0
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
20
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Berni erotikus masszázs

erotikus masszázs

Berni-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-19 22:19:41

István_a_cuki
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Berni reagálása

Kedves István! És igen, cuki is:)
Nagyon megleptél ám:) Igazából, csak a regisztrációd lepett meg, a tehetséged az íráshoz az nem. Abban biztos voltam:)
Nagyon Szépen Köszönöm ezt a gyönyörű beszámolót!
Imádom az elejétől a végéig! Ölellek:B💙

Berni beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-11-21

Egyeztetés
Elérhető:
5
Olyan lányt kerestem, aki a biztonság mellett a diszkréciót nemcsak szavakban, hanem beszámolók alapján is tökéletesen tudja biztosítani. Hálás vagyok a kollégáknak, hogy igen korrekt beszámolókkal segítettek a döntésben. Természetesen a képei, és a rövid bemutatkozása is nagyon megtetszett, azonnal szimpatikusnak és közvetlennek találtam.

Telefonon akkor érdemes hívni, amikor az oldal kijelzi elérhetőségét, ekkor pár csengés után rögtön fel is veszi. Nagyon kedves hangja és lényegre törő, mégis tapintatos tájékoztatása meggyőzött, hogy ott a helyem nála. Nagyon rugalmas, kis szerencsével rendszerint be lehet jutni hozzá.

Itt még annyit érdemesnek tartok megjegyezni, hogy a mi sztorinkhoz hozzátartozik, hogy sosem terveztem regisztrálni az oldalra és beszámolót írni. A tőle kapott élmények ugyanakkor arra ösztönöztek, hogy egy beszámolóval támogassam abban, amit és ahogy Berni csinál. Ebben a beszámolóban most csak az egyik (többedik) találkozásunkról írok, ami rám a legnagyobb hatást gyakorolta.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Tömegközlekedéssel mentem hozzá, a parkolás biztosan nem egyszerű a környéken, a forgalom nagy, az utca dugig parkoló autókkal. BKV megállóból nagyon kis sétával elérhető a diszkrét kapualj, az emberek sokasága kezdetben egyszerre ápol és eltakar, majd a kapu előtt már éppen elég érdektelen, hogy arra jár az emberfia.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Amint említettem, a diszkréció kiemelten fontos volt számomra, a helyszín ebből a szempontból minden igényt kielégít. A kapun a megfelelő helyen történő csengetés után elmegyek a lépcsőházig, majd jobbra fordulva egy kis belső udvarban már látható is a résnyire nyitott ajtó, amely mögött gyönyörű vendéglátóm fogad.

A lakás több célra berendezett ahogy azt már mások is írták, ugyanakkor minden helyben van a komforthoz. Berni szereti a rendet és a tisztaságot (psszt, használjátok a szobainast, azért van. You welcome ;) ), és ez nemcsak a lakáson, hanem személyéből is sugárzik. Azt nem tudom viszont eldönteni, hogy az a biztonságérzet, és nyugalom, a "jó helyen vagyok itt" érzés, amely elfogja odabent az embert, a lakás berendezéséből, a hangulatból, a tökéletes csendből, amiben tényleg csak egymásra tudunk figyelni és nem zavar meg senki (hello, panellakások szomszédai) vagy Berniből fakad-e. A célnak tökéletesen megfelelő kis fürdő, élére hajtott, puha törölközők hada, elegendő tusfürdő választék, száraz kilépő (asszem ezeket szokták itt kérni leírni).
Berni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Lehet, hogy ezen a ponton már meg is tudom válaszolni az előző dilemmámat, ugyanis az ajtón belépve egy gyönyörű, nyílt tekintetű, huncut, mégis diszkrét mosolyú hölgy fogad, aki osztatlan figyelmet vív ki magának a kisugárzásával. A már szintén megénekelt fehér tunikában fogad, ami kiemel rajta mindent, ami nőies - és hát, van mit... Legszívesebben az csúszna ki az ember száján, hogy WOW, de nem csúszik, mert hát az a fránya férfi büszkeség tart minket... Utcán utánafordulós szépség, aki már valószínűleg végtelenszer megkapta, hogy gyönyörű, mégis méltósággal, de játékossággal fogadja a bókokat. És ahogy az előző mondatokból látszik is, Berni egész személyiségében az az izgalmas, hogy feszülő ellentétek jellemzik, ami végtelenül kívánatossá teszi.

