25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 8-24
Amy szexpartner

szexpartner

Amy-

Nem prémium hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-03 13:52:33

Wulfgar
Mindentudó
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Amy beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-04

Egyeztetés
Elérhető:
5
A kapcsolatfelvétel telefonon történt. Volt szerencsém régebben megismerni Amy-t, ezáltal, az egyeztetéseink is, ennek fényében gyorsan, könnyedén, jó hangulatban zajlott. Egy új dolog kipróbálása kapcsán, Amy-vel és egy barátommal, hármas együttlétet beszéltünk meg. Mivel jó barátom még nem ismerte Őt, kapva az alkalmon, az én egyeztetésem követően, ő is felhívta leendő vendéglátónkat. Másnapra egy mindenki számára alkalmas időpontot beszéltünk meg.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A VI. Kerületben, az Oktogon-tól nem messze. Telefonon megkaptuk a pontos címet az odajutás jól megtervezhető. Parkolás fizetős, és parkolóóra az épület előtt található. Közvetlen a lakás előtti parkolás is lehetséges, de nem mindig van hely, így lehet egy-két sarokkal odébb kell helyet találni. Tömegközlekedéssel, választva, busz, metró, illetve villamos is a közelben, így ezek által is könnyen megközelíthető.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
A helyszín, egy régi építésű többemeletes bérlakás. Érkezéskor megkaptuk a bejutáshoz szükséges információkat. Az emeletre lépcsőn mentünk fel. A lakásban még egy lány dolgozik, de ismerőssel ottlétünkkor, a lányok jó szervezése miatt, senki mással nem találkoztunk. A szép tágas nappali, konyhával, ízlésesen berendezett otthonos rész, ahonnan nyílnak a szeánszra alkalmas kéjkuckók. A fürdőszoba, tiszta mindennel felszerelt. Kádas zuhanyzó előtte száraz kilépővel. Kihelyezve tusfűrdőválaszték is akad bőven nem volt hiány semmiből. Az együttlétért felelős tágasabb szobában, egy kellemes hangulatvilágítás, ruhainas, egy nagy kényelmes franciaágy szolgált a kényelmünkért, illetve egy fali tükör, az erotikus hangulatfokozás érdekében.
Amy külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A külseje a képeknek teljesen megfelel, nem érhet senkit meglepetés. Arckitakarással hirdet, a diszkréció végett. A képein, épp olyan szexi csábos, mint élőben. Alakja vékony, dereka karcsú, sportos, formás izgató popsival. Mellei picik, de szépek, és kényeztetésre jól reagálnak. Haja középhosszú, vállig ér, ápolt jó illatú. Szexi barna szemű, igéző tekintetű. Erős szexuális kisugárzású, kedves, közvetlen, mindig mosolygos természetű Nő. Ottlétünkkor, egy fekete, egybe részes ruha volt rajta, egy hozzáillő magassarkúval kiegészítve.

