Amelia5 szexpartner

szexpartner

Amelia5-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-31 15:58:25

dzsekknikolzon
Ismerkedik az oldallal
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Amelia5 beszámoló szexpartner Budapest 2020-09-01

Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Viber kommunikáció:
5
Viberen írtam neki pár nappal korábban, leírtam, hogy láttam a hirdetését és olvastam a beszámolóit, valamint megírtam neki, hogy mikor látogatnám meg, ha tud fogadni. Nem sokkal később visszaírt, hogy nemsoká hazaér és megnézi, majd pedig ismét írt, hogy jó lesz neki az időpont. Minden egyéb egyeztetés is Viberen történt, kivéve a látogatás előtti megerősítést, mert azt SMS-ben kérte.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
BKV-val és gyalog mentem, kiválóan megközelíthető a hely, a 4-es-6-os villamos megállójától pár perc séta.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Egyszobás lakás, tiszta, rendezett. A törölközők is tiszták voltak, nincs panaszom a helyre, teljesen rendben van.
Amelia5 külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
A képek retusáltak a bőre nem olyan szép, mint azokon, viszont ugyanolyan (nagyon) csinos. Nekem az arca tetszik a legjobban, nagyon kedves mosolya van, imádom az ilyen pici cuki lányokat.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Lezuhanyoztam, majd ő is felfrissítette magát. Ezt követően beszélgettünk egy kicsit a könyveiről, erről-arról, majd az ágyra ülve csókolózni kezdtünk. Ekkor máris elkezdte simogatni a farkamat, amitől a csókjai mellett egyre jobban beindultam. Levettem a melltartóját, majd hanyatt fektettem és elkezdtem csókolgatni a nyakát, majd a melleit, a bimbóit nyalogattam. Úgy tűnt, hogy tetszett neki, ezért hamarosan levettem a bugyiját is és a punciját kezdtem nyalni. Szerintem ez is kellemes volt neki, de orgazmusig nem tudtam eljuttatni (talán majd legközelebb). Kis idő múlva felült, ekkor cseréltünk és szopni kezdett, amit nagyon jól csinált, simán elsültem volna, ha nem kérdi meg, hogy húzzon-e gumit, amire nyilván igent mondtam. Rámült és meglovagolt, közben csókolóztunk, majd kértem, hogy hajoljon közelebb és a tarkóját fogva gyorsítottam a tempón. Kicsivel később mindkét kezemmel a fenekét fogva gyorsítottam még, így is mentem el. Túl jó volt, nem bírtam tovább.
A menet után mellém feküdt és hozzám bújt, mintha a barátnőm lenne. Igazából ezt a részt talán még jobban szeretem, mint magát az aktust, így nagyon jólesett, hogy nemhogy nem hagytuk ki, hanem kifejezetten sokáig így maradtunk. Közben beszélgettünk mindenfélékről.
Második körre nem került sor, mert mire fickós lettem (volna), addigra letelt az időm.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrákról nem volt szó, az elszámolás korrekt volt, annyiba került, amennyiben megállapodtunk.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Szép, kifejezetten kedves arcú, elbűvölő mosolyú, okos, kedves, művelt lány, kiváló humorérzékkel.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Amelia5 szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókAmelia5 legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-05-02) : Elém térdelt és franciázott, de valami olyan átéléssel, hogy tuti ő is élvezte. Egyre fokozva a tempót, majd ráérezve, hogy mikor érkeznék el a csúcsra, alábbhagyott a dologgal, felállt, csókolt, de a kezével nem engedett el!

felejthetetlen: 1db
(2019-06-02) : én Amit kényeztetetem, a többiek meg akit épp akarnak. Csókokat váltottunk, végigpuszilgattam a formás testét. A testalkatán domborműként hat a feszes kerek cici, így annak kényeztetésével sokat voltam kénytelen foglalkozni.

nagyon jó: 6db
(2020-08-04) : Megérkezés után bemutatkozás, beszélgettünk és megfürödtem. Első menetben igazi barátnő feelinges csókok kölcsönös natúr francia és, szex. Szuper volt. Picit mintha tényleg élvezte volna... Pihenés közben jót beszélgettünk elsősorban róla és a tanulmányiról. Nagyon okos csaj. Második menetben kezdés újra francia, majd szex több pózban. Majd a végén a szájával fejezte be! Fürdés és léptem is....

(2020-08-02) : Már megy a simi is egy ideje, amikor vendéglátóm kaján vigyorral és kacsintással szemembe néz, majd lassan, kezeit oldalamon végig eresztve térdre rogy, és kardnyelővé avanzsál. Finoman cumizik, több technikát is felvonultatva; érzek szívást a makkomon, majd körbe tekeri nyelvét rajta,

(2020-06-05) : Gyors fürdés, utána csókolózás felváltva, majd már térdre is ereszkedtek, és felváltva szoptak. Érdekes volt érezni, hogy mennyire más mind a csók, mint a szopás technikájuk a lányoknak, nem volt ezzel gond, tényleg izgalmas és változatos volt. Utána az ágyra fel, doggy style mindketten pucsítottak én pedig hol ide hol oda tettem amit tenni kell.

: 5db
(2020-10-29) : Huncutkodott egy kicsit,majd elém térdelt,és elképesztően finom és változatos franciával kényeztetett,hol gyorsabban,lassabban,hol eltüntetve addig ameddig csak bírja.Csodás érzés volt,amit fokozott,hogy elég sűrűn rámpillantott,hogy mennyire élvezem.Plusz,ha jobbra tekintettem a szekrény tükrében is gyönyörködhettem gyönyörű vendéglátóm tevékenységében.Felhúztam egy csókra,

(2020-10-25) : Bemutatkozása alapján szimpatikus volt mindkettőnknek. Számunkra a külsőségek mellett nagyon fontos az intellektus is. Bevallom nem kellett csalódnunk. Amelie nagyon szép nő és mindemellett nagyon tájékozott, művelt, intelligens. Maximálisan figyelt ránk és ahol tudta ott oldotta a szituációt, ami bár teljesen új volt nekünk, mégse feszengtünk benne. Olyanná vált az egész, mintha egy biszex ismerősömhöz ugrottunk volna fel.

(2020-07-22) : majd Amelie térdre ereszkedett és szájába vett. Kellemesen csinálja, versenyre kel a látvánnyal az érzés, bár nem veszi be igazán, inkább csak mély, de nem torok az a mélytorok.