4
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-20
Jasmin szexpartner

szexpartner

Jasmin-

V.I.P hirdető
86/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-04 23:20:24

cheesy
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Jasmin beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-05

Egyeztetés
Elérhető:
1
Viber kommunikáció:
4
Előre leszögezném, hogy nem vagyok egy nagy beszámoló mágus így előfordulhat, hogy nem ez lesz a legterjedelmesebb, ékesszóló erotikus regény :)
Mikor felkerült az oldalra egyből megakadt a szemem Jasmin tökéletes idomain és bár nem vagyok rutinos szoknyapecér (legalábbis ebben a formában:)) erős késztetést éreztem, hogy nekünk bizony találkoznunk kell. Viszont hiába hívtam nem igazán sikerült elérni többszöri próbálkozásra sem. Normál esetben már feladtam volna, mondván a sors nem akarja ezt a találkozót, de mivel azok a tökéletes formák a retinámba égtek úgy döntöttem megpróbálom Viberen, üzenet formájában a becheckolást. Első alkalommal rövid, nem leges választ kaptam a szabad időpont utáni érdeklődésemre - itt gondoltam, a többi lányhoz hasonlóan nem igazán kultiválja a szöveges egyeztetést (bár a bemutatkozásában biztosítja az érdeklődőket ennek ellenkezőjéről), így ismét majdnem lemondtam róla, de végül ma úgy döntöttem ismét rá írok egy újabb időpont után érdeklődve (mellék infó - én csak aznapra kérek időpontot, előre sosem - akkor akarok "enni" amikor "megéhezem" :)) és végül utolért a szerencse, bebocsájtást nyertem a kisasszonyhoz :)
Bár elég nehéz utolérni, de mindenképpen érdemes ennek pozitív vetületén is elgondolkozni: nem telefonos "operátor" kezeli a bejelentkezést, Vele egyeztetsz (ha eljutsz odáig:)) és nincsen futószalag feeling sem, a telefonja a találkozó ideje alatt végig a helyén volt, csak akkor nézett rá mikor az idő felől érdeklődtem. Továbbá szintén nagy plusz, hogy a kiírt időkereten túl kértem és kaptam lehetőséget így a rugalmasságra nem lehet panasz.
Megközelítés
Odatalálás:
2
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
2
Egyértelmű a cím:
3
A fentiek alapján ha elérni nem egyszerű Jasmint, akkor oda jutni legalább akkora kihvás :) Legalábbis elsőre.
A bevett szokásnak megfelelően csak egy utca+házszám kombót kaptam. Ez a már a "kollégák" által leírt Budapart lakóparkban található és az első beszámoló tanácsát érdemes is megfogadni autóval érkezőknek: egyelőre csak a Dombóvári útról találtam én is behajtási lehetőséget, ott viszont rögtön érdemes is az irodaház parkolójába behajtani mert máshol nem igen lesz lehetőség a parkolásra. (350ft/óra azt hiszem, esti órákban kb üres volt). Ha ez megvan akkor már csak utca/házszám megtalálása van hátra :D én egy kicsit bolyongtam az esőben mire az utcát megtaláltam, és utána se volt egyszerű mert a házszám még oké, de az épületeknek ÉS a bejáratoknak is van betűkódja így erre érdemes oda figyelni - egy pizzafutárral ugyan azt az épületet kerestük, de ő a bejárat betű kódja alapján végül nem jó irányba ment, én nyertem :D Kapukódból az emelet/ajtó kisilabizálható, de inkább rákérdeztem. (itt még volt egy kisebb fennakadás, ugyanis a helyszínen hiába hívtam Jasmint nem vette fel - miután 5 perc is eltelt és kezdtem unni a szakadó esőt is elindultam a kocsi felé mikor Viber üzenetben kérdőre lettem vonva hol vagyok, de végül megkaptam az épület és a kaputelefon számát így sebesen vissza is fordultam)
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
A fenti megpróbáltatások itt szerencsére véget érnek. A lakás lifttel könnyen és egyértelműen megtalálható. Új építésű egyszobás, konyhával és fürdővel. Rend és tisztaság. Az ágy jelen esetben a ruháimnak volt fenn tartva (oda pakolhattam), az akció helyszíne egy nagy méretű kanapé. Fürdőben is minden a szokásos: törölköző, tusfürdő (egyféle, de az legalább márkás), szájvíz is van bár én az extraként feltüntetett csókra nem neveztem, ennek ellenére használtam. Tipp Jasminnak: érdemes mellé beszerezni eldobható, kis, műanyag poharat - remélem nincs olyan vendég aki pofátlanul meghúzza a flaskát :D de pohárból könnyebb öblíteni, mint az üvegből "érintés nélkül" használni... én öntöttem már nyakon magam ilyennel pohár hiányában :)
Jasmin külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Az ajtó mögött egy szemtelenül fiatal leányzó fogad még szemtelenebbül észbontó formákkal, amiket mindenki megcsodálhat a képeken. Alacsony, vékony lány, pornófilmbe illő cicikkel. A képeken is látható fekete bugyi és hozzá illő melltartóban fogadott. A képek hűen visszaadják a valóságot, valóban azok a formás és súlyos keblek jönnek szemben a találkozón is, ami kiegészül a képeken szintén látható formás popsival. Szerintem tökéletes. Arckitakarástól sem kell félni, kedves, aranyos leányzó, elsőre megszeppenve, kicsit félénknek tűnt de pár kedves szóval ki lehet csalni tőle mosolyt is :) Én inkább "szomszéd lány" típusnak mondanám: nincs erős smink, se freddy krueger műkörmök, minden tekintetben természetes.
(leendő vendégeknek üzenném: tessék sokat dicsérni, mert Jasmin nem elégedett magával... hiába mondtam neki, hogy nem normális:D hiszen tökéletes alakja van)

