25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma NEM elérhető!
6
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
52
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
354
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Amira szexpartner

szexpartner

Amira-

V.I.P hirdető
94/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-04 11:53:16

tetrapp
Ismerkedik az oldallal
szerint retusált képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Amira beszámoló szexpartner Budapest 2021-01-04

Egyeztetés
Elérhető:
5
Előző nap egyeztettünk, mondta hogy aznap még hívjam fel reggel. Ezt szerencsére meg is tettem, mert másnapra ki is ment a fejéből a randi. Szerencsére így is sikerült összehozni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
4
Metró után pár perc séta, könnyű megtalálni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás tiszta, diszkrét, ahogy a fürdő és a szoba is. Függöny választja el a nappalit a lényeges részektől. A fürdőben több tusfürdőből lehet választani, majd a szájvízhez van kitéve eldobható pohár. Az ágy előtt van egy vékony tükör, de nem sokat lehetett benne látni az elhelyezkedése miatt.
Amira külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Vékony alkat, széles, szép mosoly, kedves arc. Ki van írva a magassága, de valahogy így is kicsit magasabbra számítottam, viszont nekem nem okozott problémát. Viszonylag sok tetoválása van, ami sokakat zavarhat. Sajnos a sok szolizás kezd látszani a bőrén.

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
4
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
3
Megérkezés után a szobába vezetett, ahova ledobhattam a ruháim. Gyors lezuhanyoztam, majd követett vissza a szobába. Kérdeztem a puszi engedett-e, mire jött egy határozott nemleges válasz. Kényelembe helyeztem magam, ő mellém ült majd egyből a lényegre tért és rákezdett a franciára. Lassan kezdett, először csak körbepuszilgatással állította fel a lecet, majd rákezdett a golyókkal játszani. Lassan nyalogatta a vesszőt, majd végül rábukott, és ütemesen cumizott, miközben a szép arcát felém fordította. Közben szerettem volna, kézzel kényeztetni, hogy neki is jó legyen, de leállított, hogy kézzel nem lehet. Ez kár volt, és fura is mert direkt rövidre vágom a körmeim. Kb 5 percig hagytam dolgozni, aztán kértem a gumit. Itt meg kell jegyezzem, hogy a guminak valami borzasztó gyümölcsös illata volt, amit még órákkal később is éreztem az orromban. Lehet ez valami passzív covid teszt volt, hogy van-e szaglásom, mindenestre gondoltam úgyis hamar eldugóst fogunk játszani, mindegy. Rám rakta, majd a gondolatomat kitalálva, egy különös pózban kezdett lovagolni: átlósan a farkam fölé guggolt és úgy ereszkedett fel-alá. Tetszett a mutatvány, nembeszélve az érzésről: úgy mozgott mintha sínen húzták volna, és elég mélyre is tudta így tenni. MIsszióban folytattuk, majd perecben. Eddigre már eltelt kb fél óra, és már szerettem volna befejezni, úgyhogy megkértem váltsunk kutyába. Ekkor rákezdtem keményen kúrni, a kis feszes popsiját bámulva gondoltam hamar elmegyek. Sajnos éreztem, hogy valami nem tetszik neki, így rákérdeztem, gond van-e. Mondta hogy ő lassabban szereti. Így hát lelassítottam, és fölésimulva, átkarolva végül sikeres volt a küldetés.
Elszámolás
Megérte:
3
Korrektség:
5
Fizetés a végén volt, pesti átlag fölött.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Összességében egy jó kúrás volt, enyhe barátnős feelinggel, de a sok nemleges válasz és a valószínű reggeli időpontegyeztetési baki miatti hangulata miatt nem volt olyan jó, mint amilyen amúgy lehetett volna.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Amira szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Amira nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókAmira legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2019-12-15) : Eszméletlenül jól tud franciázni, végig puszilgatta a testem. Eleinte a zacsival a gólyokkal játszott ami nagyon izgató volt, majd ahogy már többen is megírták a rúdon játszott, majd a makkomon is pörgette a nyelvét és elkezdte szopni ami fantasztikusan jó volt.

(2019-03-16) : Majd franciás kényeztetésbe kezdett, amit igen kellemesen és maximális figyelemmel végzett. Hamar jeleztem, hogy így gyorsan végem lesz - meg is kérdezte, hogy nem vagyok hozzászokva a jóhoz - de átadtam magam értő kezeinek és ajkainak, így nem kivégzősén hanem erotikusan játszadozva ingerelt tovább. Átadtam magam ennek a kis tündérnek.

