztásához. Tömegközlekedéssel is egyszerűen megoldható az eljutás Rami birodalmához. Buszmegálló gyakorlatilag a kapuval szemben.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
A lakás egy új építésűnek nevezhető épület felsőbb emeletén található. Az ingatlan nagyon igényes és otthonos, igazi leánylak. Erotikus kalandozásaink során csak a konyharész és az étkező maradt ki a játékból, de csak a következő alkalomig. Legénylakásnak azonnal elfogadnám, tökéletes helyszín egy szenvedélyes együttléthez.
Ramóna külseje
Tetszett:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Korábban láttam már civilben és tervben volt, hogy privát ruhás fogadtatást kérek tőle, így viszont le is tudtuk. Bejön az öltözködési stílusa (is), kényeztette a szemem a látvány. Tusolása után csak egy combfix került fel rá, de másra nem is lett volna ideje. A képek régiek, ennek ellenére hűen tükrözik a valóságot. Imádom a testét és a személyiségét, úgy ahogy van.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pár perccel a lefixált időpont előtt elindultam a lépcsőház felé, amit éppen takarítottak. Tovább mentem, nehogy hülye kérdések zuhataga záporozzon rám, majd a garázsbejárót elhagyva elővettem a mobilom, hogy jelezzem az érkezésem. Egy pillanat sem múlt el, amikor megállt mellettem egy gépjármű, amiből egy női hang kiszólt. Tudtam jól, hogy a sötét jó hatással van a külsőmre, de azt álmomban sem reméltem, hogy percek alatt felszednek. A maszk miatt párásodott a szemüvegem, így nem láttam jól a társaságomra vágyó hölgyeményt, de ennek ellenére beültem mellé. Az autóban viszont fényt kaptam és feleszméltem, hogy Rami szedett fel. Gondolom a diszkréció miatt tervezte így, nehogy a takarító fejében fura gondolatok támadjanak. A kocsi lerakása után együtt mentünk fel a lakásba, közben egy-két maszkos puszit váltottunk, de a szememmel már faltam a lányt.

A lakásba érve magunkra zártuk a bejárati ajtót, majd egymásnak estünk. Vehemens csókok közben dobáltuk le magunkról a ruhákat, utána a fürdőszobába mentem lehűteni magam. Tusolásom után Rami foglalta el a fürdőt és amíg a zuhany alatt állt, addig én bekészültem a szükséges dolgokkal a hálószobába. A nappaliban találkozott újra a tekintetünk, és ha már ott voltunk egymásnak is estünk. Vehemens csókjától nehezen kaptam levegőt, de mindig bejön ahogy letámad. Húztam volna magammal a szobába, de nem engedett a vad vágyaimnak és miután lerántotta rólam a nedves törülközőmet, leült előttem a szőnyegre, majd egy pillanat múlva már a szájában láttam és éreztem hímvesszőmet.

Élvezettel falta kéjrudam. Végig a szemembe nézett, én pedig egyre jobban keményedtem, ahogy ajkai ölelésébe vette. Néha ráköpött egy kis nyálat és a nyelvével simogatta dorongomat. Sokáig nem is bírtam ellenállni a vad előjátéknak, s végül sikerült eljutnunk a kanapéig, amin helyet foglaltam. Egy kis franciás kényeztetés után Rami is kényelembe helyezte magát rajtam. A bejutással nem volt probléma. Simán becsusszantam a nedves, pajzán gondolatok kapuján. Az elején finoman lovagolt az ölemben elhelyezkedve, majd megragadtam a derekánál fogva és vad vágtába kezdett. Rami mindig hangot ad a véleményének, ami a szexben sincs másképpen. Ahogy vonaglott rajtam gyönyörködtem a testében és élvezettel néztem és hallgattam, ahogy jól érzi magát a péniszemen. Sokáig nem is kellett várnom az első orgazmusára.

Élvezése után a kapcsolat nem szakadt meg, továbbra is kényelmesen ült rajtam és mozgatta csípőjét. Mivel megígértem neki az érkezésem előtt, hogy nagyon meg lesz udvarolva, így a popsi alá fogtam és úgy álltam fel vele, majd elindultam vele a szobába. Mindig átfut az agyamon, hogy állva szeretném szeretgetni, ahogy átkulcsol a lábaival és átölelve vadul csókol, de ez ismét elmaradt. Ahogy a szobába értünk elhelyezkedtünk az ágyon és folytatódott a sokadik emlékezetes szeretkezésünk. A lábai a nyakamba kerültek, egyik ujjammal a csiklót kényeztettem, és közben pihenés nélkül játszottuk a ki-be játékunkat. Néha csókot loptam tőle, vagy éppen ő húzott magához, és amikor láttam a szemén, hogy közeledik a végállomás felé, harapdálja a kezét, majd az alkaromat, akkor nem volt megállás, csak vad szeretkezés a csúcspont eljutásáig.