Action
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Érkezéskor Amy már az ajtóban várt minket, és mi kiéhezett farkasokként vetettük bele magunkat, az események aznapi forgatagába. Az újbóli találkozás kapcsán, kedves üdvözlés, és ismerősöm rövid bemutatása után, az előtérben levettük cipőinket, vendéglátónk beljebb invitált, körbevezetett, megmutatta a lakást. A szobában oda adtuk Amy tiszteletdíját, a vitt ajándékkal egybekötve. Egy kis csevejt követően, sorsot húztunk, ki megy először fürdeni. Én vesztettem, de így legalább volt alkalmam újra kettesben lenni Amy-vel. Régi találkozás miatt megbeszéltük a kettőnkkel addig történteket, majd barátom visszatértével, én mentem el a fürdőbe. Egy gyors zuhanyzást, és szájöblítést követve, visszatértem a szobába, ahol akkor már versenytársam megkezdte kényeztetést. Követve az eseményeket, az ágyra heveredtem, ahol Amy egyből el is kapta hancúrlécem, majd megkezdte páratlan mélytorokos francia tudását. Már itt is, egyből tövig bekapta, és teljesen eltüntette a velem egykorút, míg ismerősöm az ágy széléről nyalta, ujjazta tovább partnernőnk kelyhét. Kis időt követően fordultunk, így én férhettem hozzá a csodás puncihoz, amit újaztam, nyaltam ahogy csak lehetett, így kényeztetve kedvesem. Eközben kollega kezelésbe vette istennőnket, és kipróbálhatta a fejlelógatós kényszerfranciát is házigazdánkkal. Majd cserét követően, az ágy szélén, én lehettem ismét Amy szájában. Itt már diktálva az ütemet, mélyen rajta tartva kényszerfranciáztattam szeretőm teljesen eltüntetve velem egykorút, sokáig lent tartva torkán. Eközben MT délen vette kezelésbe, nem hagyva pihenést sem. A játszadozás közben eszünkbe is jutott, hogy váltsunk pózt, így én kerültem Amy mögé, doggyban, míg ismerős, ismét szájába, és torka kényeztetésébe vette. Én végre élvezhettem, hogy kedvesemben lehetek. Magával ragadott a hév, és jól megfogva Amy feszes popsiját, derekát folyamatosan, visszafogottságok nélkül, szinkronban diktáltam az ütemet kifulladásig. A mámorok közepette, kis szusszanás erejéig, az ágyra heveredve istennőm kezébe vette még ágaskodó dorongom, amíg haverom, hanyadt fektette istennőnket és folytatta tovább ténykedését. Amyt jól megdolgozva, haveromat így élvezett el. Amíg jóbarátom megtisztálkodott, kapva az alkalmon, az élvezetek közepébe csaptam így missziben. Látva kedvesem szemében a csillogást, kéjvágyat, és hallván, hogy élvezi ténykedésem, folytattam ezt amíg partnernőm arcán az elégedettséget nem tapasztaltam. Végül nem bírtam tovább én sem, és Amyit magamhoz szorítva hatalmasat élveztem. Kedvesem hagyott lenyugodni, majd én is tisztálkodást követve, felöltöztem. Elköszöntünk Istennőnktől, lezárva ezt a kellemes élményt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elszámolás korrekt, amit most előre rendeztünk. A full extrás program lett megbeszélve, amiben benne van már minden. A virágcsokor mérete így a pesti átlag felett jóval, de a kapott gyönyörök és az élmény miatt megéri.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Összességében, az együttlét Amy-vel mint mindig, most is nagyon jó volt és sok élvezetes dolgot kipróbáltunk. A közvetlen, kedves természete, jó humora és nyitottsága, kiegészíti Amy a magasfokú erotikus szexuális vonzerejét. Teljes mértékig tudja élvezni az együttléteket, és igen hálás a kényeztetésért. Bátran ajánlom, akik egy különleges élmény keresnek, egy páratlan bevállalós nővel.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Amy szexpartner beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

2020-11-04 10:43:07
Szaporodnak a többes élmények Amy-ről, egyre bátrabban írnak az urak. :) Nagyon szimpatikus, hogy egy nem éppen hétköznapi orgia után is, milyen tisztelettel beszélsz a partnernődről.

FunkciókAmy legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2020-06-21) : A hátamon feküdtem és néztem amint oldalt eltünteti a farkam közben néha kinyitja a száját levegőért de valami csodás módon a torkával még masszírozza a farkam, néha olyan habos nyálat öklendezett fel, hogy azt hitem kiszárad teljesen a kis drága és itt nincs megjátszás vagy színészet tényleg majdnem belefullad de olyan nincs, hogy nem menne-le valami tövig koppanásig a torkán!!Teljesen lehet irányítani és figyeli a partnert, hogy mi az ami nagyon jól és mi az ami kevésbe jó neki.Mikor kirajzolódik benne a kép onnantól viszont nincs kegyelem!Elég kreatív és tesz javaslatokat is, hogy hogyan lehet esetleg még jó neked.

(2020-03-10) : Ezek után még jött az én pornós fantáziám. Elmondtam Amynek hogy a filmekben látni lehet hogy a pasi a két lábán áll, a Nő meg fejjel lefelé lóg és úgy szopja a faszit. Egyből rábólintott,próbáljuk ki. Na ezt mi úgy kiviteleztük hogy a fejlelógatósnál nem térdeltem le,hanem álltam,kértem a lábait a vállamra (tudni kell hogy elég rugalmas,hajtogatható) Ekkor a derekánál megfogtam,lábai a vállamon,punci pont előttem,felálltam vele erre Ő szopni kezdett én meg nyalni.

