94
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-18
Vivien erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Vivien-

V.I.P hirdető
96/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-06 23:22:53

Milan007
Fejlődő
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Vivien beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-01-07

Egyeztetés
Elérhető:
5
Előző nap egyeztettünk. Egyből elértem, sőt még aznap vissza is hívtam, hogy úgy alakult, hogy tudnék menni, de sajnos aznapra már nem volt szabad. Így másnap kora reggeli randiban maradtunk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
XI kerület egyik új lakóparkja, autóval mentem, könnyű a megközelítés, és rengeteg szabad hely volt. Szerintem BKV-val is jól megközelíthető. Egyszerű megtalálni a bejáratot is, ha figyelünk az instrukciókra.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Ahogy írtam, új építésű lakópark. Szép tiszta rendes lakás, ahol talán 2 vagy 3 rendelnek. Bejáratnál szoba-konyha és onnan megyünk egy kisebb szobába, ami mellett van a fürdő. Fürdő tiszta, mindenféle tisztálkodási szerrrel ellátott. Törölköző tiszta, friss illatú.
Vivien külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Odaúton épp azon sajnálkoztam, hogy nem kértem meg Vivient, hogy ha megoldható bugyi nélkül fogadjon, azonban legnagyobb meglepetésemre, egy combfixben és melltartóban fogadott. Engem már itt megvett :)
Ahogy előttem már többen is írták, a fotók alapján nem ilyen arcra számít az ember, de ez itt most pozitv csalódás. Nagyon kedves, mosolygós szép lány, kellemes hanggal. Bomba alakkal, feszes fenék, jó cicik és gyönyörű kívánatos punci.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
3
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
3
Erotika:
5
Érkezésem után azonnal meglátogattam a fürdőt, ahol a szükséges tisztálkodást elvégeztem, majd siettem vissza Vivenhez a szobába. A tett helyszíne egy franiaágy, amire megkért hogy helyezkedjek el és kezdetét vette a simogatós masszázs. Igen simogatós, hiszen nem szakképzett masszőr, de ezt el is mondta és nem is feltétlenül a masszázs miatt mentem hozzá :) Azonban nagyon kellemes barátnős masszázst kaptam és közben egész jót beszélgettünk és néhányszor meglepett egy-egy kis benyúlással fenéknél, vagy zacsi simivel. Láb-hát-váll-popsi masszázst kaptam, majd mikor ezen így végigértünk erőteljes gát és zsacsi simibe kezdett és mikor érezte, hogy már kicsit kényelmetlen hason feküdni, megkért forduljak meg
Levezetés
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Fordulásom után megszabadult a melltartótól és szépen lassan kezelésbe vette a farkamat. Először csak körbenyalogatta, majd szépen eltüntette közben elkezdett helyezkedni, hogy ha kedvem támad hozzáférjek. Annyira szép puncija van, hogy meg is kértem, ha van rá lehetőség menjünk át 69-be, mire kimondtam már az arcomon ült és szépen nyomta is az arcomhoz a finom illatos punciját. A sohajokból úgy hallottam kellemes volt ez számára, így játszottunk egymással jó darabig és közben egyre hevesebben kezdett bólogatni. Iszonyatosan jól csinálja minimális kézhasználat megfelelő nyálmennyiség és a környék sincs elhanyagolva. Egy idő után már éreztem, hogy közeledik a vég, így kértem váltsunk olyan pózba, hogy gyönyörködhessek benne ahogy eltűnök a szájában. A lelkesedése így sem hagyott alább és még bírtam azért picit, Így pár percig még a mennyben érezhettem magam, aztán kis idő elteltével a szájában végeztem. Nem kapkodott, nem sietett, hagyott lenyugodni a szájában, nagyon nem jó érzés mikor még lüktet a farkam és már törölgetik is. Na nála abszolút nem ez a helyzet! Nagyon kellemes szopásban volt részem, utólag azt sajnálom hogy amikor végeztünk hagytam, hogy hozzám bújjon, ahelyett hogy megpróbáltam volna én is Őt befejezni, de egyszerűen annyira elvarázsolt, hogy akkor ez sajnos kimaradt, de éppen ezért még visszatérek.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Pesti átlag (Budán), egy extrát vettem igénybe a NFVSZ. Teljesen korrekt és már érkezésemkor odatettem a borítékot az asztalra, így szoktam, nem szeretek utólag foglalkozni ezzel.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon jó élményekkel távoztam, egy intelligens, szép és kedves lánytól. Hihetetlen, hogy kitalálta a gondolataimat (bugyi nélküli fogadás, hagyott lenyugodni, a környék kényeztetése se maradt ki), biztosan meglátogatom még.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Vivien erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Vivien nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókVivien legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2021-01-15) : Fölém kerekedett és elindult lefelé, a terpeszbe rakott lábaim között elhelyezkedett és a tükörbe pucsítva érzékien nyalni, majd szopogatni kezdte a golyszikat. Jeleztem, hogy eddig tetszik a műsor, az élőkép és a tükör között pásztázott a szemem. Majd mellém telepedett és oldalról kezdte el nyalogatni a farkam, egyik kezével tartotta, másikkal szopogatta, majd jöhetett a kért

