Fanni erotikus masszázs

erotikus masszázs

Fanni-

V.I.P hirdető
68/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-07 20:09:55

CharliHarper
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Fanni beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-01-08

Egyeztetés
Telefonon azonnal elértem, megtudtam a lehetőségek engem érdeklő részét és indultam is a ház felé, hogy majd a ház előtt a többit. Telefonban nevetős aranyos hang, de hallható volt, hogy ő is figyel kit fúj oda a szél.
Megközelítés
Marina part .
Helyszín
Fürdő: sarokkád, zuhany függöny nincs, bojlerből nem könnyű bőrbarát vizet csiholni. de Niki kedvesen csevegősen megoldja. Tusfürdő 8-10 féle. Szájvíz 2, bár most nem volt kitéve pohár.
Fanni külseje
Ajtó mögé rejtőzve nyitotta, én is bújócskásan settenkedtem, be ezzel megalapoztuk a telefonban elkezdett vidám hangulatot. Fekete egyberészesben feszült 2 csoda kerek kis gömböcske, a ruci a fotókon leshető. Ahogy a cici is, a tényfeltárás után igazolhatom, pontos a képen. Ilyen kereket még nem láttam. Az alkotó és most nem az égi szabóság, jó munkát végzett. Ocsúdva, néztem, ahogy ment előttem kicsi, de szépre alkotott kis lányka. Szobában míg mondta hogy mi lesz, néztem kék szemét leengedett szőkés haját, vékony karját csipőjét, egész belefeledkeztem. El tudnám képzelni hosszabb távon a kettősünket..

Erotikus masszázs
Pancsi után, amit a víz állítás miatt együtt töltöttünk és csevegtünk így az első kezdő mondatok már nem a szivacson hangzottak. Minthogy érkeztemkor csodálat kötötte le az agyam, így most teljes tudatlanságom régi eszmém elővezetésével lepleztem. Tegyél azt, amit a legjobban tudsz, nem utálsz és gondolod nekem használ vagy jól esik. Mondta akkor először masszír és utána csuszkával indul a indul.... míg ezt beszéljük kibújik a ruhából, nem kérem, hogy én tegyem .
Lefeküdtem oldalamra, nem feszengett, hogy "nono hasra" mellém térdelt kéztávolban hagyta az olajat és beszélgetésünk közben kezdett simogatni kis puha selymes kezeivel. Amit úgy térdeltében elért, kicsi nyújtózással. Tudja, hogy kell nyújtózni hogy a szem tapadjon... Olykor az ujjbegyes simítást kis körömhegyre cseréli. Fut a borzongás, áramlik a vér. Simi közben amikor érint, ott érint, semmi hangsúly a véletlen besimi inkább. Mellkas, nyak simihez közelebb hajol, előttem nem lóg, mert feszes a két domb álló bimbóval szinte lecsukja a szemem. Beszippant a nyakamnál, dicsér, hízeleg, szerelmes a csajom...
Aztán végül hasra fordulós masszázst javasol és teszi amiért érkeztem. Keleti módszer szerint gyúr: hát, karok combok és így a végek felé. Sok, de nem tocsogó olajjal. Beszélünk kicsit, hallgatunk többet. Tükörben látom a csoda halmocskákat alatta izom feszültekor mozdul, izgató. Elmélyülten a munkaterületet nézi komolyan veszi a masszázst a tükörbe pillantós szemkontaktot nem használja szerintem még szokatlan vagy egyszerűen úgy van vele, akihez beszél azt nézi. Van pillanat felnéz találkozik tekintetünk akkor kis változás a szeme állásán, mintha mondaná "jön mindjárt más is akkor nyílik majd a szemed!" ;) szexi tekintet.
Fordulok, olajat csurgat ágyékomra hüvi az olaj, de közben magát is keni mindjárt melegszik minden... Mellei közé veszi lingamom, a két kemény feszes terelgeti a merevedést. Felsiklik a nyakamhoz, keze hajamban kalandoz, cici a szám előtt...
Levezetés
A masszázs végén éreztem hogy nem maradt sok időnk a randiból így a fordulást követően gyorsan a lényegre tért és elég hamar véget vetett a programnak aminek nem örültem nagyon mert nem az ilyenfajta befejezéseket szeretem hanem a 15 perces simogatós végjátékot az 5 perces levezetés az nagyon gyors mert hát nem ezért járunk ilyen helyekre valjuk be .
Elszámolás
Amit vállal az le van írva a szövegben plusz dolgokat nem vállal el de nem is esett szó róla úgyhogy nem tudom.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Egyszerű , megyek holnap is !

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Fanni erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2021-01-08 09:18:20
Minőségi értékelés egy szemrevaló és intelligens lányról. Elismerés, gratuláció.

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.