49
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Legközelebb:
08:30-tól hívható
Cintia szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Cintia-

V.I.P hirdető
93/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-10 21:25:31

laverga87
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Cintia beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-11

Egyeztetés
Telefonon történt az egyeztetés délelőtt, délutánra kaptam időpontot, amit délben SMS formájában meg kellett erősíteni
Megközelítés
Mivel már voltam ott, így könnyen odataláltam, parkolással most kicsit meggyűlt a bajom, mert messzebb volt csak hely, de annyi baj legyen :) Villamos megálló a sarkon, azzal is érdemes jönni.
Helyszín
Viszonylag új építésű társasház, minden megvan ami kell, baszobába a szekrényre lehet pakolni a felszerelésünket. Fürdőbe is teljesen rendben van. Ágy szép nagy, bárhogy el lehet rajta férni, főleg mert a hölgyhöz illik szoroskodni :)
Cintia külseje
A másik beszámolómat a sokk hatása alatt írtam, ezért gondoltam, hogy visszamegyek üres fejjel, tudván mire készüljek. Ajtón belépve a gyönyörű arc és test kombó fogadott és új fogadóruha, ami egy nagyon szexis bugy + melltartó volt, talán piros-fekete, huuuh.
Már jobban tudtam kezelni a látottakat, de még ígyis nagyon ütős volt, itt még azt sejtettem, hogy sima ügy lesz most, de tévedtem

Action
Fürdőből visszatérve leültem az ágy szélére, ő pedig az ölembe helyezkedett. Azonnal kapcsolatm ki a melltartóját, és rávetettem magam a tinis cicikre. Lightosabb csókok/szájrapuszik jöttek ő pedig kezelésbe vette a cerkát. Erre nem lehet felkészülni, nagyon jól csinálja. /Fiatalabb koromban, amikor még az ellenkező nem is elég fiatal volt ahhoz, hogy a pénz bővköre ne szippantsa be őket, nekem volt egy hasonlo adottságú bnőm - komolyan ilyet tessék elképzelni - , aki még elvileg szeretett is, de még ő sem tudott ilyen franciát adni nekem, és szexben sem közelíti meg a Cintikét, pedig akkoriban nagyon szerelmes voltam (a lány is), a szex is jó volt, ehhez hozzájön, hogy az emlékek is megszépülnek, de Cintit nem tudják felülírni, hogy milért, a reklám után megtudjátok :)

Hamar rájöttem, hogy ismét egy GYF-el (Gyilkos Francia: orális kényesztető tevékenység, mely néhány percek alatt kivégzi az úriembereket) van dolgom: elém bepucsított és a bugyi, a háta íve és a feneke szentháromság olyan vizuális élményt adott, hogy kezdtem bajba lenni, így gumit kértem, hátha úgy tovább fogom bírni. Misszivel kezdtünk, löktem rajta olyanokat, ahogy bírtam, majd a kezem a nyakához tette, hogy szorítsam neki, mert szereti, én erre még keményebben "viselkedtem" vele, majd váltottunk, és jött egy kis lovacska ahol szorítottam a fenekét és a melleit is fogdostam, legszivesebben mindenét markoltam volna, de nem vagyok polip, és felváltva :).
A vége missziben következett és olyan tüzijátékot éltem át, hogy a TV nyugodtan közvetíthette volna augusztus 20.án.

Következett a simizős rész, és újra meg kell említenem h magától elkezdett vele foglalkozni, szopogatta szépen. Nekem itt is jó volt, de már nem szálltam olyan magasan, mint előtte. Nem adta fel, Isten az atyám, kitett magáért és úgy csinálta, hogy csak ezért el lehetne venni feleségül :)

Rákérdeztem hány menet van az órában, mire mondta, hogy nincs meghatározva, így új felszereléssel harcba indultam, már megkönnyebbülve jött újra egy lovacskázás, amikor elfáradt a lába, egy misszi, és talán egy ölbeülős szex is volt valamelyik menetben. Itt már picit sok lehettem neki, de én megint nem tudtam elnyújtani ezt a kört sem nagyon sokáig, így megint elmentem.

