20
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
8
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
17
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Lilith_ erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Lilith_-

V.I.P hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-11 15:08:16

Móriccka
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lilith_ beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-12-14

Egyeztetés
Először írtam neki, majd hívtam is. Annyira kedves volt és annyira szimpatikus volt a hangja, hogy eldöntöttem mindenképp találkozzunk. Elsőre nem tudott fogadni ezért egy távolabbi időpontot megbeszéltünk, majd ma reggel a leírásban szereplő módon megerősítettem.
Megközelítés
Na a parkoláshoz igen nagy szerencse kell. Autók állnak keresztbe kasba. Mentem 2 kört és éppen akkor állt ki egy autó. Amúgy a Lurdy Ház parkolója talán jobb 5let. Amúgy a ház előtt ingyenes. BKV van közel. GPS nem pont oda visz mert a házszám rendben de ez alatt van minimum 7 lépcsőház és nem ismeri az X épületet. Persze ez annyi, hogy rossz esetben gyalogolni kell 100 métert. :)
Helyszín
A lakás nagyon szuper. Új építésű ház szép lakás, különösen szép és hangulatos a szoba. Negatívum, hogy a tükör rossz helyen van így abban mozizni nem lehet. Az ágy masszázságy. A higiénia extra magas fokú. Van minden Ami a tisztálkodáshoz kell.
Lilith_ külseje
Na itt lett végem. Múltkor vetették a szememre, hogy én a vékony csajokat szeretem. Lilith az élő bizonyíték, hogy én a jó alakot kedvelem. Lilith nem vékony de annyira bomba alakja van, hogy az valami csoda. A cicik terén szerencséje van, de a többi kemény edzés eredménye. Ennyire kerek, formás, nagy, természetes ciciket még nem láttam :) mármint amik ezt mind egyben tudják. gyönyörűek. A fenekén meg annyira kemény izmos, feszes, hogy simán fát lehetne rajta hasogatmi, de más titkos vágyam is kerekedett a tapintására :D ...ami vágy maradt.

Erotikus masszázs
Megérkezésemkor nagyon megörültem, hogy nem ért csalódás :) A fürdő a bejárat mellett volt egyből. Lilith kérte, hogy a vírus miatt egyből oda menjek ott cuccoljak le fürödjek és úgy menjek beljebb. Teljesen érthető és vállaható kérés, így hát ez történt. Írta a leírásban, hogy 2-en rendelnek a lakásban, rákérdeztem, hogy nem lesz e útba a ruhám, de mint kiderült nem egy időben vannak ketten.
A fürdő nagyon tiszta, nagyon illatos, mindenhonnan a luxus érzése árad. Természetesen van minden ami a fürdéshez, fertőtlenítéshez csak kellhet. A törölközővel a derekamon kiléptem a fürdőből. Lilith az ajtó előtt várt és bekísért a masszázs szobába. Megkérdezte milyen masszázst szeretnék. Kérdeztem mik a lehetőségek. Felsorolt egy csomót de volt egy amit nem értettem azt kértem. Trigger terápiát. Gondoltam tanulok valami újat. Törölközőt a derekamról eltávolítottam és a nagyon szépen megterített masszázságyra felfeküdtem, hasra. Mint kiderült ez a masszázs a csomók szétgyúrásáról szól. Uuuuu, imádtam. A masszázs a hátamnál kezdődött, bőséges olajat kaptam a hátamra és nagyon szakszerűen, alaposan, hol elég erősen, hol erotikusan átgyúrt. Csomóknak annyi volt.... Nagyon profi nagyon erős és mégis erotikus az egész esemény. Valamikor menet közben a cicifix is lekerült, de mivel a tükör rossz szögben állt, nem tudom mikor. A fejemet próbáltam tekerhetni és nagyon oda voltam a látványért, amit sikerült elcsípnem. A hátam után a vállaim, nyakam majd a lábaim is sorra kerültek. Közben beszélgettünk, ami szintén nagyon jó volt.
Levezetés
egy idő után fordulásra kért. Kicsit még elől is masszírozott de ez már főként erotikus volt. Mikor a programról beszéltünk, kértem, hogy húzza el a végét amennyire lehet és ezt maximálisan meg is tette. A kényeztetésre kértem cicis csúszka masszázst amit még az időpont egyeztetésnél kértem. Így gát felém kerekedett, hatalmas nagyon formás és iszonyatosan jó tapintású cicijeit beolajozta és csúszkált rajtam. Nagy sajnálatomra se francia se csók nincsen, de minden mással kárpótolt ezekért. A csúszka valami fantasztikus volt. Minden porcikám bizsergett. Közben persze kezeim el el kalandoztak mindenfelé. Nyilván főleg a nagyon kemény feszes popókat markolásztam meg a ciciket, mikor mi állt kézre. Nagyon élveztem. Csúszka után a masszázságy mellé állt, a kezeim továbbra is kalandoztak, a csúszós olajos testén, miközben Lilith lingam masszázsban részesített. Lassan, finoman, néha gyorsabban folyamatosan dolgozott a szerszámon és a környékén. Nézd el nekem, de nem minden pillanatot tudok filmszerűen felidézni, csak az a biztos, hogy imádtam minden pillanatát. Többször csúcsközeli állapotba hozott, majd megfelelő, oda illő fogásokkal lenyugtatott, de volt az a pont amikor már nem tudta megfékezni a gyönyört és végül a cicikre élveztem. Bőségesen a megbeszélt egy órán túl voltunk, így hát az elnyújtás minden szempontból sikeres volt :) Befejező momentumként elmentem tusolni majd haza.
Elszámolás
Nem tudom, hogy lenne extrája és A szolgáltatást kértem, ami kimerült egy isteni kézi kényeztetésben, de felért sok más szolgáltató franciájával... ha érted mire gondolok. Előre megbeszéltek szerinti összeget egy borítékba tettem és előre elhelyeztem egy látható helyre. Én nem vagyok borítékos vendég, mert akkor nem látni mi van, vagy mi nincsen benne, de ez volt az igény. Nem probléma.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon jól éreztem magam. Ha lesz rá lehetőség mindenképpen visszamegyek, mert nagyon megérte számomra. Csupa pozitív érzésekkel távoztam és nagyon jó emlékek égtek a retinámba. Minden mozzanat minden apróság maximálisan korrekt.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lilith_ erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!