(2021-01-07) : Nem volt életem masszázsa, de azért ellazított, és az az igazság, hogy nem is ezért mentem. Próbáltam közben beszélgetni, de valahogy nehezen tudtam szóra bírni az elején. Aztán sikerült valami közös témát találni, monogámia, párkapcsolatok, és egész jó kis eszmecsere alakult ki belőle. 30 perce a randi vége előtt próbálta volna a gátat és a herezacskót simogatni hátulról,

felejthetetlen: 1db
(2020-10-21) : Majd mikor a krém megfogyatkozott benyálazta az ujjait és azzal biztosította a kenőanyagot. Mindez különösebb megjátszás nélküli, de annál erotikusabb gesztus volt. Az eseményeket tükörből kísértem végig, mialatt fesztelen beszélgetésbe bocsátkoztunk, közben a legnagyobb természetességgel befigyelt egy kis gátsimi,

nagyon jó: 3db
(2021-01-19) : Kicsit beszélgettünk majd kezdetét vette a kezelésem. Kezére krémet téve lábaimnál kezdte nem túl erős masszírozását, ahonnan egy idő után már combjaimnál járt finom keze mozgása, ami nagyon jól esett. Ezt követte farizmaim átmozgatása, amin elidőzött egy ideig, de folytatta felfelé kezei mozgását derekamon, hátamon, gerinc melletti izmokat sem kihagyva.

(2021-01-01) : Szóval hasra fekve kaptam egy kellemes simogatós masszázst a lábtól felfelé haladva vállamig és a karokig. Valamit csak sejthet mert a fenékizmaimban érzem a masszírozás eredményét! :) Masszírozás közben derült ki hogy mennyire kellemes hangú jó beszélgetőtárs. Nekem olyan igazi barátnő érzésem lett tőle……..olyan egyszerű és őszintének tünő beszélgetés volt.

(2020-11-18) : Intenzívebb franciára számítottam valamiért, de Vivien szavak nélkül is nagyon jól ráérzett arra, hogy mit szeretnék és egy nagyon érzéki felvezető franciát produkált, kis idő elteltével tövig benyelős mélytorkos elemekkel. Nem vagyok kis méret, de tényleg koppanásig bevette, többször egymás után is, lenntartva, igazi tehetség. Ezután egy szintén nagyon érzéki golyókényeztetés következett, ami talán a legjobb volt, amit valaha kaptam.

: 3db
(2021-01-01) : nagyon finom szája van, ekkor finom nyögések hagyták el a hangját és jött egy érzés mintha lenne egy kölcsönös vonzalom köztünk, finoman csókoltam a nyakát, simogattam a mellét közben a farkam már állt, aztán lassan elkezdte lágyan a szájába venni, azok között az ajkak között lenni nagyon kellemes, Vivien tudja hogy kell orálisan kényeztetni, semmi fájdalmas dolog csak a lágy érzéki de elég erős francia,

(2020-10-29) : A masszázs most sajnos, késésem miatt összecsapott lett, ugyhogy ennek az értékelésébe nem nagyon mennék beleMár itt nem volt szerencsére senkin ruha, ugyhogy ez már plusz pont. :). Arra tökéletes volt hogy felkészítsen lelkileg minket a kényeztetésre. Picit a lábam a hátam lett megmasszirozva, talán inkább simogatva voltam, valahol a kettő között. A végére maradt a gát és here simi, ami ugye felhívás volt a keringőre.

(2020-09-24) : Krémet használt, ami nem csúszik annyira - cserébe könnyebben lemosható. Amikor a hátamhoz ért, akkor levette a bugyit is és úgy ült rám, szóval közben érezni a puncit is :) Mivel fáradt voltam, nem voltam annyira kiéhezve, ezért inkább élveztem a masszázst, de ettől még kifejezetten tetszett, hogy volt egy kis plussz is. Here érintés, ilyesmi az kimaradt. Elején inkább simogatás volt,