Ramóna szép nő, de számomra az orgazmusa alatt a legszebb. Élmény hallgatni és látni, ahogy átadja magát az átélt élménynek. A szemei felakadnak és az arcára pillantva mindig azt látom rajta, hogy egy ártatlan leányzó fekszik a kezeim között, akinél sikerült teljesítenem az elvártakat. Raminak sok pihenésre nincs szüksége, ahogy nekem sincs, amikor vele vagyok. Egy kis finomkodás után az oldalára fordult és úgy szeretgettem tovább. A testhelyzet miatt a csiklóhoz nem fértem hozzá, viszont Raminak kézre esett, ezért nem is tétlenkedett. Ujjával izgatta magát, miközben a péniszem ki-be járt benne. Ahogy hangot adott az érzéseknek, láttam rajta ahogy élvezi minden pillanatát az együttlétünknek. Olyan szinten felhúzott a szeretkezésünk, hogy fáradtságnak nyoma sem volt, szerencsére az állóképességem sem makacskodott, így addig udvaroltam ebben a helyzetben, amíg Rami le nem tolt magáról.

Pihenése közben apró csókokat leheltem a testére, majd megfogtam a kezét és a nappaliba invitáltam. Kényelembe helyeztem magam a kanapén, majd Rami elém térdelt. Hímvesszőmet megragadta a tövénél fogva, utána a szemembe nézett és ajkai közelítettek a péniszem felé. Nyelve hegyével végig nyalta a bájdorongom, nyálat csurgatott rá és finoman a szájába vette. Nyelvével simogatta a dorongomat, közben nyögdécselt. Arra kértem, hogy a kezét is használja és ahogy az ujjai is szerepet kaptak, elkezdte falni a hancúrlécem. Imádja a francia nyelvet, én pedig azt, ahogyan azt beszéli. Nehéz ellenállni a nyelvtudásának, így perceken belül remegni kezdtem, mint tányérban a kocsonya, utána a melleire élveztem. Megvárta amíg lenyugszom az ejakuláció után és csak utána ment ki a fürdőbe, mert a testére került örökítőanyag mennyisége felért egy kisebb flakon testápolóéval.

Miután végzett a fürdőszobában én vettem birtokba a kádat. Zuhanyzásom alatt végig dumáltunk, közben galád módon a konyhapultra ülve tárta szét a lábait, majd valamit sugallva megjegyezte, hogy ott még nem kaptam el. Tisztálkodásom után mind a ketten felöltöztünk, utána lekísért az autómig, hogy el ne raboljanak. A verdában még hosszú percekig csevegtünk, végül egy csókot követően elköszöntünk.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A váza mellé lerakott csokor méretét sokan a városi átlagnak nevezik, de szerintem felette van. Az viszont biztos, hogy minden pillanata megérte. Szokás szerint jól láthatóan helyeztem el az asztalon, ami szóba sem került ottlétem alatt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Amikor Ramihoz készülök mindig borítékolható egy emlékezetes randi. Ahogy gyarapodnak a találkozásaink, egyre jobban kiismerjük egymás igényeit és élvezünk minden percet, amit együtt tölthetünk. A mostani randin sem volt másképpen, viszont tervbe kellett vennünk egy hosszabb kikapcsolódást, mert Vele egy óra nagyon kevés.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Ramóna szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2021-01-13 00:00:58
Látom újra"haza" találtál. És lőőőn, itt nem sodrófával várnak. Szépen megírtad a partit, egészségedre.....

oli66
Lehet adni a szavára
2021-01-12 19:48:09
Mint mindig, most is nagyszerű beszámolót kerekítettél! Kicsit szégyenlem, de kezdek irigykedni a Ramival töltött idődre. :)

2021-01-12 13:22:01
Már Ramona neve láttán tudtam hogy Fere. :) És igazam lett!!! :)

FunkciókRamóna legfrissebb beszámolói

istennő: 14db
(2021-01-14) : Újabb heves smárolásba fogtunk, majd még egy rövid franciaóra következett, majd szájjal varázsolta fel a gumit és figyelmeztetett orgazmusa után az egyébként sem túl tág barlangja még szűkebb szokott lenni. Na ennek ki is élveztem minden előnyét már lovaglás közben. Gyönyörködtem az alakjában, simogattam a ciciket,

(2020-07-27) : Szobában folytattuk franciás játékunkat, élvezettel nyaltam őt tovább. Idővel Rami egyre közelebb került orgazmusához és végül egy kispárna fojtotta el hangos sikolyát. Ez után én kerültem a szájába.

