137
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
4
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Mia szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Mia-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-31 14:05:52

Hriszto8
Könyvet írhatna
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Mia beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-02

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Szokás szerint Vtr-en egyeztettünk, majd telefonon megerősítést tettem. Ezt mondjuk most a barátnőjével abszolváltam, de gördülékenyen ment. Abszolút rugalmas, mindig elfogadja a kedvenc időpontomat.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem . Parkolás fizetős,ennek ellenére nem egyszerű. BKV-val számtalan lehetőség sétatávolságra. Egyből pontos címet adott,nyolc általános elvégzése után könnyű megtalálni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű lakótelep egyik háza ,korának megfelelő állapotban. A lakás is pár éves ,remek állapotú. Fürdőben a kád pont jó két embernek,amit rendszeresen ki is használunk. Tusfürdő,szájvíz és fogkefe brutál mennyiségben .A
higiéniára nem lehet panasz.A szobában nagy franciaágy és egy egész falas tükör. Ez remekül használható akció közben.
Mia külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
A képeken látszik minden az arcán kívül,így nincs meglepetés. Az arc szépsége amúgy is ízlés kérdése. Engem valamiért vonz,hiszen már harmadszor vagyok nála. Egy köntösben fogadott a közös fürcsire készülve. Szép fiatalos,kedves csaj.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Közös fürdés:
5
Pornós feeling:
4
Időben érkeztem a helyszínre . Telefon ,nyílik a kapu és mehetek a gyönyörök kertje felé. Lift szállít a magasba és már nyílik is az ajtó. Köntösben fogad,elmondása szerint a közös fürdésre készülve. Puszi-puszi,be a szobába és vetkőzés. Lekerül a köntös és remek közös fürdőbe kezdünk. Tisztára csutakoltuk egymást,én főleg a cici-popsi-punci szentháromságra koncentráltam. Erős gerjedelemmel érkeztem a szobába ,ahol egy kis simizéssel és csókolózással kezdtünk. Aztán én akartam kedvére tenni ,így nyalakodásba kezdtem. Jó volt neki ,ezt a hangokból hallottam,de a csúcsra nem jutott el. Ezek után hagytam magam leteríteni és egy remek franciát kaptam. Irányítható,mindenben kedvemre próbál tenni és időnként még a szemkontaktus is összejön. Éreztem hogy közeleg a vég ,ezért gumit és lovacskát kértem. Keményen meglovagolt és nem is bírtam soká. Megvárta míg lenyugszom és segített a romeltakarításban. Aztán mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne ,közölte hogy masszírozásra vágyik. Nem igazán mondhattam nemet,hiszen egy ilyen testet élmény simogatni. Átmasszíroztam ,amit szintén egy remek masszázzsal honorált. Úgy éreztem hogy megújultam ,ezért ismét a szájacskáját vettem igénybe. Harckészültség elérésekor misszibe fordultunk és hol nyakamban a lábaival ,hol csókolózva toltam keményen. Partner ebben is,nem finnyáskodik. Egy idő után rájöttem így nem lesz siker ,ezért kutyusra váltottunk. Végig csúcsközelben jártam,de csak nem akart összejönni. Ekkor döntöttem úgy hogy legyen a vége is franciás. Kézzel és szájjal felváltva ügyködött remekül,de végül feladtam .Tudtam hogy ma nem lesz második. Nem Ő tehet róla ,mindent elkövetett. Még egy frissítő fürdés és irány a munka zord világa. Persze ezek után sokkal jobb kedvvel.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A pesti átlag alatti az alap ár,ami nekem teljesen elég. extrát nem vettem igénybe,abszolút elég amit alapból kínál. Nagyon megfelelő ár-érték arány. A végén egyenlítettem ki a számlát.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nem sűrűn szoktam rendszeresen visszajárni ugyanoda,ellenben itt rövid időn belül harmadszor járok. Igazából nem tudom miért ,de vonz a személyisége és ne legyünk álszentek a teste is. Nem sikerült a kettő,de nem vagyok csalódott. Egy órára elhitette velem ,hogy én vagyok a legfontosabb.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mia szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-12-03 07:07:47
Majdnem jó a beszámolód, de Mia jellemzése és a randi érzelmei és hangulata hiányzott nekem. Miáról biztosan tudtál volna alaposabb leírast adni, ha mar többször is voltál nála. Gratulálok!

2020-11-03 13:27:05
Volt benne egyéni, nemcsak a szokásos szex-leírás.

2020-11-03 09:50:55
Nagyon technikai leírásra sikeredett az írásod, a randi hangulatából semmi nem jött le. A megközelítés fejezet második mondatában leírt leereszkedő beszólásod meg teljesen fölösleges.

UncleJoe
Belát a dolgok mögé
2020-11-02 21:06:14
Érzékletes, kedvet hozó írás, ha nem lennék akadályozva, már ugranék is a telefonért :D

FunkciókMia legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2020-04-12) : Ezután MIa megkérdezte, hogy visszonozhatja-e az előbbit. Kicsit természetesen duzzogtam, de végül megadtam magam. :D Imádtam, ahogy furulyázott rajtam, valamikor csak szájjal csinálta, valamikor az egyik kezével verte is közben vagy a zsákot ingerelte vele. Váltogatta a technikákat, ahogy épp jó volt nekem.

