25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 8-24
Leila szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Leila-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-23 23:04:34

dgab
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Leila beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-24

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
5
Leila hirdetése már korábban felkeltette a figyelmemet. A fotóival nagyon megfogott, sokat leveleztünk és kedves válaszaival bevallom igazából még kíváncsibbá is tett, gondoltam, hogy nekünk személyesen is találkoznunk kellene. Sajnos azonban a találkozónk az elfoglaltságaim miatt nem jött össze azonnal, várni kellett, de a kitartásom sikerrel járt és végül sikerült a randit összeegyeztetni. Itt is szeretném most megköszönni Leilának, hogy türelemmel volt irántam és a közös várakozásunk meghozhatta végre gyümölcsét :) Telefonon kerestem, de sajnos nem értem el, ezért üzenetben jeleztem, hogy mikor lenne alkalmas nekem egy randira az időpont, amire még aznap reagált is. Másnap reggel, mikor elérhető volt és villogott a most hívható felirat, első hívással elértem és nagy-nagy örömünkre sikerült a randink időpontját másnapra leegyeztetni. VTR-en kaptam meg a pontos címet, de Leila nem kért a randi napján megerősítést, csak annyit mondott csörögjek ha a kapuba értem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Rákóczi híd budai hídfőjétől pár perces sétára egy most épülő hatalmas lakókomplexum közepén van Leila vadonat új, szuper kis lakása.
Tömegközlekedés mondhatom nagyon jó, erre villamos és busz is igénybe vehető, de az autóval érkezőknek sem bonyolult a helyzet, viszont a parkolás az bizony necces. Az új házak mindegyike mélygarázsos, így oda behajtani csak az ott lakók tudnak, de a cím környékén szerintem a parkolás biztosan megoldható.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Előzőleg réggebben jártam a környéken hatalmas bulik és koncertek miatt, de akkor ezeknek a szép házaknak bizony még nyoma sem volt. Viszont most, amikor odaértem a meglepetéstől talán még a szám is tátva maradt  Csoda szép, igényes társasházak sokasága épült fel azóta, alig győztem szemlélni a terepet. Az utca jelzések egyértelműek, azokat figyelve könnyen megtaláltam a házat.
Szuper kis amerikai konyhás lakás, tágas előtérrel. Itt van belőle kialakítva a kiskutyus számára egy elkerített rész, nagyon cuki és játékos az a kutyus én rögtön kiengedtem volna, de akkor viszont biztosan nem hagyott volna bennünket nyugodtan… „beszélgetni” :):) A hálószoba a nappali mellett van egy hatalmas puha franciaággyal, vele szemben egy keskenyebb tükörajtós szekrénnyel. A kényelmes, nyikorgásmentes franciaágy mellett áll még egy kis éjjeli szekrény, rajta a huncutkodáshoz szükséges dolgokkal, valamint a ruhák számára pedig egy szobainas. A fürdő közvetlenül a hálószoba mellett található, hosszúkás tágas helység, szép higiénikus és nagyon tiszta, de még nincsen teljesen minden kialakítva. A tusolással óvatosan kell bánni, a kádnál még nincsen meg a paraván és még pár szerelési dolog hiányzik, de ezektől eltekintve minden szükséges dolog kéznél van, minden nagyon klassz volt.
Természetesen a szokásos kellékek, tusfürdők, dezodor, szájvíz rendelkezésre állnak.
Leila külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Sok szép fotót láthatunk Leiláról az adatlapján, egytől egyig az összes elnyerte a tetszésemet, azonban mégis kíváncsian vártam a személyes találkozót, vajon élőben is ugyanolyan szép-e, mint a fotókon…és bizony nem ért csalódás, sőt ellenkezőleg … az ajtó mögött elbújva várt, így csak a belépésemet követően tudtam őt szemügyre venni.
Jujj csoda szép látvány fogadott személyében, Leila életben is egy igazán szemrevaló, formás nagyon szép leányzó és valóban szebb, mint a képeken. Szexi fehérneműben, melltartóban és egy picike bugyiban fogadott és a formás lábacskáin bézs színű combfixet viselt. Ennek különösen örültem, mert a combfix egy külön kérésem is lett volna Leilához, de rám jellemző módon ezt elfelejtettem előre neki említeni…viszont Leila kérés nélkül is teljesítette ez irányú óhajomat :)
Mikor megpillantottuk egymást a szépsége engem azonnal mosolyra fakasztott. Nagyon nagyon édes, kedves cuki leányzó, nagy mosollyal az arcán örömmel üdvözölt. Mindvégig roppant kedves és figyelmes volt velem, folyamatosan éreztem, hogy a legjobbat szeretné nekem.
Leila egy tetőtől talpig tökéletes alakú, vékony formás leányzó. Hosszúkás combjai, szép ívű kecses háta és dereka van, elmondása szerint a sport mostanában kimaradt nála, de ennek ellenére is szuper mindene. Szép természetes keblei vannak, bimbói nagyon jól reagálnak a kényeztetésre. Finom illatos és kifejezetten bársonyos, puha a bőre, tetoválásai bizony vannak és ezek nem kis méretűek, de nagyon szemet gyönyörködtetők és szép, jól sikerült igényes motívumok.
A haja most jelenleg, ahogy a fotók többségén is látható vöröses-barna színű, ami szerintem jobban áll neki, mint a sötétbarna.
Az arca nagyon szép, kedves barátnő feelinget sugároz és mindezt a folyamatosan mosolygós szép barna csillogó szemecskéi még jobban kiemelnek.
Természetes szépség, sminket csak minimális mértékben viselt. Mosolygós tekintete, vendégszeretete végigkísérte az egész randinkat, mivel nagyon szép és kedves élményben részesített.

