20
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
0
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
Prémium
Ma elérhető: 10-19
Nelli erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Nelli-

V.I.P hirdető
97/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-20 15:59:02

gabrieI
Már Valaki itt
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Nelli reagálása

Kedves Gabriel!

Örültem a látogatásodnak, kellemes Úriembert ismerhettem meg a személyedben!
Természetesen visszavárlak, ahogy meg is beszéltük! Megleptél, mikor mondtad, messziről utaztál, csak azért, hogy velem lehess! - Ami, nagyon jól esett! -
Most is megleptél, hogy szinte egyből megírtad az élményeidet , velem kapcsolatban.
Tele Vagy Meglepetéssel! 😘☺
Sok sok Puszi, remélem , a mielőbbi talkozást!
Vigyázz Magadra, Köszönök Szépen , Mindent!
Ölellek,
Nelli.

Nelli beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-11-23

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
4 nappal a randi előtt már megkerestem Nellit. Első beszélgetésünk csak az időpont egyeztetésről szólt. Mivel napokkal a randi előtt jelentkeztem be nála így megkért, hogy a találka előtti nap még hívjam fel megerősítésként, plussz elmond minden hiányzó infót. Így is történt, 1 nappal a randi előtt elmondott mindent korrektül. Többször is beszéltünk telefonon, minden alkalommal felvette. Kedves volt és rugalmas.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Parkolásról nem tudok nyilatkozni mert tömegközlekedtem. De így is tudom, hogy a parkolás nem egyszerű arrafelé. Telefonos egyeztetéseink során Nelli erre fel is hívta a figyelmemet. A házat cím alapján pofon egyszerű megtalálni még annak is aki nem jártas a környéken.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
A ház nem új építésű, de igényesen felújított, hangulatos, a célnak tökéletesen megfelel. A szoba amit használtunk mindennel fel van szerelve ami kellhet, tatami, masszázspad. Fürdőszoba kicsi, tiszta. Legalább 5-6 féle tusfürdő, dezodorok, szájvíz. Tisztaságra nem tudok panaszkodni, rendszeresen van takarítva ott minden, ebben biztos vagyok.
Nelli külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Nelli esetében nincs zsákbamacska. A képek teljesen tükrözik a valóságot. Kettő dolgot ki kell emelnem, ami csalóka a képek alapján. Az első az, hogy élőben sokkal szebb és nőiesebb az arca mint a képeken. A másik pedig az, hogy bármennyire is hihetetlen, de élőben nagyobbak a mellei mint az ember gondolná a fotók alapján. Egyébként magas, sportos, tökéletes alak. Elképzelhetetlennek tartom, hogy valaki sarkon forduljon amikor meglátja őt személyesen.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
2 órás programra mentem, így a masszás a 2 erotikus rész közé ékelődött. Felfeküdtem a masszázspadra először hasra. Teljes testmasszázst kaptam, ahogy az annak lennie kell. Szisztematikusan végigmaszírozta a lábaimat, hátamat, karjaimat, talpamat. Tetszett a masszázs erőssége, nem volt olyan erős hogy meggyötörjön, de érezhető volt a hatása. Hozzáteszem, aki az erős masszázst szereti, nem fog Nelliben csalódni, biztos vagyok benne hogy kérésre úgy át tud gyúrni, hogy azt bárki megemlegetné. Fordulást követően még folytatta a masszázst, gyakorlatilag előlről is teljesen végigmaszírozott. Meglepően jó beszélgetőpartner, végigbeszéltük a masszázst, ha nem járt volna le az időm akkor talán még mindig ott beszélgetünk.
Levezetés
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Zuhanyzás után kényeztetéssel kezdtük. Megszabadult a felesleges ruhadaraboktól utánna megkérdezte, mit szólok ahhoz, ha én nekidőlök a masszázspadnak,ő pedig elémtérdel. Mit lehet ilyenre mondani? Felvezetésnek kaptam egy lingam masszázst. Ezzel a technikával nem tartott sokáig amíg harcképessé váltam. Utána rátért a natúr franciára, olvastam más beszámolókban, hogy parádés a technikája. Ez valóban így van, semmit nem hagy ki. Cirógatja, babusgatja, dupla kezes bőnyálas, mélytorok és ezeknek a technikáknak a végtelen variációja. Hatalmasat élveztem a szájába, ekkorát régen nem élveztem. Jött a masszázs. Miután szemből is átgyúrt, feltérdelt a masszázspadra és újra végigcsináltuk a kezdő programot. Végig azon volt, hogy jó érezzem magam, és hogy nekem jó legyen, és ez sikerült is neki maradéktalanul. Második körben már nem sikerült elmennem, kicsit a lelkére is vette, de teljesen őszintén ez nem rajta múlt. Egyszerűen ma nem ment kétszer.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Előre megbeszélt összeget adtam. Itt az oldalon megtalálható a bővebb infóknál. Randi elején letettem az asztalra, nem beszéltümk róla. Egy extra van nála a NFVSZ, igénybe is vettem, másnak is ajánlom. Nem ismerem a pesti átlagot, nekem megérte!