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Natúr francia (előjátékként):
4
Aktus:
5
Pornós feeling:
2
Fürdés után a kanapén várt, továbbra is elég visszahúzódóan. Próbáltam kicsit oldani a hangulatot, de az a tökéletes test megbabonázott, így hamar simogatásra é puszikra váltottam. Szép lassan lekerült a melltartó és a bugyi is, így testközelből csodálhattam végül azokat a világbajnok ciciket. Kézzel kezdtük el kényeztetni egymást, de hamar a szájába kerültem és egy kellemes, bőnyálas francia "előkészítés" kezdődött. Változatos a francia szókincse, de már itt is kiderült, hogy érdemes iránytani, hogy mit, hogyan szeretnénk. Nem igazán domináns típus :)
A franciától elég hamar a következő szintre akartam lépni, hogy jobban érezzem a testét, alig vártam, hogy egymáshoz simuljunk így gumit kértem. Megkérdeztem, hogy van -e kedve lovagolni és hát abban a szerencsében volt részem, hogy hezitálás nélkül a nyeregbe pattant és hosszasan csodálhattam az arcomba ringatózó formás kebleit. Gondolom látta rajtam, hogy a cicik elbűvöltek mert igyekezett úgy helyezkedni, hogy hozzáférjek miközben ügettünk :) Ezt a látványt és érzést nem igazán tudom megunni úgyhogy elég hosszan élvezkedtem, különféle ütemeket váltogatva, de végül úgy gondoltam úgy korrekt ha én is dolgozom, így javasoltam egy pózcserét. Kényelmesen elfeküdt és misszionárius következett, továbbra is élményszámba illően hullámzó mellekkel, majd ezt a pózt kutyusra cseréltük. A kanapé szélén pucsítva kínálta fel a szűk punciját - mivel síkosító nem került elő én meg úgy éreztem túl vastag vagyok ehhez így elég lassú ütemből építkezve, fokozatosan növeltem a tempót, majd végül egy egész intenzív dugás kerekedett belőle. Itt már Jasmin hangja is határozottabbá vált, de sajnos a magasabb fordulatszámnak és csodás popsijának köszönhetően elért a vég. Popsiját markolva élveztem el, benne is maradtam amíg megtöltöttem a gumit.
Ez után papírtörlővel elrendeztem magam amíg ő kiment a mosdóba. Visszatérte után beszélgetni kezdtünk. Csöndes és nem annyira proaktív beszélgetőtárs, de jól el lehet vele beszélgetni ha sikerül megtörni a jeget. Sajnos a második menetre nem került sor, mivel nálam az inkább akkor szokott működni, ha a partner aktívan kezdeményezi azt, ez Jasminnal viszont nem történt meg, én meg nem szerettem volna lerohanni, hogy "van még ötperc, gyerünk dugjunk"
Apropó idő: az 1 órát kitöltöttem a késéssel megtoldva, amit a kommunikációs hiba okán szedtünk össze - óra nincs a szobában és Ő is csak kérésemre nézte meg, hogy állunk. És bár az óra végén jártunk, úgy éreztem ha nagyon könyörögnék neki, akkor ennek ellenére kaptam volna hosszabbítást egy másdoik menetre, de nem akartam visszaélni az idejével (az meg az én problémám, hogy az egy órában én pont egy menetre + egy áthidaló beszélgetésre vagyok kalibrálva és mire megjönne a hangulat a folytatáshoz már letelik az időm)
Összességében Jasmin egy odaadó, igazi barátnő feelinges partner. Nincs megjátszás, és mű sóhajok (vagy ha mű akkor remek színésznő:))), de ezért tenni is kell, figyelni rá, hogy neki is jó legyen. Inkább azoknak ajánlott akiket nem zavar, ha instruálni is kell közben.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Az elszámolást én kezdeményeztem, rögtön az elején, nehogy később a mámortól elfeledkezzek róla :D
Az asztalra tettem, ott is volt végig.
A rózsák számából nem csinál titkot - kicsit félve mondanám, hogy lassan az új pesti átlagnak tekinthető. Nem kevés, de kivételes adottságokkal megáldott "barátnőt" kap érte az ember, és azt se bánom ha inkább kevesebb de "minőségibb" időt tölt mint hogy áron alul egy futószalag legyen számára az itt lét.