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Lábimádat:
5
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Pár perccel korábban érkeztem, így volt időm megnézni a pompás lakóparkot és az épülő házakat.
Könnyű volt a bejutásom, kód aztán már lifttel mentem is a megadott emeletre. Annyira új minden a házban, hogy az egyik lift még a belső burkolatot sem kapta még meg.
A lakásban Leila körbevezetett, megmutatott mindent, letettem a kabátomat, cipőmet, megismerkedtem a kiskutyussal is, hát nagyon aranyos házi négylábúja van Leilának, ha nem lett volna még olyan pici, biztosan a nyakamba ugrott volna, annyira játékos.
Gyors fertőtlenítő kézmosást követően aztán a szobába mentünk. Átadtam ajándékomat és beszélgetésbe elegyedtünk. Nagy volt az öröm mindkettőnk részéről, hogy végre összejött a találkozónk, tényleg megérte erre a szépséges leányzóra várni. Levetettem közben cuccaimat aztán elsiettem tusolni.
Leila a szobában az ágyon csücsülve várt rám, időközben az ízléses fehérneműjét Éva kosztümre váltotta és egyedül csak a szexis combfixet hagyta formás lábacskáin. Csodálatos látványt nyújtott így a természet adta valójában, hirtelen a pislogásom is elakadt, törölközőmet letéve gyorsan mellé is csusszantam.
Pár kellemes érzéki simogatást követően azonnal finom nyelves csókokkal bújtunk össze. Nagyon izgatóan és gyengéden csókolóztunk, Leila aktívan használja közben a nyelvét is, de nem az a durva torokra támadós smaci volt, hanem inkább lágy, érzéki barátnős nyelves csókok. Ez persze kifejezetten hatott rám, sőt az ágyékomra még inkább, határozottan kezdtem ott lent duzzadni.
A finom csókok és simogatások közben Leilát gyengéden a hátára fektettem, majd az arcát, cicijeit és gyönyörű testét végigcsókolgatva csúsztam egyre lejjebb a combjai közé a már nagyon vágyott puncijához.
Széles terpeszben fogadott és a combjai közül egy szépséges, illatos pillangós punci mosolygott rám.
Kellemes érzéssel fogtam bele puncijának felfedezésébe, amire Leila kezdetben halk, majd egyre erősebb erotikus nyögésekkel és sóhajokkal reagált. Nyelvemmel finoman körbejártam puncija minden pontját, csiklója közben szépen megduzzadt a nyelvem játékára, majd az egyik ujjamat is gyengéden becsúsztattam rendkívül szűk és forró kelyhébe, ahol kellemes nedvesedés lett a jutalmam. Leila ekkor már hangos és intenzív csípő mozdulatokkal adta tudtomra kitörő örömét, bal kézzel a cicijeit markolászta, jobb kézfejét a szája előtt tartva pedig az ujjait harapdálta. Combjai közül felpillantva a gyönyörű édes arcán a csodálatos örömöt véltem felfedezni. A hosszú előjátékom mindkettőnk számára mennyei élményekkel zárult.
Aztán megfordultunk és Leila mámorítóan finom kényeztetése áldozatául estem :)
Hanyatt feküdtem, majd szemből hozzám bújt és folyamatos nyelves csókok mellett finoman izgatni kezdett, majd a puha ajkaival forró csókokat adva, mellbimbóimat kényeztetve csúszott lassan az ágyékom irányába. Elsőnek a combjaimat puszilgatta körbe, aztán megnyalogatta a cerkám tövét, majd a szárát nyelvével végigsimítva a tetejéhez ért és mélyen a szájába vette.
Lassan kényeztette ajkaival a farkamat olyan ügyes technikával, hogy alig hittem el azt, ami történik velem. Sok nyálhasználattal élvezetesen szopikázott, olyan erős vákuummal, hogy amikor a vége kikerült a szájából azt egy nagy élvezetes cuppanás jelezte. Hosszasan szopogatott, nyelve ajkain belül csodás élményt okozva csiklandozta a makkomat, hatására izgalmam, lelkesedésem szépen szárnyalt az egekbe. Kezdtem érezni a végemet, a robbanásom előtt azonban le kellett állítsam Leilát, mert a punciját nagyon akartam érezni és a gumira szavaztam. Leila keze nagyon csúszott, ezért a tasakot én bontottam ki, de nekem sem volt egyszerű, nekem is jócskán csúszott, meg aztán picit izgultam is, mint anno egy, most a szüzességét elveszteni készülő fiatal :) aztán azért csak kiszabadult az a gumi és mivel a kezemben volt egyúttal fel is tettem a megfelelő testrészemre.
