143
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
20
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
0
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
Prémium
Hanna erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Hanna-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-23 01:18:08

NO-KECMEC
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Hanna beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-12-23

Egyeztetés
Az úgy kezdődött, hogy Kispisti kollégánk írt Hannácskáról egy igazán remek beszit, egy igazán egyedi programról. Már olvasás közben csillogott a szemem, mire a beszi végére értem, akkor már a fejem fogtam, hogy miért nem velem történnek ilyen csodás dolgok, sztriptíz meg stb... A hozzászólás részben nagyon kellet figyelnem nehogy azt írjam amit gondolok, mert az nyilvánosan nem lett volna illendő, nem küldhettem el őt a bűbánatba, meg nem mondhattam neki, hogy kapja be, amiért ilyen vágykeltő besziket írogat. Ehelyett kedvesen gratuláltam a beszijéhez, és szóvá tettem, hogy több álmatlan éjszakám lesz miatta, még ebben a hozzászólásban rákérdeztem Hannára, hogy esetleg más is kérhetne ilyen progit? Hanna nagyon kedvesen közölte, hogy lehet próbálkozni. Na, én rögtön próbálkoztam, kértem kapcsolja be a VTR-t és én azonnal megkérem, a hozzászólásomban említett időpontot. Legnagyobb meglepetésemre tényleg bekapcsolta. Nekem már csak meg kellet jelölnöm az időpontot, ami vissza lett igazolva. Azért küldtem még egy üzenetet, csak a komolyan vehetőségem miatt, mert sokan nem vesznek komolyan. :-) Telefonon csak a ház előtt hívtam. Kispisti pontosan 8 álmatlan éjszakát okozott nekem, de ki számolja azt.
Megközelítés
Én a 25-ős busszal mentem. Sajnos nyilvános volt a programom ideje és egy nagyon "vicces" kollégánk már a buszmegállóban hívott, hogy "mi újság velem". tudtam, hogy hívni fog , a poén kedvéért, de én a randi elejére saccoltam és úgy terveztem, hogy addigra néma lesz a telefonom. Nagyon alaposan körbejártam a környéket, hogy biztosan kijelenthessem, ingyenes a parkolás, és szabad hely is van a környéken. Amúgy volt rá fél órám, ennyivel előbb érkeztem a címre és a nagy nézelődésben még azt is észrevettem, hogy a páratlan oldal egy idő után átkerül a másik oldalra, helyet cserélve a páros házszámokkal. Most még a kedvetekért sem próbáltam ki a GPS lehetőséget, így magatoknak kell bepötyögni a címet és rájönni hogy ismeri a címet, vagy sem. :-)
Helyszín
Egy több szobás lakásba érkeztem, ami a hétköznapok eltöltéséhez és egy remek massz programnak teljesen megfelelő elrendezésű. A masszra egy matracon van lehetőség, vagy a sarokba rakott masszpad is idénybe vehető. A fürdőben nagyot kell bénázni, ha meg szeretnénk csúszni, hiszen ki van rakva csúszásgátlóval. Van száraz kilépő, meg zuhanyfüggöny, szájvíz meg tusfürdő.
Hanna külseje
Nem szeretnék árulkodni, de a külső fotóknak nagy az ereje, nagyon közel állnak a valósághoz. Már az elején kalapban fogadott és lenge fekete köntös takarta a vörös alsórészt. Itt volt még a combfix is amivel a későbbiekben izgatóan végig törölte a számat. Az ő szája szépen ki volt húzva egy piros rúzzsal, későbiekben az én ajkaim is piriosban pompáztak.