(2014-08-31) : Előröl, azért szeretem, mert közben a csókokkal még jobban felizgat, a fordított helyzet, pedig a látvány csúcsa! Bepótoltuk a lemaradást végre, mindkét formátumból vettünk ízelítőt jócskán. Aztán teljesen természetes módon fordítottunk a pozíción, persze megy minden zökkenőmenetesen.

felejthetetlen: 12db
(2020-02-03) : Következett kistesóm kényeztetése. Semmi pornós, helyette valami zseniális módon. Mit módon, módokon! Amira nyelvében piercing van, mindkét felén gombfejjel.

(2020-01-03) : Eleget tettem a kérésnek, és már abban a pillanatban Amira váltakozó sebességű, és váltakozó mélységű franciáját élvezhettem, egy kis plusszal! Igen, igen, bizony itt már erősen érezhető volt a piercing tetején lévő kis gömb, amint siklott a farkamon, és körözött a makkomon.

(2017-03-02) : Állva, egymást feltérképezve kezdődött a kis játszmánk, mely során egymás gyenge pontjait keresve csak leheveredtünk az ágyra. Kezelésbe vett, puszilgatott, majd húzódott csak lejjebb, míg elérte a gyenge pontom. Francia tudása kimagasló,

nagyon jó: 19db
(2020-06-16) : Zseniális a francia tudása először a zacsit és a golyókat vette kezelésbe ami nagyon jó volt majd a rúdon játszott jó szokásához hiven és jött a nyelvpörgetés a makkomon én már kéjmámorban úsztam, mikor kitalálva a gondolatomat megkérdezte, hogy húzzunk gumit,

(2019-12-26) : Lassan nyalogatni kezdte a zacsit, finoman egyenként az ajkai közé szívta a golyszikat, majd nagyot cuppantva engedte őket újra el, aztán a forró nyelvét a farkam tövére csúsztatta.

(2019-12-13) : Már érezte, hogy jó úton járunk, így egyre lejjebb haladt, és elkezdte először finoman, majd ahogy duzzadtam, egyre erőteljesebben szorítani a szájával a farkamat, majd nyalogatta egy kicsit, utána ismét szopogatta,

: 45db
(2020-12-30) : Mennyei ajkai vannak. Hmm.. :) Utána el helyezkedtem az ágyon és jött a francia.. Mennyei ez is! Bő nyálas, köpködős, szembe nézős, már - már pornó felling. Pár perc után kértem hogy jöjjön 69-be, hogy én is meg kóstoljam a punciját. Mondanom sem kell finom volt. Utána kértem gumit, jött és bele ült szemből. Néha néha rá segíteettem neki a tempóba. Utána kértem hogy forduljon meg kutyusba és így is lett végem .

(2020-10-14) : Aztán be is került a szájába. Ez is rendkívül jól esett, de aztán hirtelen érzékeny lettem így kértem hogy váltsunk. Védőfelszerelést kaptam és kuytusba támadtam. Amira háta is nagyon szép. Egy kicsti variáltuk a tempót, majd fölém jött. De nem egy hagyományos szembepaci volt, hanem félig oldalról fölém guggolt és úgy vette be a főnököt. Hát ezt így már nehezen bírtam, egyszer ki is szálltam,

(2020-08-04) : Ezután cseréltünk, és ő kényeztetett. Remek a franciája. Erőteljes, mély és csak minimális kézi munkával rásegítve. A golyókat sem felejtette ki. A nyelvén van egy piercing (megmutatta), ami még intenzívebbé tette a franciázását. Egy idő után kértem, hogy 69-ben folytassuk. Éreztem ugyanis, hogy gumival felszerelve esélytelen az aktus részemről. De akkor legalább élvezzem ki jól én is a punciját.

lehetne jobb: 2db
(2014-03-19) : Lovagló pózba váltva, ismét életkedvet kaptam alsó tájékon, de aztán megint, mikor jó lett volna jött a zacsi tapi és a figyelgetés. Ekkor már éreztem ez így nem fog menni. Gondoltam maradjunk egy NFV-ben. Ez végül kimerült abban, ahogy kezdődött, oldalról nyaloggatta, a piercinggel "simogatta".

(2013-01-19) : Franciája érdekes, nagyon a piercingekre koncentrál, így szinte csak nyalogat, alig franciázik, ez nem volt túl jó. Én is megkóstoltam