93
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
10
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 8-18
H_Regina erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

H_Regina-

V.I.P hirdető
81/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-15 22:11:42

niemandino
Veterán
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

H_Regina reagálása

Köszönöm a kedves szavakat :) Várlak vissza legközelebb is! puszi, Regi

H_Regina beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-09-16

Egyeztetés
Személyes üzenetben:
5
Elérhető:
5
Reginát már egy pár napja kiszúrtam, nagyon szép 30-as nő, arcos képekkel hirdet, remek formákkal rendelkezik. Mai nap volt egy kis szabadidőm, gondoltam megédesítem. Felhivtam tehát, szerencsém volt, egy kollega nője azonnal felvette, s készsegesen tályekoztatott a lehetősegekről., amelyek tetszettek, s szerencsémre még nekem a legjobban megfelelő időpontot is megkaphattam. Ekkor tudtam meg, hogy Regina neve előtt a H betű mit is jelent, Heaven ( menny, mennyország, mennyei) az nemcsak a Reginától várható szolgáltatás színvonalát, hanem Pest legújabb szalonjának a Heavenmassage Szalon védjegyét jelenti. Aki ismer tudja, régi motorosként a területen, mindig is szerettem szalonokba, vagy akként működtetett műintézményekbe szolgáltató lányokhoz járni, ezert most nagy várakozassal tekintettem a délutáni szeansz elébe.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kocsival mentem. A megközelítes nekem nagyon egyszerű volt. A szalon frekventált helyen a Corvin negyedben, igazán elegáns környéken található. Parkolni a Plaza mélygarázsában könnyű, onnan csak pár perc gyalog a sétány.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Ahogyan az előzőekben írtam Pest egyik legújabb es legszebb városrészeben található új es modern társasházak, melyek a sétányról nyilnak. Nagy ott az élet, sok ember jár kel, mégis, vagy talán éppen ezert diszkréten (feltünés nélkül) bejutottam a lepcsőházba, onnan fel a lakasba.
Nos nem csalódtam. A lakás tökéletesen egy mennyei szalonnak berendezve, a szoba szintén. Külön tetszettek az ajtókra kifeszített angyal szárnyak, valamint, hogy a masszázs szőnyeg áttetsző anygokbol készített baldahinos szentéllyé volt alakítva. A fürdőszoba is töléletes, modern, tiszta es megszámlálhatatlan tüsfürdő, szájvíz ás dezodor teszi konfortossá a felkeszülést.
Nagyon stílusos és kultúralt hely ez a mennyország felé vezető uton.
H_Regina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nos idaig csak a környezetről zengedeztem, de amikor az előszobába lépve előben is megláthattam H-Reginát, tudtam, hogy jól döntöttem! Egy szép magas, nagyon szép arcú, lány köszöntött kedves mosollyal az arcán. Teljesen szomszédlányos stilusban invitált beljebb a lakásba. Valami sötét színű selyem köntös takarta el előlem remekbe szabott alakját, de azon keresztül is felsejlett már előttem, hogy nagyon formás hölgyhöz lett szerencsém.

Erotikus masszázs
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
A szobában aztán folytatodott ez a nagyon barátnős stilusú diskurzusunk, amelynek keretében ujra atismételtük a várhato programot, amely egy kellemes csuszkával fűszerezett masszázsból és lingam befejezésből állt.
A Szeptember közepén szokatlan nyari meleg okán egy alapos zuhany után tértem vissza a szobába, ahol mar Regina egy sötét árnyalatú de falatnyi csipke kombóban fogadott, amely igazán kidomborította az átlagosnal nagyobb de formás cickóit, igazán szép kerek popsiját. Elégedetten vágtam magam hasra a tatamin, s átadtam magam Regina szorgalmas es nagyon ügyes kezecskéinek. Nos ittt enben a szakaszban újólag nem csalatkoztam, hiszen olyan szakszerű, alapos, minden testrészemre kiterjedő olajos masszirozásban volt részem, amit a profik is megirígyelhetnek. Regina amikor kellett meg az alkarját is bevetette megfáradt hátizmaim áttgyúrására. A kozben folytatott beszélgetésünk alatt az kiderült, hogy Regina nem teljesen uj a területen, a masszázs fajtákat alaposan elsajátította, s ezen ténykedéset aktív sportoloi múltja is segítette.
En is beszélgetős tipus vagyok, de most egy időre elcsendesedve engedtem at magam Regina ténykedesenek,olyannyira, hogy csak másodszorra hallottam meg a “megfordulhatsz” invitálást.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
5
Fordulás után, hanyattfekve, fejem alatt egy kispárnával csodálhattam meg immáron mostmár pőre valóságában Regina remekbe szabott cickóit, melyek (az adatlapjanól utolag néztem meg, hogy sebeszi rásegitéssel lettek alakitva) de ezek sem a csúszkamasszézs sem az általam megkért kézzel történő feltérképezés során sem érződtek.
Regina alaposan beolajo zta ezeket a remekmúveket es környéküket, s szép hosszanti majd keresztirányú mozgásirannyal alaposan bebarangolta melkasomat, gondosan ügyelve, hogy a játékos cickók az addigra már igencsak meredező farkamat se hagyják ki. A csuszka során éreztem igazán, hogy mennyire rugalmasan izmos testtel rendelkezik Regina, aki az élsportolás után a vsuszkában is olimpiai szinteken dolgozik.
Ez a csuszka már komoly elójátéka volt a kényeztetésnek, amelybe Regina a két combom közé terdelve alapos olajos megcsurgatás után kezdett bele.
Nos kedves férfitársaim, akinek lesz szerencseje es elön ebbe a szép szentélybe Reginához, az innentől kezdve új dimenziókat ismerhet meg a lingam masszezs műveszetéből. Mert ahogyan Regina ezt műveli, arra nincsennek megfeleló szavak. Bar megprobálom plasztikusan leírni ezt, de szerintem aki az elvezetek tárhazában szereti ezt a fajta kenyeztetest, annak el kell jönnie ide és eloben kell átelnie. Akkor erteni fogja miről beszélek.
Nos Regina két kezével, játékos, de nagyon célirányos mozdulatokkal a golyók és a rudazat kellően kombinált masszirozássaval, a húzd meg ereszd meg ütem megfelelő kombinaciójaval a hüvejk újjaival a gátra gyakorolt nyomásokkal, a lehető leghosszabban elnyújtott intervallumokkal vezetett fel a menyország kapujába, ott kellően hosszú ideig várakoztatva vitt el a robbanasszerűen bekövetkező orbitális orgazmusig!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elszámolás korrekt, az előre megbeszéltek szerinti rózsaszál darabszammal törtent. A mai pesti átlag egy atlagon felüli eltöltött egy óráért.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Elmondhatom, hogy egy igazan remek környezetben egy igazán profi, de mégis egyszerűen bájos szolgaltatótónal atélhettem a lingam masszázs legmagasabb szinvonalát.
Köszönet neki, s ott biztos törzsvendeg leszek.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés H_Regina erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-09-16 13:40:08
Akkor szabad mondani,hogy a holgy név választása jol sikerült. Mennyei élmény

2020-09-16 09:57:34
Kissé kacifántosan fogalmaztad meg, hogy kézi levezetést kaptál... de egyébként tetszett a beszámolód!