Berni erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Berni-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-14 13:20:05

Drakon
Belát a dolgok mögé
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Berni reagálása

Édes Drakon:)
Számomra ez a beszámolód is tökéletes. Bírom a stílusod:) Tetszik, hogy egyáltalán nem akarsz megfelelni a beszámolókkal kapcsolatos elvárásoknak,
úgy írsz, ahogy éppen kedved van írni. Köszönöm, hogy kitartóan küzdesz valamiért, amit én egyáltalán nem várok el tőled:) De nagyon jól esik, nehogy abbahagyd:))
Imádom, hogy én lettem a privát masszőzöd, aki foglalkozhat kicsit a testeddel és a lelkeddel:)
Ölelés💙

Berni beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-01-05

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon egyeztettünk. Berni rugalmas és nyitott a megoldásokra, hogy létrejöhessen a találkozó.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Parkolás nem változott, nehézkes, de megoldható. Pár percet rá kell számolni, ha szerencséd van és hamar megoldod megcsörgeted Bernit és vagy bebocsájtást nyersz hozzá korábban vagy nem.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Előszobába érkezel, jobbra a fogadó szoba balra a masszázs szoba. Mindkét helység galériás, ami az újdonsült látogató számára rejtve marad.
Higiénia a normális kereteken belül teljesen rendben, úgy gondolom ez vírustól független, az előtt is alap lehetett. Berni elővigyázatos, de nem paranoiás / Nem spriccel rögtön belépéskor arcba fertőtlenítővel/ Puszit is kapok egy öleléssel. A hidegre való tekintettel meleg tea és friss dió most a vendég fogadó "Menű" , hangulatos és barátságos milliő. Fürdő zuhanyzóval ellátott, törölközőt magadnak választod, van többféle.Tusfürdő is van illatos és teljesen illatmentes. Egy alapvető tisztálkodásra megfelelően felszerelt, kifejezetten tiszta és praktikus helység.
Berni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Berni mindig utcai ruhában fogad, ami izgalmas, én kifejezetten szeretem, ha valaki nem dobálja el rögtön a lapjait, Berni szerencsés, rengeteg Joker van a kezében.
Most egy nagyon magas derekú fekete, nagyon szűk nadrágban várt egy nagyon piros újjatlan topban. Ez a nagyon szűk cucc ez valami bitang jól állt neki, kiemelte a formákat amiket mintha körzővel rajzolt volna valaki egy műszaki rajzon, Tökéletesen ívelt minden porcikája. A haja most teljesen egyenes így hosszabbanak tűnik és mintha világosabb lenne egy árnyalattal. És mosolyog és mosolyog és mosolyog, olyan finom nőiesen és sejtelmesen kicsit talán cinkosan.

Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Berni masszázsa finom és tökéletesen szakszerű. Amit elvégez a jobb oldalon, azt elvégzi a bal oldalon is, mint egy jól kivitelezett tornagyakorlat. Az ember masszázs közben azt csinálhatja, amilyen hangulatban van. Ha beszélgetni szeretnél beszélgetsz. Bármiről, Berni minden témára nyitott és tájékozott, őszinte érdeklődéssel fogad bármilyen témát.
Ha pihenni szeretnél síri csöndben élvezheted az érintéseket. Berni már belépéskor, mintha "beolvasna" hogy milyen hangulatban vagy és mire van szükséged. Eddigi látogatásaim alkalmával soha nem érkeztem ugyanolyan hangulatban és mindig azt kaptam, amire még én sem tudtam, hogy szükségem volt.
Levezetés
Egyfajta kényeztetés abban a pillatban elkezdődik, ahogy belépsz az ajtón és belenézel azokba az őszinte, hatalmas pupillákba. Egy belülről fakadó erő és tisztaság árad a pillantásokból, amik a lelkedik hatolnak.
Aztán a figyelmesség, ami az első másodperctől végig kísér egy olyan kifinomult érzékenységgel, ami nem eljátszható vagy megtanulható. A test kényeztetése pedig egy erotikus játék. A gyengédség a szexiség adott, hogy ez mennyire és milyen irányba tolódik az egyén függő.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Elszámolásról nem beszélgetünk, nem kap szerepet az ottlétem alatt. Szépen elhelyezem a pultra a szokásos ajándékommal kiegészítve.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Berni részéről az a lenyűgöző lazaság, ami kőkemény határokkal van körbevéve garantálják számomra a bizalmat, ami miatt rendszeresen visszatérek.
Elnézést a Tisztelt kollégáktól, akik igényelték volna a beszámoló pikánsabb részleteit!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Berni erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2021-01-15 12:29:36
Divat kezd lenni egyre több makktársnál ez a hősszerelmes, rózsalovagos stílus. Ezt neked köszönhetjük Drakon cimbora? Ha meg valaki véletlen ír egy rendes beszámolót az meg nem diszkrét, nagyképű meg sorolhatnám..