Rózsacsokor
fél órás randira 20, egy órás randira 25, másfel órás randira 35, két órás randira 50 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Összességében egy szuper, barátnőfeelinges szeretkezést kaptam, egy kicsit visszafogott, ám de nagyon kedves fiatal lánytól akinek 10/10es adottságai bárkit levesznek a lábáról.
Jasminnak ezúton is üzenem, hogy tessék csak megelégedni magával, és nem csak a fenomenális cicikkel, hanem a többivel is, mert az összkép is nagyon rendben van.
Ha 10 évvel fiatalabb lennék akkor inkább randit kérnék tőle, nem egy röpke órát :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Jasmin szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-11-05 16:43:43
Nagyon részletes beszámoló. Különösen örülök, hogy az elérhetőségét is kifejtetted jó alaposan. (Próbálom elérni már egy ideje, sajnos eddig sikertelenül.) Bízom benne, hogy előbb-utóbb találkozom vele én is. Egészségedre!

Malter_Witty
Könyvet írhatna
2020-11-05 13:23:09
Ezt jól leszögezted. Kicsit azért talán írhattál volna többet. Grat, és köszi!

FunkciókJasmin legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2020-09-15) : Majd feltérdeltem, hogy közben tudjam fogdosni az igazán mértes, súlyos a négykézláb helyuzet miatt csak lógó melleit. Simogattam közben a selymes, sima haját kis buksikáját is. Jasmine egyre jobban belejött a szopásba. Kis pihenésképpen most Ő ült fel a falhoz dőlve és csak gyönyörködtem benne, becézgettem és közben simogattam az áttetsző bugyikáján át a puncikáját.

: 3db
(2020-11-18) : Ahogy megfordult kezelésbe vette a szerszámot, én meg a kebleket kezdtem kényeztetni és a kezem elkalandozott a gyönyörű húsos puncijánál. Puncija fantasztikusan szép, kívánatos. Annyira jól esett az érintése, hogy hamar át is tértünk a franciára, amit igen jól csinál, bár sajnos azt éreztem, hogy nem igazán volt kedve hozzá, így cserét kértem é

(2020-11-09) : Tökéletes volt minden sajnos a hölgy nem nxitott az anális játékokra amennyoben ez változik úgy heti vendége leszek...

(2020-11-01) : Zuhanyzásból kiérve a már említett látvány fogadott, ami leírhatatlan (mégis leírom): közös kölcsönös kényeztetés után a kanapén nem bírtam magammal így hát - a fantáziátokra bízva... Minden óvszerrel, ami megítélésem szerint teljesen normális és követendő példa. Gyönyörű és intelligens lányról van szó ,

lehetne jobb: 1db
(2020-12-22) : Beleptem, vetkőztem, fürdőbe el. Visszatérve a kanapén ülve várt, egy sokat ígérő bordó fehérneműben, habár a szobában van ágy is, a kanapén volt az action. Nem terített rá semmit, ...