NATI erotikus masszázs

erotikus masszázs

NATI-

V.I.P hirdető
88/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-16 14:49:37

balazs2008
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

NATI beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-11-17

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon egyeztettem vele, nagyon kedves volt már telefonban is. Kérte, hogy következő nap reggel pontosítsunk, ezt meg is tettem. Volt egy külön kérésem, hogy szívesen fogadnám, ha a fotókon látható fekete szandálban fogadna. Ebbe os rögtön belement.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval érkeztem, a környéken ingyenes a parkolás alapból, és volt üres hely is szerencsére. Tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. Több busz és villamos is megáll a környéken, ahonnan pár perc séta a helyszín.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
A helyszín egy újépítésű ház magasabbik emeletén található, egyszerű, de szép tiszta lakás, zuhanyfülke van rengeteg tusfürdővel, tisztálkodási eszközzel. A szoba egyszerű volt, egy ággyal. Az ágy egy picit nyiszorgott, de nem volt zavaró.
NATI külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nati rendkívül csinos, eszméletlen jó teste van, gyönyörű idomokkal van megáldva. Szexi fehérneműben fogadott, ami szerencsére hamar lekerült róla. Gyönyörű feneke van, olyan feszes és gömbölyű, hogy teljesen elaléltam a látványtól, nem tudtam betelni vele... először elfelejtkezett a magassarkúról, de zuhany után már rajta volt, ami gyönyörűen kiemelte szexi lábait. Imádtam a testét, a gyönyörű lábait, lábfejét...!!!

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
A masszázs rész lényegében kimradt, persze volt egy kis nyomkodás, ami kölcsönös volt, először én kezdtem, masszíroztam egy kicsit, miután kibeszélgettük picit magunkat. A beszélgetés közben olyan nézése volt, hogy bár nem könnyű engem zavarba hozni, de neki egyszerűen sikerült... a masszázs rész alatt egyre jobban eltévedt a kezem, és legféltettebb kincsét is meglátogathattam, simogathattam, kényeztethettem... iszonyú jó volt hallani, ahogy élvezte, órákig tudtam volna hallgatni azokat a szexi hangokat, nyögéseket... :$ sajnos nem tudtam eljuttatni,pedig boldog lettem volna. Ezután cseréltünk, ő vett kezelésbe, pár perc volt szerencsére csak a masszázs, aztán következett a várva várt befejezés.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
3
Megfordultam a hátamra. Szerencsére még volt egy kicsivel több időnk, így megkértem, hogy nyújtsa el az élményt. Eszméletlen volt, ahogy simigatta, kezei közé vette, húzogatta a velem egykorút, hamar kellett szólni, hogy ha így folytatja, hamar kivégez, így lassítottunk. Nagyon figyelmes volt, hogy óvatos és gyengéd legyen, imádtam a kezei között lenni. Rendkívül jó érzés volt, ahogy a kezei fel-le jártak a farkamon, nagyon jó volt nézni, de érezni még jobban... közben simogathattam puszilgathattam a gyönyörű lábfejét. Aztán amikor közel volt a vég, elengedtem és hatalmas orgazmust éltem át. Még 1-2 peec múlva is voltal utórezgések, valami fantasztikus volt!!!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Abszolúte megérte, ár-ertek arányban messzemenően megérte!!!! Nem kértem extrákat, sőt még 1-2 alap is kimaradt, de így is egy csúcselmeny volt!!!

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon emlékezetes 1 óra volt, nagyon szépen köszönöm Neked, Nati! Remélem még találkozunk! ;)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés NATI erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókNATI legfrissebb beszámolói

nagyon jó: 2db
(2020-05-02) : Megérkezésem után megmutatta a szobát ahol levetkőztem és a fürdőbe irányított egy törülközővel. A tisztálkodás után vissza a szobába. Itt ledobta a rucit és én hátulról hozzásimultam majd az ágyra kerültünk ahol rögtön az erotikus résszel indítottunk és úgy elmerültünk benne, hogy nem volt masszázs rész.

(2020-02-02) : Hasra feküdtem és kaptam egy gyors frissítő jellegű nem gyúrós masszázst ami mindenre kiterjedt ugyan de a simogatósabb fajtából. A lábaknál kezdett és haladt felfelé a vádli a comb majd a fenék következett , mindenhol szakszerűnek mondható mozdulatokkal némi huncutságot belevíve a dolgokba.

: 5db
(2021-01-05) : Mind a hozzáállása,mind a kedvessége,és az érzékisége olyan szinten van hogy csak ajánlani tudom mindenkinek aki egy kedves szeretettel teli kikapcsolódásra vágyik.

(2021-01-02) : A masszázs kérésemre a kényeztetés után következett, mert ismerve magam nem tudok ellazulni hason fekve alló farokkal. Márpedig Nati ezt váltotta ki belőlem. A hátamat és a vállamat nyomkodta közepes erővel. Érezhető volt, hogy nem egy tanult masszőr a partnerem. Úgy fogalmaznék, hogy inkább csak nyomkodott, mintsem masszírozott...és akkor ebben mindent leírtam..

(2020-06-30) : Utána egy hosszasan elnyújtott lingam masszázs következett, ami később átváltott franciás kényeztetésbe. Néhány pillanatig a katarzisba estem a történtek miatt, és hatalmasat élveztem.