Manna25 szexpartner

szexpartner

Manna25-

V.I.P hirdető
95/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-09 23:00:19

unit
Veterán
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Manna25 beszámoló szexpartner Budapest 2021-01-11

Egyeztetés
Elérhető:
5
Egy hétvégi reggelen hívtam, mivel pont úgy jött ki a lépés. Mannát már korábban kinéztem magamnak, de most úgy is jött ki a lépés, hogy ő volt szinte csak a bakancsi listám között ilyen korán elérhető, így gondoltam ideje felhívni.
Telefonon mindent megbeszéltünk és az időpontot is leegyeztettük, ami jó volt nekem is.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
3
Egyértelmű a cím:
5
Kondorosi lakópark környéke, aki járt már ott az egyszerűen megtalálja, aki nem annak ott a GPS. BKV-val van több villamos is a környéken. Autóval a parkolás felemás, hol van, hol nincs hely, de vészesetben van egy Reál a sarkon, ahol általában mindig van hely és utána be lehet ugrani egy kóláért és akkor nincs kifogás sem, mivel vásárló vendég voltál. Én jártam már ott, így ismerős volt a hely.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
3
A helyszín rendben volt, többen vannak ott az egyértelmű kb. 3 szoba lehet. A furdőben kád van, függönnyel, illetve egy szárítóval ami ment, így a hideg után szauna hangulat volt a fürdőben. A tusfürdők száma nagy, de utántöltve vannak, ha ez valakinek fontos. Szájvíz található a mosdónál. A szoba önmaga aránylag apró, 1 ágy, 1 szék és 1 gardrób szekrény fér el, ezt leszámítva 2m előre és 2m oldalra és ennyi, tehát nem nagy szoba, de a célnak megfelel úgy gondolom.
Manna25 külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
4
Manna egy nagyon magas hölgy, arcáról olvastam, hogy karakteres, így kicsit mást képzeltem el, a fantázia sok mindenre képes, így persze nem stimmelt a képzelettel, de inkább pozitívan csalódtam. Szerintem csinos arca van, apróbb cicik, markolható popsi. A képekhez képest talán a karantén miatt pár kiló feljöhetett, de még így is vékony Manna, csak nem annyira mint a képeken. Egy hasonló szettben fogadott, mint a képeken, melltartó, bugyi, combfix.

Action
Aktus:
4
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
4
Natúr francia végig:
5
Miután megérkeztem, közsöntünk egymásnak, és gyorsan bevezetett Manna a szobába. Megbeszélés után, vetkőzés, majd fürdés és vissza a szobába. A karantén opciók miatt nem volt se csók, se kölcsönösség, így, hogy őszinte legyek a szokásos rutin elég hamar felborult, így rövid simogatások után kicsomagoltam Mannát és elkezdett szopni, miközben háton feküdtem. Kellemesen, lágyan csinálta, nem mélyen. Amikor kértem, hogy kéz nélkül folytassa, gond nélkül alkalmazkodott. Ritmusosan bólogatott, és tipikusan itt változik a póz és én szeretek ilyenkor kicsit nyalakodni, azonban mivel ez most off volt, így kicsit zavarban is voltam és nem volt mese, in medias res kértem gumit, hogy akkor pár lépést átlépve csináljuk. Hátulról kezdtük, csinos volt Manna feneke, ahogy előttem volt és élveztem a helyzetet, de más pózt is ki akartam próbálni, így meglovagolt. Egyik lába talpon, másikkal térden rám ült és úgy lovagolt meg, amíg éreztem, hogy közeleg a vég, így kértem, hogy gumit vegyük le és zárjuk szájban, így háton maradtam és Manna szájjal kivégzett és az utódok a szájban landoltak. Kiszaladt a fürdőbe üríteni, addig én is megtisztítottam magam.
A szánsz után beszélgettünk és, hogy őszinte legyek, elbeszéltük az időt, én se figyeltem, így nem lett végül második kör. Aránylag rövidre sikeredett ezáltal a randi ezen része, sokat nem is tudok írni. Ettől függetlenül jó beszélgetőpartner volt Manna, karakteres nevetéssel, amit eddig talán csak tőle hallottam. Miután lejárt az időm és észrevettük, még fürödtem egyet és távoztam Mannától.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Az elején rendeztük, a megbeszélteknek megfelelően, nem volt eltérés vagy változás, az volt amit megbeszéltünk. Nem tudtam pontosan adni és nagyobb váltásra is volt szükség, de ezzel sem volt probléma. A karatnén opciók miatt kedvezőbb a rózsaszálak mennyisége. A régi régi átlag lényegében, de kevesebb opció is.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Manna nagyon kedves és jól érzi magát vele az ember, de valószínűleg a korlátozott lehetőségek számomra kicsit más élményt adtak, mint lehetett volna, de ettől függetlenül jól éreztem magamat Manna társaságában, azonban sajnos emiatt talán nem volt számomra annyira kiemelkedő a találkozó, de ez egyáltalán nem Manna hibája, inkább a vírusé.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Manna25 szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Manna25 nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókManna25 legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2020-07-30) : A haját néha eltürtem, mert nem láttam a kis száját, ahogy fürgén maszírozza egyre szorosabban a farkamat, és a vákuumot is jól szabályozta, szakaszos jelleggel. Hol szívta, cuppogta, hol csak szájjal föl-le járt a farkamon. Nagyon izgató volt, a haja megint belelógott a képbe, de így is nagy élmény és látvány volt.

