4
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
09:30-tól hívható
Zsuzska szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Zsuzska-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-01 21:34:36

torta24
Veterán
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Zsuzska beszámoló szexpartner Budapest 2021-01-02

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Itt 'ismerkedtünk', már telefonon jót dumáltunk! Kevéssel utána VTR-eztem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Mint írták többen, a Blahához közel. HÉV nincs, minden más járat van! Parkoláshoz idő vagy szerencse kell.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Korrekt lakás, minden tiszta! Boltnyi tusfürdő, a kék denimhez nem nyúltam. Szoba a tatamival masszázsra is ideális, Zsuzska anno abban kezdett.
Zsuzska külseje
Tetszett:
5
Higiénia:
5
Brutál jól néz ki! Azokat a melleket mindenki megirigyelné! Amellett kommunikatív, kedves, szeretgetnivaló :p Belőlem előhozta, végig puszilgattam. Asszem megtaláltuk a hangulatot. Hagyta magát, örült neki :)

Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Csók:
5
Miután telefonon elvoltunk, küldtem VTR-t.
31-én pihentem, átaludtam a fáradalmakat. Elsejére gondoltam valami progit, amire Ő megfelelőnek tűnt! Sikerült összehozni.
Megérkeztem fölmentem. Bemutatkozás, leülés, utána duma folytat.
Vittem édességet plusz italt. Ő is kínált. Szóval hamar vodka-narancsozás lett! Újévkor szabadjon :)
Én a vodkát Ő a narancsot. Közben megosztunk bölcsességeket, és röhögcsélünk párhuzamosan. Kiváló a hangulat! A (bezárt) bárak fílingjét közösen átéljük.
Kiemelem hogy otthoni ruhában fogadott! (én kérésem) Ettől még élőbbnek tűnt számomra plusz alapból nagyon közvetlen volt. Valahogy eljutok a fürdésig sok idő múlva. Utánam Ő következik, én meg nézhetem és már simogatom :p mmmm nem kell szégyellősködni ezaz! Folyamatos testkontakt után együtt törülközés, majd átvonulunk a szobába.
Kértem némi masszázst a kritikus helyekre. És ahhhh Zsuzska nagyon ért hozzá. Rendesen nyögtem alatta, miközben megigazított itt-ott. Gyakorlott kezein rögtön érezni a rutint, mert nem a teljes térfélen kezdett. Tükörben is lehet figyelni a ténykedést. Bátran kérjetek masszázst ;)
Szakszerűség: 5
Egyéni igények: 5
Aztán természetesen átfordulunk kényeztetésbe. Közben még mindig jól szórakozunk! Őszerinte harcképes vagyok, és rám tesz valami eszközt. Utasít, hogy dolgozzak vele teamworkben! Örömmel Drága.
Többféle pózban tornázgatunk valamennyit. Az az érzésem, neki ment volna egy erősebb menet hatására. Ha jól rémlik jobban szereti a sztenderd mechanikát a nyelvezésnél. Hmmm
Éééés itt fogok csalódást okozni mindenkinek: később lejjebb lankadtam. Kedves vendéglátóm sajnos úgy maradt, miután nem tudtam kellően átdolgozni azokat a helyeket. Inkább a magam öreguras módján elvoltam vele :) Engesztelésül persze megkóstolgattam ahol csak lehetett mmmm :p És szeksz közben is beszélgettünk valamennyit, jól éreztem magam!
A fizikai katarzis most mondhatjuk részemről elmaradt. Viszont újévezésnek kiváló volt! Egy jóóó csajjal kedves hangulatú együttlét, ahol nincs tiltva az alkohol sem :p Ami végül több lett az optimálisnál.. De nem bánom mert szociálisabb leszek tőle. Partnernőm szintén jól érezte magát végig. Szeretgetős, egyben vidám tali volt.
Az ölelések megmaradtak a bővített időben is, nem szenvedtem hiányt. Köszönöm Drága!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A tervezett 1 óra idő több lett. Az első órában 2x kerekítettem följebb az ajándékot, amikor még mindketten ruhában dumáltunk :D
Ilyen se történt még velem, poén volt! Zsuzska lehet nem kérte volna, én ragaszkodtam. Megérte! A lapján látható mivel készüljünk

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Igen emlékezetes évnyitó :D Valami hasonlót reméltem. Remek hangulatban telt.
Részemről ez nem a legnagyobb beszámoló, tornából most fölmentettem magam.. Lényeg hogy Zsuzskához nyugodtan lehet menni!
Puszi nagyon :* :*

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Zsuzska szexpartner beszámolójáról

A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókZsuzska legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2020-11-12) : Isteni franciával ajándékozott meg, ami nem mélytorkos hisz az nincs nála, de nagyon jól csinálta. Bevonta az ikreit is huncut mosollyal egybekötve. Visszatért barátomhoz eltűntetgette szájával isteni volt ahogy csinálta. Én pedig a tükörképet néztem moziztam. Szép látvány volt. Abba kellett hagyatnom vele eme kellemes tevékenységet, mert a végén kivégez és idő előtt eldurran a patron. A védőszelésbe öltöztetés után szemből kértem, hogy üljön bele felkeményített barátomba.