Nem beszéltük meg a pózt, de testbeszédünk egyértelműen jelezte, hogy Leila lesz felül és már is az ágyékom fölé helyezkedett, a puncijához illesztette a farkamat és lassan tövig rácsúszott.
Nagyon forró és szűk volt a puncija, erősen és lüktetve ölelte körbe a farkamat, mesés élmény volt. Leila egyenes háttal pacizott, majd egyre gyorsabb mozgásra váltott. Cickóit két kézzel masszírozva élveztem Leila lovas tudományát, majd pár perc vágta után felültem és szorosan magamhoz húztam. Leila ekkor mélyen belecsúszott az ágyékomba, a farkam teljes hosszán éreztem szűk puncija szorítását és folyamatosan csókolóztunk. Aztán visszadőltem és Leila egyenes háttal újra pacizni kezdett. Nagyon élveztem, közben a szépséges barna szemeivel tartotta velem a szemkontaktust.
Nem is bírtam magammal és két kézzel magamhoz húztam. Leila rám dőlt és szorosan hozzám bújt, csókolóztunk, közben ment az aktus tovább. Ilyenkor alulról időnként én is rá tudtam már dolgozni, ekkor Leila leállt a mozgással és hangos sóhajokkal élvezte a lökéseimet. Nem akartam azonban, hogy így legyen végem és javasoltam folytassuk kutyusban.
Átfordultunk, mélyen előre hajolva kitolta Leila a popsiját és várta, hogy csusszanjak belé.
Az a csoda szép kerek popsi és a gyönyörű puncijának a látványa rögtön egy kis kényeztetésre sarkallt és megízleltem újra finom szirmos punciját a nyelvemmel. Aztán felegyenesedtem és az intim pontjainkon finoman összeilleszkedtünk.
Ez a póz is fantasztikus volt kiegészítve Leila popsijának csodás vizuális élményével. Lendületesen és hosszasan szexeltünk, éreztem, hogy Leila igen-igen kedveli ezt a pózt, nagyokat nyögdécselt és a lökéseimre ő is aktívan tolta vissza a popsiját és nyomta bele az ágyékomba. A lábait, combjait és a popsiját simogatva kiadtam magamból mindent és így utol is ért a vég, egy nagy orgazmussal puncija szorításában teletöltöttem a gumit.
Pár levezető lökésemet követően lassan szétváltunk, majd a tisztogatás után barátnő feeleng-es élmény közepette az ágyon szorosan összebújtunk. Beszélgettünk, közben simogattuk, csókolgattuk egymást hosszú-hosszú ideig. Leila is és én is teljesen elvesztettük az időérzékünket, annyira jól elvoltunk egymással, hogy mire felocsudtunk, második körre sajnos már nem is volt lehetőségem, az időm pillanatok alatt lejárt. De semmi hiányérzetem természetesen nem volt emiatt, egy csodálatos randit tölthettem el egy nagyon kedves, érzéki szépséges leányzóval. Nem akartam Leila idejét húzni, gyorsan elsiettem még egy frissítő tusolásra, aztán az öltözködés és búcsú következett.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Leila bemutatkozójában olvasottaknak megfelelően előre történt, az ágy melletti kis éjjeli szekrényre tettem, ami a távozásomig számolatlanul és érintetlenül ott maradt.
Extrák nincsenek, amik az adatlapon olvashatók, azok mind vállalva vannak.
Az adatlapon az ajándék mértéke nyilvános, ami átlagos értéket képvisel és az élményt tekintve tökéletesen megérte.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Viszonylag hosszabb levelezés és várakozás után sikerült Leilát meglátogatnom. Így visszagondolva a levelezéseinkkel már az elején egy jó kapcsolatot sikerült kettőnk között kialakítani, ami a személyes találkozónkkal teljesedett be igazán. Az egész randink alatt egy rendkívül kedves, figyelmes, odaadó és mindenekelőtt egy nagyon szép, cuki leányzó kegyeit és vendégszeretetét élvezhettem. A vele töltött idő csodás volt, amely alatt isteni finom kényeztetésben és egy barátnő feelinges gyengéd érzéki szex élményben részesültem.
Köszönöm Leila ezt a csodás élményt, visszatérésem hozzád garantált ;)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Leila szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-12-22 05:32:02
Nagyon jó,minden részletre kiterjedő beszámoló:)

