4
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Nancyy szexpartner

szexpartner

Nancyy-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-05 11:03:05

Lalibela
Belát a dolgok mögé
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Nancyy reagálása

Édesem! Nagyon köszönöm hogy megírtad , én is nagyon jól éreztem magam veled !
Várlak máskor is !!
Csók

Nancyy beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-06

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Telefonon egyeztettünk. Előző nap próbáltam hívni, akkor nem sikerült, másnap elsőre felvette, tehát könnyűnek mondanám az egyeztetést. A biztonság kedvéért aztán VTR-be is felvettük a randit.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem, fizetős zónába lehet parkolni, de közepes árkategória, nem vág földhöz senkit.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A helyszín egy nagyon helyes, tiszta kis lakás. Ketten hasznàlják, de nem volt indriszkét szituban részem. Nancy rendkívül ügyel a tisztaságra, a zuhanyzásom előtt is, után is fertőtlenített. Otthon sincs ilyen patika állapot. Tusfürdő választék, szájvíz, illatos ropogós törölköző alap. A kicsi szobában egy sima matrac vár a földön, de ettől csak meghittebb, kuckósabb a hely.
Nancyy külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Érkezéskor Nancy rögtön rámvillantotta mosolyát, és az első benyomásom az ápoltság, makulátlansàg volt. Kombinészerű ruhában fogadott, mely szépen kiadta kerek, nőies formáit. Igazából épp olyan, mint a képeken, picit kevesebb sminkkel. Nagyon szép nő, akin szivesen rajtafelelti az ember a tekintetét az utcàn. Gyöngy fogsor, finom illat, figyelmes, okos szemek.
Van egy kattanásom a nagy cicikre, hát ezt megkaptam nàla. Mindene formás, nem gebe alkat.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Kebelszex:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
3
Először ő szaladt el felfrissiteni magát, addig üdítővel kínàlt, levetkőztem, elhelyeztem a ruháim stb. Aztán jött az én köröm, és visszatértemkor a matracra invitált, először hasra feküdve kaptam egy jól eső, lazító masszázst. Aztán a hátamra fordultam, és jött egy olajos cicis csúszka masszás, amitől szinte azonnal vigyàzzba állt a cézár. Most is borzongat az emléke, ahogy a selymes bőre, a mellei hozzám simulnak, a mellbimból karcolásszák a mellkasomon és a combomon a bőrt. Ezt néhány percig folytatta, rámvillantva kék szemet és pajkos mosolyát. Megállapította, hogy a méretem nagy lesz aktushoz (írja hohy nagy méretet nem vàllal, de mi a nagy, ugyebár? Az enyém kb 18 cm hosszú és 4,5 cm vastag) Ez akár le is lombozhatott volna, de a nyelvével a zacsimat simogatta úgyhogy nem volt idő szomorkodni. Alaposan körbenyalogatott, majd a cézárt is el-el tüntette. Abban maradtunk, hogy legyen egy jó kis 69, és fölém térdelt ápolt, illatos puncijával. Ő is, én is mindent beleadtunk, egymásba felejtekezve repültek a percek, vègül egy hatalmasat élveztem a szájába. Megvárta szépen a makkommal a szájàban, míg lenyugszom, aztán elszaladt a fürdibe rendbe tenni magát. Miután visszajött, jó negyed órát beszélgettünk egymás életéről. Értelmes, élénk, határozott, jó humorú életre való nő, valaki egyszer nagyon szerencsés lesz, ha kiköt mellette.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Aktus elmaradását picit sajnàlom, dehàt nem azért mentem hogy megkínozzam hanem hogy mindkettőnknek jó legyen. Egyéb extrákat nem vettem igénybe, szerintem amit vállal az amúgy is alap.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nancy nagyon klassz nő. Szereti amit csinál, és aki korrekt és figyelembe veszi az ő igényeit is, fantasztikusan fogja érezni magát vele.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Nancyy szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Gézu3
Rutinos harcos
2021-01-04 20:55:42
Igen Nancyynel a nagy méret probléma, de így is tökéletesen tudja magát érezni az ember, francia tudása lenyűgöző.

2020-11-06 17:30:24
18*4,5. Az kb akkora, mint egy sorosdoboz. Es egy tenyeszmen mereteihez kepest kifejezetten kicsi.

FunkciókNancyy legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2020-09-07) : Igazi frissítő masszázs után először Nancyym kezdte a nagy cicijeit beolajozni illetve engem elkezdett rajtam fel le csúszni, fogtam a cicijeit melyeket imádok, közben Zsantill a felső testem mellbimbóim, nyakam puszilgatta,csókolgatta ez nagyon jól esett, utána csere következett Zsantill járt fel le , kézzel fogta a farkam illetve cicijevel úgy is fel le járt,

(2020-08-21) : Először hátát, fenekének és combjainak domborulatait barangoltam be. Azért nem voltam rest viszonozni a benyúlkálásokat én sem és persze a hason fekve oldalra kinyomódó melleivel is megismerkedhettem. Lágy csókokat hintve nyakára fejeztem ki tetszésemet Nancyy irányába, majd fordulás következett.