Pontosan tudja, hogy a félrebillentett fejű, átható tekintettel nézése olyan ártatlanságot kölcsönöz neki, amitől bizsereg a férfiember. (Megint egy látszólag ellentmondó jelző és hatás, de nála ez rendkívüli természetességgel egybeforr.) Ettől a tekintet és mosoly kombótól, valamint a hívogató dekoltázstól és kivillanó, kisportolt comboktól, aztán elkezd kiszáradni az ember szája, és elönti az ágyékát a forróság. Majd a következő pillanatban - szerintem a szájkiszárító mágikus képességei tudatában (de legfeljebb majd megcáfol) - kedvesen vízzel kínál, és a mozdulataiban benne van az a tiszteletet követelő, nagymacskás, kecses határozottság, amiből tudom, hogy itt keretek vannak. Közben úgy tart szóval, hogy látom rajta az őszinte érdeklődést, és azt hogy próbál a kedvemre tenni.

A ruhadarabjaim szobainasra eső részét hátrahagyom, majd Berni kedvesen elkísér a tusolóig.

Erotikus masszázs
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Erotikusmasszázs:
5
Hátmasszázs:
5
Relaxmasszázs:
5
Svédmasszázs:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
A tusolóból kilépve már a hangulatos masszázsszobában vár Berni, egy a képek között is látható csipkebody és combfix szettben, amitől megint fordul egyet a véráramlásom. Megelőzendő, hogy ledöfjem a masszázspadot, gyorsan felfekszem rá, miután megint csak kacér, mégsem incselkedő, kedves mosoly kíséretében elkéri a derekamra tekert törölközőt.

Ami ezután jön, az egy fenséges és profi masszázs. A melegített törölköző, olaj, és Berni finom, puha érintései tényleg olyan erővel bírnak, amitől ki tudsz kapcsolni, és el tudod engedni azt a sok vágyálmot, hogy hogyan szeretnéd magadhoz ölelni és kényeztetni azt a csodanőt, aki éppen egy szexi fehérneműben jár körülötted. A masszázs tanult mozdulatokkal történik, változatos erősséggel igényelhető. Mivel én az erősebb típusú masszázst szeretem, nálam még egy bambuszhengerrel is segített kilazítani a fáradalmakat.

A masszázs Berninél azonban nem kell, hogy csak testi kikapcsolódás legyen, ebben is figyel a vendége igényére, és nagyon jókat lehet vele beszélgetni. Rövid ismeretségünk alatt olyan jó beszélgetéseket folytattunk, hogy úgy érzem, már csak a társalgás kedvéért is szívesen találkoznék vele. Engem személy szerint piszkosul felizgatnak az intelligens nők, akik választékos megfogalmazásban tudnak, mértékletesen véleményt formálni. Berni ilyen. Kiváló feleség lenne belőle, de ez most nem az a hely, itt a vendég és ő is tudja, hogy hozzá a masszázsért és a finom erotikáért jövünk.

Mikor már átadtam magam a finom levezető mozdulatoknak, megkérdezi, hogy megfordulok-e. Kérdésére adekvát mozdulattal válaszolok, párnát tesz a fejem alá, törölközővel letakar, és még a lábszárakra is jut idő masszírozni.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A masszázs befejeztével lassan elcsendesedünk. Berni odalépve hozzám lassan lehúzza rólam a törölközőt, és finom, puha, az ágyékomhoz egyre közelebbi simításokkal ébreszti fel bennem a vágyat.

Nem hagyja sokáig érintetlenül a farkam sem, és annak beolajozása után lassú, simogató mozdulatokkal kelti életre. Közben tartva magamat a keretekhez most először kezdem el simogatni lehetetlenül kerek, kisportolt popsiját. Kezem és ujjaim érzéki mozdulatokkal járatom a combján, kezein, hátán, majd melleit is simogató mozdulatokkal érintem. Közben halk sóhajok kíséretében közel hajol és forrón rálehel hímtagomra, amitől kezd a fejembe szállni a lila köd. Berni látja rajtam, hogy élvezem a teste simogatását, ezért felajánlja, hogy kiszalad és megszabadul a csipkebodyjától. Hálásan megköszönöm neki a gesztust. Én azalatt a pár másodperc alatt míg visszatér sem bírok már fekve maradni, puha bőrét és finom illatát szeretném érezni, ezért már felülve várom mikor visszatér lélegzetelállító meztelenségében. Elhatároztam magamban, hogy olyan finomsággal akarom őt érinteni és kényeztetni, ahogy azt ő teszi velem, ezért udvariasan engedélyt kérek, hogy nyakát csókolhassam.