(2020-02-10) : Fantasztikus látvány, ahogy tövig eltűntet egy ilyen fiatal lány és közben mélyen a szemembe néz, olyan vizuális élmény amit sosem lehet elfelejteni. Hihetetlen tempót diktál ebben a pózban, hajol fölém, csókol vagy én játszom a cicikkel.

(2019-12-12) : Gumihúzás után felém jött és fáradhatatlanul lovagolt, néha sikerült belassítanom és egy két csókig lassabb tempóban kiélvezni az időt, csodás melleit vagy arcát vagy a teste mozgását nézve amint rajtam lovagol.

felejthetetlen: 21db
(2020-12-28) : Bő nyálasan végig nyalja a farkam, majd forró csókjaink után finoman arcához simítja, majd Mia szemembe néz és a makkomat izgatóan szép ajkain lassan körbejáratja úgy, mintha ki akarná rúzsozni vele, ezután végigcsókolja keményen álló rudam oldalát és tövig bekapja. Cumizza és cumizza, rövid kézi vezérlés,

(2020-09-15) : Miától kaptam néhány csókot, közben kíváncsi kezével már nyakoncsípte a ficánkoló Kispajtit, megsimogatta a csatolt tartományt, és mellkasomat végig csókolva megérkezett a célterülethez. Lágyan megcsókolta bűntársam kobakját,végignyalogatta a rudat, majd lágyan ajkai közé eresztette vezéremet. Lassan, érzékien játszott foglyával

(2020-08-14) : Az ágyra visszatérve remek francia következett zacsikat sem kihagyva, az irányításomnak sem ellenállva. Kértem üljön a számra, így próbáljak örömet szerezni neki. Szerintem jól esett neki. Ezután védőfelszerelés került rám és vad vágtába kezdett a kérésemre. Nem akartam így elmenni ezért misszibe fordultunk. Itt azért már toltam keményen, hol a nyakamban a lábaival, hol csókolózás közben.

nagyon jó: 24db
(2021-01-03) : Egy idő után megkért most én feküdjek hátamra. Finoman vette kezei közé majd szájába az akkor már keményedő férfitagom, amit érzékien, nyálasan, mélyen tüntetett el benne. Szopott legjobb tudása szerint kézzel is kicsit besegítve, de valamiért veszítettem merevségemből majd le is lankadtam, de ez nem vendéglátóm hibája volt én voltam fáradtabb és gondterheltebb.

(2020-12-24) : Javasolta,hogy cseréljünk helyet és ő vesz kezelésbe engem.Mellettem oldalt elhelyezkedett az ágyon,így amíg franciázott nekem végig szemmel kísérhettem az eseményeket és közben simogattam a popsiját.Szépen végignyalta,időnként mélyebbre is engedte és kellemesen szopogatta.Megcirógattam az arcát és copfját a kezembe fogva bólogattattam a farkamon.

(2020-12-10) : Farkam kőkeményen állt, érzékien nyalta, szívta. Közben szemkontakt és a tükörben egy másik kameraszögben is élveztem a varázslatos szopását. Kezeimmel a cofba kötött haját óvatosan megmarkolva iramot is diktáltam, amit zokszó nélkül csinált. Most visszagondolva is kívánom a szép száját... Mielőtt elélveztem volna gumit húztunk, amiben ismét keményre szopott és hátulról tettem magamévá.

: 17db
(2020-06-04) : Ezzel elvoltam egy darabon, majd próbáltam csókot lopni vendéglátómtól, kevés sikerrel. Szerintem a szimpátia ekkor még nem alakult ki benne felém. Inkább csap az ajkunk ért össze, rendes nyelves csókot nem kaptam. Sebaj. Lejjebb vándoroltam, és franciáztam neki kicsit, ez láthatóan azért a kedvére való volt, de átütő sikert nem értem el.Nem húztam soká, átadtam a kezdeményezést neki, had mutassa be francia tudását.

(2020-05-19) : Amikor már úgy éreztem már teljesen ellazultam megfordultam és már rögtön franciázni kezdett közben folyton a szemembe nézett. Simogatta a zacsit is, cirógatta a heréket. Olyan élvezetet nyújtott, hogy azt hittem teli lövöm a száját,

(2020-03-04) : Ezután diszkréten test, és kézbeszéddel jeleztem, hogy leheveredhetnénk, úgy jobban hozzáférek az ikrekhez. Eddig is nyilvánvaló lehetett számára, hogy tetszenek a mellei, amit meg is jegyzett, hogy "csak nem mellmániás vagy?". Válaszolni nem volt időm, mert meg kellett a bimbókat ízlelnem. A bimbik jól reagálnak a nyelvcsapásokra, szépen lesmároltam mindkettőt. Közbe vissza-vissza tértem a szájához, mert azzal is nehezen teltem be.