NADETT erotikus masszázs

erotikus masszázs

NADETT-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-12-09 11:55:17

tigi
Már Valaki itt
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

NADETT beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-12-10

Egyeztetés
Simán ment, kolléganője vette fel és tájékoztatott a lehetőségekről. Még aznapra sikerült időpontot találnunk.
Megközelítés
Margit hídtól nem messze, én kocsival mentem, a mellette lévő utcában van egy nyitott parkoló, ott mindig találni helyet.
Helyszín
Nagy lakás, nagy nappalival, szép fürdővel. Fürdőben minden megtalálható, tusfürdő, szájvíz... Teljesen megfelel.
NADETT külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nadett pont olyan, mint a képeken. Valami szexi cuccban fogadott, meg talán lenge köntös félében. Arca szép, fekete keretes szemüvegében titkárnős feeling, ami mindjárt beindítja az ember fantáziáját. Alakja nőies, van mit fogni rajta, kemény és formás, szóval nem a csontkollekció típus.

Erotikus masszázs
Kis beszélgetéssel kezdtük, amiben incselkedik rendesen az emberrel, de az a típus, aki azt szereti, ha a másik sem hagyja magát, szóval már az elején kialakult egy laza, kötetlen hangulat. Kaptam törölközőt és elmentem fürdeni. Visszaérve Nadett már fehérneműben várt, nem lehetett nem simogatni mindenhol, ahol az ember érte a testét. Úgyhogy egyre inkább elkezdtünk sodródni a program második része felé, de mint később megtudtam ezt ő sem bánta, mert nem igazán a masszázs a kedvence, de én sem emiatt járok ilyen helyekre, úgyhogy én kifejezetten örülök neki, mikor lehet skippelni ezt a részt és rögtön a program fő részére ugrani, ami miatt jöttem is. Szóval fogalmam sincs hogy masszíroz, nem is érdkelt, viszont szerintem kellően erősek a kezei ahhoz, hogy ha valakinek erre van szüksége, akkor a masszázsban is megfelelőt nyújtson.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
3
Szóval elkezdtem simogatni mindenhol, ő kéjesen dugdosta a fenekét hozzám, de olyan tessék itt van, néha meg kicsit elveszem, hogy ne hogy má' azt gondold, hogy az van, amit te akarsz :) Na több sem kellett nekem sem, mert érezhető volt Nadetten, hogy az olyan férfiakat szereti, akik belemennek a kis játékába és nem hagyják magukat, úgyhogy még állva nekinyomtam az ajtónak, kezeit feltettem és hátrahúztam a fenekét, hogy ne tudja elhúzni és az akkor már kemény farkammal elkezdtem elverni a seggét. Ez láthatóan tetszett neki, úgyhogy hasonló mederben folyt tovább az egész randi, néha a fenekére is csaptam közepes erősséggel. Később nagy csókolózások közepette lekerültünk a tatamira, itt már levettem róla a bugyit is és szépen elkezdtem kényeztetni, amire nagyon jól reagált.Közben simogattam ahol értem, néha a mellére húzta a kezemet, láthatóan és hallhatóan nagyon élvezte, olyannyira, hogy egy 4-5 perc intenzív nyalakodás után el is élvezett, ami közben nagyon aranyosan és izgatóan elkezdett kacagni. Kicsit simogattam még ezután, aztán ő vett kezelésbe,amit már nagyon vártam a beszámolói alapján. Nem is okozott csalódást. Én a pornósabb franciát kedvelem, nem igazán szeretem a barátnős feelinget, na tőle pontosan azt kaptam, amit szeretek. Volt nyelvcsapkodás, arccsapkodás a farkammal, mélytorok, amiben majdnem tövig elnyelte és közben vehemensen szopta a farkam. Közben többször pózt váltottunk, volt, hogy elém térdelt én pedig álltam, voltam fekve, miközben a tükörben néztem formás fenekét és punciját, volt, hogy ő feküdt és oldalról tettem a szájába a farkam, szóval bármilyen pózban benne van, nem nyafog, nem húzza a száját, inkább élvezi a szexet és azt, hogy szétszedi az emberfiát. Végül aztán beültem a fotelba és úgy lett végem, hogy elém térdelt és addig szopott, amíg a szájába nem élveztem egy hatalmasat. Hogy utána mi lett és hova lett azt nem tudom, mert pár percig nem nagyon voltam magamnál, és nem törődtem a külvilággal, meg is szűnt létezni minden annyira jó volt és annyira kikészített.
Aztán mikor mgamhoz tértem kaptam friss törölközőt és mentem fürdeni.
Elszámolás
Elszámolás tökéletes, az van, amit a telefonba említettek, picit felkerekítettem az összeget, mert ha valaki, akkor Nadett mindenképpen megérdemli a hozzáállása miatt. Pesti átlag, az átlag magasabb fele felé konvergálva.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Mikor kiértem az utcára olyan érzésem, volt, mintha egy másik világból csöppentem volna ismét vissza a való élet hétköznapiságába, amibe nem nagyon akartam visszatérni, ellentétben Nadettel, akihez mindenképpen vissza szeretnék térni és fogok is. Remélem jó ideig nem hagyja abba a "masszázst", és sokáig fogok tudni hozzá visszajárni.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés NADETT erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-12-15 04:51:31
Nadett masszázsát kár volt kihagyni, mert megvan a varázsa annak is, amikor passzívan fekszel percekig és hagyod Nadettet kibontakozni. A randid szuper volt, Nadett pedig egy őstehetség! Gratulálok!

