4
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Mira40 szexpartner

szexpartner

Mira40-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-05 12:25:14

asafa
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Mira40 reagálása

Szia drága!
Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat :)
Csodásan éreztem magam a társaságodban, várlak vissza bármikor sok szeretettel 😘
Csók: Mira 💋

Mira40 beszámoló szexpartner Budapest 2021-01-07

Egyeztetés
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Előző nap telefonon kerestem, ahogy zöldült a hirdetése már csörgettem. Kellett hívnom párszor, már majdnem B tervet néztem, de végül felvette. Innen már nem volt probléma: megbeszéltük a lehetőségeket meg az időpontot, telefonban kedves normális volt. Biztos ami biztos, utána VTRen is fixáltuk
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A hirdetésénél a térkép nem igazán pontos, Örs helyett Kőbánya. Forgalmas csomópont busz villamos van jópár, BKV-val egyszerű, gyors elérni. Mivel paneles rész, parkoló is akad üres mindig. Kicsit zegzugosak a lépcsőházak, de ki van számozva, könnyen megtaláltam.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Panel, felfele lifteztem, a környék nem az Andrássy, de a lakás rendben van: tiszta, rendezett. A fürdőben egy kisebb sarokkád, tusfürdőből jópár, szájvíz, sok hely nincs, de nem ott akartam táncikálni. A törülköző száraz friss. A nagyszoba a légyott helye, van masszáspad, ha arra vágyik az ember, meg egy kihúzható kanapé, illetve két fotel, gondolom azt is lehet használni ha valaki elég kreatív. Kis konyha, meg is kínált kávéval, vízzel, igény szerint.
Mira40 külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Gondoltam kezdődjön jól az év: gimiben álmodoztam ilyen tanárnéniről aki megronthatna - csak hát én nem a Russian Institute-ba jártam. Az arca is csinos, szolid smink,nem rohantam el az ajtóból - az ajka tetszett, szép vastag szerintem, a haja talán rövidebb és szőkébb most. A súly, kor valós, a fotókhoz képest erősebb a popsi, de csak a markolászhatóságot segíti elő. A cicikkel nem bírtam betelni, mivel nem olyan magas lány, így hozzá képest méretesek, de pont tenyérbe illő, szép formás, nem a focilabda típus, kicsi hetyke bimbókkal, sima punci, selymes bőr . Még az ajtóban rákérdezett, hogy ilyenre számítottam-e, ne csalódjon a vendég az arckitakarás miatt.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
4
Csók:
4
Pornós feeling:
1
Tusival kezdtem, addig ő átöltözött magassarkúba, harisnyába meg egy csipkés hálós átlátszó bodyba. Csókokkal kezdtük az ismerkedést, én meg közben a ciciket és popsit tapiztam, simogattam. Rövidesen irány a kanapé, itt kiszabadítani a ciciket, azokat csókolgattam, és folytattam a tapizást, közbe csókok is voltak, részéről visszafogott szolid sóhajtozás, kis dícséretek amivel ügyesen növelte az önbizalmam. Ezzel az előjátékkal jó sokáíg elvoltam: az a két cici, a kis bimbók ahogy duzzadtak, nagyon élveztem. A továbbiak igen konzervatív mederben folytak: volt francia oda: a punci is szép, jó illatú, öröm volt nyalni, meghálálta a gondoskodást, ahogy előbújtak az ajkak, csikló, itt is adta alám a lovat, kis remegésekkel, sóhajtozásokkal, csak úgy dagadtam a büszkeségtől. Aztán francia vissza: finom lágyan csinálja, egyik kéz simogat, nyalja, játszik rajta a nyelvével, napestig is ellettem volna, csak bírni kell. Lovaglást kértem, így újra tudtam a cicikkel is foglalkozni, itt is volt csók, hol rámborult, hol felült, más nem is volt, most már késő, de a kutyust is ki kellett volna próbálni legalább, hogy azt a popsit is lássam munkában. Szünetekben kellemesen el lehet beszélgetni vele, bár a kezeimet igyekeztem rajta tartani
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Itt is olvasható, ez nem változott se a telefonban, se a helyszínen, nem volt meglepetés. Nem kérte külön, én zuhany előtt letettem.

Rózsacsokor
fél órás randira 15, egy órás randira 20, másfel órás randira 25, két órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Összességében jól sikerült évkezdeti program lett Mirával ez a randi. A hirdetésében szerepel pár lehetőségnél, hogy bővebben telefonon: ha a telefonon és személyesen szimpatikus az ember, akkor igencsak odaadó hölgyemény, én úgy érzem megugrottam a lécet.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mira40 szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókMira40 legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2020-11-16) : Megkérdezte mivel szeretném a masszázs olajjal, krémmel, testápolóval a végén hűsítő Aloe Vera gél mellett döntöttünk. Átmasszírozott tetőtől talpig az igaz nem túl erősen, de nem is igényeltem az erős masszást. Így nekem tökéletes volt hamar be is szívta a bőröm. Áttértünk az ágyra és egy hosszú csókkal folytattuk igazi nyelves érzéki volt. Eldőltünk mint egy bot ahol ismét csókkal folytatódott ez a remeknek indult picivel több mint egy óra

