9
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Prémium
Ma elérhető: 11-20
48
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Kleo erotikus masszázs

erotikus masszázs

Kleo-

V.I.P hirdető
66/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-09-10 16:23:04

krst
Belát a dolgok mögé
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
3
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Kleo beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-09-11

Egyeztetés
Elérhető:
5
Említett szalonunkból több lány is a kedvencek között szerepel (mint utólag kiderült), és eredetileg egy "másik / új" hölgyhöz jelentkeztem volna be ... az Ő számát hívva vette fel egy nagyon kedves telefonos kisasszony, akivel kellemesen el is beszélgettünk. Sajnos az általam kinézett időpontban, a kiválasztott lány nem volt szabad, de az "operátor" hölgy javasolt másokat, akik elérhetőek adott idősávban. Gyors ellenőrzést követően Kleora esett a választásom ... Ő is benne volt már a kedvencekben :-) Így Kleoval nem beszéltem ugyan, de az egyeztetés könnyű, gyors, rugalmas, a telefont első próbálkozásra felveszik ... mindig. Egy órán belül kaptam időpontot. Szuper.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
5
Marina Part még épülő részéről beszélünk. A már elkészült / átadott részeken a parkolás szerintem esélytelen, de az építési területek melletti parkolók üresek voltak. 1 perc séta ... teljesen jó. Fizetős övezet, 18:00 ig.
A megadott cím egyértelmű, Váci úthoz nagyon közel esik (BKV miatt mondom). Házszám jól látható. Pár perccel a megbeszéltek előtt érkeztem, de telefonon már kaptam is az instrukciókat a bejutáshoz ... nem lehet eltévedni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
A lakás egy direkt erre a célra berendezett szalon. Új, gyönyörű, ízléses. A szobában hangulatvilágítás,, tatami, tükrök a falakon, sőt a plafonon is! Zene, szobainas, fotel, ... szokásos kellékek. A "legcsendesebb" szalon amit láttam. Az ott töltött egy óra alatt semmi nesz nem hallatszott, pedig volt másik cipő is az előszobában az enyémen kívül ... Sem csengetés, sem ajtónyitás, sem telefon, sem beszélgetés, sem zuhanyzás hangja nem szűrődött be ... profi.
A fürdő tiszta, hatalmas épített zuhanyzóval, hangulatvilágítással. Tiszta, száraz, rendezett. Tusfürdő, szájvíz, minden van ami kell. És nem kellett rá várni ... gondolom több is van ... szintén profi.
Kleo külseje
Adatok valóságtartalma:
3
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
4
Tetszett:
4
Kleo bugyi + melltartó szettben, magassarkúban nyitott ajtót. Jó alakú, szolis, mosolygós kedves lány, kerek popsival ;-). Mivel a hangulatvilágítás kicsit "sötétebbre" sikeredett, csak később vettem észre milyen szép zöld szemei vannak. Van néhány apróbb tetoválása, és egy óriási az egyik oldalán.
Szintén később derült csak ki, de jó beszélgetőpartner is. Közvetlen, van humora, finoman csipkelődik, és érti a viccet :-)

Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Erotika:
4
A masszázs ...
Mivel nem ezért megyek, és nem is bírom az erős gyúrást, nehéz ezt megítélnem, de szerintem tanult masszőz.
A gyors fürdést követő hasra fekvés után Kleo már melltartó nélkül, a lábaimtól indulva masszíroz (olajjal vagy krémmel? ... hmmm ... nem tudom), állítása szerint közepes erővel. De én még ennél is gyengédebbre vágytam ... és úgy is lett :-) Közben persze mondta hol kellene "dolgozni" a hátamon, hol van csomó, stb...
Masszázs közben végig beszélgettünk, mint mondtam ebben is jó partner. Aztán közösen úgy döntöttünk, hogy ez nem is masszázs, csak simogatás, így kicsit előrébb hoztuk a kellemes részeket...
Levezetés
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
4
Natúr francia (előjátékként):
4
Pornós feeling:
4
Még hason feküdtem mikor Kleo már olajat csurgatott a melleire, és persze itt már a bugyi is lekerült.
A hátamon csúszkál, és mikor a fülemhez ér érzékien sóhajtozik. Mivel látja hogy tetszenek a tükrök, úgy helyezkedik hogy jól lássam mit csinál.
Aztán megfordulhatok, ... elölről folytatódik a móka. Melleivel lentről indulva csúszkál a farkamon, feljön egész a nyakamig, aztán vissza. Közben markolom a fenekét, simogatom én is. Kicsit a kezével izgat, aztán megint csúszka. Lefelé veszi az irányt, kezével simogat, aztán egyszer csak eltűnök a szájában. Folyamatos a szemkontaktus. Változatos a technikája, nyalogat, nyálat csorgat, kicsit a kezét is használja, aztán megint eltüntet a szájában. Pont ahogy szeretem. Aztán lassítunk kicsit ... megint csúszkál rajtam ... Többször elvisz a csúcs közelébe mire "megkegyelmez" ... szorgos kezeivel fejezi be a műveletet, miközben olyan közel hajol a farkamhoz, hogy az szinte hozzáér a szájához. Nem kapkodja el ...hagy lenyugodni, megtörölget.
Mivel van még időnk (előrébb hoztuk a kellemes részeket) kapok még egy kar masszírozást ... és közben persze folytatjuk a megkezdett beszélgetést is.
Időnk vége felé Kleo felajánlja hogy segít lemosni az olajat ha igénylem ... hát már hogyne igényelném :-)
Aztán öltözés és elköszönés.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elszámolás korrekt, egy szó nem esik róla a randi végéig. Sőt, akkor is én hozom szóba. Pont annyi amit a telefonban elmondtak.
Extrákat nem kértem, nem is tudom hogy vannak-e.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Úgy éreztem Kleoval megvolt köztünk az a bizonyos kis +, amitől remekül sikerülhet egy randi. Mintha a barátnőm lenne, aki átalakult egy vadmacskává a kényeztetés idejére :-)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Kleo erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-09-11 17:14:42
Sajnos ebből az írásból nem tudtam meg fontosabb részleteket, pedig jó lett volna.

2020-09-11 12:16:35
Kleo meltatasa, a helyszín dicsérete "tervezésre" sarkall.
Elismerés Kleo-nak, dicséret az Írónak.

2020-09-11 11:04:06
Már nagyon régóta vártam egy írást köszönöm szépen hogy teljesítetted

FunkciókKleo legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.