2021-01-14 16:31:22
Sok a túlmagyarázás, piszkoskodás ekörül a beszámoló körül. A legtöbbjét jól megírtad, a legjavát, amiről nem akarsz írni, nem írsz. Erről kell beszélni, nem fórumot nyitni beszi értékelés alatt.

2021-01-10 18:42:51
Nekem tetszik a beszámolód. Az elnézéskéréssel sincs bajom. Zorba véleményével ezen felül majdnem teljesen egyetértek. Ahhoz még annyit tennék, hogy a beszámolónak lehet (és gyakran van is) egy harmadik haszonélvezője: maga az író. Emlékként nagyszerű dolog a beszámoló. Én már öregszem, nekem elhihetitek. Köszi, hogy megírtad. Gratulálok és egészségedre :-)

2021-01-10 14:03:24
Drakon, még valamit szeretnék hozzáfűzni ahhoz, amit alább írtam. Szerintem nem kell szabadkoznod a beszid miatt. Elég jól átadtad te a hangulatát ennek a randinak. Az hogy ki mit gondol, az ő dolga, szerintem nem kell a sablonos, beszik után loholni és nem kell mások véleményének megfelelni. Annyit és úgy írj amennyit jónak látsz.
Szerintem két dolognak kell megfelelned. Egy, hogy a beszi valóban segítsen másokat, kettő -ez nem kötelező, de ajánlott-, hogy ne ütközzön meg rajta a hölgy akiről írod a beszit. A kettes pontot nem tudom, hogy teljesült -e, bár Berni hozzászólása alapján úgy vélem igen. Vizsgáljuk meg a beszid. Ha az egyes pontot tárgyilagosan megnézzük, akkor az egyeztetés pipa, a megközelítés pipa , tömegközlekedésről nem írtál, de pontoztad, szóval oké. Helyszín leírása oké, kitértél a higiéniára, fürdésre, tisztálkodásra, törülköző, tusfürdő stb. Ráadásnak nem vitted túlzásba sem. Attól viccesebb nincs is -szerintem- amikor a vendég összeszámolja, hogy hány tusfürdő , dezodor, szájvíz stb. van egy lánynál. Teszem azt ha van illatmentes tusfürdő, akkor már az is elég mindenre. Az a véleményem, hogy a higiéniát nem a lánynál kell elkezdeni, ha az ember minden nap tisztálkodik, akkor ezeken nem akadunk fenn.
Folytatva a sort, Berni kűlsejének leírása a fotókkal együtt pipa, masszázsról szűkszavúan írtál, de pontoztad is, azzal együtt pipa, levezetés visszafogott, ezt szerintem rendben van, finom erotikával rendelkező masszázshölgyről írsz, átjött a tisztelet az írásodból. Elszámolás oké, Összkép rendben van, de én kihagytam volna az elnézéskérést. Minek? Webiék megjegyzés nélkül elfogadták a beszidet, így akinek ez nem tetszik az lapozzon tovább, mert nem neki íródott.

2021-01-10 13:35:10
Szia Waldau, én inkább a "Visszajárás/Visszavárás" fórumot ajánlanám Drakonnak. Ez egy nagyon régi fórum, de talán jobban illik ide.
Miért ne lehetne több beszit írni ugyanarról a lányról? Van több olyan vendég is aki csak egy lányról írt eddig beszit. Az, hogy valaki minden beszit elolvas és unalmasnak tartja, hogy egy lányról több is születik az legyen az ő problémája. Ha valakihez visszajár az ember, az jelent valamit. Mondhatjuk úgy is, hog yaz a Nő tud valamit.