Az a vizuális élmény, amikor szex közbe lenézel hol a farkad, és egy szőke hamvas babát látsz szép pofival, formás mellekkel, majd lejjebb menve látod, hol harcol az ezredes, az egy emlékezetes dolog, legalábbis nekem az lesz.
Még mindig nehéz feldolgozni ezt az élményt, amit ma kaptam, ha elmegyek is merev maradok, olyan a drága kisugárzása. Egyszerűen nem lehet nem szexre gondolni ha mellette fekszel.
Elszámolás
Előre rendezem minden alkalommal, nekem teljesen korrekt ár azért, amit érte kapok.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nem értik a barátaim miért járok ilyen helyekre, miért nincs inkább csajom. Ilyen adottságú bnő (akiket megismertem azok alapján állítom) nagyon sokba kerülne havonta, sokszorosa annak, amit egy ilyen helyen otthagyok, és itt ugye a tortának csak a habját eszem le, a többivel nem kell foglalkozni, ide-oda menés, vegyünk ezt-azt, hiszti, nehéz napok, miért ez, miért az, stb.

Tehát itt egy élményt kapok, mintha lenne egy modell szeretőm, aki nem mellesleg egy istennő az ágyban fiatal kora ellenére, és nagyon odaadó, mindezeket én életem legnagyobb szerelmétől nem kaptam ILYEN FOKON meg, itt pedig egy közepes vacsora áráért.
Remélem jól átmegy, mennyire megérintett Cinti őőő mindene :) , és, hogy megéri-e nekem nem kérdés, életem legfinomabb pitéjét eszegetem most. Mohó vagyok, mert nem tudom mikor fogy el.

Veszélyes párosítás, ha valaki gyönyörű és jó az ágyban, tehát figyelem, látogatása függőséget okozhat!!! Én szóltam.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Cintia szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

laverga87
Lehet adni a szavára
2020-09-13 21:57:02
Ne akadjarok fenn, nem tudom miért csak jó a beszámoló, nem mindihg állítgatom a sorrendet.
Helyesírás, elgépeltem es pont leszartam 😁

2020-09-12 15:52:29
A besorolást nem értem, hogy lett öt nap alatt lilából sárga. Valahogy fordítva jobban kijött volna.

Zozo36
Belát a dolgok mögé
2020-09-12 09:21:50
Az èn tapasztalatom hogy itt az oldalon sem a modell alkatù lànyoktòl kapom a tökèletes illùziòt hanem az olyanoktòl akik természetesek. És az életben is mindig ezt kerestem ès keresem jelenleg is.

2020-09-12 08:46:35
Azert amikor egy no elvezetbol gerjed rad es az osszeszokas utan szerelmesen dugtok/szeretkeztek egy hatalmasat azt nem lehet penzert megvenni!!! Azert meg kell szenvedni! Az a baj, ha hozza szoksz a tokeletes modell csajokhoz innen az oldalrol utana eszre sem veszik az atlagos lanyokat akik igazi erzelmeket es gyonyort tudnanak adni a fizetett illuzio helyett!
De a mai nok tobbsege sajnos tenyleg nem.eri meg a kuzdest!
:(

2020-09-12 07:41:56
Jól megírt, élvezetes beszámoló; de helyesírása...

FunkciókCintia legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2020-09-05) : Majd jeleztem, hogy be szeretnék jutni a szentélybe is, és kaptam hozzá védőfelszerelést és be is mentem. Na itt egy újabb szintre emelkedett a dolog, olyan finom volt, ami leírhatatlan. Alattam fekszik egy hamvas kis fiatal szőke angyal, akinek olyan teste van, amiért mások véres verejtékkel szenvedve sem közelítenek meg,

nagyon jó: 1db
(2020-09-04) : Miután már kijátszottam magam, gumit kértem, de előtte kaptam még egy erősítő franciát, hogy erőre ébredjek, csak most nem álltam, hanem térdeltem, de nagyon jó volt így is a látvány, talán jobb is. Gumit én raktam fel, majd Cintia egyből kutyusba váltott. Így engedtem a kísértésnek és ez volt az első pózunk,

: 7db
(2020-10-12) : Törölköző egyből le is került a derekamról és mentünk az ágyra, ahol elkezdett szájjal kényeztetni. Lágyan kéz nélkül csinálja, semmi durvulás, de mégis nagyon hatékony, tényleg érzeni a munkálkodását. Lehet, hogy ez abból fakad, hogy neki kicsi a szája én pedig vastagabb vagyok az átlagnál, de mindenesetre nekem ennél nem kell több. Emellett nagyon igyekszik is,

(2020-09-17) : Megérkezés, és mindenekelőtt gyors fürdés, hogy minél hamarabb karjaim között érezhessem Cintiát. A szobába érve állva várt, rögtön átöleltük egymást, finoman - igazi bújós mód...

(2020-09-14) : szuper action, ami az adatlapján van, azt mind vállalja és profin kivitelezi, csók van, gfe van, kedves volt, beszédes...