(2020-03-26) : Befészkelte magát a lábaim közé és elkezdte. Barátnősen csinàlta, nem kapkodva, kezét is használva közben. Ezalatt én simogattam a karját vagy tarkóra tett kézzel élveztem tevékenységét. Az utódok a szájába repültek, melyekkel utána elment a fürdőbe.

nagyon jó: 6db
(2020-11-05) : Manna pedig mellém helyezkedett. Kibújt melltartójából és belekezdett a kényeztetésembe. Finom, gyengéd francia volt, mégis ütemes és lelkes. Nem sürgetett, szépen elidőzött rajtam, míg én kértem a gumit a folytatáshoz. Kezdésnek Ő jött fölém. A lassú tempó egyre gyorsabb lett, nagyon kellemesen szorított szűk puncijával. Rám hajolt közben pihenésként néha , ilyenkor fenekét markolászva én diktáltam az ütemet.

(2020-07-03) : Lábaim közé kuporodott és nekiállt szopni, a kezét is használta közben, de nem zavaróan. Szép csendben szopott legalább 20 percig én meg csak élvezkedtem és néztem őt.

(2020-05-13) : Ő kezdett franciaval, gumi nélkül kértem, érezni a szép kis száját, remek felvezető volt, először az oldalamon négykézláb, csókoltam ahol értem, simogattam feszes bőrét.

: 9db
(2021-01-13) : Ezután kipróbáltuk a misszionárius és a kutya pózt is, majd végül visszatértünk az alaphelyzetbe és lovaglóban lett végem. Elég jó ideig tartottam magam így nem akartam erőltetni egy második kört, helyette kaptam egy finom masszírozást és közben nagyon jót beszélgettünk. A közvetlen, humoros stílusa az egyik legnagyobb erénye, ritkán lehet ilyen jól társalogni randik alkalmával.

(2020-11-21) : Lábaim közé heveredett és nekilátott a franciának, kellemesen lágyan, mélyen bevette, és hosszú idő után kértem váltsunk. Amit megköszönt mert elzsibbadtak a lábai, amit nem tudott kinyújtani, mert az ágy vége már a falnál volt. (említettem, kicsi volt a szoba.) Lekerült az alsónemű is, kértem a gumit amit felhelyezett és kérdezte hogy szeretném? Misszit választottam, párna került a popó alá és meglátogattam a puncit belülről.

(2020-08-29) : Szájába vette a farkamat, ám az eddigihez képest sokkal nagyobb tempójú, és kicsit talán nyelvvel aktívabb franciába kezdett. Hősiesen tartottam magamat, majd ki tudja mennyi idő után feladtam a küzdelmet, és Manna szájába élveztem egy hatalmasat. Végig a szájában tartott, amíg visszaszálltam a testembe, majd a nedveimmel a szájában közölte,