(2020-02-27) : Pár perc múlva a kis Ayrton került a szájába. Tökéletes franciában részesített. Rami nagyon finoman csinálja. Végig szemkontaktus volt, ahogy hosszában végig nyalta rudamat. A környékét sem kihagyva, majd kéz nélkül bukik rá, s nyelvével is őrületesen jól bánik.

felejthetetlen: 32db
(2020-11-14) : Az együttlét jelentős részét előjáték dominálja, megfelelő partnerrel a stimuláció fenntarthtósági mutató, jelen metódusokat alkalmazva, dinamikusan fenntartható, inkrementálható. Ramóna lebegőpontos pontosságal képes ráérezni arra, hogy mikor és milyen módszerekkel kell tovább fokozni az amúgy sem elhanyagolható mentális állapotot. A sorrendiség itt megszakad.

(2020-11-03) : Eközben ő, mintha mi sem történt volna, az alsónadrágomon keresztül már a farkamat dörgölte, harapta. Hát ennek fele sem tréfa! A gatyám már a bokámon volt, úgyhogy nem halogathattam tovább a tisztálkodást. Zuhanyzás közben a fürdő nyitott ajtaján keresztül láttam, ahogy Rami immár csak combfixben, a derékszíjjal a nyakán illegeti magát

(2020-10-22) : Az ágy szélén elhelyezkedtem, Rami az ágy előtt térdre ereszkedett, és miután a keze ügyébe került ágaskodó férfiasságom azt birtokba is vette. Nyelve hegyével végig simogatta bájdorongom, közben a szemembe nézett, én pedig nem tudtam eldönteni, hogy a tükörben nézzem az elém táruló popsi látványát, vagy pedig élvezettel nézzem, ahogy falja péniszem!?

nagyon jó: 20db
(2020-11-04) : Életem egyik legjobb franciaóráját abszolválta. Kijelentette, nem szeret kapkodni, amire épp kérni is akartam. Nem csupán a farkincámmal, de a tojásaimmal (ő hívta így) is foglalkozott. Hol csak puszilta a leginkább elsődleges nemi jellegemet, majd végignyalta, kicsit bevette, nyálcsorgatás után mélyebbre engedte és bár mélytorok nincs, olykor tövig tüntette öklendezés nélkül.

(2020-05-10) : Változatosan csinálja. Hol lágyan, hol teljesen eltűnteti ameddig tudja, pörög a nyelve a makkomon én pedig csak hátra dőlve élvezem a kényeztetését. Aztán vált, a környéket sem hagyja ki, teljes leápolást kapok.

(2019-11-22) : mosolyogva kényeztetett engem. Isteni franciája van, ha csak lenne egy ilyen programja, arra is elmennék hozzá. Hát sikerült eléggé felhúzni és le kellett állítanom,

: 29db
(2020-09-10) : Hosszú előjáték és csókolózás után egy kis franciába kezdett, ez is nagyon kellemes volt. Utána pedig rátértünk a lényegre, először én voltam felül, és nagyon jó érzés volt benne lenni, azután pedig hátulról döngettem meg, ez szintén felemelő volt, látni a csinos kis picic popsiját premier plánból. :) Tényleg nagyon ajánlott, abszolút barátnő feeling, még biztos hogy meg fogom látogatni!

(2020-07-10) : így hát franciázni kezdett, nagyrészt a száját és a nyelvét használta, párszor még a golyókhoz is letért amivel tovább fokozta az izgalmakat. Azt kell mondjam szégyenszemre gyorsan kikellett húznom magamat a szájából és a testére élveztem abban a pillanatban.

(2020-06-26) : Piszok jó volt, én csak hátradöltem és néztem élveztem, ahogy csinálja. Nagyon finoman bő nyállal, sok nyelvvel, kevés kézzel, a gojszlikat se hagyta magányosan...nagyon eltalálta, mintha csak gondolataimban olvasott volna.