apumisi
Becsben tartott
2020-11-26 10:58:36
Köszönjük ezt az alapos, minden részletre kiterjedő beszámolót! Keresni fogom a Hölgyet.

2020-11-25 22:33:10
Egyenlőre nekem nincsenek ilyen pozitív tapasztalataim a kommunikációt illetően.:( A beszámoló azonban tetszett.:)

2020-11-25 11:22:50
Szegény utánad írók, mindet el fogod halványítani. Francba. :))))

2020-11-25 09:50:09
Nagyon figyelemfelkeltő írás egy érzéki légyottról. Nekem végig olyan érzésem volt olvasás közben, mintha nem is egy szolgáltatást vettél volna igénybe. Nagyon tud valamit ez a lány, amit csak kevesen tudnak és te ezt remekül megörökítetted.

FunkciókLeila legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2021-01-06) : Helycserés támadást követően most rajtam a sor hogy hatra dőljek és élvezzem, amint kedvesem szépen kezelésbe veszi velem egykorú társamat. Természetesen ezt is lágyan gyengéden kezdi kedvesem, először lassan végig nyalja a fegyvercső teljes hosszát majd szinte miliméterenként lassan beveszi a szájába, közben kezeivel finoman simogat.

(2020-12-21) : Ezután én nekiesem a puncinak és nagyon sokáig nyalom. Élvezte, bár nem hiszem hogy elment. Én viszont elég gyorsan mikor szemből megtámadtam. Pihenés, frissítő üdítő és masszázs a szünetben. Annyira ellazított, hogy kértem egy kis franciával ébresztést, majd hogy lovagoljon meg. Végül hátulról fejeztük be, a tükröt itt már segédeszközként használtam.

