137
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
4
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Milla szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Milla-

V.I.P hirdető
97/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-10 13:45:08

Majomcsapda
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Milla reagálása

Kedves Majomcsapda! Köszömöm, hogy időt és energiát szántál a beszámolóra. Én is nagyon jól éreztem Veled magam, remélhetőleg legközelebb minden is lesz :) Részemről 5* os a csókod, abszolút finom vagy és ezt mindig értkelem egy férfiban. A bókot pedig köszönöm, igyekszem észben tartani. Csókok

Milla beszámoló szexpartner Budapest 2020-12-11

Egyeztetés
Telefonon hívtam. Gyorsan felvette, a hangja is tetszett, indulhattam is, kell ennél több? Bárcsak mindig így menne az egyeztetés!
Megközelítés
Tömegközlekedés a közelben, parkolás 1-2 perccel távolabb lehetséges, most ráadásul ingyenes is volt. Pontos címet kaptam, könnyen odataláltam.
Helyszín
A kapuból telefonáltam, azonnal kaptam a kódot, és a jó emeleten kiszállva már nyílott is az ajtó. A lakás elrendezése a szokásosnak mondható; kis előszoba, amerikai konyhás nappali, külön baszoba, benne franciaágy. A fürdőben kád, kilépő, törölközők, tusfürdők, szájvíz eldobható pohárral. Ahogy az kell, minden patent.
Milla külseje
Millának régi és újabb képei is fönn vannak. Gondolom nem lepek meg senkit azzal, hogy az újabb képeknek teljesen megfelelő, csinos MILF fogadott. A megadott paraméterek valósak, Milla egy igazi MILF dög, kemény popsi, nagy mellek, gyönyörű szemek, csodás hosszú haj. Egy hatékony bodyban fogadott, ami végig fenn maradt (hatékony = a cicik kibuktathatók, alul meg félrehúzható). Ugyan le akartam nyűgözni őt, hogy egy kézzel ki tudom bontani a kapcsokat, de kérte, hogy inkább húzzuk félre, úgy izgatóbb. Igaza volt, néha ilyen is kell.

Action
Az elején bemelegítő jelleggel beszélgettünk, majd higiéniai szünetre távoztam. Visszatérvén Milla már az ágyon volt, cicik kikészítve, és finom csókokkal indítottunk. Sajnos ebben nem voltam jó partner, nem sikerült igazán eltalálni egymást. Szerencsére ezt a francia részben szerintem kölcsönösen pótoltuk.
Így utólag mintha lett volna egy vibrátor is kikészítve, de az események hevében teljesen elfelejtettem. Talán majd legközelebb.
Kis cicis kitérő után (nem is volt olyan kicsi, Milla mellei csodálatosak, szinte egész estét betöltő élmény foglalkozni velük) megérkeztem Milla puncijához. Párnát tett a feneke alá, hogy mindkettőnknek kényelmesebb legyen, és elkezdhettem tevékenységemet. Milla aktív résztvevője maradt a dolgoknak, a melleit izgatta, csípőjét emelgette, tekerte, hogy a megfelelő helyen tudjam stimulálni.
Milla kihozta a dologból a maximumot, én is nagyon élveztem, majd egy idő után cseréltünk, én fordultam a hátamra, Milla érkezett a szájával. Egy idő után összefogta a haját, hogy jobban láthassam a tevékenységét (ezúton is szeretném megerősíteni, hogy nagyon csinos vagy így is Milla, pont annyira, mint mikor nincs összefogva). Változatos a repertoár, kézzel, kéz nélkül, zacsira is ki- kitérve, néha kis nyálat rácsorgatva (nyammm!!!) csak a makkra kiterjedően, néha teljesen eltüntetve kényeztetett, hiába, aki tud az tud. Alapos leápolást kaptam. Valamikor közben Milla rákérdezett az óvszerre, de tőlem csak egy elhaló "meg ne próbáld" tellett, és átadtam magam a további élvezeteknek. Egy idő után célegyenesbe fordultam, Milla kinyújtotta a nyelvét, fölém hajolt, így mentem a nyelvére/szájába, fenomenális volt. Utána még kicsit szopogatta, majd kis fürdős kitérő után letisztogatta a romokat. Én körülbelül ekkor kezdtem magamhoz térni. Az ágyban folytattuk a beszélgetést, repült az idő. Milla rákérdezett a második menetre, de nem voltam olyan állapotban, így pihentető csevely után úgy éreztem idő van. Mivel óra nincs a helyiségben, Milla kiszaladt, és megnézte. Sajnos elrepült az óra, kicsit túl is szaladtunk, de sürgetés nem volt - gyors zuhany, és távozás.
Elszámolás
Az ár a bővebb infóban van, extrákat nem vettem igénybe. Az elején egy borítékban letettem az asztalra. A bővebb infóban konkrét összeg található.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Milla egy igazi telivér MILF, minden ahogy az adatlapon és az új képeken, olyan a valóságban is. Habcsókos romantika nincs, de mindenben alkalmazkodik hozzád, és igyekszik a kedvedben járni. Nagyon jól éreztem magam, az értékelés is ezt tükrözi.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Milla szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-12-27 02:47:08
Nagyon jó beszãmoló,gratulálok:)))

2020-12-13 23:11:39
Kedves Berthier!
Az elején nagyon zavart, de azután megtanultam elengedni. Ha néha összejön a gumi ellenére elélvezni az bónusz, egyébként meg kimaxolom ami van :)
Én az élvezetekért járok lányokhoz, ami nekem dugás nélkül is megvan.