Erotikus masszázs
Ez egy sztriptízzel megspékelt program volt, az erotikusan vetkőzős rész rögtön az elején történt, miután le lettem ültetve a kanapéra és meg lettem kérve egy kényelmes helyzet felvételére. Kedvesünk magamra hagyott és kivonult a nappaliból 1-2 perc türelmet kérve. Közben én nézelődtem a szobában és mivel itthon is gyakran nézek TV-t, a szemem rögtön meg is akadt az éppen nem beüzemelt készüléken, amit mereven bámultam, miközben a kellemes zenét hallgattam. Pár perc után véletlenül az ajtó felé pillantottam és azt látom, hogy egy harisnyás szexi női láb ott kéjesen kelleti magát. Te jó ég, már el is kezdődött a műsor és ki tudja mióta tart, miközben én a nem működő TV-t bámultam. Kis idő múlva már Hanna is belibbent a látómezőbe és kecses erotikus mozgásában gyönyörködhettem. Ahogyan a központba helyezett székre tud ülni, azt olyan szexisen nem tudja senki, és senkinek nem ál fel olyan gyorsan a cerka egy erotikus leüléstől mint nekem. :-) A combfixben díszelgő formás lábaival igazán szépen tud játszadozni, miközben kacéran, néha szégyenlősen a szemembe nézett. Mikor felált a székről, akkor felém közelített és kicsit átcirógatott, de mikor simizni akartam egy szigorúan meglengetett mutatóújjal jelezte, hogy ezt nem szabad. Ismét eltávolodott és vetkőzni kezdett, szépen lassan kicsomagolva magát. A köntöskéje öve volt az első ami az arcomba "vágódott", aztán jött a köntös és a kalap, azt direkt mellém dobta. A cipőtől nagyon tartottam mert egy előző beszijében vitatott dolog volt, hogy az is repült vagy sem. Itt nem repült, szintén kecsesen lett a fal mellé helyezve. Ismét a közelembe jött, itt már lehetett simogatni, már a csók sem volt elérhetetlen opció. Na ekkor kellett elmennem tusolni, mert ezt ruhában néztem végig. Olyan gyors voltam mint egy atomvillanás, vagy mint egy időutazó, akinek ez a rész nem telik időbe, és rögtön ott áll a kedvese előtt, csurom vizesen, törölközővel a kezében és várja a kényeztetést.
Drágaságunk ismét javasolta a kényelembe való helyezkedést, mire én rutinos harcos rögtön a hátamra vetettem magam, erre Hanna egy szigorú kézmozdulattal, szintén a mutatóújját használva jelezte, hogy fordulás van most. A leg bájosabb mosolyommal próbálkoztam, de az a szigorú újjacska ismét fordulást mutatott. Nincs mit tenni, itt nem tudom elmismásolni a massz részt, itt engem meg massznak! Szépen át lettem gyúrva, volt a hátam cirógatva újjacskákkal, cicivel és binbócskákkal is.
Mikor hosszában rám feküdve a tarkóm puszilgatta, többször a fülembe lehelt és mikor a fülcimpámat a szájába vette, kecmeke olyan gyors merevedésbe kezdett, hogy a hirtelen emelkedő fenekem miatt és az olajjal bőséggel megkent testünk miatt, Hanna telesen a nyakamba csúszott. :-) Én is masszíroztam őt a programunk végén, erről csak ő nyilatkozhat hogyan sikerült, de leteszem a nagy esküt, hogy nagyon igyekeztem.
Levezetés
Mikor meg lett engedve a fordulás, addigra az egyszer használatos lepedőn már csúnya rojtok keletkeztek a farkam folyamatos odadörzsölése miatt. Kaptam egy igazi szaftos csókot, nem sokkal később a cerkám is hasonlóban részesült. A nyelvét végig húzta a makkon, én meg nem bírtam magammal, felkönyököltem, végig néztem a következő nyelvhúzást, megfogtam az arcát felültem ahogyan csak tudtam., magamhoz húztam a száját és élveztem a nedves ajka csókjait, néha még a nyelveink is találkoztak. Ezt többször megismételtük, kicsit érdekes volt de izgató is, ahogyan a farkam húzgálta és beszélgettünk, miközben néha a makkra nyalintott. A szemkontaktust gyakran kerestem, gyakran megkaptam. Nem volt egyeztetve a NFVSZ-ba lehetősége, de én behalok érte és hangos lihegéssel jó előre jeleztem jöttömet. Szerencsémre megtörténhetett és elégedetten vágtam magam hanyatt, élveztem a pillanatot.
Elszámolás
Gyakran nem tisztelitek meg az olvasókat a viszonytással, én sem teszem, jó volt és nagyon megérte. Persze az esetemben tényleg megérte, hiszen a számok nyilvánosak!