2020-12-15 03:16:35
Vénkecske! Én pont ezt érzem barátnősnek, a másfajtát maszatolásnak nevezem.

2020-12-12 18:55:38
Klassz beszámolót írtál. Köszi. Gratulálok és egészségedre :-)

2020-12-12 18:44:02
._ Én a pornósabb franciát kedvelem, nem igazán szeretem a barátnős feelinget, na tőle pontosan azt kaptam, amit szeretek._ Igaza van, itt a válasz.

2020-12-12 03:23:49
Kedves Tigi! Miért pontoztad le a barátnős feelinget, talán nem szeretnél ilyen szuper barátnőt, ilyen hozzáállással? Látod Nem foglalt becenév kollégánkat teljesen félre vezetted a besziddel, most miattad vacilál.

FunkciókNADETT legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2021-01-06) : Nem mondanám, hogy franciázni kezdett, inkább hogy rendesen, energikusan de mégsem durvulósan leszopott. Nagyon kitartóan művelte, néha úgy tekerte a cica testét, hogy hozzáférjek a puncihoz, nyalatta magát. Amit ritkán teszek, csak értő partner felé, aki szereti is. Nadett nagyon szereti, de itt még nem élvezett el, csak élvezte. Kicsi incselkedés és cicázás után ismét franciázott

(2020-10-16) : Ez a rész teljesen kimaradt a programunkból, már tudja, hogy én a masszt nem annyira kedvelem de azért egyszer felvetette az ötletet. Nem tehetek róla nekem sokkal jobba esett Nadett bújása, simogatása és a beszélgetés közben elszórt csókjai. Istenien csókol, már abba is beleremegtem mikor a nedves ajkai az enyémet érintették. Bújni sem hétköznapian tud, közben gondoskodik róla, hogy a cerka valami kellemes részhez simuljon.

(2020-02-28) : A magamhoz térésemet úgy segítette, hogy a fejemet a térdei közé véve helyezkedett el felettem és simogatta a fejemet, hajamat borzolta, a fülemet masszírozta.

felejthetetlen: 14db
(2020-11-09) : Zuhanyzás utána ismételten beléptem a szobába, ahol Nadett ott állt meztelenül és azt éreztetve Velem, hogy alig várta már hogy megérkezzek (fantasztikus érzés volt) :) Mondtam neki, hogy a látványa miatt kicsit zavarban érzem magamat és idő kell, hogy feloldódjak. Ekkor kedvesen mosolygósan, de mégis szexisen odalépet hozzám átölelt és megcsókolt. Innentől teljesen a hatása alá kerültem és folytatom a kényeztetés résznél.

(2020-10-23) : A csipkèt ledobta magàròl magamhoz húztam fenekèt markolva faltam nyakàt melleit... Hasra feküdtem ő krèmet hasznàlva a vàdliammal kezdve masszirozni kezdett,a combjaimat hàtsòmat majd a hàtam egèszen a tarkòmig. A fenekemen ült èreztem finom puncijàt,nagyon izgatò volt. Ràm feküdt izgató csúszkàt abszolvàlt. Megkèrtem h.harapjon a tarkòmba amit teljesìtett is. Èrzete hogy nagyon èlvezem egyre durvàbban bele mèlyült az izgatàsomba.

(2020-03-16) : A lábamtól kezdve végig gyúrt a fejem búbjáig, kértem a vállamat és a tarkómat kicsit jobban nyomja meg, aminek eleget is tett. A masszás végén mellém feküdt és simogatott egy kicsit,amit én viszonoztam aztán mikor kellőképpen felcsigáztuk egymást jött a harmadik rész.

nagyon jó: 7db
(2020-12-22) : Könnyű volt megtalálni a közös hangot vele. Erősen is tud masszírozni, erre sok lány nem képes. A mozdulataival elérte a feszült izmokat a mélyebb zónákban is. A válla és a kezei is elég izmosak letapadt izmok fellazításához. Nem írhatom, hogy szakszerűek a mozdulatai, de elérték a céljukat és nagyon jól esett. Ledobta ruháit majd a derekamra és a lábaimra ült.

(2020-05-17) : Lágyan bő nyállal nyalta a golyókat, körbe szívogatva, vissza-vissza térve mindkét golyó érzékenyen el lett varázsolva, majd fel-le járatta nyelvét a szerszámon, csókolta, szívta, ízlelgette míg a tetejére ért.

(2020-02-16) : Egy olajos masszázzsal kezdtünk Nadett bekente a hátamat egy közepes erősségű kényeztető masszázst kaptam,mindenhol alaposan végig gyúrt,majd a derekamra ült és onnan maszírozta a hátam,majd a vállam nyakam is jól átlazította.

: 5db
(2019-12-31) : Utána csókok, majd valahogy megint finom kis kelyhénél találtam magam, így ismét bevetettem francia nyelvtudásom, amelynek hatására Nadett még nagyobbat élvezett, mint az előbb. Kis frissítő, majd újra a farkamnak esett.

(2019-12-26) : hátamra feküdtem az ágyon, 1-2 pillanat múlva Szépségünk is megérkezett. Ledobta magáról azt a pár látványos rucit, hosszába rám feküdt és csókolt azonnal. Mint minden, nála a csókjai is rendkívüliek néha lendületesek, néha lágyak, érzékiek

(2019-12-15) : A hátamra feküdtem ő pedig a lábaim közé kúszott és máris kezdődött az ajkaival a kígyóbűvölés :). Hevesen szopogatta, nyalogatta a farkamat, majd finoman a kinyújtott nyelvéhez csapdosta, aztán jöttek újra a mélytorkos elemek.