(2018-10-08) : Amy négykézláb az ágyra heveredett én pedig elé álltam: kezdte éleszteni a farkamat: bekapta, persze teljesen és ahogy nőtt a szájában úgy ment le a torkára. ahogy lecsusszant úgy mozgatta fel-le a nyelvével

felejthetetlen: 27db
(2020-08-06) : Ezek után Amy kezdet nekem franciázni de nem csak úgy lazán hanem durván torokra véve szinte magát kényszerítve jó sok nyálat termelve.Mivel láttam akkor ezzel itt nem lesz gond így én is durván dugni kezdtem a száját torkát minden lökésnél tövig nyomva ameddig csak megy és ment koppanásig néha teljesen rá húzva tartottam a torkában a farkam.Ez nem volt semmi de neki meg se kottyant de én újra a punciját akartam a számba

(2020-01-10) : Minden volt jatszott a nyalas spermaval ami vagy 20 cm-re nyult a farkam es az ajkai kozott,,kell meg tobb??Szoval semmi felesleges luke dumat.,ez volt a lenyeg.

(2019-10-15) : Amit ez a csaj művel szopás címszóval, az valami fergeteges. Tocsogtam a toroknyálban, tövig nyomtam a fejét a farkamon, jól megdugtam a torkát és ő csak nyelt és csorgatott. Imádtam!

nagyon jó: 30db
(2020-12-30) : Elkezdett torkozni, amit úgy is csinált, hogy torokra vette, majd a torkán belül tartva kisebbeket mozgatta (a szűk kis torkával masszírozott), meg úgy is, hogy végig, a tetejétől szopva indított és bevette a torkára. Nem is tudom, melyik a jobb. Az elsőnél folyamatosan a szorítással masszíroz, ami annyira jó, hogy az már kínzás, a másodiknál viszont a szopásból torokra átmenés a fenomenális.

(2020-11-09) : Irtózatos torkozás vette kezdetét. Totálisan elnyelt. Közben én is folytattam a munkám, de már alig bírtam odafigyelni. Változatosan szopik, a teljes környékét kényezteti. Zacskókat, a cerka oldalát, a makkot. Szívja, megdug a torkával, eszméletlen. Csoda Alicenél tapasztaltan hasonlót, de ez még több annál. Gumi fel, nagyon gyorsan elkészült ezzel a manőverrel.

(2020-10-30) : Amy a nappali-konyhában várt a pulton könyökölve. Természetesen nem bírtam ellenállni, s hátulról átölelve simogatni kezdtem csípőjét, melleit, kezeim hátracsúsztak fenekére. Közben ő azt ecsetelte a maga cserfes modorán, hogy tegnap épp ezen a pulton feküdt, fejlógatva, teleszájjal.

: 43db
(2021-01-10) : Én az ágyon ülve, háttadőlve közben ő a farkamra bukott, én pedig a tarkójánál fogva nyomtam rá, és lent is tartottam.Maximum a kis hasamtól nem tudta mélyebbre venni, de azért ezzel nem volt gond. Közben izgattam a punciját és valahogy 69be fordultunk. Itt is volt zacsi nyalás, mélytorkos elemek. Közben pedig mindkét nyílást felkutattam nyelvemmel, vagy az újjaimmal.

(2020-11-03) : Hamarosan már a bré is a szájában között ki, majd nemes egyszerűséggel fejét hasamra húztam. Egyik kezem a tarkón, másikkal pedig az állát fogtam Ott tartottam, és közben dugtam a száját koppanásig. Többször megismételtük a folyamatot. Igencsak jó esett, hogy egy nagy jó mélytorok élményt tudhatok magaménak. Ekkor belépett versenytársam, így már ketten kényeztettük Úrnőnket.

(2020-08-02) : Egy rövid ideig ágyon térdelve hagytam nekik az ismerkedést, de ez nekem nem volt túl kényelmes, úgyhogy az ágy mellé álltam, Amyt közelebb húztam és így már mindketten teljes kényelemben élvezhettük fantasztikus franciáját. Erről makktársak beszámolóiban már sokat olvastam, mennyire élvezetes,