Először némi meglepettséget véltem észrevenni rajta, mikor látta, hogy ülve várom vissza, majd a kérdésem után hivalkodó mosollyal biccentette fejét oldalra, és igazította el haját, hogy hozzáférjek kecses, nőies nyakához.

Férfitársaim, az az illat, és az a puha bőr... Még most is beleborzongok, ha eszembe jut.

Míg nyakára finom csókokat leheltem, kezeimmel bejártam hátát, kezeit, tökéletes fenekét simogattam. Eközben ő mindvégig érzéki módon, olajos kézzel ápolta a farkam, ügyelve arra, hogy a lehető legtovább tartson kéjes mámorban. Ahogy egyre jobban belelendültem simogatásába, (ekkor már mellei kényeztetésére is rátértem) elkezdtem rajta érezni, hogy igencsak tetszik neki a játék, és ezt erősödő sóhajokkal, és fülledt, erotikus hangnemben tett "uhh, de finom" megjegyzéssel jelezte. Ettől, Berni izgató testének érintésétől, haja és bőre illatától, valamint farkam folyamatos, műértő gondozásától aztán elér a vég, elrepülök a fellegekbe, ahova egy forró, gyönyörű nő vezetett el. Időközben összeölelkező testeink lassan szétválnak, mindketten forrón lihegve egymásra pillantunk, majd Berni törlőkendőt ad át és kiszalad megtisztogatni magát.

Számomra az igazi kielégülést nem egyszerűen egy erotikus vadmacska kezei által elért orgazmus hozta, hanem az a tudat, hogy tiszteletben tartva a Berni által szabott kereteket (IGEN, PISZOK NEHÉZ!, de ettől ismerszik meg a férfiember) egy ilyen bombanőnek sikerült egy kicsit elködösíteni az agyát, és jól érezte magát.

Tusolás után már újra ruhában vár Berni, és ismét hozza az ártatlanul-kacér (általa tudtam meg, hogy ilyen kifejezés - legalábbis a fizikai valóságban - létezik) tekintetét. Barátságos beszélgetést követően, rövid ölelés és puszik kíséretében búcsúzom, azzal a gondolattal, hogy WOW...
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Viszonylag kezdő vagyok, nem ismerem nagyon az árakat, de nekem nagyon baráti, amit és amennyiért Berni tud nyújtani. A fogadószobában lévő kis pultra helyeztem, vagy apró ajándékba rejtve, nem került szóba.

A kapott élmény, Berni egyszerre vérlázítóan falloszállító szexisége és önmegtartoztató visszafogottsága (a már sokat említett izgalmas ellentétek), és az elérhető erotika minősége nagyon megéri. Az erotika természetesen attól is függ, hogy mennyire tudjuk elnyerni Berni bizalmát, amihez a kereteket tudni kell tartani (ehhez lehet, hogy több alkalomra is szükség van, amíg meggyőződhet vendéglátónk arról, hogy talpig úriemberrel van dolga). Bennem semmilyen hiányérzet sem maradt egyik találkánk után sem, még akkor sem, amikor kezdetben ennél jóval kevésbé engedett közel magához.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Férfitársaim, Berni olyan nő, aki a profi masszázst és a finom erotikát képviseli. Látom, hogy van itt bőven olyan hirdető, akivel bármilyen testnedv cseréje megoldható, ha arra vágyik az ember (márpedig érthető okokból van, hogy erre vágyik), de Berni a finom erotika mestere, akivel a kommersz cuppogós élmény helyett egy kulináris utazásra lehet elrepülni a szürke hétköznapokból. Egy nagy baj viszont van vele: függőséget okoz (ld. ugyanezt másoknál is).

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Berni erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-11-26 12:45:28
Ezt nevezem! Így kell elindítani egy karriert! Respect cimbora👍

István_a_cuki
Ismerkedik az oldallal
2020-11-24 13:37:38
Köszönöm az uraknak, és neked is Berni az élményeket! ;)

2020-11-24 13:11:59
@István_a_cuki:) Gratulálok! Első beszámoló szerintem még nem kapott ennyi elismerő hozzászólást:) Ráadásul ilyen nagy rangú uraktól, igazán büszke lehetsz:) Én is az vagyok, hogy ezt rajtam keresztül mutattad meg💙

2020-11-23 18:31:58
Nagyon jól forgatod a tollat, semmi kétség. Öröm volt olvasni Berniről ennyi szépet és jót.... a múzsád kitett magáért, hogy így magához láncolt téged, ha igaz hogy visszatérős leszel! Gratulálok!