(2020-12-09) : Megmarkoltam a fenekét, aminek persze az lett a vége, hogy a bugyikát félrehúztam és simogatni kezdtem a puncit, majd kicsivel később a félig oldalról pucsító lányt nyaltam oldalról, hátulról. - egy kényelmesebb pózban nagyon hosszan kényeztettem Leilát. Ő a hátán halkan nyögdécselve én pedig hasalva a lábai közt. Nagyon finoman, halkan reagál a történésekre, de reagál, tegnap egy kicsit lassabban vette fel a fonalat

felejthetetlen: 4db
(2020-12-25) : Hamar le is került rólam a törölköző és Leila megismerkedett a velem egykorúval. Lágyan játszott vele hol bekapta hol a környékét nyalta, míg én a kezemmel felfedeztem finom puncikáját. Úgy helyezkedett hogy elérjem a kis kelyhét, annyira finomnak ígérkezett, hogy az arcomra húztam és 69-ben folytattuk.

(2020-12-17) : Gyorsan megfordulok, erre szemből is! Ahhhh némi csókokkal megszakítva. Utána a szájmunka lejjebb folytatódik.. Igen.. Kis idő múlva adja magát a védőruha, és a lovacska. Rám ül, és elkezd engem megtornázni. Közben csodálom simogatom a szexi testét, gyönyörködök a szép mellekben! (szintén gif fájl, magamat copyzva :p ) Egyre inkább szellemül át Leila arca, miközben harmonikus, természetes a mozgása.

(2020-09-16) : Nagyon kellemesen csinálta, úgyhogy egy idő után mondtam, hogy erre majd térjünk vissza késöbb, mert már nagyon szerettem volna belülről is érezni. Gumit húztunk majd belecsücsült és közös lovacskázásba kezdtünk. Közben a csodás melleit simogattam, illetve ringásukat követtem hol az oldalsó, ágy melletti tükörből, hol pedig közvetlen elöttem. :D

nagyon jó: 7db
(2021-01-04) : Formás mellei és a bimbok gyönyörűen reagálnak az izgatasra, legnagyobb, de persze kellemes dillemam csak annyi volt, hogy melleit vagy fenekét fogja éppen. Rövid bemslegités után aztán már az ágyon találtuk magunkat. Leila a hátára feküdt, én pedig elkezdtem ebben a pozícióban is felfedezni őt. Rövidesen eljutottam a finom, édes kehelyhez, ahol aztán hosszabb időre le is taboroztam, nyelvemmel és ujjammal is próbáltam kedvére tenni gyönyörű vendeglatomnak,

(2020-12-30) : Az ágyra dőltünk és hosszan összebújva csókolóztunk, majd hanyatt fordítottam és franciásan kényeztettem, de eredményt nem sikerült elérnem. Én következtem, elkezdett csúszkálni majd kukacot szájjal kényeztetni de gyorsan le kellett állítanom mert nem akartam egyből elsülni, gumit húztunk és lovacskázott, nagyon jól csinálja, mikor már kezdett jó lenni pózcserét javasoltam, mindenképpen hátulról is szerettem volna dugni, markolva popsiját toltam kutyusban majd lehasalt és úgy folytattuk.

(2020-12-14) : Egyszer közölte, hogy most ő is szeretne játszani. Hátra fordultam és egy nagyon finom franciát kaptam. Kezét is használja, de egyáltalán nem zavart. Gumiert kialtottam és bele ült. Jó érzés és szép látvány volt. Kutyusra váltottunk, de visszafordultunk misszibey mert nézni akartam közben őt. Aktus közben az ujját harapdálta és kis hangot is adott. Egy hosszabb ment volt ebben a pózban és így mentem el.

: 2db
(2020-12-16) : Közben simogatás mindenhol, főleg részemről, majd Leila megvillantotta barátnős francia tudását. Ami ténylegesen lassú, és érzéki. Hamarosan csúcsközeli állapotba kerültem, így váltottunk, és én kezdtem kényeztetni. Párnával a feje alatt, felhúzott, széttett lábakkal várt pillangós puncija. Szépen, lassan kezdett nedvesedni, egy majd két ujjamat is bevetettem

(2020-12-02) : Az ánusza is nagyon szép volt de oda most nem nyaltam ( majd legközelebb)😛 A kis nyali-fali után kaptam én is egy “kis” franciát. Azért kis franciát mert kb 2 perc után én állítottam le mert éreztem, hogy lassan itt a vég. Cuppogósan néha kisseb nagyobb vákumot vitt bele. Ezek után kaptam egy kis vágtát, majd kutyába értem el a csúcspontig.