(2020-10-06) : Lágyan végig simogatta,megmorzsolgatta a zsákos családot is, majd rudam oldalán éreztem,hogy kíváncsi nyelvét végig húzza rajta. Már vártam,hogy végre elmerüljek ajkai közt,de Ő még nem így gondolta...

(2020-09-05) : Először a formás ikreit vetette be olyan csuszkálósan ikrei közé véve barátomat, majd dél felé vette az irányt eltüntetve férfasságomat a szájában egyszer egyszer a golyszlikat is bevonva a játékba. Közben többször fel jött és csókolóztunk hol rövedbb hol pedig hosszabb ideig. Isteni a csókja nem lehet betelni vele. Közben én is ténykedtem a ikreivel foglalkoztam hol a kezemmel esetenként pedig a nyelvemmel. Vissza vissza tért a barátomhoz is.

felejthetetlen: 27db
(2021-01-08) : Lassan vigyázz állásba került és ezt látva előjátékként a finom lágy franciával kezdődött ez a felejthetetlennek ígérkező egy óra. Egy kis idő múlva lekerült róla az a nec ruha így most már jobban odafértem különböző dolgokhoz. Felcsaltam egy csók reményében, amit meg is kaptam igazi érzéki barátnős csók volt. Következett egy kis ikreivel való mókázás közéjük szorult barátom alig kapott levegőt szegény. Dél felé kalandozott újra, de nem jutott túl messzire csak a keménykedő barátomig.

(2020-12-27) : Elindult felfedező körútra déli félteke felé, ahol barátom társasága várta ágaskodva. Itt is ügyes volt lágy franciát adott barátom számára, ami tetszett neki. Elindult felefelé csak azért, hogy csókot adjon, egy kicsit lejjebb csúszott azért, hogy ikreit is betudja vetni barátom szórakoztatására. Eljött az én időm is lekerült az együttes alsó része is. Így most már teljes mértékben meztelen volt. Következett helycserés támadás Zsuzsi került alulra ismét csókolózással folytattuk

(2020-12-10) : A barátomat vette kezelésbe, hol a golyszlik hol pedig a barátom volt a szájába. Így játszadozott barátommal, mintha egy hangszeren játszott volna. Felcsaltam egy igazi csók reményében, amit még is kaptam. Közben ügyesen levette a Mikis tangát is miközben csókolóztunk. Ő csak visszatért barátomhoz és ott folytatta ahol abbahagyta. Töviről hegyire foglakozott barátommal. Újra feljött most csak egy pici csókocska erejéig.

nagyon jó: 7db
(2020-07-01) : Nagyon finoman csókol, éreztem puha ajkait, majd finom nyelvjátékát. Kezemmel bejártam teste minden pontját, simogattam popsiját

(2020-06-22) : Zsuzska elmosolyodott,és a megfelelő poziciót felvéve szépen arcomhoz igazította frissen borotvált , illatos kelyhét. Óvatosan végigsimítottam a számomra oly kedves szerelemrést,majd nyelvemmel finoman izgatni kezdtem. Szépen körbe barangoltam a nyílást,lágyan érintve az elémtárt hívogató tájat, közben Kedvesem is feltalálta magát,és rudamat fentről lefelé végignyalogatva tiszteletét tette a zsákos csaladnál is.

(2020-03-12) : A masszázs ágyon hasonfekve jobb oldalamon Zsuzsi bal oldalamon Liza kezdte derekamtól felfelé haladva masszírozásom. Az utóbbi időkben elég sok gyógymasszázsban volt részem így van némi összehasonlítási alapom. Érdekes érzés volt, a négy nöi kacsó ahogy járt derekamtól gerincemen keresztül nyakamig, finoman de egyben határozottan is érintették testem, simogattak és masszíroztak egyben. Nagyon kellemesen ellazultam, miközben a lányok dolgoztak rajtam

: 6db
(2020-12-30) : Elsőre meglovagolt, amit nagyon is élveztem így rövid úton végem is lett. Letisztogattott, majd én is magamat, beszélgettünk elég sokat, közben nem hagyta abba a finom érintéseket, simogatásokat. időnként mreg-meg csókoltam, Ő visszacsókolt. Simogatásai közben felfedezte hogy alakul valami inditványozta hogy folytathatjuk,

(2020-12-15) : Hamarosan megkértem, hogy feküdjön hanyatt. Rögtön kezelésbe is vettem először nyelvvel, majd kézzel, majd vegyesen, miközben hallgattam finom nyögdécselését. A falon tükör volt elhelyezve, úgyhogy oldalra kacsingatva láthattam gyönyörű megfeszülő testét oldalról is. Kitartásom elérte a csodás eredményt, Hangos sóhajjal és megfeszülő testtel jelezte, elérte a csúcsot. Ezután kaptam egy fincsi franciát, de hamarosan kértem, feküdjön ismét hanyatt.

(2020-09-09) : Ismét csókkal folytattam, és gondoltam megszoptatom egy kicsit, amit nagyon jól csinált. Gumihúzás és elölről bedugtam a kukimat a jó csúszós forró puncijába. Élvezettel dugtam és csodáltam ahogy ki be csúszik.