2020-11-23 16:36:22
A Berni-érzés magába szippantott, ez világosan kiérezhető a soraidból, de az vesse rád az első követ, aki maga is örömmel bele ne zuhanna naponta akár abba a gyönyörforrásba...;)))

FunkciókBerni legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-11-18) : Mondja, hogy ez a fekete body a kedvence, jól esik az érzés, hogy épp ezt választotta a mai randinkra. Pár pillanatig csak állok és bámulom, aztán feldobom magam hasra a padon, ő pedig a már többször tapasztalt és mások által is leírt koreográfia szerint lát nekem. Jólesően meleg a törölköző, amit rám terít és az olaj is szinte süti a bőrömet, ahogy rám csurgatja és elkezdi nagy figyelemmel és jóleső hozzáértéssel belemasszírozni a szöveteimbe.

felejthetetlen: 6db
(2021-01-13) : Fejest ugrottam a padra és miután egyeztettünk a masszázs milyenségéről Berni élesítette az olajos flakont. A vádlimnál kezdett, tapasztalt erős mozdulatokkal, nem cirógatott, masszírozott, egyes helyeken gyengébben, máshol erősebben. Érdeklődött a problémás területekről, asszerint kezelte öket. A derekam, s csípőm is másképp, speciálisan erre a területre fókuszálva masszírozta.

(2020-12-14) : Az ember masszázs közben azt csinálhatja, amilyen hangulatban van. Ha beszélgetni szeretnél beszélgetsz. Bármiről, Berni minden témára nyitott és tájékozott, őszinte érdeklődéssel fogad bármilyen témát. Ha pihenni szeretnél síri csöndben élvezheted az érintéseket. Berni már belépéskor, mintha "beolvasna" hogy milyen hangulatban vagy és mire van szükséged.

(2020-11-23) : Minden mozdulata tanult és szakavatott nem limi lomi, himi humi, mindent masszázsfajtát felsoroló de semmihez sem értő masszzőz Berni. Ő tényleg tudja mit csinál, úgy és azt csinál amit az adott testrész regenerálódásához a legjobb. Több évtizedes pályafutásom alatt szerintem egy kezemen meg tudom számolni, hogy kinek a masszázs tudománya ért fel Berni szakmaiságához.

nagyon jó: 2db
(2020-11-03) : Zuhanyzás után egy fekete neccharisnyás vadmacska vár csipke bodyban, amin éppenhogy nem szúrnak át a hegyes bimbók. Haját lazán kiengedve, fejét oldalra billentve kacér mosolyok és pillantások kíséretében vezet a massz szobába. Lepillant a derekamra tekert törölközőre, ami egyértelműen árulkodik izgalmi állapotomról, majd provokatívan a szemembe mondja “Okè baby a masszázs lesz a befejezés“

(2020-10-29) : Először lassú gyengéd simítások, néha kemény gyúrásokkal, amit ismét finom simításokkal csillapít. A láb a fő specialitás a vádli és a combok átgyúrása. Lehet pihenni és beszélgetni is masszázsközben. Berni nem tolakodó, teljes mértékben a páciens hangulatához igadozik. Én most kicsit dekoncentrált voltam , csak érezni akartam a számomra szinte szédítően finom érintéseket

: 6db
(2020-10-21) : A kisebbik ,,dolgozó" szobába invitált, ahol egy igazi kicsit gyúrós masszázs vette kezdetét, úgyhogy hasra vágódtam. Nekem kicsit szokatlan volt, mert ilyen alapos masszázst, még csak egyszer kaptam Hévizen, de azt nem Berni abszolválta. Alulról indított, amikor jeleztem egy kicsit visszavett az erősségből.

(2020-10-09) : Fekvés az ágyra, halk spirituális zene, kellemes megvilágítás, melegített törülköző takar, meleg olajjal csorgat végig combtól és végig simít a puha kezekkel. Beszélgetünk nevetgélünk, az itteni viselkedésen a fő téma:) Akkor halkulunk el kicsit, mikor a hátamhoz ér úgy, hogy a masszázs ágy végébe áll. A vállaimtól elindul a gerincem mellett lefelé a derekam irányába, lassan, iszonyú érzékien. Melle a fejemet érinti..

(2020-10-05) : Nagyon hosszú, mély simításokkal kezdte a masszázst, más energiákat éreztem az érintésekbe mint eddig. A szakszerű mozdulatok megmaradtak és a technika sem változott, lábaktól indult precízen. Én most jóval csendesebb voltam, koncentráltam erre az új érzésre amik az érintésekből áradtak. A zene ritmusára történtek a mozdulatok, átjött mennyire szereti Berni ezt a zenét.