FunkciókBerni legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-11-18) : Mondja, hogy ez a fekete body a kedvence, jól esik az érzés, hogy épp ezt választotta a mai randinkra. Pár pillanatig csak állok és bámulom, aztán feldobom magam hasra a padon, ő pedig a már többször tapasztalt és mások által is leírt koreográfia szerint lát nekem. Jólesően meleg a törölköző, amit rám terít és az olaj is szinte süti a bőrömet, ahogy rám csurgatja és elkezdi nagy figyelemmel és jóleső hozzáértéssel belemasszírozni a szöveteimbe.

felejthetetlen: 4db
(2020-11-23) : Minden mozdulata tanult és szakavatott nem limi lomi, himi humi, mindent masszázsfajtát felsoroló de semmihez sem értő masszzőz Berni. Ő tényleg tudja mit csinál, úgy és azt csinál amit az adott testrész regenerálódásához a legjobb. Több évtizedes pályafutásom alatt szerintem egy kezemen meg tudom számolni, hogy kinek a masszázs tudománya ért fel Berni szakmaiságához.

(2020-11-16) : Nagyon jól esett, hogy nem az a finomkodó, simogató masszázst adta, hanem az erősebbik fajtát, amire szükségem volt. Már ekkor éreztem érzéki kalandban lesz részem mert mikor lábaim közt járt kezével szerintem nem véletlenül tarisznyámat is érintette nem is kevésszer. Természetesen hátam és karom sem maradt ki megtalálva ott is azokat a pontokat, ahol befeszült izmaimnak szüksége volt szakavatott kezeinek érintésére.

(2020-11-02) : A melegített frottír törölköző most is jólesik a picit az ideálisnál talán hűvösebb szobában, és a szintén meleg olajat is olyan erővel dörgöli/nyomkodja szöveteimbe, hogy ha fázósabb lennék, se zavarna a levegő hőmérséklete. Lábszáram, vádlim és combjaim kerülnek kezei alá, majd derekam és hátam valamint vállaim is kapnak a jóból.

nagyon jó: 2db
(2020-11-03) : Zuhanyzás után egy fekete neccharisnyás vadmacska vár csipke bodyban, amin éppenhogy nem szúrnak át a hegyes bimbók. Haját lazán kiengedve, fejét oldalra billentve kacér mosolyok és pillantások kíséretében vezet a massz szobába. Lepillant a derekamra tekert törölközőre, ami egyértelműen árulkodik izgalmi állapotomról, majd provokatívan a szemembe mondja “Okè baby a masszázs lesz a befejezés“

(2020-10-29) : Először lassú gyengéd simítások, néha kemény gyúrásokkal, amit ismét finom simításokkal csillapít. A láb a fő specialitás a vádli és a combok átgyúrása. Lehet pihenni és beszélgetni is masszázsközben. Berni nem tolakodó, teljes mértékben a páciens hangulatához igadozik. Én most kicsit dekoncentrált voltam , csak érezni akartam a számomra szinte szédítően finom érintéseket

: 7db
(2020-11-19) : Ami ezután jön, az egy fenséges és profi masszázs. A melegített törölköző, olaj, és Berni finom, puha érintései tényleg olyan erővel bírnak, amitől ki tudsz kapcsolni, és el tudod engedni azt a sok vágyálmot, hogy hogyan szeretnéd magadhoz ölelni és kényeztetni azt a csodanőt, aki éppen egy szexi fehérneműben jár körülötted. A masszázs tanult mozdulatokkal történik, változatos erősséggel igényelhető. Mivel én az erősebb típusú masszázst szeretem, nálam még egy bambuszhengerrel is segített kilazítani a fáradalmakat.

(2020-10-21) : A kisebbik ,,dolgozó" szobába invitált, ahol egy igazi kicsit gyúrós masszázs vette kezdetét, úgyhogy hasra vágódtam. Nekem kicsit szokatlan volt, mert ilyen alapos masszázst, még csak egyszer kaptam Hévizen, de azt nem Berni abszolválta. Alulról indított, amikor jeleztem egy kicsit visszavett az erősségből.

(2020-10-09) : Fekvés az ágyra, halk spirituális zene, kellemes megvilágítás, melegített törülköző takar, meleg olajjal csorgat végig combtól és végig simít a puha kezekkel. Beszélgetünk nevetgélünk, az itteni viselkedésen a fő téma:) Akkor halkulunk el kicsit, mikor a hátamhoz ér úgy, hogy a masszázs ágy végébe áll. A vállaimtól elindul a gerincem mellett lefelé a derekam irányába, lassan, iszonyú érzékien. Melle a fejemet érinti..