2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Nadja szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Nadja-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-21 14:41:37

Majomcsapda
Mindentudó
szerint retusált képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Nadja beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-22

Egyeztetés
Szokásos telefonos megkeresést tartottam. Mostanában elég hektikus az időbeosztásom, így egy órával a tervezett randi előtt tudtam hívni. Szerencsére felvett, és még rá is ért :D. Nadja hangja igéző, a telefonban minden szükséges információt megad.
Megközelítés
Hát, parkolni nem igazán lehet, legalábbis nagyon közel nem. Mondjuk a címből ez nyilvánvaló volt, így nem is próbálkoztam gépjárművel. Tömegközlekedés sokféle van, elég központi helyen van a lakás.
Helyszín
Egy icipici, de nagyon ötletesen kialakított lakás. Alul konyha/szoba, mellék- és vizes helyiségek, fent galéria franciaággyal és mintegy 2m-es belmagassággal. Tűsarkúban, illetve kosárlabdás alkattal vigyázni kell a fejre ;).
A fürdőben nagyon tetszett a fekete csempe, klassz volt. A zuhanyfülke is OK, valamint a törölköző, és a tusfürdőválaszték is kiváló. Szájvíz is rendelkezésre áll.
A galérián egy szép nagy franciaágy, valamint egy nagy álló tükör, amelyet Nadja professzionális módon (ki)használ - ahogy háttal a tükörnek letérdel eléd és kinyomja a popsiját....
Nadja külseje
A képek nem hazudnak, a tetoválások ugyan lekerültek, és nem is biztos, hogy az elmúlt hónapban készültek, de teljesen visszaadják Nadját. Eszméletlen dögös popsi, nagy szilikoncicik, szép test, huncut mosoly. Nadja arca is csinos, sőt klasszikusan szép. Fehérnemű szett és magassarkú volt a fogadóöltözet, ebből a galéria adottságai miatt a cipőt még a földszintem Nadja, a maradék két (kis) darabot a galérián már én vettem le.

Action
Mivel először voltam, Nadja elkérte az elkérendőt, majd fürdés után felkísérhettem a galériára. A lépcsőn felfelé megcsodálhattam csodálatos formájú popsiját. Fent gyors tapogatózó kísérleteket tettünk egymás megismerésére, majd Nadja elém térdelt, és amíg én az ágyon ültem, ő háttal a tükörnek megpróbált életet lehellni belém, sikerrel. Most kellett ráébrednem, ilyen lehetőségek vannak a tükörben, Nadja ugyanis időnként változtatott a pozícióján, végig térden maradt, de mindig más szögből, máshogy látszott a feneke és a puncija.
Idővel cserét kértem, és én kezdtem el Nadját nyalni. A puncihoz olyan nagyon nem fértem hozzá, és a kezemet sem élvezte, de kialakult egy mindkettőnknek megfelelő csiklónyalogatás, amelyet melleinek simogatásával egészített ki. Idővel lélegzete gyorsulni kezdett, majd jött egy kis hang is, de szerintem legalább annyira az én örömömre, mint az övére.
Utána én fordultam hanyatt, és Nadja úgy leszopott, ahogy az a nagy könyvben meg van írva. Néha finoman csak nyelvvel, néha kézzel is ki-kivéve, kicsi nyállal nem sietve, de céltudatosan, a szemembe nézve és rám figyelve végzett ki.
Az utódok szilviába kerültek, és a hátralevő időt beszélgetéssel töltöttük.
Elszámolás
Az elején rendeztük, minden a megbeszéltek szerint zajlott. Mostanában szokásosnak nevezhető csokor - talán drágább pesti átleg néven szokott itt szerepelni.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Jól éreztem magam, egy nagyon csinos hölggyel tölthettem egy órácskát. Maximálisan minden rólam szólt, Nadja figyelt rám, és alkalmazkodott.
Nyilvánvaló volt, hogy nem én vagyok az ő hercege a fehér lovon, ez hamar le is jött mindkettőnknek, de ezt abszolút nem éreztette, beleadott mindent.
Nadja határozott, igazi profi, aki ezt keresi, nem fog csalódni. Kihozta a látogatásomból a maximumot. Köszönet érte!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Nadja szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-09-22 15:07:30
Nagyon szűkszavú írás. De az összkép valóban több mint beszédes. Ajánlásodat szem előtt tartom....