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Ő a vissza fogottabb lányokhoz tartozik, nem fog lerohanni, nem hagyja, hogy te rohand le őt, itt meg van tervezve minden lépés és pontos iránymutatást kapunk a jó és a nem jó dolgok felől. Ezt a szexi táncos vetkőzést soha nem fogom elfelejteni! Külön kiemelném, hogy a cipő nem repült. :-)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Hanna erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Kezdő irogató rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókHanna legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2020-12-13) : Ő is könnyen kivégzett engem. Ezúttal talán túl könnyen is, ami nem meglepő az előzmények ismeretében. Volt itt szopás, a golyszik lágy masszírozása, stb. Közben többnyire mellettem térdelve pucsított, én pedig megujjaztam és újabb és újabb orgazmusait élveztem, amíg végre nem fáradt el a puncija, és onnantól már csak a popsi-gerezdeket szorongattam, miközben az ajkai le-föl jártak a farkamon.

(2020-03-24) : Gondolva arra, hogy az a kényeztetés részre alkalmasabb lesz majd. Hasra feküdtem és Ő meleg olajat csorgatott rám. Már ez maga jól esett. A hőmérséklete nagyon jól volt beállítva. Határozottan meleg, de nem égető.

(2019-10-08) : Törcsimet levette én pedig cicifixét kapcsoltam ki. Ekkor fölállt és lefele, előre hajolva vette le ruhácskáját. Gömbölyű csodás popsija és a félgömbök közt meghúzódó zárt puncija láttán mellékveséim adrenalin bombát fecskendeztek keringésembe

felejthetetlen: 4db
(2021-01-06) : Hanna egyszer csak szólt, hogy ugyan forduljak már meg, mert nem ez a jövetelem célja. Igaz nagyon szívesen beszélget velem. Fordulás után kaptam egy hátmasszázst. Mozdulataiban érezhető volt a tanult elemek egysége. Gyakorlott mozdulattal haladt egyik részről a másikra. Keze mellett az alkarját is használta, ami kifejezetten a tanult elemek egyike lehetett.

(2020-09-26) : Hanna képzett masszőz és ahogy az a nagykönyvben meg vagyon írva: a lábaimtól kezdve, és felfelé a vállamig haladva akkurátusan átmasszírozott engem. Inkább gyengéd, mint erős mozdulatok voltak ezek, de én pont így kértem. Jólesett. Előmelegített olajat használt erre a célra.

(2020-05-07) : Miközben a farkam a szájában, a kezeimmel mindenfelé simiztem. Ilyenkor (de csakis ilyenkor) nem kedveli az ujjazást. Én annál inkább, de belátó vagyok, és ezt nem erőltetem.

nagyon jó: 5db
(2020-10-20) : illatos masszázsolajat töltött a tenyerébe, amelyet pár pillanatnyi hűtés után a testemre csorgatott. Hanna profi masszőrként vett kezelésbe, alaposan végiggyúrt, a dögönyözésnél bevonva az alkarját és a könyökét is a műveletbe. A meleg olaj mellett tovább forrósította a hangulatot,

(2020-01-14) : A masszírozáshoz masszázs olajat használt, ami kellemes volt és könnyen le lehetett mosni. Ezek után a combom és a lábszáram kezelése következett.

(2020-01-07) : majd oldalamhoz térdelve Hanna ismét ajkai közé vette farkamat, és egy határozott ritmussal kezdte azt kényeztetni. Isteni volt mind az érzés, mind a látvány, ahogy ki-be járok szájában, én finoman simogattam popsit, újaim elkalandoztak puncijához.

: 8db
(2019-11-05) : A tobbi testrész, így a lábak, karok, mellkas stb. nem is került sorra. Nem volt csúszka masszázs, csak a vége fele kis popó simítások. Meg is jegyezte, hogy jó seggem van :)

(2019-10-13) : Fürdés után a tatamira feküdtem vártam,hogy lesz még egy kis összebújás de ő finoman rámparancsolt,hogy hasra feküdjek.Elkezdte finoman a hátamat beolajozni e közben a ruha lekerült róla.Finoman és szakszerűen kezdett masszírozni,mondta hogy ezt a tudását a múltkor nem igazán tudta bemutatni, közben sok mindenről beszélgettünk a végén egy láb masszázst kaptam.

(2019-08-27) : A svédgyúrást követően csúszka masszázst prezentált, melyet igen érzéki módon végzett. Először a hátamat szánkázta végig a popsimtól a lapockámig, eközben a két kezével folyamatosan simogatott cirógatott kisebb nagyobb benyúlásokkal a zacsimhoz és a farkamhoz. Miután észrevette hogy ez igen nagyon tetszik nekem hosszasabban vette kezelésbe ebben a pozícióban a farkamat és bizony „pucsítanom” kellett hogy a árbóc rúdnak helyett biztosítsunk.