(2020-09-29) : Kellemes franciával ajándékozott nem egyszer végig ment e barátomon tövétől a hegyéig aki nagyon élvezte eme ténykedését. Gyors nyelv munkájának köszönhetően majd nem kivégzett, de nem hagytam magam kértem az egy híján 70-et. Már így is voltunk nem kellett kétszer mondanom isteni puncija van és a látványa se rossz. Érezhette, hogy kőkemény barátomat nem sokára kivégzi így szinte egyszerre kérdeztük. Húzzunk gumit? Gumi fel megkérdezte,

(2020-09-22) : Lecsúszik nemi szervemhez simogatja csókolja játszik vele. Imádom ahogy franciázik. Változatosan és élvezettel csinálja. Nem hagyom sokáig én akarom kényeztetni és pillanatok alatt illatos kertjénél vagyok. Nyelvemmel kis és nagy ajkait érintem és nyalom lassan gyorsan valahol a lágy és közepesen erős tartományban. Néha nyelvemet bedugom hüvelyébe érzem, hogy ez jó neki.

felejthetetlen: 6db
(2021-01-05) : Már éreztem rajta, hogy szeretné kezelésbe venni barátomat így engedtem a kísértésnek útjára engedtem csináljon, amit szeretne ő is végig puszilta felső testemet, az ikreit is bevonta megmutatta barátomnak, de a végállomás neki a vigyázz állásba vágott barátom volt. Töviről a hegyéig végig puszilgatta golyszlikat is bevonva a játékba nem mélytorokkal, mert az nincs nála eltüntetgette ez olyannyira jól sikerült, hogy robbanás határára került barátom.

(2020-12-21) : Megdicsérte a technikámat, majd viszonzó útra indult és lágyan közelítve eljutott a testem legkiemelkedőbb pontjához, melyet nagyon finoman izgatni kezdett, igazán kellemes, érzéki franciát kaptam, látszott rajta, hogy legalább annyira élvezi csinálni, mint én átélni. Illedelmesen megkérdeztem hogy szabad-e a kicsi szájába élvezni, amire igennel felelt

(2020-12-12) : Egy igazi játékos franciával lepett meg, a golyszlikat is bevonva a játékba. Nem mélytorkos, de nagyon jó volt, már majdnem kivégzett, de még időben jeleztem a kezemet feje alátettem és megemeltem ezzel jelezve, hogy netovább. Ekkor újabb csókkal folytattuk. Ezekután egy kicsit bevetette az ikreit is közéjük véve barátomat. Ez új dolog volt, mert ilyet még nem csináltunk, de jólesett ez is nekem is és barátomnak is tetszett.

nagyon jó: 2db
(2020-12-08) : Lassan lekerült minden ruhadarab róla is, majd bemutatta lágy, érzéki francia tudását, közben fel-fel pillantott kéjesen, én pedig a haját, arcát simogattam, így gyorsan felkeményedtem. Láthatóan élvezte amit csinált. Majd a hátára fordítottam, és széttárt lábai közé furakodtam. Ő lehunyt szemmel fogadta nyelvjátékomat, amit érezhetően élvezett (elélvezett), ezt hangokkal, és pár suttogó szóban is megerősített.

(2020-09-15) : Kérésemre - pici pihenő után - megismételhettem partnerem kényeztetését, aki megint igen hamar elélvezett. Gumihúzást követően doggyban szorgoskodtam hátulról, Partnerem halk nyögései, elsuttogott biztató szavai és lucskos kelyhe repítettek a csúcs felé; de én még nem szerettem volna elérkezni oda, ezért kértem, forduljunk misszibe. Ebben a pózban pár perc alatt leszállt agyamra a köd és elég vad vágtába kezdtem

: 7db
(2021-01-15) : Fordultunk egyet és Ő is ugyanígy tett velem egészen addig míg le nem ért a lényeghez, ahol megmutatta a francia tudását, ami semmi kívánnivalót nem hagyott maga után, és külön örömömre oldalról csinálta, úgyhogy az a gyönyörű látvány egy örök emlék marad. Megkérdeztem, hogy a 69-et szereti-e, a válasz igen volt, úgyhogy így folytattuk, ezt már sokáig nem bírtam,

(2020-12-15) : Majd Mira viszonozta kedvességemet, finom nem mély torkos franciával, kezét nem nagyon használta, fürge nyelvét annál inkább. Kértem a védelmi felszerelést, lovacskázással kezdtünk amit nagyon jól csinált, kértem forduljunk én kerültem fölűre. Nagyon élveztem hogy lábával átfogott és húzott magához, végem is lett. Kis beszélgetés, tisztálkodás, sajnos lejárt az időm.

(2020-11-13) : Én is megízleltem a puncjiát ami nagyon szép. Szépek a szilikon mellei. Gumit húzott majd szemből és végezetül hátulról és így is mentem el. Teljesen barátnő feelinges volt az egész együttlét, én úgy vettem észre hogy ő is jól reagált a ténykedéseimre az együttlét alatt.