2020-09-22 12:47:42
Az összkép nagyon meggyőző, látogatásra ajánlod ez kiolvasható.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-09-22 10:37:27
Remekbeszabott regeny,egy szupet találkozó ról. Gratulálunk

FunkciókNadja legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2016-01-26) : Majd hogy haladjon a dolog feldobbtam az agyra, ott kaptam tole egy gyors franciat mikozben en is elkezdtem simogatni. Ezt kovetoen jott egy nagyon kellemes aktus amit gyonyoru nyoges szinfonia kisert

(2015-11-09) : Felülről nézve átdöfni látszik a farkam a fejét, persze nem, csak a látvány csal! Kicsit tolom, de finoman. Tükör vagy valóság, valóság vagy tükör, felnéz, majd beenged, felnéz, és újra beenged.

(2015-07-14) : Alattomos, mert a tudatom tudja a különbséget, de mégis élvezem a helyzet adta fizikai érzést! A szájában mélyen eltűnő rúd látványát, a fel-felpillantó szemek hatását!

felejthetetlen: 14db
(2020-09-03) : Izgatòan szopta a farkam, csorgatta nyàlàt, csorgatta a nyàlàt, azt kaptam, ami igazàn felhùz. Kèrtem.kis prosztata masszàzst, ami kesztyůvel van, de belàttam, hogy nekem a popsinyalàs ami bejön. Maradt a finom franvia, melynek szemkontaktusos, bőnyàlas hevèben a szàjàban eldurrantam. Letisztogatott ès diszkrèten szilviàèrt nyùlt. Jòt beszèlegttünk kellemes partner ebben is.

(2020-06-05) : Nadja széles repertoárban játszik a szerszámon, lassan, gyorsan, bárhogy, incselkedik, kicsit nyögdécsel közben, az én méretem nagyon könnyedén tűnik el a szájában, én azt gondolom, hogy tényleg szereti ezt csinálni és tudja is.

(2020-04-05) : Egy igazi pornós köpködős franciát kaptam és közben folyamatosan beszélt hozzám és nem esett ki a szerepből. Csók a jelenlegi helyzetre való tekintettel nem volt pedig nemcsak a farkam kívánta gyönyörű száját

nagyon jó: 16db
(2020-10-13) : nyilván értette egyből mit szeretnék és már térdelt is elém neki is látott frenetikus franciának én persze tudtam simizni ahol csak értem, játszottam ikrekkel amire biztosan jól reagált mert bimbik kő kemények voltak, közben szemben van kisebb tükör onnan is tökéletes látvány ahogy Nadja bólogat rajtam.

(2020-09-04) : Franciaval kezdtunk, mikozben en alltam o pedig ott guggolt elottem, ami ha nem jelentene felulrol is lelegzetelallito vizualis elmenyt, mindezt meg oldalrol a tukorbol nezve is lehet fokozni. Maga a francia ugy ahogy van tokeletes, minden erzekszervet stimulal, megemlitve a hanghatasokat es meg sorolhatnam. Elobb-utobb vegem is lett Nadja szajaban, amit egyaltalan nem kapkodva, hanem szepen erzekien zart le, es kovetkezett egy kis beszelgetes.

(2020-08-20) : Nagyon élveztem az érzést, hogy jól esik neki, nem is tudom, hogy ez meddig tartott, de amikor már éreztem, hogy léphetünk tovább, akkor kértem, hogy cseréljünk helyet. A franciája mondákba és legendákba illő lehetne. Az elején kicsit kértem, hogy lassabban, nagyon rugalmas, ha kértem valamit tényleg úgy csinálta. Megfelelően benyálazza, mélyre engedi, ott is tartja kicsit.

: 16db
(2020-07-29) : Kérésemre volt egy kis öltánc majd egy kiváló franciaóra és lovagló pózban zártuk le az első felvonást. Mivel egy órára mentem második menet is következett később ami hasonlóan zajlott . Két akció közt pedig kellemes beszélgetés vette kezdetét, Nadja igen értelmes lány nagyon jól lehetett vele beszélgetni, nem volt kínos csend az ember teljesen el tud lazulni nála .

(2020-07-25) : zuhanyzás után felmentünk a tetthelyre, lefeküdtem az ágyra , ahol finoman bekapta, nagyon kellemesen csinálta, mikor majdnem nem bírtam kértem, hogy üljön bele, aminek eleget tett természetesen, ha jól láttam, akkor ő is élvezte... így is fejeztük be

(2019-08-12) : Fekete köntösben és magassarkúban és puszival fogadott. Üdítővel és kávéval kínált, közben megszabadult a köntöstől, ami alatt tanga-melltartó-combfix trióban volt. Én már itt elv...