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Jó érzéssel jöttem el tőle, remélem még eljutok hozzá többször is. Vidám, beszédes és állatira sexi teremtés. Szeretem ha egy lánnyal beszélgetni is lehet, és vele lehet.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Nelli erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókNelli legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2018-08-22) : A masszázs, amit kaptam, egy nagyon kellemes, szó szerint talptól nyakig tartó relax-masszázs volt, időnként apró simításokkal, amik inkább voltak kedvesek, mint sem erotikusak.

felejthetetlen: 2db
(2021-01-04) : Masszírozni kezdte a hátamat, masszázskrémmel dolgozik. A masszázs kellemes, nem túl erős, inkább simogató jellegű Nellinél. Mindenhol megmasszíroz, a hátam után a lábaim és a fenekem is sorra került, mindent finoman és kellemesen masszíroz, közben mindenféle témáról beszélgettünk, tök jó fej, értelmes, kedves lány bújik meg a dögös pasifaló külső mögött. A fejemnél lévő (és kimondottan jól elhelyezett) tükörből minden mozdulata jól követhető volt

(2018-04-22) : Ami különösen tettszett, hogy tenyereit összedörzsölve pár testrészt, hátat, karokat, bordákat picit felmelegített. Kaptam talp kezelési is, mind hason, mind háton fekve,

nagyon jó: 6db
(2021-01-13) : Az elején Nelli kezdeményezésére röviden megbeszéltük mi legyen a progi, mit, hogyan szeretnék. Közös megegyezéssel úgy döntöttünk csapjunk a közepébe egy kis kényeztetéssel, a pihentető masszázst középre iktatjuk be, majd pedig a végén visszatérünk egy "happy end" levezetésre. Mint olvasható lesz, ez totálisan felborult, ugyanis egy-két váratlan meglepetés másképp alakította a programot...

(2018-09-16) : Elkezdte a programnak megfelelő, svédmasszázs mozdulatokat, ami nekem teljesen szakszerűnek tűnt, bár mintha valaki korábban ezt kétségbe vonta volna(?).

(2018-04-16) : A szó szoros értelmében teljes test masszázs volt,mert először hason fekve,majd háton fekve is végig masszírozott.Nem maradt ki semmi.Újdonság volt az első találkozásunkhoz képest.

: 6db
(2020-05-25) : Azt kell írjam, hogy amit a testemmel a masszázs alatt művelt, az kifejezetten jól esett, fiatalottam 5-10 évet abban az órákban. A krém illata kellemes volt, Nelli mozdulatai és tudása bizalmat ébresztett bennem, arra vonatkozóan, hogy frissen és üdén fogok a masszírozás végére érni.

(2019-01-04) : Miután végig ért rajtam, a végén még egy érdekes technikával felmelegített a az oldalam és a lábaim. A lényeg, hogy felmelegítette a tenyerét és ráhelyezte a pár testrészemre.

(2018-07-24) : Ezzel együtt azt gondolom hogy a masszázsa is tud olyan lenni, amilyet a vendég megkíván - gondolom ezt abból, ahogy végig viselkedett velem, fontos számára hogy mit és hogy szeretne a vendég.

egyeztetési probléma: 1db
(2018-09-03) : A leegyeztetett időben hívom a kapu elől, hogy itt volnék, de a telefon ki sem csengett. Többszöri próbálkozással is ugyanezt az eredményt értem el. Sajnálom,mert ígéretesnek tűnt a képei és a beszámolói lapján.