(2020-02-11) : keze megtalálja lompit, mit szája is követ. Dorombolva nyalja, nyeli, szívja, hogy horpadozik halántékom. Oszt mint elégedetlen gyerek nagyobb terpeszbe rakja lábaimat és nagy területet körbe nyalva, fölváltva bekapja a golyszikat.

felejthetetlen: 17db
(2020-11-17) : Kényeztetésemre kényeztetéssel válaszolt. Megkérdeztem, hogy mit szólnék egy cicis csúszkához, jöhet válaszoltam. Mellére olajat folytatott és neki látott a finom masszázsnak. Olyan szép volt ahogy a hatalmas mellei között játszadozott meredező farkammal, hogy azonnal fejem alá igazítottam a kispárnát, hogy jobban mozizhassak.

(2020-06-20) : Az érintésétől már simán harcra kész voltam, de abban maradtunk, hogy először én kényeztetem a popsiját, így cseréltünk. Kis masszázsos felvezetővel indultunk, nekem elég erős kezem van, szoktam masszírozni, de ezzel óvatosan kell bánni, mert Nancyy inkább a lágyabb mozdulatokat szeretni, ezt gyorsan meg is beszéltük. A masszázsból érintés és simogatás lett, majd szép lassan, majd mohóbban kényeztettem nyelvvel a fenekét.

(2020-05-17) : A lábam közé terdelt, beolajozta a gyönyörű melleit, és csúszkálva simogatta a verem egykorút. Isteni érzés volt. Mivel az elejétől kezdve rá hagytam az események irányítását, tökéletes döntés volt, mert mindig érezte hogy mikor kell váltani. A csúszka után szájjal kezdett el kényeztetni, bonyállal, cuppogósan, a golyókat sem kihagyva. Isteni finom volt, majdnem be is végeztem, szóval kicsit vissza kellett fogni Nancyyt.

nagyon jó: 15db
(2020-10-07) : A szemben lévő tükörben élveztem a látványt. Fordulás misszibe és így is dolgoztuk meg egymást egy kicsit, majd átadtam neki a végjátékot. Cici, kézimunka és NF. Végül az ikrekre ömlöttem. Fantasztikusan jó volt, hosszú ideig nem találtam a szavakat. Majd Ő és én is lecsutakoltuk a szennyet magunkról.

(2020-09-04) : Eleinte vacilláltam, hogy masszázs, vagy szex... aztán mindkettő lett. Egy kellemes masszázs kezdésnek, utána francia, majd egy rövid dugás. Egy gond volt csak, a farkam vastagsága miatt nem igazán volt számára kellemes. Én nem éreztem azt, hogy túl szűk lenne, de az ő elmondása alapján jól kikészítettem a punciját. Szerintem elsősorban a masszázst szereti, mert azt nagyon jól csinálta.

(2020-09-04) : Tökéletesen használja az adottságait, az átdolgozott éjszaka, és hajnali autózás ellenére is haptákba vágta magát az Ezredes, amit a csúszkából franciára váltással jutalmazott. Finom, kóstolgató, majd egyre határozottabb mozdulatokkal repített a mennyeknek kapui felé, kézeivel és szájának puha ölelésével egyaránt.

: 16db
(2020-12-09) : Finoman átmasszírozott a vállaimtól, a hátamon át, a bokámig. Ezután kérte hogy forduljak meg, itt kaptam egy olajos cicis csúszkát. Kérdezte hogy szeretnék-e kölcsönös framciát, habozás nélkül elfogadtam az ajánlatot. Életemben nem nyaltam olyan illatos és fincsi puncit mint a Nancyyé. Illatos és nedves volt, éreztem hogy már beindult, így gumit húztunk és missziben kezdtünk

(2020-11-24) : Kimondottan erotikus masszázsnak mondanám, ami nagyon jól fel volt építve, hogy egyre jobban fokozza a vágyat. Kérte hogy forduljak meg és akkor egy cicis csúszka következett, ami már tényleg az azt követő natúr franciának volt a legjobb felvezetése. A franciája isteni, én szeretem ha közben a kezével is matat körülötte, így is történt.

(2020-11-05) : Előző nap beszéltük meg a randit, lefixáltuk az időpontot. Elég feszülten érkeztem meg hozzá,, szétszórtan munkahelyi fiaskó miatt. Feszült voltam, sem mentálisan m sem testileg K.O voltam. Nagyon kellemes megnyugtató kisugárzásával, oldotta a feszültségem, elképesztően türelmes, volt velem. Szerencsés vagyok, mert az adatlapján szereplő videóját, átélhettem más szemszögből. Franciája i!s) isteni finom volt, a testét felfedezni egy élmény.