M.

2020-12-13 15:02:25
Azt elhiszem :)

2020-12-13 14:13:10
Igen, nincs egyedül.
Én (is) vegyesen látogatok massz-, és teljes körű lányokat. A hangulat a lényeg, a tornát nem mindig igénylem. Sőt, többségében egy finom szájnak (ruha nélkül) jobban tudok örülni!

2020-12-13 12:23:07
Kedves Berthier! Számtalan ember éli ezt meg, nincs ezzel egyedül. Azért én igyekszem tágítani a látásmódját mindig mindenkinek, eddig sikerrel.Puszi

FunkciókMilla legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2019-09-20) : Gyönyőrű szépen ahogy szokta bőnyálasan ráköpve cuppogós mélytorokba kezdett... de nem bírtam már le kellett feküdjek. Azt hitte ennyi elég gumihoz nyúlt de még időben kapcsolva kértem még még baby folytasd,....

(2019-08-17) : Táncolt a nyelve a makkon folyamatosan, húzta le fel a bőrt, megnyálazta kicsit, hogy élvezetesebb legyen számomra. Szemkontaktus megvolt, öröm volt nézni ahogy egy ilyen kis tünemény szájában el eltünök. Kértem hadd viszonozzam a kedvességét, amit örömmel fogadott. Előbb smároltunk, majd a nyakát pusziltam, később az egyik majd a másik mellét kényeztettem.

(2017-11-17) : Majd érzéssel semmi rátekintéssel húzza le a cipzárt nyitja az övet simogatja a cobrát és hmmmm... eszméletlen ez a Nő! Gatya letépi és az ajtónak döntve olyan mélytorkos franciába kezd hogy beleszédülni sincs időm!

felejthetetlen: 15db
(2020-10-02) : Majd finoman hanyatt döntött, és kezdetét vette a "baratnőspornós" szopás. Köpködős, bőnyálas, (a méretem miatt nem egészen) mély, de ugyanakkor elképesztően lágy és érzéki. Mivel igen rég voltam nővel, így többször is le kellett állítani, de akkor pedig jött az "edging". Csak a nyelvével, a zacsiktól a makkig vegignyalta, hol a nyelve hegyével, hogy teli nyelvvel, majd szóltam, hogy nekem most ez is erős.

(2017-12-18) : Milla hol a farkamon szánkázott szájával, hol pedig a tojásaimat izgatta ajkával és nyelvével miközben kezével polírozott. Én szintén elmerültem nedves kéjbarlangjában

(2017-11-15) : Milla hanyadt fektetett és elkezdett franciázni. Nagyon gyorsan kemény erekcióba jöttem, félő volt, hogy idő előtt elröppenek. Kértem ezért Millát, hogy feküdjön hanyadt és most én szeretném kényeztetni.

nagyon jó: 30db
(2020-10-24) : Ezek után kezdődött az én kényeztetésem, igazi finom natúr francia mindenre kiterjedően. Elsőként játszadozva, csak a környéket kényeztetve, majd a makktól kiindulva, egészen le a zacskóig a golyókat szopogatva igazán sok nyállal megcirógatva. Nagy varázsló volt, mert néha néha tökéletesen eltüntette merevségem😁, aminek öklendezés lett a vége. Nem bánta, még több nyálat használva kényeztetett, amíg gumit nem kértem, és kaptam.

(2020-10-17) : Igy a labaim koze feszkelte magat es hadrendbe allitott. De ugy, hogy azt hittem, hogy ido elott eldurranok. Szoval kertem egy sapkat es nyeregbe is pattant. Finoman inditott es ellentmondast nem turoen haladt a hevesebb tempo fele. Megfogtam a derekat es kicsit hevesebben csibaltuk, de mev tudtam tartani az allasaimat. De ekkor inkabb guggolasra valtott es finoman mozogtunk.

(2019-11-12) : Mikor kecmeckéhez ért az is kapott több puszit, a makk érzékeny részeit átnyalogatva, végül megajándékozott a teljes eltüntetéssel. Igazán izgató ahogy cuppogni tud a szerszámon, néha a torkába enged, ilyenkor ott tart egy ideig, közben mélyen a szemembe néz.

: 76db
(2019-10-04) : A beszélgetés után folytattuk a második felvonással, ami ismét egy remek franciával kezdődött, közben úgy fordult, hogy elérjem a fenekét és a punciját amit lehet finoman ujjazni. Itt már hosszabban franciázott, aztán kértem, hogy húzzunk védőfelszerelést, először szemből majd hátulról hatoltam belé,

(2019-08-26) : Érezvén hogy keményedek, délre vette az irányt és bőnyálasan érzékien, majd erőteljesebb szívásokkal tarkított franciával fokozta kéjemet, a lehetőségek köréből a kéjléc környezetét sem kihagyva, sőt alaposan körbe nyalva nyálazva masszírozva közeledtem a véghez.

(2019-04-16) : Milla is az igencsak meredező férfiasságom felé kalandozott a kezével és miután ő is végigcsókolt és eljátszadozott kicsit az én mellbimbóimmal dél felé vette az irányt és elkezdte nagyon erotikusan finoman a nyelvével benyálazni a makkomat